Hups-roolipeliryhmän hahmogalleria

Kuvagalleria Pelaajat kautta aikojen

Hahmot kautta aikojen aakkosjärjestyksessä

'Minä' Zap (Kivinen) ( tsmpart4/tsmpart4.021 - tsmpart4/tsmpart4.025 ) kuva
Korkean asteen vaarallinen taikuri, joka tasoittaa tilannetta vihollisten hyväksi. Zippaillee taikoja siihen tahtiin ettei koskaan illalla pysty tekemään muuta kuin piirtämään karttoja ja kirjoittamaan päiväkirjaa.
A-C (Ahponen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.013 )
Apaattinen henkilö. Tästä koomassa olevasta elffistä kukaan ei oikeastaan tiedä mitään. Myöskään kukaan ei tiedä miksi häntä raahataan ryhmän mukana.
Alice Three (Aarni) ( tsmpart8/tsmpart8.004 - tsmpart8/tsmpart8.013 )
Edesmenneen Vega Threen ex-vaimo, nykyinen Tafasin tyttöystävä. Täysoppinut lääkäri, joka ei hätkähdä mistään. Osaa toimia myös teknikkona ja käyttää avoimesti mielenvoimiaan. Itsekeskeinen ja vieraille töykeä luonne. Tappelee lähes aina Tafasin kanssa pienimmistäkin asioista, mutta silti suhde säilyy. Tapana jutella Gumakan kanssa ranskaksi, jotta Tafas ei ymmärtäisi ja reagoisi omalla suoraviivaisella tavallaan. Olettaa Tafasin aina yrittävän hypätä sänkyyn jokaisen toista sukupuolta olevan henkilön kanssa ja pitää hyvää vahtia sitä vastaan. Sadistisia luonteenpiirteitä pääsee pinnalle jatkuvasti enemmän, ilmeisesti seura aiheuttaa agressioita tai sivilisaation painden vähentyessä todelliset luonteenpiirteet pääsevät esille.
Amlach Hildórien ex Gnot Son of Knot (Kako) ( tsmpart6/tsmpart6.002 - tsmpart6/tsmpart6.004 )
Pohjoisesta tullut sissi, joka osaa myös ampua jousella (osuu aika usein, mutta ei saa vahinkoa aikaseksi). Hänen epäonneaan kuvaa että saa taistelukokeessa vastaansa koboldin, jonka lopulliseen taltuttamiseen tarvittiin yli kymmenen sotilasta. Tuntuu harrastavan lusmuilua, mutta Fat kitkee ko ominaisuuksia vauhdilla. Tarkan hajuaistinsa ansiosta hän on erittäin hyvä jäljittäjä. Vaihtoi nimensä saatuaan suojaavan sormuksen. Nykyään Amlach tuntuu olevan jo ihan kunnon sotilas.
Anja Nousiainen (NPC) ( tsmpart10/tsmpart10.002 - tsmpart10/tsmpart10.067 )
Joukkueen vanhus ja erittäin hyvä tarkka-ampuja, joka on ollut useita kertoja suomenmestaruuskisoissa jne. Anja on patologinen valehtelija, mikä estää häntä nousemassa korpraalia korkeammalle armejan arvoasteikossa, tämä ei tosin päde Suomisen ryhmässä. Hän tuntee uskomattoman määrän ihmisiä armejasta ja jos joku asia ei tahdo onnistua, niin hän kyllä pystyy sumplimaan sen kuntoon suhteillaan. Tästä osoituksena on se, että hänellä on kuitattuna ulos armejan matkailuauto, joka seuraa häntä aina missä hän tehtävänsä vain sattuvat olemaankin.
Anthony Reichman (Alakoski) ( tsmpart8/tsmpart8.002 - tsmpart8/tsmpart8.005 )
Todella likainen Barrayarin armejan upseeri, joka ei oikein tunnu tietävän mistään mitään muusta kuin asetekniikasta. Näkö tuntuu olevan todella heikko koska ei näe isoa vallitusta kuin vasta 200 metrin päästä.
Arngrim Space F Rinay (Alakoski) ( tsmpart5/tsmpart5.015 - tsmpart5/tsmpart5.024 )
Muuten hyvä eturintamataistelua, paitsi ettei suostu tappelemaan ihmisiä, örkkejä, gargoylejä etc vastaan, mutta onneksi suostuu sentään tappamaan kaikkia ei inhimillisiä olioita (kuten haltijoita, eläimiä, hirviöitä). Naimisissa Q:n kanssa. Tapana myös hakata kaikenlaista (kiviseinää, taikamerkkejä jne.) miekallaan. Onnistuen toisinaan jopa tuhoamaan jotain niistä.
Askan Deymoi (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.021 - tsmpart9/tsmpart9.025 )
Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä.
Askan of Deymoi (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.026 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.
Asterix (Nevalainen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.014 ) kuva
Upporikas aatelinen. Ryhtynyt Rao jumalan nimissä tappaamaan ja tuhoamaan kaikkea pahalle viittaavaa. Pakonomainen tarve juoksennella jokaisen hameen perässä.
Bart Simpson (Aarni) ( tsmpart7/tsmpart7.001 - tsmpart7/tsmpart7.001 )
Nuorempana ollut pikkurikollinen, mutta jäätyään kiinni pari vuotta sitten pelästyi niin paljon että paransi tapansa. Nykyään ruokkii köyhiä ja on muutenkin esimerkillinen kansalainen. Tuntuu tienaavan aika hyvin, vaikka ei näytäkään tekevän mitään varsinaista työtä.
Black (Riikonen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.019 )
Rohir taistelija. Peittää kasvonsa teloittajan mustalla hupulla. Jaloja piirteitään vilauttamalla pystyy pelästyttämään kuolleetkin.
Bob (Maaninen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.015 ) kuva
Tämän mantereen versio taistelevasta munkista. Erikoistunut kahden potkuun, joista toinen epäonnistuu. Korvaamaton apu tulkkina.
Bur Taemon (npc) ( tsmpart7/tsmpart7.001 - tsmpart7/tsmpart7.004 )
Nuori tyttö, joka meikkaa itsensä näyttämään huomattavasti vanhemmalta, jotta pääsisi mukaan korttipeliporukkoihin. Käyttää häikäilemättä hyväkseen nuorta ikäänsä ja viattoman näköistä ulkonäköään luikerrellessaan irti ongelmista. Häviää aina taistelun alussa ja taistelun loputtua löytyy yleensä pari vihollista joilla on hänen tikarinsa mentävä reikä selässään. Tunnettu myös siitä että puhuu koko ajan.
Crog Daniels (Ahponen) ( tsmpart9/tsmpart9.001 - tsmpart9/tsmpart9.019 )
Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä.
Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen) ( tsmpart9/tsmpart9.020 - tsmpart9/tsmpart9.025 )
Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä. Mentyään naimisiin Hatrakin kanssa tuli hänestä tilallinen.
Damon Hill (Riikonen) ( tsmpart9/tsmpart9.042 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.
Eiky Biistiboy (Alakoski) ( tsmpart9/tsmpart9.004 - tsmpart9/tsmpart9.007 )
Iso ja roteva ihminen, joka tahtoo aina seurata jotain muuta. Heiluu ihmeellisten aseiden kanssa (nuntsat), ja tuntuu olevan todellinen köysimestari, ainakin kun on kyse köyden sotkemisesta kavereiden ja itsensä ympärille vahingossa.
