TSM Osa 4, Luku 021 (tsmpart4/tsmpart4.021)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Knevish (NPC)(Alakoski)

Ryhmän vanhin jäsen ja sen luonnolnen johtaja. Onneksi muut eivät näe asiaa näin, joten tämä taisteleva tutkija pysyy kaikesta päätöksen teosta loitolla. Synnynäinen älykkö, joka harrastaa fanaattisesti kirjojen keräämistä.

Saint (Animal)

Pyhän hengen riivaama kääpiö taistelija. Epätoivoisesti yrittää käännyttää ryhmää, muttei ole onnistunut kuin saamaan sanasotia ja riitoja aikaiseksi. Ryhmän ruumillistunut omatunto, jota jokainen tuntee velvollisuudeksi kiusata aina kun mahdollista.

'Minä' Zap (Kivinen)

Korkean asteen vaarallinen taikuri, joka tasoittaa tilannetta vihollisten hyväksi. Zappaillee taikoja siihen tahtiin ettei koskaan illalla pysty tekemään muuta kuin piirtämään karttoja ja kirjoittamaan päiväkirjaa.

Jakartan (Npc)(Kivinen)

Todella vaarallinen macho-lady ison kirveen kanssa. Kukaan ei väitä hänelle vastaan kahdesti...paitsi Knevish, joka tuntee velvollisuudeksi suojella prinsessaa kaikelta pahalta.

Marvel Jones (Aarni)

Vesi elffi, joka yrittää lapsellisesti väittää olevansa parantaja vaikka on melkein poikkeuksetta eturintamassa taisteluissa. Taistelutyylikin muistuttaa enemmän salamurhaajaa kuin rehellistä perus miekkailijaa.

John (Ahponen)

Tämä hevoskansan musta lammas on mukana ilmeisesti vakaana aikomuksena ajaa Saint pikkuhiljaa hulluksi. Joskus hänellä saattaa olla hyviä ideoita, joita kukaan ei kuitenkaan kuuntele. Hieman pihalla touhuista, mutta osaa onneksi käsitellä miekkaa.

Pelle (Maaninen)

Tämä varas kuvittelee olevansa raivohulluna taistelevan veljensä (RIP) seuraaja, mutta todellisuudessa kukaan ei ole vielä niin nopeasti maaassa kuolemassa kuin hän. Kuolemisen ohella hän auttaa Johnia kiusaamaan Saintyä.


Uppo-Nallen ystävien seikkailuja

vuonna 493

21. luku

John palaa aamulla takaisin, eikä muista mitään viimeisimmän vuorokauden tapahtumista. Sainty yrittää hieman kysellä saadakseen selville onkö hän harrastanut syntiä, mutta ei kuitenkaan saa mitään järjellistä ulos. Kun keräilemme tavaroitamme majatalosta, saapuu Jakartan ja sanoo kuullensa meidän seuraavaksi suunnistavan Purple rockseille. Hän kertoo olevansa kiinnostunut lähtemään mukaan mikäli se vain sopii meille. Pienten väittelyjen jälkeen (Krevish kysyi onko hän saanut isältään luvan jne.) lähdemme kaikki kohti laivarantaa. Laiva on myöhässä ja joudumme odottamaan sitä jonkin aikaa. Kun laiva saapuu vaihtaa se vain matkustajat ja lähtee samantien takaisin.

