TSM Osa 9, Luku 054 (tsmpart9/tsmpart9.054)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

54. luku

Crogin vaatimuksesta Jevgeni tekee rituaalilla levyn tarkoituksenaan viedä sillä orjat ylös. Galavan ui tällä välin omalla taiallaan kuilun pohjaan ja kertoo, että se on umpikuja. Koska Galavan pääsi pohjaan ja takaisin alle kymmenessä minuutissa, niin Crog ja Damon päättävät lähteä myös alas Damonin taian avulla. Galavan ei oikein voinut tutkia altaan reunoja, koska ei nähnyt pimeässä mitään.

Damon tekee aseeseensa valon niin, että he näkevät paljon paremmin kuin Galavan ensimmäisellä kertaa ja sitten he lähtevät. Myös Galavan liittyy seuraan. Matkalla alas he näkevät yhden sivukäytävän, jota Galavan ei huomannut ekalla kerralla. Pohjalla ei ole mitään muuta kuin osa niistä esineistä, jotka ryhmä heitti sinne. Ylöspäin mennessä Galavan nappaa Damonilta tämän loistavan miekan ja lähtee tutkimaan sitä sivukäytävää. Crog ja Damon jatkavat ylöspäin. Hetken kuluttua Galavan liittyy taas muiden seuraan ja kertoo ettei hän halunnut lähteä uimaan siihen voimakkaaseen virtaan, johon se sivukäytävä päätyi.

Jevgeni saa levynsä valmiiksi ja lähtee viemään orjia ylös. Tuntia myöhemmin hän saa hommansa valmiiksi ja ryhmä alkaa miettiä mihin seuraavaksi lähtsi. Hetken keskustelun jälkeen ryhmä menee sen oven taakse, jossa he viimeksi kääntyivät takaisin, koska oven takaa kuului ääntä. Ryhmä valmistautuu ja syöksyy sisään. Sisällä Crog kuulee ääntä sivulta ja syöksyy sinnepäin, jolloin muut seuraavat. Jevgeni huomaa toisella sivulla vihollisia ja huutaa jotain samalla kun viholliset ampuvat häntä jousillaan.

Ryhmä kääntyy kohti uusia vihollisia samalla kun heidän eteensä ilmestyy sumua. Crog, Fihi ja Galavan syöksyvät sumuun, muiden kiertäessä sitä. Sumun sisällä on muutama pökerryspilvi, joista yksi hieman häiritsevät Fihin juoksua, mutta Crog ja Galavan menevät suoraan läpi.

Sumun toisella puolella ei näy ketään ja samassa Jevgeni huutaa, että ne pakeni toisesta ovesta ja muut painuvat sumun kiertäen sinne päin. Ovella Fihi repii oven auki ja samalla Jevgeni taas huutaa, että ne on edelleen takana ja taas häntä ammutaan nuolilla selkään.

Ryhmä katsoo taakseen ja näkee sumussa vähän liikettä. Jevgeni poistaa sumun samalla kun Crog, Galavan ja Fihi syöksyvät jälleen kerran sumua kohti. Sumu häviää juuri kun Crog ehtii sinne ja hän näkee, kuinka viholliset painuvat seinässä olevasta salaovesta pakoon. Galavan ohittaa Crogin, repäsee oven saranoiltaan sellaisella voimalla, että sitä kiinni laittanut vihollinen lentää monta metriä huoneen puolelle aivan pökerryksissä.

Galavan syöksyy käytävään ja ehtii pudottaa yhden vihollisen ennen kuin viholliset saavat hänet taioillaan sokeaksi ja samalla sekä häneltä, että paikalle ehtineeltä Crogilta lähtee kaikki taikavoimat. Galavan jatkaa vihollisten tappamista siitä huolimatta ettei näe mitään, samalla kun Crog ja Fihi liittyvät taisteluun. Jevgenikin on saapunut näkyville ja ampuu takarivistä lordin sauvasta sinivasamia vihollisiin tehokkaan näköisesti.