Erik (NPC) ( tsmpart4/tsmpart4.013 - tsmpart4/tsmpart4.013 )
Iso viikinki, joka tuntuu sopivan aika hyvin tähän hulluun ryhmään. Harrastuksena kaksi lyöntiä kierroksessa, mutta teho näillä tuplalyönneillä jää aika alhaiseksi.
Erik (NPC)(Alakoski) ( tsmpart4/tsmpart4.014 - tsmpart4/tsmpart4.014 )
Iso viikinki, joka suosii kahdenkäden miekkaa. Innostuessaan lyö kaksi kertaa miekallaan.
Erik Thornin poika (Kivinen) ( tsmpart8/tsmpart8.010 - tsmpart8/tsmpart8.013 )
Viikinkien sukua oleva entinen palkkasoturikillan pitäjä, joka vaihtoi ammatin pakon edessä keittiömestariksi. Haluaa aina tilaisuuden tullen käyttää isoa varsijoustaan. Todellinen ulkoilmaihminen, jolla on erittäin matala kynnys kaikkeen alkoholipitoiseen. Kulkee kumppaninsa kanssa joka on yhtä outo kun hänkin. Aina sanomassa epäkohteliaisuuksia ihmisille. Ei pidä Errolin merirosvo ideoista.
Errol F. Disk (Alakoski) ( tsmpart8/tsmpart8.007 - tsmpart8/tsmpart8.013 )
Valkoisessa kaavussa tai merirosvopuvussa kulkeva tietokone-harrastelija, joka sanoo ammatikseen liikemies. Luulee olevansa suuri hurmuri, mutta tosiasiassa asiat eivät aina mene niin hyvin. Viettää mahdollisuuksien mukaan suurimman osan ajastaan pelaten tietokonepelejä. Välillä hieman pihalla tapahtumista, kun Gumaka ei muista tulkata barrayrussista espanjaksi. Hyvät käytännön ja teoreettiset tiedot kaikesta mikä liittyy merirosvoihin. Todella innoissaan kaapatusta höyryveneestä ja haluaisi heti resvota kaikki vastaan tulevat alukset.
Fat Flash (Alakoski) ( tsmpart6/tsmpart6.001 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Lihava aliupseeri joka sanoo ammatikseen jälkien seuraaja. Hän tekee kyllä ihan niin kuin itse haluaa antoi ylemmät mitä käskyjä tahansa. Yleensä esimiehet eivät edes huomaa sitä. Parhaiten hänet löytää sieltä mistä saa ruokaa. Tuntuu olevan myös kova kauppamies, myy, ostaa, vaihtaa, varastaa aseita, taikajuomapulloja, haarniskoja, kilpiä jne. Osaa myös ampua lingolla erinomaisesti, eikä taistelutaidoissakaan ole valittamista. Kuuluisa myös erittäin ripeästä ylenemistahdistaan.
Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen) ( tsmpart9/tsmpart9.031 - tsmpart9/tsmpart9.049 )
Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä. Osoittautunut ajan myötä hyväksi taistelijaksi ja jää vain vähän jälkeen Jevgenin ja Crogin taistelutehoista. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-)
For Cee M (Alakoski) ( tsmpart9/tsmpart9.007 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.
Fruit the druid (Alakoski) ( tsmpart9/tsmpart9.001 - tsmpart9/tsmpart9.003 )
Metsänelävä, joka pelkää kuollakseen kaikkia eläimiä ja vastaavia, mutta jolla silti on lemmikkinään koira. Tosin tuo koira, Pepi, osaa puhua ja taikoa, joten Fruit ei pidä sitä eläimenä. Puhuu paljon, ja vielä vähän enemmän, ja sittenkin vielä lisää. Menettänyt toivonsa Crogin syhteen (ei yritä estää hänen toilailujaan).
Galavan Deymoi (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.021 - tsmpart9/tsmpart9.025 )
Erittäin kaunis Nuori tyttö, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta. (ero muihin ei ole kovin suuri) Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään sen noin kolme kuukautta sammakkona.
Galavan of Deymoi (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.026 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.
Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.037 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.
Gnot Son of Knot (Kako) ( tsmpart6/tsmpart6.001 - tsmpart6/tsmpart6.001 )
Pohjoisesta tullut sissi, joka osaa myös ampua jousella (osuu aika usein, mutta ei saa vahinkoa aikaseksi). Hänen epäonneaan kuvaa että saa taistelukokeessa vastaansa koboldin, jonka lopulliseen taltuttamiseen tarvittiin yli kymmenen sotilasta. Tuntuu harrastavan lusmuilua, mutta Fat kitkee ko ominaisuuksia vauhdilla. Tarkan hajuaistinsa ansiosta hän on erittäin hyvä jäljittäjä.
Goly Af Kola 'Lumi Kola' (Kivinen) ( tsmpart6/tsmpart6.001 - tsmpart6/tsmpart6.009 ) kuva
Linnakkeen uusi upseeri, joka tuntuu ystävälliseltä ja lempeältä mieheltä. Alunperin aatelissukua, mutta lahjoitti suurimman osan rahoistaan köyhille. Osaa taistella aika hyvin, mutta ei kestä kovinkaan montaa iskua ennen kuin menee tajuttomaksi. Tuntuu olevan aika tunnollinen upseeri, vaikka hänen taitonsa meneekin tämän rupusakin komentamisessa täysin hukkaan, varsinkin kun saa yleensä tietää esimiehensä (linnakkeen komentajan) käskyistä Fatilta (melkein vääristelemättöminä).
Grand Master B (Alakoski) ( tsmpart5/tsmpart5.002 - tsmpart5/tsmpart5.013 ) kuva
Hullu karateka ihminen, johon kukaan ei oikeastaan luota. Alunperin paikallisen kuningaskunnan tyyppejä. Selittää olevansa oppipoika ja sen huomaa, koska hän ei vielä tunnu osaavan mitään (ainakaan puutöitä), mutta opettelee kuitenkin innokkaasti, joten ehkä hänestä tulee vielä jotakin kunhan tulee hieman vanhemmaksi. Juosta hän ainakin osaa. Hänen valoa loistava viitta tuntuu antavan hänelle kunnioitusta ja tuijotusta menne hän meneekin. Jotkut väittävät, että viitan tarkoituksena on vain hämätä huomaamasta sisäistä hehkua, jota B tuntuu hieman loistavan.
