TSM Osa 9, Luku 055 (tsmpart9/tsmpart9.055)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

55. luku

Ryhmä lähtee tutkimaan ympäristöä. Traned kertoo että hän on kuullut että täällä kiertää jonkun Markus niminen henkilö ja hänellä on mukanaan ryhmä ihmisiä. Traned ehdottaa että voisimme esittää olevamme ko ryhmä ja Tarned voisi esittää ryhmän pimeähaltiaopasta. Muut toteavat että ihan hyvä idea, tehdään niin.

Jevgeni päättää tässä vaiheessa kutsua paikalle yhden goblinin erikoisominaisuudellaan. Hän kuulee, että goblinin pitää tehdä kuukauden verran työtä sen taikurin osoittamalle tyypille, joka auttoi hänen perhettään. Goblin kertoo nimekseen Gar'gughh.

Crog siirtyy välittömästi keskustelemaan uskonnosta Gar'gughh kanssa, samalla kun ryhmä lähtee liikkeelle. Ensimmäisen oven takaa ryhmä tulee ulos maanalaiseen kaupunkiin. Oven edessä seisoo vartija, joka vain vilkaisee ryhmää. Ryhmä palaa takaisin sisään ja vilkaisee vasemmalle lähtevän oven taakse, jossa näyttää olevan jonkinlainen ruokasali tms, oikelle johtavan oven takaa löytyy jonkinlainen työhuone.

Työhuoneessa on juuri pari pappia lopettelemassa keskusteluaan ja Jevgeni kuulee keskustelun lopusta seuravaa "minne portti lähettää pimeyden lapset tällä kertaa", jolloin toinen osoittaa kartasta pari kolme kohtaa ja sanoo "tänne, tänne ja tänne". Ensimmäinen kommentoi seuraavaksi "pitäisikö meidän mennä valmistautumaan seremoniaan", johon toinen kommentoi, että "olet oikeassa" ja sen jälkeen he lähtevät ulos ovesta.

Jevgeni kävelee huoneen keskelle ja vilkaisee ohimennen karttaa, samalla hän huomaa vielä yhden pimeähaltian löhöävän nurkassa olevan pöydän ääressä. Crog tulee keskelle huonetta ja huomaa saman kartan, jota Jevgeni katsoo ja hänkin menee vilkaisemaan karttaa ihmetellen samalla ääneen mitä nuo kolme ympäröityä aluetta ovat.

Samassa nurkassa löhönnyt tyyppi huudahtaa jotain ja singahtaa kohti ovea pakoon. Pimeähaltia ei pääse ovelle asti ennen kuin Jevgenin isku tappaa hänet välittömästi. Galavan naamioi miehen nukkumaan samalla kun Jevgeni ottaa kartan mukaansa. Ryhmä avaa ulos menevän oven, jolloin Crog ottaa ulkona seisovaa vartiomiestsä jalasta kiinni ja nykäsee tämän pää edelle maahan niin, että mies menee pökerryksiin. Galavan ja Gardan iskevät vartian kuoliaaksi ja vartia vedetään sisälle huoneeseen. Sen jälkeen ryhmä jatkaa matkaa ulos.

Hetken kuluttua ryhmä kurkkaa taloon, jossa kaksi miestä on palvelijoiden auttamana valmistautumassa selvästi johonkin seremoniaan. Toinen miehistä toteaa "Toivon, että Lokaste kertoo Kalistelle, että hän olisi varovainen lastensa kanssa, älä nyt ymmärrä minuä väärin, haluan yön lasten taistelevan Kalisten ja meidän puolellamme, mutta olen kuullut, että ne eivät aina taistele vain vihollisia vastaan. Mitä jos jotain tapahtuisi portille ja yön lapset pääsisivät sisään, mutta ei takaisin pois. Raportoi minut vain vääräuskoisuudesta jos haluat, mutta anna minulle se vastamyrkkypullo ennen sitä, minä luulen että sitä poikaa on pistetty, mutta hän ei kertonut kenellekään." Samassa mies ottaa pöydällä olevasta pullosta pillillä nestettä ja lähtee pois. Galavan käy hakemassa vastamyrkkypullon huoneesta, ilman että palvelijat huomaavat mitään samalla kun ryhmä keskustelee oven suussa niitä näitä. Kun Galavan palaa jatkaa ryhmä tutkimusmatkaansa.