Päivä sujuu ongelmitta, mutta yöllä heräämme muutaman tunnin nukuttuamme kovaan rysähdykseen. Kun pääsemme pystyyn, huomaamme ison jättiläis mustekalan hyökänneen laivan kimppuun. Marvel, Sainty ja Krevish lähtevät hakkaamaan mustekalan lonkeroita, mutta kun he lyövät ensimmäiset kunnon osumat vaihtaa mustekala taktiikkaa ja alkaa huitomaan lonkeroillaan kantta pitkin. Melkein metrin paksuiset lonkerot tuntuvat tekevän aika kipeää, koska kaikki pakenevat vaihdilla tänne meidän päähän laivaa. Merimiehet ovat saanet veneen vesille ja hyppäävät siihen. Kapteeni juoksee hytistään ja hyppää suoraan laidan yli ja alkaa kroolaamaan kohti venettä. Matkustajat heittelevät tynnyreitä yms kelluvaa laidan ylitse ja hyppäävät itse perässä. Mekin katsomme, että tuo näyttää hyvältä strategialta. Minä taion itselleni lentävän elementaalin ja hyppään sen selkään. Marvel ja Krevish selviävät ilman ongelmia, mutta Saintyllä, Pellellä ja Johnilla tulee hieman kiire. John pysyy kuitenkin pinnalla, päinvastoin kuin Sainty ja Pelle, jotka painuvat uppoavan laivan mukana pinnan alle. Marvel sukeltaa heidän peräänsä pelastamaan heitä ja vähän ajan päästä olemmekin kaikki pinnalla. Keräännymme Jakartanin hytistä heittämälle sängylle ja haalimme sen ympärille muuta romua lautan rakennusaineiksi. Rakennamme lautan ja vietemmä yömme sillä.

Ajelehdimme koko päivän. Illalla Marvelin vesiratsu saapuu ja hän lähtee etsimään uponnutta laivaa ja siellä olevia tavaroitamme. Vain minä ja Jakartan saimme lähes kaiken pelastettua, John ehti myös heittää omia tavaroitaan tynnyriin ennen sinne hyppäämistä, mutta muilta jäikin lähes kaikki tavarat.

Näemme taivaanrannassa luodon. Minä taion vesielementaalin vetämään lauttaa ja alamme meloa kohti luotoa. Pääsemme illalla rantaan. Katseltuamme vähän aikaa ympärillemme Marvelkin saapuu. Hän kertoo tavanneensa sukulaisiaan, joille hän oli jättänyt tiedon hukkuneista tavaroistamme. Olemme saapuneet kivikkoiseen rantaan melkein keskellä pientä kylää. Lähdemme tutkimaan ensimmäistä taloa. Talon ovessa on lappu, jossa lukee että vieraat ovat tervetulleita. Koska olemme väsyneitä astumme suoraan sisään. Tulemme pieneen tuulikaappiin, josta pääsee varsinaiseen tupaan. Tuvassa on neljä sänkyä, sekä tuulikaapin vieressä kaappi. Mietimme hetken ja koska olemme väsyneitä päätämme jäädä tänne yöksi. John on hieman ensin vastaan ja vielä enemmän kun hän huomaa että kaikki neljä sänkyä on jo varattu hänen epäröintinsä aikana, mutta ei hän kuitenkaan viitsi yksin lähteä seikkailemaan.

Lähdemme heti aamusta tutkimaan kylää. Koputamme ensimmäiselle ovelle. Hetken päästä joku tulee avaamaan, mutta meidät nähtyään paiskaa hän oven kiinni. Jatkamme eteenpäin, mutta kukaan ei tule avaamaan. Viimein tulemme isomman ja hienomman talon luokse. Oven avaa keski-ikäinen mies, joka katsoo meitä ensin hieman epäilevästi, mutta vähän ajan päästä pääsemme kunnolla juttuun. Hän kutsuu meidät (pienestä vihjauksesta) lounaalle ja kertoo, että olemme nyt Utheralissa (mitä itse asiassa olimme jo epäilleetkin). Kuulemme, että kraken societyn miehet pakottavat heidät maksamaan veroa ja jos joku kieltäytyy niin heidät viedään orjiksi Triskille. Ylhäällä kalliolla näkyvä linnake on heidän tukikohtansa tällä saarella. Kuulemme että saaren pohjoisrannalle pääsee isoillakin laivoilla ja itärannalla on pieni venesatama heidän omille veneilleen. Saaren asukkaat eivät liiku paljon muualla kuin kylän alueella, koska he pelkäävät sotilaita.