Gropher 'Slik' (Aarni) ( tsmpart6/tsmpart6.001 - tsmpart6/tsmpart6.009 )
Taikuri joka osaa ainakin nukuttaa porukkaa, vaikka sanookin ammatikseen kirjuri. Tuntuu olevan ainaisessa rahapulassa, ilmeisesti kaikki rahat menee koulutuksen ja taikaesineiden hankkimiseen. Tuntuu olevan aika moinen seksihurjastelija (yrittää hyppiä toisen kerroksen ikkunalaudalle nähdäkeen naisen kylvyssä jne)
Gumaka Resitavies (Kivinen) ( tsmpart8/tsmpart8.001 - tsmpart8/tsmpart8.009 ) kuva
IT-koulussa kirjoilla oleva herrasmies, jonka pääaineet ovat kielet ja aseettomat taistelulajit. Pelkää kuolemaa ja on sen takia siirtynyt käyttämään vanhenemista hidastavia aineita, vaikka ne maksavatkin paljon enemmän kuin mihin hänellä on varaa. Taistelujoukkojen veteraani. Tapana soitella kitaraa tai huuliharppua, ja jos kumpaakaan ei ole käsillä niin sitten hän viheltelee. Pistooliammunta ei tunnu oikein onnistuvan pistoolista riippumatta, vaikka kantoikin jatkuvasti kainalokotelossa aitoa antiikkisen pistoolin kopiota. Kivääriammunta tuntuu sitten onnistuvan sitäkin paremmin. Yleensä hiljainen (tai siis ei puhu, mutta viheltelee) ja uusia ihmisiä kohdatessa hieman ujon tuntuinen, vaikka osaakin aika hyvin kieliä. Joutunut tulkiksi eri ryhmän jäsenten välille, kun ryhmällä ei ole yhteistä kieltä.
Gung (NPC)(Kivinen) ( tsmpart4/tsmpart4.016 - tsmpart4/tsmpart4.019 )
Peccerin tutor-opettaja. Yleensä hieman sairaalloinen mutta välttämättä haluaa seurata Peccerin edistymistä. Ylpeänä käyttää vain harjoitusaseita taistellessaan.
Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski) ( tsmpart9/tsmpart9.055 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.
Hoffa von Mormagil (Ahponen) ( tsmpart6/tsmpart6.003 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Alunperin upseerioppilas, mutta siirretty sivuttaisella ylennyksellä kersantiksi, koska ei ollut vielä riittävän pätevä upseeriksi. Alennettu sieltä sitten sotamieheksi. Tuntuu omaavan aika sadistisen luonteenlaadun, josta on apua ainakin kuulusteluja tehtäessä. Osaa kirjoittaa ja lausua runoja erinomaisesti, varsinkin hänen ruuan ylistysrunonsa oli aivan erinomainen.
Holly Barxie (Aarni) ( tsmpart8/tsmpart8.001 - tsmpart8/tsmpart8.004 )
Sotahullu teknikko, joka joutuu taisteluun jopa teknikon hommissa. Osaa liikkua ruumiinsa ulkopuolella ja häntä seuraa aina silloin tällöin noin 16 vuotiaan näköinen lapsenlapsenlapsenlapsi. Tuntuu riehuvan aika tehokkaasti omalla supertehokkaalla blasterillaan. Yrittää epätoivoisesti löytää materiaali ulottuvuusmatematiikan ja -fysiikan opiskeluun.
Huura (Riikonen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.011 )
Peloton taistelija kotoisin pohjoiselta mantereelta. Yksi vanhimpia ryhmän jäseniä. Uhkarohkea änkeäminen taistelussa eturiviin koituu vielä turmioksi.
Iila Kezo (Kivinen) ( tsmpart7/tsmpart7.001 - tsmpart7/tsmpart7.004 )
Yksityisen rahanlainaajan palveluksessa oleva lainankerääjä, joka harrastaa innokkaasti karatea, mieliharrastuksenaan ovien potkiminen sisään.
Imaraus Zip (Riikonen) ( tsmpart9/tsmpart9.011 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.
Jakartan (Npc)(Kivinen) ( tsmpart4/tsmpart4.021 - tsmpart4/tsmpart4.022 )
Todella vaarallinen macho-lady ison kirveen kanssa. Kukaan ei väitä hänelle vastaan kahdesti...paitsi Knevish, joka tuntee velvollisuudeksi suojella prinsessaa kaikelta pahalta.
Jasmine Merendino (npc) ( tsmpart7/tsmpart7.002 - tsmpart7/tsmpart7.004 )
Entinen bordellin ilotyttö, nykyään itsenäinen yrittäjä.
Jevgeni Hruzew (Aarni) ( tsmpart9/tsmpart9.001 - tsmpart9/tsmpart9.025 )
Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja. Hän toimii myös etutiedustelijana, koska on tunnettu miinaharavana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia.
John (Ahponen) ( tsmpart4/tsmpart4.021 - tsmpart4/tsmpart4.024 ) kuva
Tämä hevoskansan musta lammas on mukana ilmeisesti vakaana aikomuksena ajaa Saint pikkuhiljaa hulluksi. Joskus hänellä saattaa olla ideoita, joita kukaan ei kuitenkaan (onneksi) kuuntele. Hieman pihalla touhuista, mutta osaa onneksi (itselleen) käsitellä miekkaa.
John The Smith (Kivinen) ( tsmpart6/tsmpart6.001 - tsmpart6/tsmpart6.001 ) kuva
Kylän taika-aseseppä, joka osaa myös jonkin verran taistella. Osaa myös nukuttaa porukkaa unihiekkapussinsa avulla.
Jouni "tivoli" Niemi (Kivinen) ( tsmpart10/tsmpart10.001 - tsmpart10/tsmpart10.021 )
Joukkueen tukiasemiehenä toimiva Jouni Niemi on keskimittainen, hieman ylipainoinen, 22 vuotias lukkoseppä. Lukkosepän ammatista hän siirtyi nopeasti armejaan kun huomasi, että siviilissä ovien räjäyttäminen auki aiheuttaa lähes poikkeuksetta mussutusta asiakkaiden puolelta. Luonteeltaan Niemi on rakastettava, ystävällinen ja vakava. Hän osaa erittäin hyvin likimain kaikkia asetaitoja, erikoisalanaan jousi, aseeton taistelu (kaikki muodot), tukiaseet (kranaatinheittimet, singot etc), kivääriaseet sekä räjäytystyöt (erikoisalanaan ovien räjäyttely). Siviiliammatin jäljiltä hän osaa myös lukkotekniikkaa, elektroniikkaa, lukkojen ja hälyytyslaitteiden ohittamista jne. Kieliä hän ei ole koskaan oikeastaan kunnolla oppinut ja puhuu vain auttavasti Ruotsia ja Saksaa, äidinkielensä Suomen lisäksi. Tämän lisäksi hän on kohtuullisen hyvä hiipijä ja ylipuhuja. Harrastuksenaan Jouni opiskelee pohjoiseurooppalaista valokuvausta. Niemi syntyi Pieksamäellä 2.5.1983 ja hän sai heti syntymä lahjaksi laatikon, jonka mukana olleen kortin mukaan sai avata vasta kun hän tulee täysi-ikäiseksi. Laatikosta löytyi kirja, jonka välissä oli kolme kirjettä. Nämä kirjeet antoivat hänelle omistukseensa kiertelevän tivolin, 77 hehtaaria suojeltua aarniometsää turkista ja vuoden -72 erikoisvalmisteisen auton. Auto on tehty filmiä varten käsityönä ja erikoista siinä on se, että sen pystyy laittamaan pieniksi paloiksi pelkällä jakoavaimella noin puolen tunnin työllä. Lisäksi kaikki tunnistavat auton heti kun näkevät sen. Neljävuotiaana Niemi "adoptoidaan" rikkaaseen perheeseen ja hänellä on se jälkeen kahdet vanhemmat. Jounin äiti vaihtaa ammattia puunhakkaajaksi Jounin ollessa kolmetoistavuotias ja Jouni päättää tämän takia mennä itsekin töihin. Hän toimii kolme vuotta erakkoprofeettana ja pystyy tarvittaessa pitkällä mietiskelyllä saamaan selville asioita esim. seinän läpi tai lyhyelle tulevaisuuteen. Yhdeksäntoistavuotiaana hän rakastuu 13 vuotiaaseen Tita Rossiin, mutta ei saa aluksi vastarakkautta. Kummankaan perheiden vanhemmat eivät pidä asiasta ja niin suhde katkeaa Titan jouduttua kotiarestiin. Jounin pelastettua Titan hengen huomaa Titakin rakastavansa Jounia ja suhde jatkuu vanhemmista huolimatta.