Seuraavassa talossa näyttää olevan temppeli tms jossa on kymmenkunta pimeähaltiaa ja pappi alttarilla, joka on juuri uhraamassa ihmistä. Ryhmä lähtee hyökkäykseen, jolloin yksi takarivin pimeähaltia muuttuu hyökkäyksen alkaessa niin, että sille tulee hämähäkin alaruumis. Fihi putoaa suoraan vihollisten ensimmäisiin sielunpoistoihin, pimeähaltioista putoaa vastaavasti pari takarivistä kaukoaseiden pudottamana ja yksi eturintamasta Crogin iskun voimasta.

Seuraavat taiat pudotavat Crogin ja Damonin, mutta vastaavasti Jevgeni pudottaa takarivin hämähäkin alaruumiin omaavan tyypin ja saman tien hän siirtyy takarintaman taikurien kimppuun ja hetken taistelun jälkeen kaikki viholliset on tapettu.

Vapautettu uhri esittäytyy Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon nimiseksi taikuriksi. Ennen kuin ryhmä lähtee liikkeelle Fihi toteaa että ei tänne voi jättää tällaista pakanallista temppeliä ja hän muuttaa temppelin alttarin kullaksi erikoisominaisuudellaan.

Seuraavaksi ryhmä tulee asevarastoon, jossa on pari pimeähaltiaa tiskin ääressä ja taaempana on enemmän pimeähaltioita hoitamassa asevarastoa. Asetta vastaanottava mies selittää nuorelle pojalle, joka on antamassa asettaan, että saat kyllä aseen takaisin kun olet läpäissyt testin. Jevgeni lähtee hyökkäykseen ja Galavan ja Fihi lähtevät perään. Ryhmää kohti lentää kuusi sielunpoistoa, joista yksi menee Gar'gughh ja tämä häviää.

Jevgeni iskee oman vihollisensa maahan, Galavan iskee omaan vastustajansa huonoon kuntoon. Fihi ja Damon tulevat apuun ja he hakkaavat vihollista pitkään aikaa ennen kuin saavat hänet pudotettua. Jevgeni sen sijaan pudottaa takana naispappeja nopeaan tahtiin. Pian papit on pudotettu ja taistelu on loppu. Jevgeni herättää sielunsa menettäneet Crogin ja Gardanin henkiin, jonka jälkeen ryhmä ottaa itselleen aseita ja lähtevät eteenpäin.

Seuraavassa talossa on pari pimeähaltiaa ja iso hämähäkki. Yksi pimeähaltia rauhoittaa hämähäkkiä taioillaan ja sen jälkeen pimeähaltiat lähtevät liikkeelle edes vilkaisematta ryhmää. Ryhmä päästää hiedät lähtemään ja jatkaa itse matkaa.

Seuraavaksi he tulevat isoon saliin, jossa joku opas kertoo sinne kertyneille 40-50 pimeähaltialle, että "te olette saaneet kunnian seurata tätä tapahtumaa. Ennen seremonian alkua valmistautukaa huolella ja miettikää miten omat kokemuksenne heijastuvat siitä. Kun seremonia kohta alkaa toivon teidän olevan siellä ajoissa." Tässä vaiheessa ryhmä poistuu.

Seuraavassa talossa on pappi, jonka edessä on pari tyyppiä jotka ovat juuri maksaneet papille rahaa. Pappi punnitsee kukkaroa ja sanoo "pidän huolen siitä, että saatte paikat seremoniasta AIVAN TAKAA". Sen jälkeen pappi kääntyy ryhmää kohti ja kysyy keitä te olette. Tarned esittelee ryhmän vierailijoina. Crog kommentoi, että "tuossa on lahjoituksemme kirkolle" ja osoittaa Medalin kädessä olevaan kultasäkkiin (se jossa on ne alttarista saatu noin kilo kultaa). Pappi hieman hämmästyy pussin painoa ja toteaa, että "tottahan toki teille löytyy hyvät paikat".

