TSM Osa 8, Luku 009 (tsmpart8/tsmpart8.009)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Gumaka Resitavies (Kivinen)

IT-koulussa kirjoilla oleva herrasmies, jonka pääaineet ovat kielet ja aseettomat taistelulajit. Pelkää kuolemaa ja on sen takia siirtynyt käyttämään vanhenemista hidastavia aineita, vaikka ne maksavatkin paljon enemmän kuin mihin hänellä on varaa. Taistelujoukkojen veteraani. Tapana soitella kitaraa tai huuliharppua, ja jos kumpaakaan ei ole käsillä niin sitten hän viheltelee. Pistooliammunta ei tunnu oikein onnistuvan pistoolista riippumatta, vaikka kantoikin jatkuvasti kainalokotelossa aitoa antiikkisen pistoolin kopiota. Kivääriammunta tuntuu sitten onnistuvan sitäkin paremmin. Yleensä hiljainen (tai siis ei puhu, mutta viheltelee) ja uusia ihmisiä kohdatessa hieman ujon tuntuinen, vaikka osaakin aika hyvin kieliä. Joutunut tulkiksi eri ryhmän jäsenten välille, kun ryhmällä ei ole yhteistä kieltä.

Tafas Ruiaxa (Ahponen)

Todella suurikokoinen mies ja voimakas mies, joka kantaa suuria tavaravuoria helpohkosti, mutta valittaa jos joku antaa hänelle viisi lisäkiloa (toisaaalta jos joku lisää hänen reppuunsa viisikymmentä kiloa salaa, hän ei edes huomaa asiaa). Liikkuminen kaupunkiympäristössä muistuttaa elefanttia posliinikaupassa. Väittää ammattikseen pr-toiminta, mutta koska totuusseerumin yliannostuksen jälkeen hän puhuu aina totta, on ammatin harjoittaminen tuottanut pikkusen ongelmia. Erittäin kova inttämään vastaan oli syytä tai ei. Myös hyvä hankkimaan tavaroiota. Tapana räjähdysaineiden runsas yliannostelu. Pitää niin paljon panssarointia kuin mahdollista, tai vielä hieman enemmän. Tekee usein yksin rynnäkköjä kohti vihollisasemia.

Alice Three (Aarni)

Edesmenneen Vega Threen ex-vaimo, nykyinen Tafasin tyttöystävä. Täysoppinut lääkäri, joka ei hätkähdä mistään. Osaa toimia myös teknikkona ja käyttää avoimesti mielenvoimiaan. Itsekeskeinen ja vieraille töykeä luonne. Tappelee lähes aina Tafasin kanssa pienimmistäkin asioista, mutta silti suhde säilyy. Tapana jutella Gumakan kanssa ranskaksi, jotta Tafas ei ymmärtäisi ja reagoisi omalla suoraviivaisella tavallaan.

Errol F. Disk (Alakoski)

Valkoisessa kaavussa tai merirosvopuvussa kulkeva tietokone-harrastelija, joka sanoo ammatikseen liikemies. Luulee olevansa suuri hurmuri, mutta tosiasiassa asiat eivät aina mene niin hyvin. Viettää mahdollisuuksien mukaan suurimman osan ajastaan pelaten tietokonepelejä. Välillä hieman pihalla tapahtumista, kun Gumaka ei muista tulkata barrayrussista espanjaksi.


Barrayarin DPC:n erikoisyksikön tapahtumia

vuonna 70

9. luku

Gumaka käy alhaalla katsomassa ja löytää sieltä viisi poikaa. Gumaka yrittää kysyä heiltä nimiä, mutta ei onnistu edes Tafasin avustuksella. Sen jälkeen Gumaka vuokraa hotellin viimeisen huoneen pojille (kahden hengen huone) ja palaa takasin ylös.

Gumaka jää hotelliin opettamaan poikia. Alice, Errol ja Tafas lähtevät kaupungille ja Jong seuraa normaaliin tapaan Tafasia. Heidän tarkoituksenaan on käydä hankkimassa alueen kartta. Hetken kiertelyn jälkeen Errol menee ruukkukauppaan ja ostaa Alicen avustuksella kohtuullisen siistin ruukun. Sen jälkeen he etsivät karttakauppaa kävellen sisään erilaisiin liikkeisiin. Jo kolmannen talon kohdalla tärppää ja Alice ostaa kuningaskunnan kartan. Lisäksi hän kyselee ympäröivästä alueesta. Sen jälkeen he käyvät torilla ostamassa hedelmiä ja palaavat sitten takaisin hotellille. Hotellilla Errol haluaa käydä katsomassa ikkunasta näkyvää taloa tarkemmin ja sen jälkeen hän yrittää saada hotellin vastaanottovirkailijoilta tietoonsa kenen talo se on. Virkailija ei kuitenkaan tiedä, joten Errol lähettää Jongin ottamaan selvää asiasta.