Juudas (Maaninen) ( tsmpart4/tsmpart4.022 - tsmpart4/tsmpart4.024 ) kuva
Tämä taistelija osaa hetkessä tehdä taktisia päätöksiä ja valita voittajien ryhmän. Pukeutuu kokonaan peltiin ja käyttää kahta miekkaa.
Kari Salmi (Kivinen) ( tsmpart10/tsmpart10.023 - tsmpart10/tsmpart10.067 )
Kari Salmi on vähän yli kaksimetrinen isokokoinen koulutusexpertti. Koko seitsemän vuotisen SAV:ssa oloaikansa hän on ollut vain muutaman kuukauden todellisessa työssä. Loppuajan hän on istunut erilaisissa koulutuksissa. Alunperin hän on saanut tarkka-ampujakoulutuksen ja sen jälkeen hänelle on kertynyt sissi-, toimisto-, helikopteri-, tiedustelu-, teknikko-, vakooja-, pioneeri-, lentoteknikkokoulutukset, sekä helikopteri-, tarkka-ampuja ja pioneerijatkokoulutukset. Koulutuksien aikana hän on käynyt myös toimisto-AUKin ja pioneeri-RUKin. Kari syntyi Vaasassa 10.10.1981 perheen neljäntenä lapsena. Hänen vanhempansa ovat molemmat mustalaisia ja tämän takia hän vietti nuoruutensa pääasiasa valtion laitoksissa. Karin ollessa kolmivuotias hänen isänsä jätti kokin ammatin ja siirtyy seikkailijaksi. Hänen äitinsä toimii show-alalla ja on kulkenut mm. sirkusen mukana. Seitsemäntoista vuotiaana Kari liittyy eläinten oikeuksia innokkaasti puolustavaan ryhmään ja he tekevät mm. muutamia iskuja turkistarhoille, mutta Kari ei jää näistä laittomista toimistaan kiinni. Kari luottaa itseensä ja on diplomaattinen ja luottavainen, mutta aika kärsimätön. Hän oli myös allerginen kaikille meren eläville ja kun hän oli sen lisäksi laktoosi-intolerantti ja vegaani, ei hänen ruokavalionsa ollut kovinkaan laaja ennen ongelmien korjaamista.
Kertoja Oleo, Yazirian (Kivinen) ( sf1/sf1.001 - sf1/sf1.001 )
Köyhistä oloista oleva bio-tutkija, joka lääkärin ja psykologian lisäksi osaa myös ampua energia-aseilla ja katujen kasvattina osaa sekä käyttää erilaisia lyömäaseita että nyrkkejään. Agressivinen gorilla näköinen otus, sekä selvästi muutenkin huligaani, epäilyttävää syntyperää, luulee olevansa hienompi, koska yatsirianeilla oli aikoinaan oma imperiumi.
Kimy Cehi (Kivinen) ( tsmpart6/tsmpart6.009 - tsmpart6/tsmpart6.009 ) kuva
Tietäjä, joka on saapunut laaksoon oepttajansa luokse oppimaan uusia taikoja kaukaa kuninkaan maan toisesta laidasta asti (Port Arthurista). Osaa jonkin verran taikoja, mutta selittää erikoisalansa olevan tähtitiede. Pukeutuu sinisiin vaatteisiin, jotka on koristeltu tähtikuvion, päässä korkea tähtikuvioinen hattu.
Kin Gova The Luser Magician (Riikonen) ( tsmpart5/tsmpart5.001 - tsmpart5/tsmpart5.009 )
Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo siinä ettei hän ole heittänyt kuin muutaman taian ja nekin ainoastaan taistelutilanteessa voidaan todeta ettei hän ainakaan mikään hyvä taikuri ole. Toisaalta hän on myös kuuluisa tarkkaavaisuudestaan ja siitä että yleensä saa kiinni kaikki pahantekijät etc linnassa.
Knevish (NPC)(Alakoski) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.025 )
Ryhmän vanhin jäsen ja sen luonnolnen johtaja. Onneksi muut eivät näe asiaa näin, joten tämä taisteleva tutkija pysyy kaikesta päätöksenteosta loitolla. Synnynäinen älykkö, joka harrastaa fanaattisesti kirjojen keräämistä.
Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen) ( tsmpart9/tsmpart9.026 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.
Lord Malcom X (NPC) ( tsmpart5/tsmpart5.021 - tsmpart5/tsmpart5.022 )
Yllättävän normaalin näköinen taikuri, jota seuraailee ei niin normaalin näköinen seurakunta. Tuntuu olevan samanlainen taikuri kuin muutkin, eli ei kulu kuin muutama minuutti niin ehtii jo loukata itsensä, niin että häntä saa olla paikkaamassa. Hoitaa ryhmän lentokuljetukset. Väittää kivenkovaa että ne todella kauniit Naispuoliset hobbitit, jotka hänen ympärillään hääräävät ovat henkivartiokaarti.
Lord Malcom X (Riikonen) ( tsmpart5/tsmpart5.008 - tsmpart5/tsmpart5.020 )
Yllättävän normaalin näköinen taikuri, jota seuraailee ei niin normaalin näköinen seurakunta. Tuntuu olevan samanlainen taikuri kuin muutkin, eli ei kulu kuin muutama minuutti niin ehtii jo loukata itsensä, niin että häntä saa olla paikkaamassa. Hoitaa ryhmän lentokuljetukset. Väittää kivenkovaa että ne todella kauniit Naispuoliset hobbitit, jotka hänen ympärillään hääräävät ovat henkivartiokaarti.
Lose (NPC)(Riikonen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.015 )
Blackin mukana tuleva murkovarkaalta näyttävä tyyppi. Pienten hyönteisten erityinen suosion kohde.
M. H. Krousk (Aarni) ( tsmpart5/tsmpart5.006 - tsmpart5/tsmpart5.016 )
Tehokkaan tuntuinen ei niin kömpelö etulinjan taistelija, joka konttaa samaa vauhtia kuin muut juoksee. Kun hän lähtee juoksemaan jää salamakin taakse. Suhteellisen siistit ruokatavat ogreksi, eli ei ole vielä syönyt ketään meistä (sen sijaan muut kyllä poistuvat siinä vaiheessa kun hän alkaa syömään).
Madam Hatrak of Deife (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.021 - tsmpart9/tsmpart9.025 )
Lordi Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Tilallinen Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi.
Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.026 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.
Martti Lehikoinen (Ahponen) ( tsmpart10/tsmpart10.005 - tsmpart10/tsmpart10.031 )
Pitkän linjan SAV:ilainen, joka on ollut mukana likimain SAV:in perustamisesta lähtien. Tullut suoraan koulun jälkeen SAV:iin ja noussut siellä vääpelin arvoon asti. Toiminut viimeaikoina yksikössä, joka on erikoistunut terrorismin vastaiseen toimintaan.