Syötyämme päätämme lähteä tutkimaan saaren pohjois-osaa. Toteamme ensin että saaren keskellä olevat kalliot näyttävät niin jyrkiltä, että ainoastaan Marvel voisi päästä niitä pitkin ylös ilman köyden apua. Lähdemme itäänpäin ja tulemme venerannalle. Venerannan pohjoispäästä lähtee kapea sola luoteeseen. Vähän matkan se kääntyy lounaaseen. Tulemme taas merenrantaan saaren pohjoispuolelle. Ranta jatkuu länteenpäin ja aivan rannassa kulkee kapea polku. Ranta kääntyy tässä kohdassa suoraan pohjoiseen, jonne myös pääsee rannassa kulevaa polkua pitkin. Rannalla on kolme scragia, jotka hymyilevät meidät nähdessään ja lähtevät tulemaan kohti. Taistelusta tulee lyhyt ja sen lopputuloksena maassa makaa kaksi kuollutta scragia ja yksi nukkuva, joka sekin pian menettää yöunensa vaipuen ikuiseen lepoon. Scrageilta löytyy isokasa pikkukolikoita, jotka lisäämme matkakassaamme, vaikka pieniä valitteluja niiden painosta esiintyy. Jatkamme pohjoiseen.

Kuljettuamme muutama kymmenen metriä näemme koiliseen lähtevän solan. Polku jatkaa edelleen pohjoiseen. Päätämme jatkaa oikeanpouleiseimman polun säännöllä koiliseen. Sola kulkee lähes samalla tavalla kuin edellinenkin sola, eli ensin vähän koiliseen ja sitten kaakkoon. Tuleme taas rantaan. Rantaa pitkin lähtee polku pohjoiseen, etelässä on vain kulkukelvotonta kalliota. Jatkamme rantaa pitkin pohjoiseen ja tulemme saaren pohjoiserannalle, jossa on majakka ja sen yhteydessä pieni talo. Menemme talon luokse ja koputamme. Sisältä kuuluu hetken aikaa kolinaa, joka kuitenkun vaimenee pian ja paikalle laskeutuu syvä hiljaisuus.

Odotamme hetken aikaa, mutta sitten toteamme, ettei tästä tule mitään ja Marvel päättää mennä sisälle. Hän avaa oven ja syöksyy suoraan kahden miehen ja Scragin keskelle, jotka kaikki lyövät häntä. Marvel on kuitenkin varautunut tähän ja hän onnistuu torjumaan kaikki lyönnit. Marvel päättää perääntyä paiskaten samalla oven kiinni. Ryhmitymme hyökkäykseen ja ryntäämme kaikki sisälle Marvel ensimmäisenä. Huoneessa ei kuitenkaan ole ketään, joten Marvel jatkaa suoraan toisella puolella olevasta ovestä lävitse, jolloin häntä lyödään molemmilta sivuilta ja ylhäältä. Hän iskee toisella sivulla olevan tyypin pois ja kääntyy toisella sivulla olevan kimppuun jättäen Jakartanille ylhäällä olevan tyypin. Portaissa seisoo kolmas mies, joka ampuu Marvelia nuolilla, joilla tuntuu aina välillä olevan erikoisia efektejä. Hetken taistelun jälkeen Marvel hyökkää jousimiehen kimppuun ja Jakartan alkaa kiivetä ylös ajettuaan siellä seisoneen miehen taaksepäin ullakolle. Samalla kuulemme ulkoa huutoa. John siellä karjuu, että scrag on katolla. John syöksyy sisälle pari ruhjetta scragin kiviestä saaneena ja väittää sen scragin tulevan varmaan kohta katosta lävitse. Kun Marvel hyökkää jousimiehen kimppuun häviää tämä savupilveen ja Marvel joutuu etsimään uutta vastustajaa. Jakartan on jo ehtinyt kiivetä ullakolle ja kun hän lähtee siellä olevan miehen perään näkee hän yllättäen katossa olevasta reijästä scragin pään, joka tähtää häntä isolla kivellä. Jakartan suojautuu savupiipun taakse, joka onkin onnistunut taktiikka, koska kivi osuu siihen melkein hajottaen sen.

Marvel on tällävälin jatkanut ylös majakkaan. Siellä on kaksi taistelijaa ja se kadonnut jousimies. Jousimies ampuu Marvelia samalla kun taistelijat käyvät päälle. Kun katolta kiviä heittelevä scrag tulee mukaan leikkiin päättää Marvel perääntyä takaisin sisälle. Jakartan on jo onnistunut pakenemaan ullakolta ja vahtii nyt portaiden alapäässä. Marvel ja Krevish syöksyvät ulos ja mahdollisimman nopeasti kivien taaksi samalla kun scrag ja ylhäällä oleva jousimies yrittävät ampua heitä. He kaivavat jouset esille ja alkavat tulittamaan katolla olevia miehiä. Kun ulkona käydään kaukotaistelua asettuu sisällä taistelu lähinnä kyttäilyksi. Hetken odottelun jälkeen ullakolla ollut mies hyppää välikatossa olevan reijän kautta huoneeseen nukahtaen melkein heti minun taikaani. John käy siivoamassa miehen hengen pois.

