TSM Osa 4, Luku 016 (tsmpart4/tsmpart4.016)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Misk (Alakoski)

Omituinen mystinen maagikko, josta kukaan ei tiedä mitä hän seuraavaksi tekee ja miksi. Ryhmän vanhin jäsen. Kaikki pelkäävät hänen taikojaan ja varsinkin niiden epäonnistumisia.

Marvel Jones (Aarni)

Tohtori Jones. Vedessä viihtyvä elf mutaatio. Vanha intin veteraani, joka siitä huolimatta on erittäin hyvä parantaja ja taisteleekin kohtuullisesti. Erinomainen jousen käyttäjä.

Black (Riikonen)

Rohir taistelija. Peittää kasvonsa teloittajan mustalla hupulla. Jaloja piirteitään vilauttamlla pystyy pelästyttämään kuolleetkin.

Gung (NPC)(Kivinen)

Peccerin tutor-opettaja. Yleensä hieman sairaalloinen mutta välttämättä haluaa seurata Peccerin edistymistä. Ylpeänä käyttää vain harjoitusaseita taistellessaan.

Knevish (NPC)(Alakoski)

Nynny. Lukutoukka, joka on vahingossa eksynyt väärään porukkaan. Ei kuitenkaan itse huomaa sitä joten pysyy ryhmässä. Tarpeen tullen osaa käyttää myös jousta ja miekkaa.

Zoh (Ahponen)

Varkaalta näyttävä henkilö. Ei kuitenkaan osaa heti päättää mitä aikoo seuraavaksi tehdä joten yleensä palloilee ympäriinsä harmittomasti.

Peccer (Kivinen)

Kovan näköinen mustaan pukeutunut taistelija. Tarkemmin seuratessa huomaa, että hän vastaanottaa enemmän vahinkoa kuin saa muille aikaiseksi. Opiskelija. Tusauttelee joskus pienellä tussarillaan.


Uppo-Nallen ystävien seikkailuja

vuonna 492 - 493

16. luku

Tukimme huoneen takaseinässä olevan salaoven, niin että saamme nukkua loppuyön rauhassa.

Aamulla Gung sairastuu juuri kun olemme lähdössä kaupungille, mutta sehän ei isoa miestä kaada, joten lähdemme kaikki yhdessä liikkeelle. Alussa kiertelemme hieman kauppoja lähinnä hintoja kysellen. Seuraavaksi keksimme mennä Garden Societyyn kyselemään mitä nämä puutarhata oikein meinaavat. Koputamme oveen parikin kertaa, mutta kukaan ei tule avaamaan. Tämän jälkeen Misk tapansa mukaan vain avaa oven ja kävelee sisälle. Sisällä ei näy ensin ketään, mutta pöydän alta Misk löytää miehen, joka ensin pelästyy meitä ja siten toteaa että me olemme varmaan niitä Lordin lähettämiä miehiä. Kyselemme mitä hän oikein tarkoitta ja hän lupaa meillä palkkion, mikäli tyhjennämme ne puutarhat. Kun kyselemme mitä niissä puutarhoissa oikein on, niin hän kertoo että niihin on pesiytynyt kaiken maailman hirviöitä ja eläimiä. Lisäksi kuulemme että aikoinaan noita puutarhoja alettiin rakentaa jotta keskustassa olevat slummit saataisiin poistettua, ja kunnon kansalaiset muuttaisivat keskustaan. Nyt ne ovat lähinnä vaikuttaneet toisinpäin, koska ihmiset eivät uskalla liikkua ulkona hirviöiden pelossa.

Mies antaa meille 20 nuolta jo etukäteen palkkiona puutarhojen tyhjentämisestä ja me päätämme lähteä moikkaamaan itse lordia ja katsomaan joskos häneltä heruisi enemmän palkkiota hommasta. Menemme lordin linnaan ja palvelija opastaa meidät sisälle. Hän lähtee ilmoittamaan lordille ja me jäämme odottelemaan. Vähän ajan päästä lordi onkin jo päässyt vuoteesta ylös ja ottaa meidät vastaan. Selitämme hänelle asiamme ja kuulemme suurinpiirtein saman kertomuksen kuin pääpuutarhurin kertoma. Kyselemme lisää palkiota mutta hän vain toteaa, että pääpuutarhuri on luvannut palkkion, eikä suostu tarjoamaan mitään lisää. Sen verran saamme kuitenkin sovittua, että voimme asua linnassa sen aikaa kun tyhjentelemme puutarhoja.