Marvel Jones (Aarni) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.025 ) kuva
Vesi elffi, joka yrittää lapsellisesti väittää olevansa parantaja vaikka on melkein poikkeuksetta eturintamassa taisteluissa. Tosin taistelun jälkeen on myös Saintin kanssa parantelemassa muita.
Master Garfield Bercleah (Alakoski) ( tsmpart5/tsmpart5.013 - tsmpart5/tsmpart5.015 )
Kirjanoppinut taikuri, joka väittää osaavansa myös toimia parantajana. Parantamisesta ei nyt oikein tiedä, mutta kaikkeen muuhun häneltä kyllä löytyy taika, oli kyse sitten tavaroiden lastaamisesta, vankkurien tekemisestä, kiven kaivuusta / luomisesta etc.
Maéglin Arakoni (Kako) ( tsmpart6/tsmpart6.004 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Shalin suojelia, vaikka välillä ei voikaan olla varma kumpi suojelee kumpaa. Tuntuu olevan aika fanaattinen kurin ja vastaavien suhteen. Otettuaan Fatin silmätikukseen menetti arvostuksensa komentajan silmissä ja samalla meni myös upseerin arvo. Tosin viimeaikoina hänen arvostuksensa on noussut, kun hän on hieman paremmin oppinut hillitsemään itseään ja nykyään hän toimii upseerikokelaana.
Miidia Lunanx ( tsmpart7/tsmpart7.002 - tsmpart7/tsmpart7.004 )
Iilan vanha tyttöystävä, joka lähti aikoinaan taikakoulutukseen ja on nykyään suhteellisen menestyvä taikaesineiden tunnistaja.
Mikko "palkkasoturi" Suominen (Aarni) ( tsmpart10/tsmpart10.001 - tsmpart10/tsmpart10.067 )
Joukkueen komentaja ja kokenut yli kolmekymppinen sotilas, joka on toiminut myös kahdeksan vuotta palkkasoturina Iranissa ennen suomen avaruusjalkaväkeen saapumista. Suominen on yli-innokas kuntoilija ja muutenkin hyvin aktiivinen. Tämän huomaa, esim siitä, että mikäli hänen pitää olla paikoillaan enemmän kuin pari päivää hän keksii välittömästi jotain tehtävää joukolleen. Näihin tehtäviin kuuluu mm. kuntoharjoitukset, voimaharjoitukset, opiskelu jne. Suominen on kooltaan 220 pitkä, lihaksikas, erittäin hyväkuntoinen upseeri. Käytökseltään hän on diplomaattinen, pikkutarkka ja erittäin varma itsestään (nuoruudessa hän oli hyvin epävarma itsestään, mutta onnistui sitten kovalla harjoituksella pääsemään tästä ylitse). Suominen on erittäin hyvä kiväärimies ja kohtuullisen hyvä muissa asetaidoissa. Sen lisäksi hänellä on erinomainen kielipää ja hän puhuu sujuvasti Suomea, Ruotsia, Englantia ja Japania ja kohtuullisesti Espanjaa ja Ranskaa. Armejauransa aikana hän on opetellut vielä lisää kieliä. Mikäli Suomisella on vain mahdollisuus käyttää aikaa havainnointiin hän pystyy uskomattomiin suorituksiin. Suominen syntyi Rovaniemellä kommuuniin, jossa hänellä oli äiti ja yhdeksän muuta kommuunin jäsentä. Isästään hänellä ei ole mitään tietoa. Kaksivuotiaana eräs hänen äitinsä operaatio meni hieman pieleen ja mukana ollut Mikko saa pahan selkävamman, joka korjattiin vasta 17 vuotiaana vaikealla leikkauksella. Tämä leikkaus sisälsi useiden selkälihaksien korvaamisen keinotekoisilla. Harrastuksekseen Suominen kerää vanhojen autojen pienoismalleja ja aseita.
Misk (Alakoski) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.020 ) kuva
Omituinen mystinen maagikko, josta kukaan ei tiedä mitä hän seuraavaksi tekee ja miksi. Ryhmän vanhin jäsen. Kaikki pelkäävät hänen taikojaan ja varsinkin niiden epäonnistumisia.
Moore John (Riikonen) ( tsmpart6/tsmpart6.003 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Kunnon taistelija joka osaa käyttää asettaan hyvin. Pärjää jopa minulle ja Fatille pudettujen vihollisten määrässä. Tuntuu olevan hyvissä väleissä Fatin kanssa ja Fatin suosituksesta ylennetään jo ensimmäisen viikon aikana korpraaliksi (jää kuitenkin Fatin ennätyksestä (yksi päivä))
Myji (Kivinen) ( tsmpart5/tsmpart5.021 - tsmpart5/tsmpart5.024 )
Taistelija, joka ei oikein tunnu tietävän mitä tekee. On välillä hyvin poissaolevan tuntuinen, aivan kuin ei tuntisi koko porukkaa. Ehkä asia paranee kun muut oppivat tuntemaan hänet paremmin.
Ninju Shurikei (Riikonen) ( tsmpart8/tsmpart8.001 - tsmpart8/tsmpart8.002 )
Ainoa alunperinkin DPC:ssä armejauransa aloittanut henkilö. Kohtuullisen hyvä karatessa, mutta esim tainnutuspistoolin käytössä todella onneton. Nähnyt liian monta ninjaleffaa lapsena ja saanut huonoja vaikuttejita, joten pukeutuu aina tilaisuuden tullen ninjapukuun, eikä pidä monderneistaaseista.
Obelix (Aarni) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.011 ) kuva
Iso, yksinkertainen, rauhallinen jättiläinen. Tämä yksinkertainen otus ei oikeastaa pysty mihinkään muuhun vaativaan kuin syömiseen ja syömistä häiritsevien läiskimiseen.
P. Antti (Alakoski) ( tsmpart8/tsmpart8.005 - tsmpart8/tsmpart8.007 )
Entinen panttilainaaja, joka ei koskaan pidä suutaan kiinni. Mies puhuu kuin papupata, ja vielä kokoajan totta. Jos joku väittää jotain vastaan niin mies heittäytyy väkivaltaiseksi, vaikka armeja hieman tuntuikin rauhoittavan miestä. Vapaa-aikanaan hän käy kauppaa kaikella mahdollisella ja yrittää lainata kavereiltaan ja muilta rahaa, jotta saisi ostettua lisää tavaraa.
Peccer (Kivinen) ( tsmpart4/tsmpart4.016 - tsmpart4/tsmpart4.019 ) kuva
Kovan näköinen mustaan pukeutunut taistelija. Tarkemmin seuratessa huomaa, että hän vastaanottaa enemmän vahinkoa kuin saa muille aikaiseksi. Opiskelija. Tusauttelee joskus pienellä tussarillaan.
Pelle (Maaninen) ( tsmpart4/tsmpart4.021 - tsmpart4/tsmpart4.022 )
Tämä varas kuvittelee olevansa raivohulluna taistelevan veljensä (RIP) seuraaja, mutta todellisuudessa kukaan ei ole vielä niin nopeasti maaassa kuolemassa kuin hän. Kuolemisen ohella hän auttaa Johnia kiusaamaan Saintyä.