Muutaman minuutin päästä tilanne onkin jo ohi kun kaukoampujat ovat onnistuneet tappamaan loput miehet ja scragin (joka putosi välikaton lävitse tehden selvää jälkea aikasemmin pudonneesta) ja pääsemme sovittelemaan haarniskoja. Valitettava mieheillä oli vain jotain nahkapanssareita, eikä ryhmän taistelijoiden toivomia peltipanssareita. Niinpä sitten John ja Krevish vetävät päälleen parin miehen panssarit ja pääsemme jatkamaan matkaa tyytyväisinä päivän saaliiseen. Lisäksi miehiltä löytyi jonkin verran rahaa ja siltä mieheltä löytyi vielä kolme kunnollista nuolta, joista kaksi mahdollistaa toisen nuolen ampumisen melkein heti perään ja kolmas aiheuttaa pienen pilven, jolla on vihollista heikentäviä vaikutuksia (Marveliin se pilvi ei kuitenkaan tuntunut kovinkaan hyvin tehoavan, vaikka sitä muutaman kerran häntä vastaan yritettiinkin). Majakassa palaa tuli, joten jotta emme herättäisi huomiota lisäämme tuleen hiiliä niin että se palaa pitkään.

Palaamme takaisin vierastaloon lepäämään. Illalla Marvel ja Sainty käyvät vielä tekemässä pienen kierroksen ja kertovat, että majakan luona oli isompi laiva, joten he eivät viitsineet mennä lähemmäksi tutkimaan.

Aamulla lähdemme taas tekemään tutkimuksia, tällä kertaa päätämme valita sen toisen rantaapitkin pohjoiseen menevän reitin. Polku tekee mutkan sisämaahan ja tulee sitten jykevän näköisen talon luokse, joka on molemmilta sivuilta kalliossa kiinni. Talon tällä sivustalla näkyy tukeva ovi ja pari ampuma-aukkoa. Katsomme turvallisemmaksi lähestyä taloa varoen. Marvel muuttuu näkymättömäksi ja hiipii talon luokse. Hän kertoo, että sisältä kuului jotain puhetta, mutta hän ei ymmärtänyt sitä. Mietimme hetken aikaa ja kehitämme sitten sopivan suunnitelman. Marvel hiipii taas talon luokse ja iskee ovea olan takaa tarkoituksenaan hajottaa ovi. Kun hän samalla muuttuu näkyväksi lähdemme me piilopaikastamme ja syöksymme oven luokse, jossa Jakartan siirtyy auttamaan Marvelia oven hajottamisessa. Kun ovi on sitten hajalla ryntäämme sisään ja tapamme kaikki. Yksinkertaista. Niin oli toteutuskin. Marvelilla ja Jakartanilla meni tosin melkein puoli minuuttia oven kanssa tuhraamiseen, mutta sen jälkeen syöksyimme sisälle yllättäen melko hyvin siellä olleet viisi miestä ja pari oudonnäköistä roskakasaa. Miehet eivät kestä pitkään, vaan kuolevat (ja nukahtavat) suhteellisen pian. Roskakasat ovat hieman sinnikkäämpiä, mutta ei niihinkään nyt sentään minuuttia mennyt. Taistelijoillamme tuntuu olevan joku kumma tapa iskeä miehiä käsiin, jotta panssarit säilyisivät hyvässä kunnossa, varsinkin kun tällä kertaa miehillä oli kunnon peltipanssarit, joten Krevish saa vaihdettua nahkapanssarinsa peltiin. John ja Sainty eivät kuitenkaan löydä sopivan kokoisia, koska otos oli liian pieni. Otamme toisen nukahtaneista kuulusteluihin ja onnistumme saamaan häneltä vastauksia muutamiin kysymyksiin.