Sen jälkeen ryhmä jatkaa taas matkaa. Seuraavassa talossa on noin viitisenkymmentä pimeähaltiaa, jotka tuijottavat toisessa päässä olevaa sykkivää verkkoa. Crog ja Fihi menevät ulos, mutta muut jäävät sisään. Hetken kuluttua verkko alkaa puhua "Vartioikaa itseänne, vartioikaa mestaritartanne, vartioikaa käsiä, jotka avaavat ovet, tunnen keskuudessammee joitakin, jotka eivät ole meitä ja jotka haluavat meille pahaa. Menkää ja suojelkaa mestaritarta ja hänen käsiään, jotka avaavat ovet."

Tämän jälkeen pimeähaltiat alkavat tulla tetoisuuteen horroksesta, joten ryhmä painuun nopeasti ulos ja jatkaa matkaa. He tulevat seuraavalle talolle, jonka ovi on yllättäen lukossa. Oven takaa kuuluu kysymys "keitä siellä". Sen jälkeen siihen lisätään "ei sillä oikeastaan ole väliä, tulkaa sitten kun on aika."

Seuraavassa talossa on aika vahvasti vartioitana vankeja häkeissä ja sen lisäksi siellä on erittäin ilkeän näköinen musta hämähäkki. Yksi vartioista juuri pudistelee päätään ja sanoo "Kalistesin pitäisi todellakin lihoittaa näitä, muuten nämä eivät kelpaa edes hänen lapsilleen" ja sen jälkeen hän päästää vangin kädestä irti. Ryhmä jatkaa taas matkaa ja tulee nurkkataloon, jossa on noin satakunta eteensäpäin tuijottavaa orjaa ja viimeisessä tutkimattomassa talossa on lisää orjia ja jonkin verran pimeähaltioita, jotka laittavat orjille eri värisiä pantoja. Kun ryhmä tulee ulos huomaavat he, että seremoniatalon ovet on auki ja siellä on paljon pimeähaltioita parveilemassa.

Ryhmä menee sinne ja painuu sisälle taloon. Sisäpuolella ryhmä huomaa heti, että koko paikka on kyllästetty jumalallisella voimalla. Keskellä huonetta on suuri Kalisteen patsas. Patsaalla on kahdeksan kättä, joista kolme osoittaa vasemmalle, jossa näkyy kolme taikaporttia, joiden läpi näkyy normaalia maisemaa. Yksi portti vie metsämaisemaan, toinen portti osoittaa pienehköön kylään, ja viimeinen portti johtaa merimaisemaan, jossa kuu paistaa puhtaan meren ylle. Toiset kolme kättä osoittavat toiseen seinään, jossa näkyy myös kolme porttia, jotka johtavat vuorostaan vihreään sumuun.

Hetken miettimisen jälkeen suunnitelma on valmis, heti kun yön lapset on sisällä Fihi ja Damon yrittävät tuhota patsaan erikoisominaisuuksillaan. Samassa yksi papeista katsahtaa Crogia ja huudahtaa kovaan ääneen "Crog!". Koko huone hiljenee ja kaikki kääntyvät katsomaan ryhmää. Kuluu pari sekuntia ja sen jälkeen pimeähaltiat lähtevät syöksymään kahdesta muusta ovesta täyttä vauhtia pakoon. Patsaan vartiomiehet jäävät paikoilleen ja ryhmän takaa tulee näkyviin toinen vartioryhmä ja iso hämähäkki. Myös patsaan luona on pari hämähäkkiä.

Ryhmä käyttää nopeasti suuren määrän erikoisominaisuuksia, mutta patsaalle ei saa kukaan mitään aikaiseksi. Fihi tekee ryhmän ja takana olevien vihollisten väliin savuverhon, jolloin sinne ilmestynyt Goblin kuolee nopeasti siellä olevien vihollisten taioista. Crog lähtee syöksymään taisteluun huutaen taisteluhuutoaan "jnä jnä jnä jnä jnäää jnäää". Fihi syöksyy perään samalla kun hämähäkki tulee Crogin kimppuun. Medalin tekemä tulielementti pudottaa takarintamasta yhden pimeähaltian ennen kuin oikasee Crogin läpi Medalia kohti, niin että Crogin veri kiehahtaa ja häneltä tuhoutuu paljon sisäelimiä, mutta saman tien hän sitten paraneekin välittömästi Jevgenin käytettyä erikoisominaisuuttaan ja Crog jatkaa taistelua.