Viholliset putoavat hyvin nopeasti ja sen jälkeen Crog syöksyy toisesta ovesta paenneen vihollisen perään. Muut lähtevät mukaan ja Galavan ohittaa Crogin hetkessä. Seuraavalla suljetulla ovella Galavan työntää sen sisään, niin, että se romahtaa sisäänpäin. Sen jälkeen hän jää odottamaan muita. Crog tulee paikalla ja yhdessä he lähtevät juoksemaan eteenpäin, niin että Galavan juoksee ympyrää Crogin ympärillä. Käytävän päässä Galavan potkii pari ovea rikki. Toinen niistä johtaa kuiluhuoneeseen, toinen isoon huoneeseen. Ryhmä jatkaa isoon huoneesen, jonka nurkassa olevassa ovesta he tulevat samaan käytävään, jossa he kävivät hetki sitten taistelua.

Hetken ihmettelyn jälkeen Tarned, joka oli pudonnut heti taistelun alussa jostakin syystä, tulee huoneeseen ja toteaa, että olemme ihan lähellä keskusaulaa. Ryhmä kävelee pari huonetta siihen suuntaan päin johon prinssi ja prisessa menivät ja palaavat sitten takaisin isoon huoneeseen, josta taistelu alkoi.

Huoneessa Jevgeni näkee käytävän päässä jotain liikettä ja lähtee kiertämään Gardanin kanssa toista kautta sinnepäin samalla kun Fihi, Crog ja Galavan lähtevät suorinta tietä liikettä kohti. Samassa Gardania ammutaan selkään nuolilla ja kaikki käännähtävät ympäri ja näkevät kahdeksan jousimiestä huoneen toisella laidalla.

Galavan, Fihi ja Crog syöksyvät kohti, mutta ainoastaan nopeusjuoman aikaisemmin juonut Galavan ehtii vielä lyödä vihollisen alaskin, ennen kuin loput seitsemän vihollista häviää savupilven taakse. Kun savu haihtuu ryhmä huomaa, että viisi vihollista hän hävinnyt, yksi on jäänyt paikalle alastomana ja varusteettomana ja lisäksi paikalle on ilmestynyt tummiin vaatteisiin pukeutunut ihminen. Alaston pimeähaltia putoaa nopeasti muutamasta iskusta, samalla kun tummiin vaatteisiin pukeutunut mies häviää savupilveen. Jevgeni huomaa sen oven avaimenreiässä, josta ryhmä alunperin tuli huoneeseen, jotain liikettä ja ampuu sinne lordin sauvasta yhden sinivasaman. Fihi ja Galavan syöksyvät välittömästi sinne päin.

Galavan tulee ovelle ja repii sen auki, jolloin sen takana olevassa käytävässä näkyy yhden pimeähaltian tavarat ja yksi pimeähaltianainen juoksemassa pakkoon. Galavan juoksee naisen luokse ja yrittää lyödä tätä, mutta ei onnistu ja nainen pääsee hyppäämään alas tikkata.

Galavan ja Fihi eivät halua seurata alas, koska siellä on oletettavasti viholliset valmiina käymään kimppuun. Galavan pysäyttää Crogin ja hetkeä myöhemmin Jevgeni tulee paikalle ja ihmettelee mitä te odotatte. Fihi viittoo, että mene vain edeltä, jolloin kaikkien yllätyksesksi Jevgeni hyppää alas. Heti kun hän pääsee alas häntä lyö kuusi pimeähaltiaa, joista yksi kylläkin on ihmisen näköinen. Lisäksi pimeähaltianainen pyytää taiallaan Jevgeniä antautumaan. Fihin avustuksella (hän kääntää kaksi kylkeen tulevaa iskua pois), Jevgeni ei ole moksiskaan.

