TSM Osa 5, Luku 020 (tsmpart5/tsmpart5.020)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän vihollisten synninpäästöihin ja nukutteluun (aiemmin myös rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua)). Nukkuu aamuisin pitkään. Jos joku katsoo häntä taianhavaitsemis-taian vaikutuksen alaisena, suositelaan käytettäväksi aurinkolaseja.

Yuba Yu (Ahponen)

Taas ninja. Toisaalta sen havaitseminen voi olla hankalaa Asevuoren alta. Omasta mielestään hän on oikeastaan aliaseistettu koska hänellä on vain yksi yliraskas kaksikätinen miekka, 4 pitkäämiekkaa (2 lumottua ja 2 joissa on terä-riimuja) Sekä 4 varsijousta. Mainitsematta jäi tietysti muut aseenomaiset tavarat, kuten taistelukirveetvyöllä jne. Täysinpeittävästä peltipanssaristaan hän ei luopunut millään ennenkuin sai kaksi kättä liikaa, eikä se enää sopinut hänelle. Nyt hän kerää rahaa sen muuttamiseski nelikätiseksi. Naamioitumistaidoissa voisi olla parantamisen varaa, sillä naamiointi suoritetaan siten että hän jättää puolet asevarastoostaan pois. Luulee myös olevansa hyvä tietojen hankkija, mutta todistusaineisto puhuu toista. Tulee myös yleensä jumäytetyksi ostostilanteissa. Tapana on myös unohdella Humanoideja säkkiin tajuttomina. Ei mielellään heitä puolustuskyvyttömiä nuoria naisia ulos ikkunasta seitsemännestä kerroksesta. Tekee niin vain jos luulee siihen olevan jotain tarvetta. Hänen henkivartiokaartinsa koostuu oikeaoppisesti kuoleman jumalaa palvovista salamurhaajista

Lord Malcom X (Riikonen)

Yllättävän normaalin näköinen taikuri, jota seuraailee ei niin normaalin näköinen seurakunta. Tuntuu olevan samanlainen taikuri kuin muutkin, eli ei kulu kuin muutama minuutti niin ehtii jo loukata itsensä, niin että häntä saa olla paikkaamassa. Hoitaa ryhmän lentokuljetukset. Väittää kivenkovaa että ne todella kauniit Naispuoliset hobbitit, jotka hänen ympärillään hääräävät ovat henkivartiokaarti.

Arngrim Space F Rinay (Alakoski)

Muuten hyvä eturintamataistelua, paitsi ettei suostu tappelemaan ihmisiä, örkkejä, gargoylejä etc vastaan, mutta onneksi suostuu sentään tappamaan kaikkia ei inhimillisiä olioita (kuten haltijoita, eläimiä, hirviöitä). Naimisissa Q:n kanssa. Tapana myös hakata kaikenlaista (kiviseinää, taikamerkkejä jne.) miekallaan. Onnistuen toisinaan jopa tuhoamaan jotain niistä.

Q. Rinay (Omaa Sukua Issalt) (NPC)

Arngrinin vaimo, tuntuu olevan Yuban hengenheimolainen, sillä kantaa mukanaan asevuorta. Vaikuttaa nopealta ja ketterältä, lyöden kaksikätisellä miekallaan nopeammin kuin muut kevyemmillä aseilla. Tosin ei tunnu luottavan lähitaistelukykyihinsä, vaan yrittää aina ehtiä käytää varsijoustaan (onnistumatta useinkaan). Tuntuu myös osaavan ansojen purkua ja ovien avaamista, muttei luota taitoihinsa, vaan käytää muita koekaniineina.

Treon De Acbys (Ahponen)

Sotilas, joka kiven kovaa väittää ettei ole taistelija. Murtovaras, joka kiven kovaan väittää ettei ole murtovaras, vaikka lukot saakin auki ja ansat purettua. Tuntuu olevan aika itsepäinen kun saa jotain päähänsä. Uskoi ennen kykyihinsä, mutta epäluonnollisen vanhenemisen jälkeen se usko tuntuu kadonneen.

Sabrina Bushax (Aarni)

Heikosti havaittavissa oleva salamurhaaja, jonka havaitsemiseen tarvitaan todella hyvä kuulo. Pystyy seuraamaan lähes ketä tahansa, melkein missä tahansa ilman että häntä huomataan. Hänen seurassaan kulkee toinenkin nainen nimeltään Efresh. Hänellä tuntuu olevan jostain syystä jonkun verran määräysvaltaa Treon:iin, tosin viimeaikoina ote tuntuu lipsuneen.