Kuulemme, että linnakkeessa on yksi komppanja, joka koostuu neljästä ryhmästä, mutta emme saa selville tarkkaa mieslukua. Linnaakeen vartiosta vaihdetaan aina parin päivän välein ja viimeinen vaihto tapahtui eilen. Vaihto tapahtuu talon takana olevaa lossia käyttäen. Linnakkeessa on kuulemma parivartio, mutta kuinka monta vartiomiestä, niin sitä emme saa puristettua ulos. Vaihdamme pahasti haavoittuneeseen, mutta vielä huonommalla menestyksellä. Mies ei tunnu oikein ymmärrä mitään tästä maailmasta, joten lopetamme. Jakartan toteaa että koska hän on näiden luotojen virallinen johtaja ja nämä Kraken societyn miehet ovat kapinallisia määrää hän miehet välittömään oikeudenkäyntiin. Hän kutsuu juryyn minut, Saintyn ja Krevishin. Toteamme miehet syyllisiksi kapinaan ja Jakartan lukee heille kuoleman tuomion, joka pannaan täytäntöön välittömästi. Kun oikeus on tapahtunut palaamme takaisin kylään lepäämään. Marvel käy vielä vakoilemassa majakalla olevia merirosvoja ja hän kuulee, että ne aikovat hyökätä aamunkoitteessa. Varoitamme kylän johtajaa ja alamme heti suunnitella puolustusta. Minä päätän yrittää uuden elemental pallon luomista. Valitettavasti joku tuntuu olevan minua vastaan, koska se ei onnistu, vaan elementaali käy minun kimppuuni. Lähellä ollut Marvel ja muut onnistuvat kuitenkin tuhoamaan sen nopeasti. En kuitenkaan pysty yrittämään uutta viikkoon ja täytyy sanoa ettei oikein tekisi mieli tuon edellisen kauhukokemuksen jälkeen edes yrittääkään.

Siinä kun mietimme mitä muuta voisimme tehdä saapuu rantaan lautalla joku outo hyypiö, joka esittäytyy Sir Rogmordiksi. Hän kertoo matkustaneensa laivalla, kun sen kimppuun oli hyökännyt jättiläismustekala ja hän oli joutunut siirtymään lautalle.

Tässä vaiheessa minä painun nukkumaan ja keräämään voimia huomiseen ja jätän muut miettimään suunnitelmia.

Olemme suunnitelleet hyvän puolustuksen, mutta onneksi emme joudu kokeilemaan sitä. Kun merirosvot lähtevät liikkeelle polkua pitkin hyökkäävät linnaakkeesta tulleet 25 miestä heidän kimppuunsa teurastaen heidät aivan maan tasalle. Sotilaat menettivät vain kuusi miestä sikäli kun Marvel pystyi ylhäältä kalliolta laskemaan. Palaamme heti edelliseen suunnitelmaamme, eli päätämme yllättää linnakkeen vaihtomiehistön kun se kulkee meidän ohitsemme polkua pitkin. Menemme taistelupaikalle ryöstämään ruumiille jääneitä romuja, mutta valitettavasti sotilaat ovat jo aika hyvin tyhjentäneet kuolleet. Kun siinä tutkimme ruumiita näemme yllättäen lautan lähestyvän rantaa täynnä sotilaita ja mikä vielä pahempaa ne ovat huomanneet meidät. Hetken kinastelun jälkeen menemme kallion taakse suojaan aikomuksenamme ampua niitä jousilla, mutta kun huomaamme, että niillä on varsijouset, toteamme taistelun hieman epätasaiseksi ja päätämme siirtyä parempaan paikkaan. Etsimme solan kapeimman paikan ja alamme valmistelemaan siihen väijytystä. Marvel ja John menevät piiloon ja Jakartan ja Sainty jäävät keskelle polkua valmiina ottamaan tulijat vastaan sen jälkeen kun Marvel on ensin muuttanut heidät näkymättömiksi. Me muut vetäydymme niin taakse ettei meitä varmasti voida havaita. Jäämme odottamaan sotilaita.