Sillä välin kun Jong on ollut jonkun aikaa poissa päättävät Alice ja Tafas vielä lähteä katselemaan kaupunkia. Errol päättää lähteä tutustamaan paremmin naapuritalon asukkaaseen. Hän ottaa kulhon mukaansa ja lähtee koputtamaan naapuritalon ovelle. Oven avaa sama nuori nainen jonka Errol oli nähnyt yläkerran huoneessa kylvyssä. Errol tekee hienon kumarruksen ja antaa kuljon hedelmineen naiselle. Nainen ottaa kulhon ja menee sisälle. Errol vilkaisee ympärilleen ja kun nainen jättää perässään oven auki painuu hän perässä. Sisällä nainen menee keittiön näköiseen huoneeseen ja huutaa sitten yläkertaan jotain. Hetken päästä yläkerrasta tulee alas täsmälleen samannäköinen nainen, joka selvästi tunnistaa Errolin.

Naiset keskustelevat keskenään jonkin aikaa ja sen jälkeen Errol keksii laittaa tietokoneestaan vaimeaa musiikka päälle ja laittaa koneeseen pyörimään merirosvopelistä sopivan kauniin maiseman ja pysättää pelin siihen. Sen jälkeen hän tarjoaa silmälappunäyttöä tytöille. Errolin tunnistava kieltäytyy ja pakenee kauemmaksi, mutta hänen siskonsa suostuu ja katselee maisemaan lähes kymmenen minuuttia ennen kuin Errol hermostuu ja pimentää pelin ja koputtaa naista olalle. Kun sekään ei auta, ottaa hän lasit pois ja nainen herää horraksesta. Tämän jälkeen nainen alkaa kertoa siskolleen asiasta. Hetken suostuttelun jälkeen tämäkin katsoo peliä pari minuuttia. Vähän tämän jälkeen paikalle saapuu kaksi samannäköistä naista lisää ja Errol esittelee heillekin peliä.

Noin puolituntia sen jälkeen kun Tafas ja Alice olivat lähteneet ryhtää hotellihuoneeseen yllättäen lauma sotilaita ja hyökkää Gumakan ja poikien kimppuun. Gumaka ei ehdi ampua aseellaan vaan puolustautuu potkimalla. Noin kymmenen sekunnin taistelun jälkeen Gumaka putoaa tajuttomana maahan ja sotilaat lähtevät viemään Gumakaa ja poikia pois.

Errol tulee ulos katsomaan meteliä ja näkee kuinka Gumakaa ja poikia viedään pois. Hän palaa takaisin sisälle ja jatkaa juttelua naisten kanssa ja yrittää saada heiltä majapaikkaa.

Tafas ja Alice palaavat majatalolle muutaman tunnin kuluttua ja huomaavat sen edessä kaksi sotilasta. Toinen sotilas lähtee juoksemaan poispäin ja toinen painuu sisälle taloon. Alice siirtyy katolle hengenvoimillaan ja ampuu sieltä pakoon juoksevaa sotilasta selkään, mutta tämä jatkaa juoksemista. Alice ampuu toisen kerran osuen sotilasta kaulaan ja tappaen tämän välittömästi vastaan tulleen oudon näköisen miehen jalkoihin.