Vubin tarina

vuonna 4

20. luku

Grimin (Alakoski) ja Treonin (Ahponen) kirjoittamat sivut Vun päiväkirjaan.

Vubi aloittaa aamulla pitkän, toista päivää kestävän rituaalin, tarkoituksenaan luoda maaginen taikaesine mahtavampia taikoja varten. Häntä on avustamassa Vubin oppipoika sekä aina välillä X käy valvomassa, ettei mitään erikoista ole sattunut. Muut ryhmän jäsenet tietävät Vubin mahdollisesti tekemät "lieveilmiöt", ja seuraavat tilannetta turvallisen matkan päästä luolan toiselta puolelta. Keskipäivällä X:n ollessa juuri paikalla, jotain kuitenkin tapahtuu; yht'äkkiä Vubin ympärillä välähtää voimakas sininen salamamyrsky! Salama iskeytyy täydellä teholla Vubin päähän, joka rusahtaa kasaan ilman paetessa sisältä. Sähkömyrskyn ulokkeet osuvat myös apupappiin, joka niiden voimasta ruttaantuu elottamaksi läjäksi. X, joka seisoi kauempana, pyörii paineaallon voimasta seinää vasten murskaten molemmat olkapäänsä.

X tulee tolkkuihinsa ja alkaa tutkia tilannetta. Hän huomaa kiitettävän nopeasti millaista muussia hänen olkapäänsä ovat, ja ilmoittaa tapahtuneesta verbaalisesti n. 120 desibelin voimakkuudella. Samalla hän yrittää monottaa ovea auki päästäkseen ulos.

Luolassa oleva muu porukka kuulee X:n sumusireenimatkinnan. Erittäin ilmaisuvoimaista ääntelyä, mutta informaatiosisällöltään melko heikkoa. Ryntäämme paikalle katselemaan, mitä Vubi on tällä kertaa saanut aikaan. Paikalla huomaamme Vubin pään painuneen kasaan kuin tyhjän kananmunan. Loistavalla ensiavulla saamme kuitenkin pelastettua suuren osan Vubin aivoista, ja lapioimme ne takaisin pääkoppaan ennen sen sitomista.

Hyvin koulutettuina annamme kuolleelle Vubille yrttejä, joiden pitäisi estää hänen ruumiinsa mätänemästä. Läheisen kylän juoppo pappi kutsutaan myös paikalle, joka Vubista lyhyesti toteaa, että hän on kuollut. X:ää kyläpappi parantelee parhaansa mukaan.

Pidämme pikaisen ryhmäneuvottelun. Kukaan meistä ei osaa taikaa, jolla voi parantaa aivoja, eikä kyseisen taian osaavia luultavasti löydy tältä mantereelta. Kyseessä on VOIMAKAS taika. Loistavan ryhmähenkemme ansiosta emme ajattele hetkeäkään kaikkien pitämän Vubin hylkäämistä:

"Pahus, kukaan meistä ei osaa parantaa Vubita. Ja aivojen korjausspelli on VOIMAKAS taika. Taf lak"

"Kannattaako Vubia edes korjata?"

"Mutta se on ainut joka osaa poistaa siitä essencevirran silmukassa olevasta lähteestä saatuja huonoja ominaisuuksia"

"Hmmm... Mitäs jos vietäisiin se Entisten luo? Ne vois osata tehdä jotain?"

Keksimme, että ainoa keino saada Vubi takaisin pystyyn on viedä ruumis Entisten luokse ja pyytää heiltä apua. Ja he eivät ehkä veloita hommasta mitään... X alkaa valmistautua kypärän käyttämiseen kun hän alkaa miettiä että kaksi sököä kättä hankaloittaa siirtymistaian tekemistä LIEVÄSTI.... X laskee kypärän käsistään ja ehdottaa näköalareittiä maagisella levyllään. No, eihän meillä ole mitään kiirettä. X taikoo maagisen levyn ja lennämme Entisten luolaan. Matkan varrella muistelemme (ainakin Treon) Vubin hyviä ominaisuuksia: "Kannattaako meidän nyt oikeastaan hoppuilla? Tämä on ensimmäinen kerta ku Vubu on ollut näin pitkän aikaa hiljaa...".