Medal pakenee savuverhon sisään ja häntä kohti tulee kaksi tyhjiötä savuverhon toiselta puolelta, mutta hän ei välitä niistä vaan vihollisten taakse yhden tulielementin lisää ennen kuin kääntyy sivulle. Viholliset heittävät Crogin, Jevgenin ja Fihin päälle tyhjiötä, jolloin Fihiltä tuntuu heikolta sydämmestä ja keuhkoista aivan kun ne räjähtäisivät, mutta sitten hän onkin taas täysin kunnossa Jevgenin käytetyä taas erikoisominaisuuttaan. Jevgeni irrottautuu hämähäkin kanssa taistelusta ja käy takarivin pimeähatioiden kimppuun, joiden kimppuun hän on jo kutsunut pari Goblinia aikaisemmin. Goblinit ja Jevgeni saavat takarivistä pari pimeähaltiaa pudotettua. Fihi pudottaa yhden eturivin pimeähaltian ja siirtyy sitten Crogin hämähäkin kimppuun ja hetken kuluttua Damon ja toinen goblini tulee auttamaan hämähäkin hakkaamisessa ja hetken kuluttua hämähäkki putoaa Fihin iskun jälkeen.

Jevgeni ryhtyy parantamaan ryhmän jäseniä, Crog ryhtyy varastamaan maassa makaavilta vihollisilta kaikkea arvokasta. Fihi vuorostaan ryhtyy hakkaamaan Kalisteen käsiä irti kirveellään. Hän hakkaa ne kädet irti jotka johtavat ulos normaaliin maisemaan ja sitä mukaan kun kädet irtoavat katoavat myös portit. Jevgeni toteaa, että nuo vihreät portit johtavat luultavasti limboon, ainakin näkymä sen mukainen. Crog menee ovelle ja katsoo siitä ulos. Ulkona on pimeähaltioita katsomassa ja suurin osa heistä lähtee pakoon nurkan taakse kun Crog tulee näkyviin. Crog huutaa heidän peräänsä "onko teillä toista jumalaa, tämä on loppu". Kun Fihi saa kaikki kolme normaaliin maisemaan johtavaa porttia suljettua ryhmä painuu toisille porteille ja niiden kautta he pakenevat limboon. Portin toisella puolella he tulevat yllättäen tasaiselle alueelle, paikka näyttää olevan tosin yhtä sekainen kuin ennenkin. Tarned ja goblinit eivät seuraa ryhmää vaan jäävät toiselle puolelle.

Vähän matkan päässä ryhmä näkee tutun vanhan miehen, joka parhaillaan lisää yhden kiven rakennelmaan. Vanha mies kertoo, että hän on saanut selville jotain uutta: "kuten te tiedättekin olen avannut tämän reitin, jolla voitte kulkea näiden lammikojen läpi, eikä Bain tunne tiedän olopaikkaanne. Tällä liikkumisella on huonommat puolet, tärkein on se että taikaesieet eivät yleensä selviä täältä ulospäin. Vain voimakkaimat taikaesineet kestävät siirtymisen. Tarvittaessa minä voin säilyttää taikaesineitä täällä. Tässä on jotain taikaesineitä, joita olen säästänyt tällaisia tilanteita varten, teillähän kävi hieman huono tuuri aikaisemmin".

Sen jälkeen ryhmä hieman kertoo mitä muualla on tapahtunut tällä välin. Kolme tuntia myöhemmin ryhmä on jo päässyt Valan auttamiseen. Gardan hieman auttaa kertomisessa lisäten kokoajan yksityiskohtia ja väittäen että muut eivät osaa kertoa ollenkaan, koska jättävät kaikki tärkeät asiat kuten esim taistelujen tarkat kuvaukset väliin. Vanha mies jatkaa: "Tunnen sisässäni että voimat, jotka ovat vieneet auringon valon Kuujärven alueelta on tämän portin toisessa päässä. Olettavaa on että Kaliste, joka on Bainin voimakkaimpia apureita, on se voima joka hallitsee ko voimaa kuujärven alueella".


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/25		4/26
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	33		34
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		31		31
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/11		12/12
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	24		25
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	14		16
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		16		17
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Tarned Traakikko	??		??
+ ???/human		NPC		14.4.837	19.4.837	5
+
+ Gar'gughh		New/16		Dead/16
+ rogue/goblin		NPC		19.4.837	19.4.837	0
+
+ Hevy Medal		New/13		15
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>