Mies kantaa olallaan kanoottia, jonka toista päätä kantaa kohtuullisen kaunis nainen. Kumpikaan heistä ei näytä olevan täkäläisiä, molemmilla on kiväärit olallaan ja päällä näyttää olevan pääasiassa turkiksia (tosin aika vähän päällä tässä lämpimässä ilmastossa). Kanoottia kantava mies laskee kanootin alas ja huutaa Alicelle "Hai, ämmä mitä sinä oikein ammut". Alice ei ymmärrä kaunista islannin kieltä ja vastaa anglamanilla, että "varokaa ne on vaarallisia". Erik (se mies) toteaa, että Alice puhuu aika outoa englantia ja päättelee, että Alicen täytyy olla Australiasta, varsinkin kun paikalla on aika paljon kiinalaisia. Kaikki Austraalialaisethan ovat tunnetusti roistoja, joten hän vastaa, että "hei sinä roisto siellä katolla, ketkä muka ovat vaarallisia". Alice ei ymmärrä mitään ja hyppää katolta alas, jolloin Erik jatkaa huutamalla "varoisit vähän idioootti, voit jopa loukata itsesi tuollaisissa hypyissä".

Alice ymmärtää vain sanan idiootti, mutta kävelee silti rauhallisesti Tafasin luokse. Erik huutaa vielä Tafasillekin, että "hei kaappi tunnetko sinä tuon akan", mutta Tafas ei ymmärrä sanaakaan. Alice ja Tafas lähtevät kävelemään kohti hotellia ja hetken päästä sieltä syöksyy ulos kuusi sotilasta, jotka vilkaisevat ympärilleen ja lähtevät hyökkäämään Erikiä ja hänen seuralaistaan Ulrikaa kohti. Nämä vetävät aseensa esiin ja ampuvat kohti tulevia vihollisia pudottaen yhden ja hidastaen yhtä. Alice ampuu takaapäin vihollisia hidastaen kahta sotilasta, niin, että vain kaksi pääsee Erikin ja Ulrikan luokse lähitaisteluun.

Erikin vihollinen osuu Erikiin käteen keihäällään ja saa tämän aika huonoon kuntoon. Ulrika pudottaa oman vihollisensa pistoolilla ja Alice ampuu Erikin vastustajan. Loput viholliset lähtevät pakoon ja Alice pudottaa heidät lopuksi kiväärillään heidän ryömiessään pakoon. Alice ja Ulrika lopettavat viholliset ja Alice sitoo Erikin vammat.

Erik kommentoi Alicelle, että "hei jutti, mikä sinun nimesi on. Sinä olet kyllä ihan hyvä lekuri". Samassa Erik huomaa nurkalta kurkistavan Errolin ja kysyy Alicelta, että "onko tuo pelle tuolla nurkalla myös teidän joukkoanne, sekään ei näytä paikalliselta". Errol tulee esiin ja kertoo, että täällä kävi joku armeja (ilman tankkeja tosin), mutta hän ei tiedä mitä muille on tapahtunut. Alice ja Tafas käyvät sisällä ja huomatessaan tavaroiden hävinneen Tafas menee alas vastaanottotiskille ja alkaa virittää kylkimiinoja tiskin kylkeen niin, että ne osoittavat kohti majatalonpitäjää. Tämän huomatessaan Alice juoksee nopeasti ulos ja Erik ja Ulrika seuraavat hetken päästä.

Huomatessaan, että Tafaskin lähtee ulos piuhaa vetäen lähtee majatalonpitäjäkin juoksemaan pakoon. Tafas huutaa Alicelle, että ammu tuo ja Alice tekee työtä käskettyä. Tafas räjäyttää kylkimiinat ja talo romahtaa puolittain kasaan ja naapuritaloista lentää kattoja pois jne. Hotellin kassalipas lenttää kauniissa kaaressa ja putoaa Errolin jalkoihin. Errol nostaa sen mukaansa.

Alice ja Tafas toteavat, että nyt olisi varmaan parempi siirtyä hieman kauemmaksi varsinkin kun tänne varmaan tulee lisää noita sotilaita. Hetken juttelun jälkeen Tafas lähtee kävelemään katua pitkin torille päin ja sinne päästyään Tafas kysyy minne olemme menossa. Tori on hieman tyhjentynyt joukon edeltä ja samassa he näkevät muutaman sadan metrin päästä olevan muutaman kymmenen miehen sotajoukon, joka heidät huomatessaan lähtee ryntäämään heitä kohti. Alice toteaa, että nyt lähdemme pois.

Ryhmä siirtyy pois. He saapuvat jonkinlaiselle betonista rakennetulle tielle, kaistoja on noin parisenkymmentä. Muutaman metrin päässä tiestä on ruostunut autonrämä. Tiekin näyttää olevan aika heikossa kunnossa, se on halkeillut ja halkeamista kasvaa ruohoa. Tiellä näkyy myös uudempia jälkiä, jotka Erik tunnistaa hevosen tai muulin jätöksiksi, noin muutaman viikon ikäisiksi ja toteaa vielä että ne ovat selvästi eläneet ruoholla, eivät ole saaneet kauroja.