Petteri Silta (Aronsson) ( tsmpart10/tsmpart10.001 - tsmpart10/tsmpart10.003 )
Petteri Silta toimii ensimmäisen puolijoukkueen pieneerinä, niin uskomattomalta kun se tuntuukin ottaen huomioon että hän on hyvin heikko, eikä jaksa kunnolla edes nostaa telamiinaa puhumattakaan siitä että hän kantaisi sitä.
Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni) ( tsmpart9/tsmpart9.026 - tsmpart9/tsmpart9.082 ) kuva
Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.
Q. Rinay (Omaa Sukua Issalt) (NPC) ( tsmpart5/tsmpart5.018 - tsmpart5/tsmpart5.024 )
Arngrinin vaimo, tuntuu olevan Yuban hengenheimolainen, sillä kantaa mukanaan asevuorta. Vaikuttaa nopealta ja ketterältä, lyöden kaksikätisellä miekallaan nopeammin kuin muut kevyemmillä aseilla. Tosin ei tunnu luottavan lähitaistelukykyihinsä, vaan yrittää aina ehtiä käytää varsijoustaan (onnistumatta useinkaan). Tuntuu myös osaavan ansojen purkua ja ovien avaamista, muttei luota taitoihinsa, vaan käytää muita koekaniineina.
Qu the Tightropewalker (Kivinen) ( tsmpart6/tsmpart6.010 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Yliaktiivinen, urheilullinen nuorallatanssia, joka haluaa selvästi lyödä vihollisiaan selkään. Hän tuntuu olevan aika ylpeä kaikesta mitä osaa ja kertoo niistä aina kaikille heti kun asiasta tulee puhetta. Yrittää myös johtaa ryhmän toimintaa, mutta Fat ja Maéglin hillitsevät yrityksiä tehokkaasti. Tuntuu olevan todella yliaktiivinen aiheuttaen ylemmilleen suuria ongelmia, koska hän suorittaa rangaistuksetkin likimain vapaaehtoisesti.
Quix (Kivinen) ( tsmpart4/tsmpart4.012 - tsmpart4/tsmpart4.015 ) kuva
Kotoisin pohjoisesta mantereelta tämä taisteleva munkki yrittää kovasti muttei oikeastaa ole saanut vielä mitään aikaiseksi.
Quix (Kivinen)(Aarni) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.011 ) kuva
Kotoisin pohjoisesta mantereelta tämä taisteleva munkki yrittää kovasti muttei oikeastaa ole saanut vielä mitään aikaiseksi.
Rogmord (Alakoski) ( tsmpart4/tsmpart4.022 - tsmpart4/tsmpart4.025 ) kuva
Vanha pappara, joka väittää olevansa taikuri mutta taisteluissa kuitenkin käyttää pääsääntöisesti miekkaa ja jousta. Ja taas yhden omituisen lemmikin omistaja.
Rydo Ratatui (Aarni) ( tsmpart7/tsmpart7.001 - tsmpart7/tsmpart7.004 )
Lihava vartioston piiritysväline-expretti, jolla tuntuu olevan paljon sekä ystäviä että vihamiehiä. Ystävien ja vihamiesten määrää selittää varmasti se että hän koskaan kieltäydy auttamasta ketään, joka häneltä tulee apua pyytämään. Rydo tunnetaan kovanan valehtelijana, vaikkakin viimeaikoina hän on hämmästyttänyt ystäviään puhumalla silloin tällöin tottakin.
Sabrina Bushax (Aarni) ( tsmpart5/tsmpart5.016 - tsmpart5/tsmpart5.024 )
Heikosti havaittavissa oleva salamurhaaja, jonka havaitsemiseen tarvitaan todella hyvä kuulo. Pystyy seuraamaan lähes ketä tahansa, melkein missä tahansa ilman että häntä huomataan. Hänen seurassaan kulkee toinenkin nainen nimeltään Efresh. Hänellä tuntuu olevan jostain syystä jonkun verran määräysvaltaa Treon:iin, tosin viimeaikoina ote tuntuu lipsuneen.
Saint (Animal) ( tsmpart4/tsmpart4.021 - tsmpart4/tsmpart4.025 ) kuva
Pyhän hengen riivaama kääpiö taistelija. Epätoivoisesti yrittää käännyttää ryhmää, muttei ole onnistunut kuin saamaan sanasotia ja riitoja aikaiseksi. Ryhmän ruumillistunut omatunto, jota jokainen tuntee velvollisuudeksi kiusata aina kun mahdollista.
Sir Bolivar "Eiku" Emmä Oo Paikalla Bewapofy (Ahponen) ( tsmpart5/tsmpart5.002 - tsmpart5/tsmpart5.004 )
Pomon pojanpoika, hullu ninja joka johtaa maamme pääarmejaa (ninja joukkoja (4*4 ninjaa)).
Sir Cemi Di Mokimcy (Kivinen) ( tsmpart5/tsmpart5.021 - tsmpart5/tsmpart5.024 )
Örkki joka heittelee tultaliekehtiviä keihäitä. Käyttää aseenaan pitkää sauvaa, jolla hakkaa kahdella kädellä. Tuntuu olevan myös kohtuullisen hyvä armeijan johtaja.
Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen) ( tsmpart9/tsmpart9.050 - tsmpart9/tsmpart9.082 )
Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.
Sir Jack, "No Mä Satu(ta)n Kohta" (Aarni) ( tsmpart5/tsmpart5.004 - tsmpart5/tsmpart5.005 )
Salamurhaaja, joka osaa ainakin hiipiä, väittää osaavansa myös jäljitystä yms tarpeellisia taitoja.
Sir N. Nimetön (Aarni) ( tsmpart5/tsmpart5.002 - tsmpart5/tsmpart5.004 )
Pomon vanha taistelukaveri, omistaa samanlaisen kruunun kuin pomo. Osaa myös pari taika, joita tosin käyttää vain ilman panssaria, eli varsin harvoin.
Sir Roll Subtractor, swordmaster of the lowland hills (Ahponen) ( tsmpart5/tsmpart5.021 - tsmpart5/tsmpart5.024 )
Kova puheenpitäjä, joka itse väittää osaavansa myös karatea ja judoa. Noista taidoista ei vielä ole saatu muuta todistusta kuin Rollon kovat harjoitukset, taisteluissa hän ei ole kovinkaan paljoa loistanut (paitsi tietysti pää ja sekin vain valotaian takia). Nykyään kuvittelee myös olevansa teräväpäinen, koska Sabrina väittää Vubin unohtaneen yhden leikkausveitsen hänen päänsä sisään viimeisimmän koomanparannuksen yhteydessä.
Sotilas Ahba, Human (Ahponen) ( sf1/sf1.001 - sf1/sf1.001 )
Sota-akatemian käynyt kaikenlaisia aseita käyttävä sotilas, joka tuntuu rohkealta ja aina kaikkeen valmiilta. Itse kuvaa taitojaan seuraavasti: "Joo en minä oikeastaan osaa juuri aseetonta taistelua. Niin, kyllä minä nyt sen kapteenin päihitin (sen jälkeen kun te olitte sille ensin hävinnyt)." "Niin, no vaikka minä nyt tunnunkin olevan parempi ampuja näillä energia-aseilla kuin te, niin tämä on kyllä vain minun kolmannes paras asetaitoni. Minä olen oikeastaan enemmän erikoistunut projektile-aseisiin ja räjähdysaineisiin." Ahballa on jo ennestään kokemusta tutkimusmatkoista ja hänet nimitettiin ryhmän johtajaksi.