Emme joudu odottamaan kauaakaan, kun näemme ison joukon sotilaita lähestyvän. He eivät huomaa piilossa olijoita ennen kuin vasta juuri ennen kuin me iskemme ja yllätys on täydellinen. Ensimmäisellä iskulla putoaa kaksi sotilasta ja kaksi muuta menettää taistelukykynsä (ja kätensä). Marvel ja Jakartan syöksyvät heti eteenpäin iskien miehiä maahan kuin heinää. Pelle, Sainty ja John tulevat toisessa rivissä ja puhdistavat mitä muilta on jäänyt. Krevish ja Sir Regmond ampuvat takaa nuolia ja minä keskityn kylmään pallooni. Kun Marvell ja Jakartan hakkaavat neljättä riviä heitän minä ensimmäisen palloni tappaen muutaman ja pistäen kaikki pallon alueella olleet 14 miestä hetkeksi pois taistelukunnosta. Jakartanilla ja Marvelilla on helppo työ viimeistää minun aloittamaani tehtävää, mutta vihollisia tuntuu vain riittävän. Eturintama etenee vaudikkaasti, mutta perässä tulevat eivät oikein tunnu saavan eturintaman jätöksi tapettua riittävän nopeasti pois. Minä heitän vielä toisenkin pallon saaden sen piiriin jo lähes kaikki loput täsissä voimissa olevat miehet. Kun Jakartan ja Marvel pääsevät toisiksi viimeiseen riviin päättää takarivi suorittaa taktisen perääntymisen. Marvel ja Jakartan pistävät hieman lisää vauhtia ja pääsevätkin murtautumaan läpi ennen kuin viholliset ehtivät liian kauas. Marvel saa yhden kiinni ja jää taistelemaan sen kanssa, ennen kuin Jakartan tulee paikalle ja lopettaa miehen. Loput kaksi pakoon lähtenyttä ovat nyt jo niin kaukana, etteivät Marvel ja Jakartan viitsi lähteä perään.

Tutkimme tuloksia. Kolmekymmentäkolme kuollutta, yksi antautunut ja kaksi paennutta. Ei mitenkään heikosti. Meidän tappiot taitavat jäädä pariin pieneen mustelmaan. John, Sainty ja Krevish alkavat heti mittailemaan ruumiita sopivien haarniskojen löytämiseksi (Krevishin haarniska on hieman liian pieni, joten hän katsoo löytyisikö täältä sopivampaa). Otos tuntuu riittävän isolta, koska kaikki kolme löytävät juuri sopivat panssarit itselleen. Nyt ryhmämme tuntuu vihdoinkin olevan riittävän hyvin haarniskoitu, tosin ase puolella on vielä pieniä puutteita, varsinkin kun kaikki nämä sotilaat tuntuvat olevan aseistettu halbardeilla ja varsijousilla. Raahaamme sotasaaliimme kylään, jossa kylän johtaja näyttää jo hieman rohkeammalta. Päätämme samantien lähteä tyhjentämään sitä majaa, jotteivat viholliset pääse pakoon lautalla.

Majalla huomaamme, että sotilaat ovat korjanneet oven, joten päätämme toteuttaa saman suunnitelman kuin viimeksi. Nyt Marvel ja Jakartan saavat oven rikki hieman nopeammin, mutta sisällä olleet vartiomiehet olivat valppaampia ja ehtivät jopa ampua hidastelevaa Johnia varsijousella. Regmond oli kiertänyt taikavoimillaan talon takaovelle ja astuu sieltä sisään samaan aikaan kun me alamme hakata ulko-ovea. Sisällä on tällä kertaa kaksitoista vihollista. Taistelijat odottavat hetken aikaa, jotta minä saan kylmän pallon heitettyä ja syöksyvät sisään. Taistelu kestää hieman alle minuutin ja sen jälkeen kaikki miehet ovat hakattu maahan. Ainoastaan takaa kiertänyt Regmond sai kunnollisia haavoja, muut vahingot olivat lähinnä mustelmia.

Päätämme leiriytyä yöksi taloon, jotta viholliset eivät pääse yöllä hakemaan apuvoimia tai lähtemään pakoon. Tätä ennen kuitenkin korjaamme hieman ulko-ovea, jotta sotilaat eivät pääsisi aivan suoraan sisään.