Pienen iteroinnin jälkeen Alice päättää, että ryhmä lähtee länteen. Noin viiden tunnin päästä ryhmä saapuu hylätylle bensa-asemalle, josta on kaikki hyödyllinen revitty irti. Päivän aikana Errol havaitsee taivaalla lentävän aluksen ja kun muutkin katsovat tarkemmin huomaavat hekin sen. Kukaan ei kyllä saa selville mikä se on, näyttää satelliitilta. Illalla ryhmä leiriytyy yöksi.

Parin tunnin kävelyn jälkeen tie saapuu joen rantaan ja toiselle puolelle alkaa nousta kukkula. Ulrika ja Erik laskevat kanoottinsa vesille ja painuvat kanoottiin. Jonkin ajan kuluttua he nousevat kanootin pohjalta ylös istumaan ja alkavat meloakin.

Päivän aikana he ohittavat pari poltettua ja muutenkin tuhottua maalaistaloa. Ryhmä menee tutkimaan taloja. Tafas ja Ulrika kiipeävät ladon seinän ylitse sisälle ja häviävät näkyvistä heinäkasaan pelehtimään, jolloin Alice lähtee nopeasti kiipeämään perään. Kun Alice saa Tafasin ja Ulrikan näkyviin on Tafas jo onnistunut irtautumaan Ulrikasta. Erik lähtee kiertämään taloa ja kävelee sisään päädyssä olevista isoista ovista, Errol seuraa häntä. Sisällä Tafas ja Ulrika ovat löytäneet kellariluukun ja kun kaikki ehtivät sisälle ovat he jo avanneet sen. Luukun alta lähtee kuilu alaspäin, joka on aika syvän näköinen. Ulrika taikoo itselleen valon ja toteaa, ettei pohjaa näy. Tafas toteaa, että taskulampun pitäminen alaspäin kiivetessä on hankalaa, mutta Ulrika tekee hänen ympärilleen valon ja sen jälkeen Tafas ja Ulrika lähtevät kiipeämään alaspäin. Alhaalla on pieni kaksi metriä kanttiinsa oleva huone, joka on muuten tyhjä yhdessä seinässä olevaa tukevaa metalliovea lukuunotamatta. Alhaalla Ulrika yrittää taas riisua Tafasilta vaatteita, mutta Alice katsoo onneksi muualle ja Tafas onnistuu nopeasti painuumaan suojaan Alicen katseelta ennen kuin tämä taas katsoo alas.

Tafas onnistuu rauhoittamaan Ulrikan ja he päättävät vilkaista oven taakse. Tafas avaa oven ja sen takaa näkyy käytävä. Heti oven sisäpuolella on maassa matto jossa lukee "Tervetuloa". Käytävässä on heti ensimmäisenä vasemmalla kaappi, jossa on kumisia pukuja ja jonkinlaisia mittareita. Niiden takana on kaksi kiväärityyppistä asetta. Ulrika pakkaa kamat Tafasin reppuun ja he jatkavat sitten matkaa eteenpäin, samalla kun Alice ja Errol lähtevät kiipeämään alaspäin heidän luokseensa. Kun muut ehtivät alas on Tafas ehtinyt tutkia jo seuraavaa huonetta, jossa on jonkinlainen iso kone. Koneessa on päälle/pois kytkin ja lappu jossa annettaan ohjeita koneen käynnistykseen.

Huoneesta löytyy myös pienempi kone ja kaikenlaisia työkaluja, öljyjä jne. Lisäksi huoneessa on neljä isoa varastokaappia. Tafas avaa ensimmäisen samalla kun Ulrika jatkaa eteenpäin. Ensimäisessä kaapissa on öljyjä, liuttomia, maaleja etc. Seuraavaksi Tafas avaa kolmannen kaapin, jossa on lähes sata pulloa puhdasta alkoholia. Tafas ottaa litran pullon mukaansa sulkien sitten kaapin. Alice ja Errol ovat tässä vaiheessa tulleet ovelle ja katsovat sisään molempiin huoneisiin (Ulrika on mennyt vastapäiseen huoneeseen). Vastapäisessä huoneessa on puu- ja metallityöstöverstas.