Lähdemme tyhjentämään ensimmäistä puutarhaa. Valitsemme ensimmäiseksi kohteeksemme pienimmän puutarhoista joka on heti temppelin takana. Kävelemme sisään ja tutkimme paikan. Emme löydä mitään erikoista, joten siirrymme heti seuraavaan. Seuraavassa aika paljon isommassa puutarhassa törmäämme yllättäen erään mutkan jälkeen kahteen mustapukuiseen Z-mieheen ja niiden lemmikkeihin. Miesten lemmikit ovat outoja ison kissaeläimen näköisiä eläimiä, jotka tuntuvat vaihtavan aina paikkaa niin ettei koskaan voi olla varma missä ne ovat. Minä, Marvel ja Zoh käymme kissojen kimppuun. Black ottaa molemmat miehet. Marvel saa aika nopeasti hakettua oman kissansa pois, Zohin huitoessa vierestä. Minä lähinnä pidän oman kissani kiireisenä, niin että kun Marvel tulee vielä apuun saamme elikon tapettua alta aikayksikön. Tällä välin Zoh on mennyt auttamaan Blackia miesten kanssa, joista Black oli jo saanut toisen pois, mutta toinen oli vielä täysin vahingoittumaton. Kun minä ja Marvel olemme saaneet toisenkin kissan tapettua syöksyn auttamaan Blackia ja Zohia. Zoh on juuri mennyt niin heikkoon kuntoon, että siirrän hänet sivuun ja astun hänen paikalleen. Taistelu ei enään kestä kovinkaan kauaa, kunnes saamme miehen tapettua. Tilanne ei näytä vielä mitenkään huolestettuvalta, mutta Marvel parantelee silti hieman porukkaa. Zoh jää tapansa mukaan valittaa mutta häntä ei normaaliin tapaan kuunnella. Tunnistamme ne myöhemmin Displacer beasteiksi.

Seuraavaksi törmäämme kolmeen outoon olioon, joilla on ihmisen pää, leijonan ruumis ja scorpionin häntä. Minä, Marvel ja Black syöksymme eteenpäin olioita, mutta ne ampuvat meitä pienillä myrkyllisillä nuolilla, jolloin minä menen niin heikkoon kuntoon että en pysty jatkamaan hyökkäystä. Marvel tuntuu taas saavan jotain aikaiseksi Black on lähinnä vain hidastimena. Zoh huutaa lähtevänsä hakemaan apua ja lähtee juoksemaan pois. Tilanne alkaa näyttää jo heikolta siinä vaiheessa kun Marvel saa viimeisen Manticoren tapettua. Black ja Gung vuotavat aika pahasti, Misk on aika lähellä kuolemaa ja vain minä, Marvel ja Krevish olemme tajuissamme. Marvel parantelee meitä hieman, mutta hän ei pysty saamaan ketään muut tajuihinsa. Odottelemme että Zoh palaisi apuvoimien kanssa, mutta mitään ei tapahdu. Odotettuamme noin tunnin hyökkää kimppuumme yllättäen kaksi Manticorea lisää, mutta Marvel saa ne minun ja Krevishin avulla (olimme nuolien maalitauluina) tapettua. Krevish menee taistelussa tajuttomaksi ja minäkin olen aika heikossa kunnossa. Marvel toteaa, että ilmeisesti Zoh olikin vain lähtenyt raukkamaisesti pakoon, eikä aikonutkaan tulla takaisin. Marvel lähtee kantamaan meitä takaisin tornille. Lopulta kun pääsemme tornille ja todella löydämme Zohin sieltä nukkumasta, toteamme vain että Zoh kulkee tästä lähtien eturivissä ja me muut kaikki takarivissä estämässä Zohin pako.

Lepäämme koko päivän.