Galavan ja Fihi syöksyvät tikkaita alas, samalla kun Jevgeni siirtyy täydelliseen puolustukseen, eikä viholliset saa kuin hieman raavittua häntä, mutta Jevgeni vuorostaan onistuu täydellisesti iskemään yhtä tyyppiä selkään ja tappaa tämän yhdellä iskulla huolimatta siitä että hän ei oikeastaan varautunut lyömään ollenkaan. Galavan pääsee alas asti, hyppää hieman sivuun ja iskee yhden vihollisen kasaan murskaten sen luurankon niin, että se lysähtää hyllyväksi hyytelöksi maahan.

Galavan lyö taas seuraavaa, joka menee pökerryksiin ja kun muut taas häviävät savupilveen iskevät Fihi ja Jevgeni Galavan pökerrykseen laittamaa pimeähaltiaa, jonka jälkeen Galavan tappaa sen omalla iskullaan. Vihollisista ei enää näy jälkeäkään.

Ryhmä palaa siihen huoneeseen, jossa he vapauttivat ne viimeiset orjat ja sieltä he jatkavat sinne päin, jonne vietiin niitä kauniita orjia. Ryhmä tulee huoneeseen, jossa on kaksitoista parikymmenenmetrin korkoista pimeähaltiapatsasta, jotka kaikki loistavat taikaa, osa voimakasta, osa keskinkertaista. Kun ryhmä kävelee huoneessa yllättäen Tarnedin alla aukeaa luukku ja hän putoaa alas ja luukku sulkeutuu heti perään. Samalla hetkellä myös yhden patsaan silmät loistavat hetken.

Jevgeni menee ulos huoneesta, heittää ilmassakävelytaian ja tulee takasin huoneeseen, jolloin hänen altaan vuorostaan aukeaa luukku, johon hän ei kuitenkaan putoa taikansa ansiosta. Muut poistuvat huoneesta ja Jevgenikin tulee pois, mutta Crog vuorostaan haluaa lähteä katsomaan minne Tarned putosi.

Jevgeni heittää häneenkin ilmassakävelytaian ja sen jälkeen Crog palloilee huoneessa ja hänen altaan aukeaa muutaman kerran luukkuja, mutta yksikään ei ole sama kuin mistä Tarned putosi. Hetken palloilun jälkeen Crog ampuu jousellaan vielä sitä patsasta, jonka silmät hohtivat, tarkoituksenaan provosoida se tekemään jotain, mutta mitään ei tapahdu. Ryhmä jatkaa alaspäin tikkaita pitkin ja he tulevat käytävään, jonka päästä löytyy taas puinen luukku, jonka takaa lähtee yllättäen portaat alaspäin.

Portaat jatkuvat pitkään alaspäin ja sen jälkeen ryhmä tulee suunnattoman kokoiseen ilmeisesti luonnon muovaamaan tilaan, jonka toisesta päästä näkyy valoa. Ryhmä lähtee kävelemään valoa kohti. Valon keskellä näyttää olevan portti ja portin vieressä on vartiossa kahdeksan sotilasta. Fihin ehdotuksesta Crog lähtee kävelemään edellä porttia kohden. Kun hän tulee valoalueen sisälle Crog putoaa tajuttomana maahan. Muut pysähtyvät paikalleen ja samassa heihinkin iskee todella paha taikahyökkäys, joka pudottaa Damonin ja Fihin. Vain Gardan, Galavan ja Jevgeni jäävät pystyyn. Ennen kuin tajuissaan olevat ehtivät lähteä pois alueelta menevät hekin kaikki tajuttomiksi.