Tafas avaa seuraavan kaapin, joka on täynnä vessapaperia. Hän nostaa sieltä yhden paalin vessapaperia ulos, pistäen sen kaapin päälle ja sulkee sitten kaapin. Viimeisessä kaapissa on maaleja siisteissä riveissä. Alice ja Errol tulevat sisään generaattorihuoneeseen ja Errol ryhtyy käynnistämään generaattoria, mutta ehtii vain aloittaa pikkusen kun Ulrika huutaa, että tulkaa katsomaan ja Tafas lähtee loistavine päineen pois. Errol huutaa valoa takaisin, ja Tafas antaa tälle pikkusen hehkuvan taskulampun ja jatkaa matkaansa jättäen Errolin liki täydelliseen pimeyteen. Ulrika on löytänyt makuuhuoneen, jossa on vuoteet kolmessa kerroksessa kaksi vuodetta kussakin. Huoneesta lähtee ovi eteenpäin. Ulrika näyttää Tafasille sänkyä ja toteaa, että "hei vuode". Seuraavaksi Ulrika ehdottaa, että Tafas katsoisi hänen kanssaan, mitä sängyn alla olevissa laatikoissa on, istuen itse sängyn laidalla, mutta Tafas on liian varovainen, varsinkin kun Alice seisoo vieressä.

Tafas, Ulrika ja Alice tutkivat laatikoita, ensimmäisessä löytyy henkiinjäämisoppaita, seuraavassa on naisten roskakirjallisuutta ja seuraavassa miesten vastaavaa. Seuraavissa laatikoissa on pelejä, vaatteita jne. Samassa Ulrika kuulee kuinka pimeässä valoa etsivä Errol hajottaa yhden spiritus fortus pullon. Ulrika lähtee tutkimaan mitä siellä hajosi ja löytää viinakaapin. Ulrika pyytää Erikilta jotain, jossa voi kantaa niitä ja saa repun. Tämän jälkeen Ulrika täyttää kaikki paikat pulloilla ja palaa ylös Erikin luokse juomaan. Muut ovat löytäneet vesi- ja polttoainesäiliöt, sekä niiden takana olevan suihkun ja wc:n. Säiliöhuoneessa on suuri määrä laatikoita, joissa on suurimmassa osassa on ruokaa. Lisäksi löytyy öljylamppuja, retkikeitin tarvikkeineen, lämpökynttilöitä ja kalastustarvikkeita.

Errol yrittää sytyttää öljylamppua, mutta toteaa, että se onnistuu paremmin, jos pistää korkin kiinni siksi ajaksi kun lukee pohjasta ohjeita, eikä valuta kaikkea valopetroolia lattialle avonaisesta korkista. Errol täyttää lampun uudestaan maistaen samalla valopetroolia väittäen siinä olevan jännän lisämaun ja sytyttää sitten lampun. Tämän jälkeen Errol menee käynnistämään generaattoria samalla kun Alice ja Tafas painuvat suihkuun ja sänkyyn "lepäämään". Tunnin päästä Errol saa generaattorin käyntiin, mutta se ei oikein jaksa käyttää kaikkia kymmentä lamppua ja ne hehkuvat vain heikosti. Kun Errol sammuttaa kaikki muut paitsi yhden lampun palautuu generaattorin käynti normaaliksi. Sen jälkeen Errol kerää alhaalta sopivia säilykkeitä ja ryhtyy valmistamaan ruokaa. Syötyään Errol käy sukeltelemassa ja suihkussa, jonka jälkeen hän hakee alhaalta kalastusvälineet ja lähtee ongelle.

Muutaman tunnin kuluttua Alice ja Tafas tulevat ylös ja löytävät sieltä sammuneet Erikin ja Ulrikan viiden tyhjän viinapullon luota. Alice ja Tafas ottavat pullot ja käyvät tyhjentämässä ne kellarissa viemäriin ja täyttämässä ne vedellä.

Tämän jälkeen Alice yrittää vakuuttaa Tafasille, että nuo ruokalaatikot pitäisi kantaa ylös, jotta niitä voisi tutkia paremmassa valossa, mutta Tafas ei laskana viitsi tehdä mitään. Iltapäivällä tietä pitkin kulkee vankkurit jossa on mukana kuusi ihmistä. Kalastamassa oleva Errol juttelee matkaajien kanssa vähän aikaa ja kuulee, että he ovat matkalla kohti läheistä kaupunkia.