Miyrittää heittää kptaom taikaa, mutta ei oikein onnistu ja menee koomaan. Päätämme siitä huolimatta (tai sen takia) lähteä jatkamaan tutkimuksia, vaikka kaikki eivät vielä olekaan täysin kunnossa. Gung jää myös linnaan toipumaan sairaudestaan.

Käymme ensin taikakaupassa, mutta tavarat ovat hieman liian kalliita nykyiselle rahavarannollemme, joten käymme tutkimassa viimekertaisen puutarhan loppuun. Sieltä ei löydy enää muuta kuin Manticorein pesä, jossa on jonkin verran rahaa. Jatkamme seuraavalle puutarhalle. Melkein heti portista sisään astuttuamme kimppuumme hyökkää kolme manticorea, jotka tapamme helposti. Minä saan kuitenkin myrkytysoireita ja Zoh joitakin pieniä haavoja. Marvel parantaa Zohia, mutta epäonnistuu ja aiheuttaa Zohille pysyvän parantumisen. Samalla Marvel tuntee kuinka osa hänen taikavoimastansa siirtyy ylläpitämään tätä operaatiota. Valitettavasti tämä parannus ei ollenkaan vaikuta Zohin tapoihin.

Jatkamme tutkimuksia samalla menetelmällä. Pääsemme taas muutaman metrin eteenpäin, kun törmäämme 3 Displacer beastiin ja yhteen Z-mieheen. Valitettavasti ne vain hyökkäävät takaapäin minun kimppuun ja kestää hetken aikaa ennen kuin varsinainen eturintama pääsee mukaan. Hetken päästä tilanne on taas tuttu. Minä ja Marvel olemme ainoat tajuissaamme. Pienten parannusten jälkeen palaamme takaisin torniin.

Zohi tuli järkiinsä ja alkaa käyttämään hieman parempaa panssaria.

Odottelemme, että paranemme.

Black lähtee vaaralliselle tehtävällä.

Black palaa vaaralliselta tehtävältä. Käymme saman tien tutkimassa sen kolmannen puutarhan ja toteamme sen tyhjäksi. Jatkamme suoraan neljänteen. Neljäs puutarha on se johon majatalossa ollut salaovemme aukesi, joten arvelemme että ehkä siellä ei enää ole niin paljon gnolleja. Vähän ajan päästä törmäämme kahteen manticoreen. Minä, Gung ja takarivissä jousella ampuva Marvel otamme toisen (peltimiehet) ja Black, Zoh ja takarivissä ampuva Krevish ottavat toisen (rengaspanssarimiehet). Melko nopeasti toteamme, ettei noista rengasmiehistä ole mihinkään, kun me saamme oman maticoren tapettua nopeasti, mutta heiltä menee vielä niin kauan, että pääsemme mukaan ja ilman meidän apuamme heillä olisi varmaan mennyt viikko.

Jatkamme eteenpäin. Ehdimme kulkea noin kymmenen metriä kun törmäämme seuraavaan maticoreen, joka tuntuu olevan aika sitkeä. Saamme noin kymmenessä sekunnissa heikkoon kuntoon, mutta sitten se yllätten maagisesti paranee täyteen voimiinsa. No ei mitään kuin vaan yritetään uudestaan. Nyt sitten saadaan se nopeammin tapettua, joten uutta parannusta ei näytä tapahtuvan. Zoh saa taistelussa aika pahan iskun silmäänsä ja Marvel lupaa parantaa sen. Valitettavasti meidän taikurimme eivät ole olleet aivan vedossa viime aikoina. Marvel epäonnistuu taas. Nyt hän vain menee välittömästi tajuttomaksi. Lähdemme pois ja poikkeamme matkalla linnaan temppeliin parantamaan Zohin silmän.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	    Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Marvel Jones
+ Layhealer+Assasin/Elf Ville		3/5	3/5	13.10.92 -	-
+
+ Black
+ Fighter/Rohir         Riikonen	5	7	13.10.92 -	-
+
+ Misk
+ Mystic/Human		Alakoski	5	5	16.7.90	-	-
+
+ Peccer The Fighter
+ Fighter/Human		Kivinen		4	5	26.11.92 -	-
+
+ Zoh Albazarin
+ Thief/Human		Ahponen		3	4	25.7.92	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>