Entisten luona kiidämme heidän lääkärinsä luo, joka tutkii Vubin ja kertoo meille, että Vubin aivoista on yli 90% tuhoitunut. Lääkäri pistää Vubin koneeseen, jossa aivojen pitäisi uusiutua takaisin noin yhdeksässä kuukaudessa. Valitettavasti parannuksen jälkeenkin Vubin ennustetaan muistuttavan vihannesta. Treon antaa lääkärille ystävällisiä neuvoja Vubin parantamisesta tyyliin "Kun nyt sen aivot joudutaan laittamaan uusiksi niin voisiko hänen luonteeseensa tehdä samalla muutamia korjauksia". Jätämme papin koneeseen ja palaamme takaisin.

Grim kuulee tuoreessa valtakunnassaan olevan hallinnollisia ongelmia. Hän matkustaa sinne ja ja ratkaisee pulman tyylikkäästi hallinnollisilla kyvyillään. Jonkin ajan päästä kaikki myöntävät kyynel silmässä ja hampaitaan kiristäen, että verrattuna "korjattuun" tilanteeseen alkuperäiset ongelmat olivat kuin taivaallinen täydellisyys.

Koko maailma odottaa henkeä pidätellen...mutta mitään ei tapahdu.

Vihdoinkin lähdemme kohti taikaenegian keskellä olevaa lähdettä X:n käsien parannuttua. Treon sekoilee vielä viime hetkellä, mutta kuitenkin tulee mukaan. Zap. Löydämme itsemme keskeltä elotonta aavikkoa. Alue on ympyrän muotoinen, joka nousee reunoilta ylöspäin kohti vuoristoa. Emme näe ympärillämme mitään lähdettä ja pelkäämme jo hetken, että se on jo kuivunut. X kuitenkin ilmoittaa että lähde on 500 metrin päässä pienen kukkulan takana. Keskustelemme hetken aikaa jaksammeko kävellä vai täytyyko X:n taikoa maaginen levy. Olemme kuitenkin reippaalla mielellä ja kävelemme. (X: "EI! Saatte luvan kävellä!")

X:n johdattaa meidät paikkaan, jossa kuitenkaan ei ole lähdettä vaan ruosteinen metallilevy. Sabrina esittelee hauislihaksiaan ja repii sen auki. Aukosta paljastuu syvä tunneli suoraan alaspäin. Käyttelemme medaljongeissamme olevia valotuikkuja ja näemme, miten kolo jatkuu noin 30 metriä ja päättyy likaiseen nestelätäkköön, joka lemuaa ylös saakka. Tunnelin seinään on pultattu ruosteiset metallitikapuut.

Kaikki toteavat tässä vaiheessa etteivät he aio mennä tuonne alas lähteelle. Paitsi X. Hän rohkeasti sitoo köyden ympärilleen ja laskeutuu alas tikapuita. Muut jäävät ylös.

X kiipeää alaspäin ja huomaa kuilun loppuvan n. 5 metriä lätäkön yläpuolella. Kuilusta voi astua kapealle sillalle, joka päätty toisessa päässä seinään ja jonka toisessa päässä on ruosteiset kierreportaat alaspäin. Tässä vaiheessa muilta alkaa rohkeus loppua heidän pelätessään X:n puolesta (ainut joka osaa kuljettaa porukan takaisin) ja he yrittävät jälleen saada X:ää perumaan aikeensa. X varmistaa päätösvaltansa asiaan katkaisemalla köytensä.

X kiipeää natisevat kierreportaat alas ja löytää itsensä lätäkön ympärillä olevalta tasanteelta. Altaassa on vihertävää, likaista, haisevaa liman kaltaista ainetta, jota ei voi kuvata sanalle puhdas, eikä oikeastaan sanalla nestekään. Toisessa päässä on epäilyttävän näköinen teräsovi. X ei osaa varoa omia voimiaan vaan riehakkaasti repäisee metallisen kädensijan pois. Vähän aikaa tönittyään ja työnnettyään ovea tuloksetta X huutaa meille tarvitsevansa työkaluja, voidaakseen kangeta ovea auki. Sidomme kenttälapion köyteen kiinni ja laskemme sen alas. X yrittää lapiolla saada ovea auki mutta ei onnistu. Hän huutaa meitä muita apuun.