Sotilas Durana, Dralasite (Riikonen) ( sf1/sf1.001 - sf1/sf1.001 )
"Joo, en mä oikeen tiedä. Olen vähän harkinnut, jos vaikka jättäisin tämän sotilasuran ja alkaisin tietoteknikoksi. Olen jo opiskellut sitä jonkun verran, mutta eivät intissä suostuneet siirtoon. Täytyy nyt katsoa." Kertoilee kyllä meheviä inttitarinoita kokemuksistaan, mm viidakossa ja taisteluissa ja näyttää todisteeksi arpeaankin keskellä rintaansa (aiheuttaa ihmettelyä, että Durana oli onnekas kun ei kuollut siihen, muissa paitsi Dwillessä). Sotilas joka ei tunnu osaavan käyttää kovinkaan montaa eri asetta.
Sven (Maaninen) ( tsmpart4/tsmpart4.018 - tsmpart4/tsmpart4.018 )
Raivohullu kahden aseen taistelija. Yleensä 50-50 mahdollisuus että hän hyökkää oman ryhmän kimppuun. Muun ryhmän mielipiteet asiasta voivat olla hieman aggressiiviset.
Tafas Ruiaxa (Ahponen) ( tsmpart8/tsmpart8.001 - tsmpart8/tsmpart8.013 )
Todella suurikokoinen mies ja voimakas mies, joka kantaa suuria tavaravuoria helpohkosti, mutta valittaa jos joku antaa hänelle viisi lisäkiloa (toisaaalta jos joku lisää hänen reppuunsa viisikymmentä kiloa salaa, hän ei edes huomaa asiaa). Liikkuminen kaupunkiympäristössä muistuttaa elefanttia posliinikaupassa. Väittää ammattikseen pr-toiminta, mutta koska totuusseerumin yliannostuksen jälkeen hän puhuu aina totta, on ammatin harjoittaminen tuottanut pikkusen ongelmia. Erittäin kova inttämään vastaan oli syytä tai ei. Myös hyvä hankkimaan tavaroiota. Tapana räjähdysaineiden runsas yliannostelu. Pitää niin paljon panssarointia kuin mahdollista, tai vielä hieman enemmän. Tekee usein yksin rynnäkköjä kohti vihollisasemia. Tuntuu olevan hieman Alicen tossun alla.
Teknikko Dwille, Dralasite (Aarni) ( sf1/sf1.001 - sf1/sf1.001 )
Yleismies, joka osaa sekä teknikon taitoja, että bio-tieteitä Keskiluokkaisen perheen poika, joka sai stipendin erittäin hyvään kouluun. Koulussa hänen pääaineena oli tekniikka, mutta multi-talentent kun oli niin hän siinä sivussa opiskeli myäs tietokone tekniikkaa, robotiikkaa, ympäristö tieteitä, lääketieteitä ym. Opinnoista jäi kuitenkin paljon aikaa muihin touhuihin, joten hän aina silloin tällöin osallistui tekniikan killan järjestämiin excuihin uusille frontier planeetoille. Vuoden parin kestävillä matkoilla hän sai tekniikassa käytännön kokemusta, mutta jaksoi kuitenkin vielä ohimennen harjoitella raketti- ja kivääriaseilla (maalitauluihin, peaceful kun on). Opiskelun loppupuolella Dwille kuitenkin rupesi epäilemään, onko tämä se 'oikea' ammatti. Uusien kokemusten toivossa hän haki ja sai varatoimitusjohtajan paikan pienstä alakaupungin baarista. Siellä hän töydensi taitojaan paitsi baarimikkona myös ammattilaispelurina. Parin vuoden kuluttua hän 40 vuoden kypsässä iässä päätti kuitenkin ottaa äkkiä loppututkinto tekniikassa. Siitä lähtien hän on mitä omituisimmissa piireissä kolunnut uusia tutkimattomia planeettoja. Dralasite, Ektoplasma pallo(tai oikeammin soikio), joka pystyy muodostamaan erilaisia raajoja jne. tarpeen mukaan.
Teknikko John 'Jailbird' Troy, Human (Alakoski) ( sf1/sf1.002 - sf1/sf1.002 )
Hullu teknikko, joka voidaan kyllä saada tekemään mitä tahansa, kunhan riittävästi suostutellaan, mutta joka ei kyllä tee yhtään mitään automaattisesti, paitsi räpellä robottien kanssa. Ei osaa oikeastaan mitään asetaitoja ja muidenkin taitojen (paitsi teknisten-) kanssa on vähän niin ja näin. Väittää olleensa syyttömänä vankilassa, mutta kielenkäytöstä ja käyttäytymisestä (erittäin epäkohtelias) päätelleen tuomari on kuitenkin ollut oikeassa.
Teknikko Mac'ktal, Vrusk (Alakoski) ( sf1/sf1.001 - sf1/sf1.001 )
8 jalkainen 2 kätinen muurahainen, joka luulee olevansa looginen? Ei muista edes itse mitä osaa, ja selittelee vaan jotain sekavaa. Yleensä älykköitä ja kauppamiehiä, mutta poikkeuksiakin löytyy (kuten näkyy... :-)
Teknikko Thacker "The Hacker" Roin, Human (Ville) ( sf1/sf1.003 - sf1/sf1.003 )
Teknikko, joka ei kuitenkaan osaa kuljettaa edes jetkopteria, osaa kuitenkin vakuttaa porukkaa sen verran että sai estettyä sen ettei Edestekait tuhonneet tukikohtaa.
Thief (NPC)(Nevalainen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.014 )
Kukaan ei oikein tiedä hänen nimeään. Asterixin hyvä ystävä. Osoittautui olevansa taituri tikarin heitossa. Tuntuu yleensä unohtavan olevansa olemassa.
Timaeus Cytorat (Ahponen) ( tsmpart6/tsmpart6.009 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Lihava tehokkaan tuntuinen sotilas. On erittäin hyvissä väleissä Fatin kanssa, ilmeisesti vanhoja tuttuja, koska tuntevat toistensa sukua. Ei uskalla näyttäytyä Priamille, koska pelkää joutuvansa laihdutuskuurille, kuten muutkin lihavat henkilöt täällä.
Times Font (Alakoski) ( tsmpart8/tsmpart8.005 - tsmpart8/tsmpart8.005 )
Mies joka esittäytyy "Nimeni on Font, Times Font". Hän tuntuu olevan ylipukeutunut tilanteeseen kuin tilanteeseen (smokki etc), mutta kantaa mukaan suunnatonta pistoolia. Mitään muuta hän sitten sen jälkeen jaksakaan kantaa.
Timo "10 kiloa lisää" Laitinen (NPC) ( tsmpart10/tsmpart10.003 - tsmpart10/tsmpart10.035 )
Joukkueen teknikko, joka on erittäin innokas räjähdysaineiden kanssa leikkijä. Hän on todellakin ansainnut lempinimensä, joka tulee ainaisesta ehdotuksesta käyttää varmuuden vuoksi vielä 10 kiloa lisää räjähdysainetta.