Ryhmä herää tyrmässä siihen, että pimeähaltianainen on juottanut heille jotain. Samassa kuuluu Tarnedin ääni, joka sanoo. että odottakaa hetki niin irrotan kahleet. Ryhmä ei jaksa odottaa; Fihi repii omat kahleensa kahtia, Jevgeni ja Gardan pujottavat kätensä pois kahleista, Galavan käyttää kumpaakin menetelmää, eli sekä pujottaa toisen kätensä pois kahleista ja sitten rikkoo toisen kahleen. Crog ja Damon ovat vielä kahleissa, mutta Fihi repii Crogin kahleet rikki ja Tarned, joka on taas pimeähaltiavarusteissa, avaa Damonin kahleet.

Tarnedilla on pimeähaltiamiekka ja jousi ja hetken keskustelun jälkeen aseet jaetan niin että Tarnad itse ottaa jousen, Galavan miekan ja muut improvisoivat sellin varusteista aseita (Fihi ottaa ketjun, Gardan repii käsikahleita irti, tarkoituksenaan heitellä niitä jne).

Aseiden jaon jälkeen ryhmä menee naapurihuoneeseen valmiiksi väijymään seuraavaa vartiopartiota, joita kuulemma kiertelee täällä silloin tällöin. Fihi jää oven yläpuolelle roikkumaan, Galavan ja Gardan piiloutuvat oven aukeavalle puolelle vankien joukkoon, Jevgeni, Crog ja Damon piiloutuvat oven taakse ja Tardan menee puoleen väliin seinää vankien sekaan jousensa kanssa. Tunnin odotuksen jälkeen Crog kuulee, kuinka kahdeksan vartiomiestä löntystelee lähemmäksi. Ovi aukeaa ja sisälle tulee neljä vartiomiestä, joista kaksi jää nojailemaan ovenkarmeihin, yksi oveen ja yksi virkaintoinen lähtee kävelemään kohti viimeisen sellin ovea tarkoituksenaan kurkata sinne.

Hetken odotuksen jälkeen Fihi pudottautuu toisen karmiin nojailevan typpin taakse, heittää tämän hienolla heitolla viiden metrin päähän niin, että vihollisen niskansa katkeaa aiheuttaen kuoleman välittömästi. Myös Jevgeni hyökkää likimain samaan aikaan ja heittää oveen nojailevan tyypiin maahan naamalleen, niin että vartian selkärankansa katkeaa kahdesta paikaista ja tämä on halvautunut kaulasta alaspäin. Crog hyppää Jevgenin ja hänen vihollisensa ylitse toisen karmiin nojailevan tyypin kimppuun, mutta iskun lopputuloksena hän tuntee hirveää kipua silmissään ja hän on kymmenisen sekuntia täysin toimintakyvytön kivun takia. Galavan lopettaa Crogin vahingoittaman tyypin yhdellä iskulla kainaloon.

Tarned ja Gardan saavat pudotettua huoneen keskelle ehtineen virkaintoisen tyypin kaukoaseillaan. Galavan ja Fihi ryntäävät toiseen huoneeseen, jossa Galavan onnistuu murskaamaan vihollisensa henkitorven ja tämä jää maahan haukkomaan henkeään kuolintoreissaan. Fihi heittää omaa vastustajaansa vähän taaksepäin ja jatkaa hänen rusikoimistaan, mutta ei saa mitään ihmeellisempää aikaiseksi.

Galavan ja Crog syöksyvät aseensa esiin saaneiden vihollisten kimppun ja Crog saa oman viholisensa tapettua yhdellä iskulla päähän, Galavankin saa hetken päästä oman miekkamiehensä sivallettua miekallaan maahan ja pystyssä on enää Fihin heittelemä viholinen, joka on jo aika pahasti pökerryksissä, mutta ei muuten pahemmin loukkaantunut. Kun Jevgeni ja Galavan tulevat Fihin vastusteluista huolimatta apuun niin pimeähaltia putoaa ensimmäisten yhteisiskujen jälkeen.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/24		4/25
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	32		33
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		31		31
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/10		12/11
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	23		24
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	13		14
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		15		16
+ Archmage/Human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Tarned Traakikko	??		??
+ ???/Human		NPC		14.4.837		

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>