TSM Osa 5, Luku 021 (tsmpart5/tsmpart5.021)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän vihollisten synninpäästöihin ja nukutteluun (aiemmin myös rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua)). Nukkuu aamuisin pitkään. Jos joku katsoo häntä taianhavaitsemis-taian vaikutuksen alaisena, suositelaan käytettäväksi aurinkolaseja.

Yuba Yu (Ahponen)

Taas ninja. Toisaalta sen havaitseminen voi olla hankalaa Asevuoren alta. Omasta mielestään hän on oikeastaan aliaseistettu koska hänellä on vain yksi yliraskas kaksikätinen miekka, 4 pitkäämiekkaa (2 lumottua ja 2 joissa on terä-riimuja) Sekä 4 varsijousta. Mainitsematta jäi tietysti muut aseenomaiset tavarat, kuten taistelukirveetvyöllä jne. Täysinpeittävästä peltipanssaristaan hän ei luopunut millään ennenkuin sai kaksi kättä liikaa, eikä se enää sopinut hänelle. Nyt hän kerää rahaa sen muuttamiseski nelikätiseksi. Naamioitumistaidoissa voisi olla parantamisen varaa, sillä naamiointi suoritetaan siten että hän jättää puolet asevarastoostaan pois. Luulee myös olevansa hyvä tietojen hankkija, mutta todistusaineisto puhuu toista. Tulee myös yleensä jumäytetyksi ostostilanteissa. Tapana on myös unohdella Humanoideja säkkiin tajuttomina. Ei mielellään heitä puolustuskyvyttömiä nuoria naisia ulos ikkunasta seitsemännestä kerroksesta. Tekee niin vain jos luulee siihen olevan jotain tarvetta. Hänen henkivartiokaartinsa koostuu oikeaoppisesti kuoleman jumalaa palvovista salamurhaajista

Lord Malcom X (NPC)

Yllättävän normaalin näköinen taikuri, jota seuraailee ei niin normaalin näköinen seurakunta. Tuntuu olevan samanlainen taikuri kuin muutkin, eli ei kulu kuin muutama minuutti niin ehtii jo loukata itsensä, niin että häntä saa olla paikkaamassa. Hoitaa ryhmän lentokuljetukset. Väittää kivenkovaa että ne todella kauniit Naispuoliset hobbitit, jotka hänen ympärillään hääräävät ovat henkivartiokaarti.

Arngrim Space F Rinay (Alakoski)

Muuten hyvä eturintamataistelua, paitsi ettei suostu tappelemaan ihmisiä, örkkejä, gargoylejä etc vastaan, mutta onneksi suostuu sentään tappamaan kaikkia ei inhimillisiä olioita (kuten haltijoita, eläimiä, hirviöitä). Naimisissa Q:n kanssa. Tapana myös hakata kaikenlaista (kiviseinää, taikamerkkejä jne.) miekallaan. Onnistuen toisinaan jopa tuhoamaan jotain niistä.

Q. Rinay (Omaa Sukua Issalt) (NPC)

Arngrinin vaimo, tuntuu olevan Yuban hengenheimolainen, sillä kantaa mukanaan asevuorta. Vaikuttaa nopealta ja ketterältä, lyöden kaksikätisellä miekallaan nopeammin kuin muut kevyemmillä aseilla. Tosin ei tunnu luottavan lähitaistelukykyihinsä, vaan yrittää aina ehtiä käytää varsijoustaan (onnistumatta useinkaan). Tuntuu myös osaavan ansojen purkua ja ovien avaamista, muttei luota taitoihinsa, vaan käytää muita koekaniineina.

Treon De Acbys (Ahponen)

Sotilas, joka kiven kovaa väittää ettei ole taistelija. Murtovaras, joka kiven kovaan väittää ettei ole murtovaras, vaikka lukot saakin auki ja ansat purettua. Tuntuu olevan aika itsepäinen kun saa jotain päähänsä. Uskoi ennen kykyihinsä, mutta epäluonnollisen vanhenemisen jälkeen se usko tuntuu kadonneen.

Sabrina Bushax (Aarni)

Heikosti havaittavissa oleva salamurhaaja, jonka havaitsemiseen tarvitaan todella hyvä kuulo. Pystyy seuraamaan lähes ketä tahansa, melkein missä tahansa ilman että häntä huomataan. Hänen seurassaan kulkee toinenkin nainen nimeltään Efresh. Hänellä tuntuu olevan jostain syystä jonkun verran määräysvaltaa Treon:iin, tosin viimeaikoina ote tuntuu lipsuneen.

Sir Roll Subtractor, swordmaster of the lowland hills (Ahponen)

Kova puheenpitäjä, joka itse väittää osaavansa myös karatea ja judoa. Noista taidoista ei vielä ole saatu muuta todistusta kuin Rollon kovat harjoitukset, taisteluissa hän ei ole kovinkaan paljoa loistanut (paitsi tietysti pää ja sekin vain valotaian takia).

Sir Cemi Di Mokimcy (Kivinen)

Örkki joka heittelee tultaliekehtiviä keihäitä. Käyttää aseenaan pitkää sauvaa, jolla hakkaa kahdella kädellä. Tuntuu olevan myös kohtuullisen hyvä armejan johtaja.