Hämmästykseksemme heräämme aamulla ilman että yöllä on tapahtunut mitään erikoista, joten Marvel päättää lähteä tutkimaan linnaketta (tietysti näkymättömänä). Marvel palaa hetken päästä kertoen huomanneensa tuolla linnakkeelle johtavalla polulla piikkipalloja ja vähän matkan päässä oli kaksi vartiomiestä varsijousien kanssa. Marvel päättä lähteä tappaamaan pois nuo pari vartiomiestä.

Odotellessamma Marvelia kuulemme hirmuisen huudon. Sen jälkeen kuuluu kellojen kilinää, mutta mitään muuta ei tapahdu. Vähän ajan päästä Marvel tulee ja toteaa, että menipäs hieman heikosti. Hän oli onnistunut kiipeämään vartiomiesten viereen ja oli vielä saanut ensimmäisen tapettua suhteellisen nopeasti. Toisessa oli mennyt jo niin kauan, että hän oli ehtinyt karjua kuin syötävä ja hälyttänyt linnakkeen. Kun Marvel oli sitten keskittynyt näkymättömäksi muuttumista varten oli häntä ammuttu linnakkeesta varsijousilla. Tässä vaiheessa Marvel oli katsonut turvallisemmaksi paeta paikalta ja hän oli hypännyt suoraan mereen ja uinut meidän luoksemme.

John vähän vittuilee Marvelille, joka ei siitä oikein tykkää ja John katsoo turvallisemmaksi siirtyä kauemmaksi. Me muut päätämme lähteä takaisinpäin. John haluaa itsepäisesti jäädä sinne lepäilemään, joten päätän tehdä pienen kepposen hänen kustannuksellaan. Heitän juuri oppimani illuusion ja taion aivan vartiomiehen näköisen miehen lähestymään makuulla olevaa Johnia. Kun John näkee sotilaan pelästyy hän ja alkaa hädissään keksimään kaiken näköisiä selityksiä, kuten että "Hyvä kun tulitte olin juuri matkalla hakemaan teitä auttamaan, kyllässä on pieniä ongelmia, satuin vain levähtämään tähän kenttäpatjalle vähäksi aikaa. Ai niin tämän panssarin (Johnilla on yksi sotilaiden panssari päällään) löysin tuolta maasta, minulla ei ole koskaan ollut näin hienoa panssaria, oikeastaan en kuitenkaan pysty siinä liikkumaan." Tässä vaiheessa minulla on jo vaikeuksia pidätellä nauruani, mutta loistava itsehillintäni pelastaa tilanteen. Sotilas nostaa asettaan valmiina lyöntiin ja sen jälkeen se lyö Johnia. John jatkaa vain selittelyä ja yrittää nousta pystyyn suojaten samalla itseään. Ennen kuin John pääsee pystyyn ei minulla enään pokka pidä, vaan repeän nauruun. Samalla kun lopetan keskittymisen pysähtyy illuusio ja Johnkin alkaa jo epäilemään jotain. Kun John näkee minut on hän vihainen kun kusetin häntä niin pahasti ja uhkailee tästä lähtien aina ensin lyövänsä minua kuin vihollista, ollakseen varma ettei se ole illuusio.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	    Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Marvel Jones
+ Layhealer+Assasin/Elf Ville		4/7	4/7	13.10.92 -	-
+
+ Saint "Sainty" George
+ Paladin/Dwarf		Riikonen	7	9	14.3.93	-	-
+
+ Rudwer Zap The Lucky Mage
+ Mage/Human		Kivinen		6	7	12.3.93	-	-
+
+ John "White" Cronston
+ Rogue/Rohir		Ahponen		6	6	25.1.93	-	-
+
+ Pelle The Berserker
+ Thief/Human		Maaninen	4	5	13.3.93	-	-
+
+ Misk
+ Mystic/Human		Alakoski	6	Dead/7	16.7.90	16.3.93	840
+
+ Sir Regmond
+ Warrior Mage		Alakoski	5	5	22.3.93	-	-
---------------------------------------------------------------------------
+ Black
+ Fighter/Rohir         Riikonen	Out/10	Out/10	13.10.92 -	-
+
+ Peccer The Fighter
+ Fighter/Human		Kivinen		Out/7	Out/7	26.11.92 -	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>