Tita Rossi (NPC) ( tsmpart10/tsmpart10.003 - tsmpart10/tsmpart10.031 )
Nuori (oikealta iältään 16 vuotias, vaikka papereissa lukee 20), kaunis Niemen tyttöystävä, joka kulkee siviilissä erittäin huomiotaherättävissä vaatteissa. Kaikilla tahtoo olla ongelmia katsoa muuta kuin häntä. Myös hänen armejan vaattensakin on hieman erikoisemmin leikatut ja hän on tahtoo herättää huomiota myös silloin. Hänellä on tapanaan flirttailla kaikkien tuntemattomien miesten kanssa.
Treon De Acbys (Ahponen) ( tsmpart5/tsmpart5.015 - tsmpart5/tsmpart5.021 )
Sotilas, joka kiven kovaa väittää ettei ole taistelija. Murtovaras, joka kiven kovaan väittää ettei ole murtovaras, vaikka lukot saakin auki ja ansat purettua. Tuntuu olevan aika itsepäinen kun saa jotain päähänsä. Uskoi ennen kykyihinsä, mutta epäluonnollisen vanhenemisen jälkeen se usko tuntuu kadonneen.
Uldor, son of Ulfang (Aarni) ( tsmpart6/tsmpart6.002 - tsmpart6/tsmpart6.014 )
Lupaava sotilaan alku, vaikka onkin väärän jumalan pappi. Osaa käyttää taikaesineitä ja parantaa pieniä vammoja. Suurin ongelma sotilasuralla tuntuu olevan asennevikaisuus, esimiesten kunnioituksen puute ja vääräuskoisuus. On niin pelottavan näköinen, että epäkuolleetkin juoksevat kiljuen pakoon jolleivat sitä ennen tuhoudu kauhusta.
Ulrika Melin tytär (NPC) ( tsmpart8/tsmpart8.010 - tsmpart8/tsmpart8.013 )
Erikin seuralainen. Erittäin viehettävä nymfomaani. Ahdistelee Tafasia aina kun Alicen silmä välttää. Osaa taikoa ja on muutenkin samanlainen sissi kun Erik -- myös alkoholin suhteen. Salaman nopea vetämään pistoolin esiin ja suht koht hyvä ampumaan sillä. Cowboy-fani. Tekee ja sanoo asioita ennenkuin on ajatellut seuraamuksia. Yllytyshullu, joka on valmis tekemään lähes mitä tahansa. Kaikki varusteet kulta-, hopea ja jalokivikoristeltuja. Erittiäin hyvä viinapää, vaikka Errol väittääkin hänen fuskaavan.
Uta Utgard (Aarni) ( tsmpart6/tsmpart6.005 - tsmpart6/tsmpart6.008 )
Fattiakin isompi sotamies, joka osaa käyttää molemmissa käsissään pitämiään miekkoja todella tehokkaasti. Vastustajat eivät montaa sekuntia hänen edessään pysy pystyssä. Lisäksi hän osaa ilmeisesti pikkusen taikoja, koska pystyy muuttumaan sudeksi. Fatin mukaan Uta sutena, ei ole sen näköinen vastus, että hän viitisi mennä kokeilemaan sen taistelutaitoja.
Vega Three (Alakoski) ( tsmpart8/tsmpart8.001 - tsmpart8/tsmpart8.002 )
Entinen Luutnantti joka tuntuu olevan enemmänkin johdettavaa kuin johtavaa tyyppiä. Luulee olevansa joku avaruuslentäjä ja yrittää aina tunkeutua sukkuloissa ja avaruusaluksissa ohjaamoon. Ei tunnu kunnioittavan mitään auktoriteettejä, eikä tottelevan esimiehiä.
Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen) ( tsmpart5/tsmpart5.001 - tsmpart5/tsmpart5.024 ) kuva
Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän vihollisten synninpäästöihin ja nukutteluun (aiemmin myös rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua)). Nukkuu aamuisin pitkään. Jos joku katsoo häntä taianhavaitsemis-taian vaikutuksen alaisena, suositelaan käytettäväksi aurinkolaseja.
Weby Mini (Kivinen) ( tsmpart9/tsmpart9.001 - tsmpart9/tsmpart9.030 ) kuva
Todella pienikokoinen ihminen, jota monet luulevat koon takia hobitiksi. Pituutta noin 45 cm, oranssi tukka, keltaisen ja oranssin värisenä hohtavat silmät ja hyvin vaalea iho. Viettää suurimman osan ajastaan nukkumalla ja omaa hyvin terävän katseen (katseen joka saattaa jopa tappaa). Osaa myös määrittää taikaesineiden ja henkilöiden voiman. Harjoituksen ja jumalallisen avun myötä on oppinut vähän paremmin pysymään muiden mukana vauhdissa. Kävelyvauhti on jo noussut noin puoleen toiseksi hitaimman vauhdista. Osoittautunut myös kohtalaisen hyväksi lukittujen ovien avaajaksi ja ansojen purkajaksi.
Yuba Yu (Ahponen) ( tsmpart5/tsmpart5.004 - tsmpart5/tsmpart5.021 )
Taas ninja. Toisaalta sen havaitseminen voi olla hankalaa Asevuoren alta. Omasta mielestään hän on oikeastaan aliaseistettu koska hänellä on vain yksi yliraskas kaksikätinen miekka, 4 pitkäämiekkaa (2 lumottua ja 2 joissa on terä-riimuja) Sekä 4 varsijousta. Mainitsematta jäi tietysti muut aseenomaiset tavarat, kuten taistelukirveetvyöllä jne. Täysinpeittävästä peltipanssaristaan hän ei luopunut millään ennenkuin sai kaksi kättä liikaa, eikä se enää sopinut hänelle. Nyt hän kerää rahaa sen muuttamiseski nelikätiseksi. Naamioitumistaidoissa voisi olla parantamisen varaa, sillä naamiointi suoritetaan siten että hän jättää puolet asevarastoostaan pois. Luulee myös olevansa hyvä tietojen hankkija, mutta todistusaineisto puhuu toista. Tulee myös yleensä jumäytetyksi ostostilanteissa. Tapana on myös unohdella Humanoideja säkkiin tajuttomina. Ei mielellään heitä puolustuskyvyttömiä nuoria naisia ulos ikkunasta seitsemännestä kerroksesta. Tekee niin vain jos luulee siihen olevan jotain tarvetta. Hänen henkivartiokaartinsa koostuu oikeaoppisesti kuoleman jumalaa palvovista salamurhaajista
Zoh (Ahponen) ( tsmpart4/tsmpart4.011 - tsmpart4/tsmpart4.017 )
Varkaalta näyttävä henkilö. Ei kuitenkaan osaa heti päättää mitä aikoo seuraavaksi tehdä joten yleensä palloilee ympäriinsä harmittomasti.
von Pepi af Gran (NPC) ( tsmpart9/tsmpart9.001 - tsmpart9/tsmpart9.003 )
Fruitin lemmikki, tai ystävä, riiippuen miten sen ottaa. On kooltaan noin kymmenen senttiä ja osaa puhua ja hyppiä korkealle taikavoimillaan.

<kivinen@iki.fi>