Ylhäällä kukaan ei oikeastaa halua mennä auttamaan, kunnes yht'äkkiä Sabrina ryhdistäytyy ja lähtee kiipeämään alas. Hänen seuralaisensa taikafriikkinä lähtee perään. X näyttää heille mysteerisen oven. Sabrina tarttuu lapioon ja yrittää sillä vääntää teräsovea auki. Vähän ajan kuluttua hänellä on yksi kappale kummalliseen asentoon vääntynyttä kenttälapiota kädessään. X katselee päätään puistellen sivulta ja lopulta vihjaisee Sabriinalle, että käyttäisi niitä voima hanskojaan. Sabriina katselee hölmistyneen näköisenä käsineitään ja urputtaa, että oli jo unohtanut tai muuta vastaavaa. Lopulta hän lyö täysillä oveen, joka räjähtää iskun voimasta palasiksi. Teräsoven takana ei ole muuta kuin hiekkaa, joka valuu hämmästyneiden sankareittemme päälle.

Unohtaen hiekan X kääntyy tutkimaan iljettää, vihreää limaa. Hän muistaa kuinka edesmennyt Vubi kertoi että lähteen vesi piti olla vihreään vivahtavaa. Muutakaan vihreätä täällä ei ole joten X onnellisti päättelee, että tuon tautisen löllön pitää olla sitä maagista vettä.

X:n tuijottaessa "lähdettä" ja kuvitellessaan hirveää määrää loistavia ominaisuuksia mitä "lähteestä" voi saada X:n itsesuojeluvaisto yrittää epätoivoisesti potkia järjen viimeisiä hitusia liikkeelle. Ilmeisesti pieni epäilyksen kipinä tihkuu X:n tietoisuuteen ja hän päättää ensin tutkia, onko lähteellä joitakin maagisia ominaisuuksia. Lähteessä ei ole essenceä. Mutta lähteen vieressä X:n vieressä on hevonen. Meniköhän tämä spelli nyt ihan oikein? Ei kai hevosia noin vaan ilmasta putoile? X osoittaa suurta inhimillisyyttä ehdottaen hevosen tappamista, kun taas Sabrinan mielestä hevonen voitaisiin paiskata "lähteeseen", koska sitä ei kuitenkaan saada ulos kapeaa kuilua pitkin. Pienen sanojenvaihdon jälkeen X päättää yrittää saada hevosen ulos siirtämällä sen seinien läpi maan pinnalle. Taas pieni epäonnistuminen. Hevonen kyllä häviää, ja ilmestyy maan pinnalle, mutta ilmeisesti taikaan tuli jokin kestoefekti, koska hevonen teleporttautuu ympäri laaksoa parin sekunnin välein. X:stä tuntuu kuin osa hänen voimaansa olisi hävinnyt pysyvästi.

Huomaamme välittömästi hevosen ilmestymisen tasangolle, ja toteamme X:n ulkonäön muuttuneen sangen radikaalisesti. Huutelemme alhaalla olevalle Sabrinalle pyytäen tilanneselostusta, ja pettymykseksemme kuulemme alhaalta X:n äänet.

X tekee kuten ohjeissa oli määrätty, eli ensin hieroo nestettä otsaansa. Sabrina ja hänen kumppaninsa perääntyvät kauemmaksi. Yht' äkkiä X tuntee pystyvänsä näkemään essence taian automaattisesti. Ei ole kyllä ihmekään ottaen huomioon, kuinka isoksi X:n toinen silmä turposi. Pää näyttää olevan jotenkin epätasapainossa kun toinen silmä on reilusti toista isompi.

Kun alku oli näinkin loistava, ei X voi vastustaa lisäkokeiluja. Pieni hörppy vihreää mönjää (Yök!) ja lopuksi virkistävä pulahdus mönjään.

"Singapore! Täältä tullaan!"

Pienellä vaivalla mönjään voi jopa upottautua. Tietäähän sen ettei tuollaisen mönjän syöminen voi tehdä hyvää. X tuntee nuorentuvansa 10 vuotta. Toisaalta hän näyttää vanhentuneen ainakin 20 vuotta, koska 90% ihon karvoista jäi lähteeseen. Aika hyvä karvanpoistoaine. Sisäisesti X tuntee yrittävänsä parantua useampaankin otteeseen, ja lopuksi tuntuu siltä, että hän on paremmassa kunnossa kuin alunperin. Hän saa myöskin ihosta tehdyt siivet käsivarsien ja vartalon väliin. X on hieman huolestunut siivistä ja karvojenmenetyksestä, mutta ei jostakin syystä pysty keskittymään asiaan muutamaa minuuttia kauempaa.