Illalla Erik herää ja toteaa että viinapulloihin on iskenyt yllättävä vesittyminen, mutta pienellä hakemisella löytää hän aidonkin pullon. Krapularyypyn jälkeen hän käy katsomassa kuinka Errol polttaa kalastamiaan kaloja ja palaa sitten takaisin nukkumaan etsittyään ensin loput viisi pulloa jossa on viinaa ja laitettuaan ne sitten itsensä ja Ulrikan väliin.

Aamulla Alice herää ensimmäisenä ja lähtee sitten ylös katselemaan ympäristöä. Ulrika tulee alas juuri kun Tafas on noussut ylös. Ulrika menee suihkuun ja yrittää saada Tafasia mukaansa pesemään selkäänsä, mutta Tafas painuu ylös pakoon. Suihkusta tullessaan Ulrika lämmittelee hetken Errolin kanssa.

Päivä menee tavaroiden tutkimiseen ja lepoon. Alice ehdottaa, että ryhmä jää tänne noin kahdeksaksi päiväksi lepäämään, jonka jälkeen Erik olisi lähes kunnossa. Erik ja Ulrika tuhoavat illalla loput viisi pulloa viinaa.

Errol harjoittelee haulikollaan ampumista, mutta ase räjähtää käsiin ja hän saa nenäänsä ison haavan ja Alice joutuu sitomaan haavan.

Errol näkee viisi ohikulkevaa vankkuria, mutta koska miehet näyttävät olevan aseistettuja, ei Errol viitsi jutella heidän kanssaan.

Errol näkee kalassa olleessaan noin kolmenkymmenen miehen porukan kulkevan ohitse. Miehet tulevat rantaan ja huutavat Errolin rantaan. Errolilta kysytään kalastuslupaa ja kun hänellä ei ole sitä, hänet pidätetään. Syytteitä tulee runsaasti: suunniteltu kalastusrikkomus (mukana paistinpannu), varastettu kanootti (ei oma kanootti), puuttuva aseenkantolupa (kaksi mustaruutipistoolia), teräaseen kantaminen julkisella paikalla (miekka) ja pidätyksen vastustaminen (kaatuu tahallisesti kun yksi apulaissheriffi kamppaa). Kaikki hänen tavaransa takavarikoidaan, mukaanlukien kanootti ja häntä lähdetään rahaamaan sidottuna kaupunkiin päin.

Iltapäivällä muut alkavat ihmettellä missä Errol viipyy kun häntä ei ole näkynyt missään. He kiipeävät ylös ja huomaavat, että kanootti puuttuu ja Errolia ei näy missään. Erik toteaa, että itse asiassa hänen kätensä on jo ihan kunnossa joten ryhmä voi lähteä etsimään Errolia. Kasatessaan tavaroita he toteavat, että Errol on jättänyt tietokoneensa tänne, joten hän oli kyllä tulossa takaisin. Ryhmä kerää tavaransa ja lähtee kävelemään rantaa pitkin kohti kaupunkia. He käyvät ensin rannassa, jossa Ulrika huomaa, että paikalle on tullut kolmekymmentäkolme miestä ja pois on lähtenyt kolmekymmentä kaksi tyyppiä, joista yksi on Errol, kaksi tyyppiä on ilmeisesti lähtenyt kanootilla alajuoksulle päin. Miehillä on ollut kiväärejä ja pistooleja, ja se mies, joka on seisonut rannassa pitemmän aikaa on noin 187 senttiä pitkä, lihaksikas, tummahiuksinen, ja pistoolilla aseistettu. Errolia on lähdetty viemään rantaa pitkin kädet selän taakse sidottuna.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Gumaka Resitavies
+ Gentleman/Human	Kivinen		15.1.67		14.7.70		1275
+
+ Tafas Ruiaxa
+ PR/Human		Ahponen		23.1.67		-		-
+
+ Alice Three
+ Doctor/Human		Aarni		14.2.68		-		-
+
+ Errol F. Disk
+ Liikemies/Human	Alakoski	7.7.70		-		-
+
+ Erik Thornin poika
+ Keittiömestari/Human	Kivinen		14.7.70		-		-
+
+ Ulrika Melin tytär
+ Professori/Human	NPC		14.7.70		-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>