X poistuu "lähteestä" ja muistaa, että lähteessä saa käväistä vain kerran, joten hän päättää poistua paikalta varovaisesti. Sabrina ja apuri seuraavat perässä. Kaikki sujuu hyvin kuilun alimmalle tikkaalle asti. Yrittäessään päästä sillalta tikapuille X:n ote lipeää, ja hän tekee upean mahalaskun 5 m alempana olevaan "lähteeseen". Pienen "slurps slurps"-äänen säestämänä X uppoutuu vihreään mönjään, mutta onnistuu hetken kamppailun jälkeen uimaan reunalle. Sabrina käy tiukan taistelun omantuntonsa kanssa, hypätäkö hukkuvan X:n perään (ainut joka osaa käyttää kypärää) vai lähteäkö ulos niin nopeasti kuin mahdollista. Noin 5 sekunnin kamppailun jälkeen Sabrina peräytyi ylös suurinta kiipeilyvauhtia.

X luottaa oppineensa virheestään ja yrittää poistua uudestaan. Tällä kertaa hän pääsee jälleen ylös asti, missä vaiheessa X suorittaa upean pellehypyn "lähteeseen". Sätkittyään aikansa hän pääsee jälleen reunalle. Havaittuaan todelliset fyysiset kykynsä X päättää turvautua taikoihin ylös päästäkseen, ja heittää itseensä lentospellin. Lentöminen onnistuu paremmin kuin kiipeäminen (putoaminen on hankalampaa), ja X saa itsensä ylös laaksoon. Yritämme kiinnittää X:n huomion itseemme, mutta joudumme huolestuneina seuraamaan X:n päätöntä toilailua ilmassa. Hän ei tunnu huomaavan mitään muuta keskittyessään lentämiseen. X kokeilee uusia siipiään lentotaikaa hyödyntäen ja yrittää ilmiselvästi tehdä itsemurhaa tekemällä uskomattomia syöksykierteitä ja kontrolloimattomia lentoliikkeitä. X keskittyy pelkkään lentämiseen, mutta syöksyy maan pinnalle kun lentotaika loppuu kesken. Onneksi hän ehtii heittää laskeutumistaian, eikä kolhi itseään.

Treon testaa sillä välin hevosen kiinniottamista ja saakin jonkinlaisen otteen, kunnes hevonen taas siirtyy pois ja Treon jää hapuilemaan ilmaa.

Lähdemme paluumatkalle kohti sinistä pylvästä. Joudumme hoputtamaan X:ää koko ajan, koska hän kiinnittää huomiotaan milloin mihinkin, joka vie hänen koko keskittymiskykynsä. Täytyy muistaa ostaa X:lle silmäläpät, jotta hänen silmiinsä ei osuisi niin paljon häiritseviä tekijöitä. X heittää uuden lentotaian, ja alkaa pöristellä ympäri sinistä pylvästä. Pylväs vie hänen koko huomionsa, ja yksivuotiaan lapsen innolla hän tutkii pylvästä huomaamatta mitään muuta.

Treon: "Eikä me saada sitä mitenkään alas?"

Grim: "Mä voin kyllä yrittää dispellata sen lentotaian."

Sabrina: "Ööööh... Etkös sä dispellaa iskemällä sillä miekallasi? Kyllähän X:ään yltää sen ollessa matalimmallaan, mutta kukas käyttää sitten kypärää?"

Tren: "Jos sittenkin odotettaisiin lentotaian loppumista..."?

X palaa vihdoinkin maan pinnalla, ja iskemme hänelle kypärän päähän _nopeasti_, ja otimme hänesti kiinni jotta hän ei lähtisi uudestan liihottamaan. Sitten hoputimme häntä käyttämään kypärää _nyt_ _heti_ _välittömästi_ _pian_!!!, ettei hänen mielenkiintonsa taas suuntautuisi johonkin muualla, esimerkiksi hiekan kuvioihin kuten pari kertaa 500m matkan varrella "lähteeltä" tänne. Sitten odotimme hiki pinnassa mihin päädymme, jos X päätäisikin kokeilla jotain _mielenkiintoisempaa_ paikkaa kuin kotiluola. Zap. YLLÄTYS! Päädyimme kotiluolaan! Huh!

Syyskuu

Grim palkkaa valtakuntaansa sotilaita.

Treon alkaa harjoitella jotain omituista itsemurhalajia. (Muu ryhmä ei tiedä, että Treon otti itselleen Vubin kaikki taikasormukset ennen Entisten luota lähtöä, ja yrittää selvittää mitä vaikutuksia sormuksilla on. Esim. puolustuksellisia vaikutuksia.)

Treon kävelee Grimmin luo, ja jää seisomaan hänen eteensä kädet sivulle levitettynä:

Treon: "Hei Grim, lyö mua."

Grim: "Emmä voi, eihän sulla ole edes asetta"

Treon: "Mitä sä oikein mamoilet?"

Grim ei reagoi mitenkään. Treon seisoo edelleen kädet sivulle levitettynä.

Treon: "Pelkuri, et sä uskalla vai? Hannari!"

Treon: "No mä otan aseen."

Treon ottaa lyhyen miekan ja nostaa sen päänsä päälle ja jää odottamaan liikkumatta paikalleen. X ja Sabrina tuijottavat hämmästyneinä. Grim keskittyy vähän aikaa ja lyö raivoisasti yhden lyönnin Treonin miekkaan, jota Treon pitää selän takana ettei se olisi tiellä. Miekka (Treonin) hajoaa säpäleiksi.

Treon: "Voi ei, mua sun piti lyödä."

Grim myhäilee tyytyväisen näköisenä ja silittää miekkaansa.

Treon: "Idiootti! Pösilö! Katso nyt, lyö tähän näin"

Treon hakee liidun ja piirtää keskelle rintaansa kolme samankeskistä ympyrää, ja niiden keskelle ristin.

Grim: "Ok, mä voin lyödä varovasti lappeella."

Grim humauttaa miekkansa lappeella keskelle maalitaulua, ja Treon menee tajuttomaksi pariksikymmeneksi minuutiksi.

Treon tulee tajuihinsa ja katselee ympärilleen. X on lähettyvillä.

Treon: "Hei X, lyö mua."

X tekee työtä käskettyä ja lyö Treonia, joka ei edes yritä tehdä mitään. Huti!

Treon: "No yritä nyt vähän paremmin, mä pidän nyt silmät kiinni niin jos onnistuisi paremmin."

X huitaisee uudestaan.

Treon: "No jo nyt on hankalaa. Odotas vähän niin mä menen maahan makaamaan."

Treon menee mahalleen maahan ja odottaa hiljaa. X lyö ja OSUU! Treon on innoissaan: "Vihdoinkin se onnistui!".

Pienen miettimisen jälkeen Treon toteaa, että "Ei tämä onnistu tällä tavalla. Täytyy keksiä jotain parempaa".

Muutaman minuutin jälkeen Treon keskittyy hetken aikaa, ja alkaa levitoida paikallaan. Parinkymmenen sekunnin kuluttua Treon lopettaa levitoinnin tyytyväisen näköisenä. (Selvisi yksi ominaisuus sormuksista)

Treonin kuuhulluus jatkuu. Hän alkaa juoksennella hullun lailla. Lyhyt aika juoksua, sitten vähän aikaa paikallaan, ja taas juoksuun. Jonkin ajan kuluttua Treon lopettaa. "Pahus, ei toimi". (Treon heitti juoksu-taikoja niin paljon kuin pystyi, ja yritti arvioida, vaikuttiko jokin sormus taikojen kestoon tai tarvittavan voiman määrään)

Treon lopettaa hullutuksensa ja mutisee ajatuksissaan jatkavansa huomenna.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Sabrina Bushax
+ Assasin/Half-Orc	Ville		31	31	983	-	-
+
+ Arngrim Space F Rinay
+ Arms master/Human	Alakoski	25	26	981	-	-
+
+ Lord Malcom X
+ Mage/Human		Riikonen	22	22	854	-	-
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		22	22	812	-	-
+
+ Yuba Yu (juuba juu)
+ Rogue/Half-Orc	Ahponen		20	20	828	-	-
+
+ Treon De Acbys
+ Burgler/Half-Orc	Ahponen		20	20	981	-	-
+
+ Q. Issalt
+ Burgler/Human		NPC		14	14	980	-	-
+
+ Efresh
+ Rogue/Human		Ville/NPC	10	11	983	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>