Myji (Kivinen)

Taistelija, joka ei oikein tunnu tietävän mitä tekee. On välillä hyvin poissaolevan tuntuinen, aivan kuin ei tuntisi koko porukkaa. Ehkä asia paranee kun muut oppivat tuntemaan hänet paremmin.


Vubin tarina

vuonna 4 - 5

21. luku

Minun jälkikäteen Grimin ja Sabrinan kertomusten kirjoittamaa kuvasta ajasta, jonka vietin koneessa.

Treon opettelee kypärän käytön ja opittuaan sen koko porukka tulee katsomaan minua entisten sairaalaan. Kun he tulevat perille törmäävät he yllättäen pomoon, joka antaa Grimille tehtäväksi vallata Ithmongin. Sairaalassa X tulee hulluksi ja tuhoaa seiniä salamoilla. Hän jatkaa noin tunnin verran, ennen kuin pomo tulee ja hiljentää hänet poistamalla sielun. X jää minun seuraksi sairaalaan, samoin kuin Treon, jolta poistetaan hieman ylimääräisiä avoituksia, jolloin alkuperäinen Treon tulee takaisin (välillä Treonin kallossa oli ollut joku toinen mieli ja Treon oli ollut niissä vihreissä sauvoissa siellä sauvojensalissa).

Tämän jälkeen Grim alkaa keräämään kunnolla armejaa, jolla voisi valata Ithmongin kaupungin. Vähän ennen vuoden vaihdetta hän tuhoaa Yuban aseen harjoituksissa tahallisesti. Yuba suuttuu tästä ja käy valittamassa siitä pomolle, joka pitää Yubaa syyllisenä ja antaa hänelle 10000 kultapalan sakot. Yuba ei oikein diggaa tästä ja kantaa Grimille kaunaa. Grimkin yrittää puhua pomolle sillä seurauksella, että pomo antaa hänellekin 5000 kullan sakot. Yuba menee kaunassa niin pitkälle että yrittää murhata Grimin, epäonnistuen ainoastaa sen takia että Q ehtii syöttää Grimille vastamyrkkyä ennen kuin sielu ehtii poistua (Grim oli siis jo kuollut). Grim palkkaa taikurin selvittämään asiaa, joka saa selville sen että Yuba on syyllinen. Yuba on tässä vaiheessa jo paennut ja palkannut salamurhaajienkillan tappamaan Grimin, mutta ensimmäinen salamurhaaja epäonnistuu niukasti ja sen jälkeen Grim maksaa itsensä irti tappouhasta. Pomo ei oikein pidä Yuban toiminnasta ja palkkaa salamurhaajienkillan hoitamaan Yuban pois, jonka se tekeekin kolme päivää myöhemmin.

Uutena vuotena pomo ilmoittaa että hän on menossa naimisiin 1.2.5 erään ninjan kanssa.

Ithmongissa oli alkuvuodesta pari pientä mellakkaa, joita Sabrina hieman avusti (räjäyttämällä edellisen pomon taivaan tuuliin kun hän oli väkijoukon riepoteltavana. Hän käytti yhtä minun räjähtävää heittotähteä, joka oli naamioitu mädäksi tomaatiksi).

Grim seuraava suunnitelma on aktivoida kaikki hirviökutsujat aiheuttaakseen häiriöitä Ithmongissa. Sen jälkeen hän käy tappamassa kymmenkunta peikkoa ja käy niiden päiden kanssa pitämässä puheen Ithmongissa. Grim palkkaa Roll Subtractor nimisen miehen hoitamaan propagandaa ja puheiden pitoa. Peikkojahdissa menee heikkoon kuntoon Grim palkkaama kapteeni nimeltään Muji, ja hän on pari kuukautta sairaalassa.

Puheen jälkeen Grim muuttaa kaupungintalolle ja alkaa raivaamaan hirviöitä pois. Pomon häät menevät normaalisti, mitä nyt Grim käy pienen tappelun Qufikin diplomaatin kanssa ja hävisi. Grim saa kaupungin kunnolla haltuunsa ja lyö oman propagandaosaston johtajansa Rollin ritariksi ja palkkaa pomon lähettämän Cemin ritariksi sen jälkeen kun Cemi on ensin tyhjentämässä yhden naapurialueen hirviöistä.

Cemi lyödään ritariksi ja sen jälkeen hän majottuu Ithmongiin.

Kuulemme että X on lähtenyt kotialueelleen heti herättäyään. Siellä on kuulemma ollut hieman ongelmia.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Sabrina Bushax
+ Assasin/Half-Orc	Ville		32	33	983	-	-
+
+ Arngrim Space F Rinay
+ Arms master/Human	Alakoski	26	27	981	-	-
+
+ Lord Malcom X
+ Mage/Human		Riikonen	22	22	854	???	???
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		5(22)	5(22)	812	-	-
+
+ Yuba Yu (juuba juu)
+ Rogue/Half-Orc	Ahponen		20	20	828	???	???
+
+ Treon De Acbys
+ Burgler/Half-Orc	Ahponen		20	20	981	???	???
+
+ Sir Roll Subtractor, swordmaster of the lowland hills
+ Warrior Monk/Human	Ahponen		19	20	1251	-	-
+
+ Q. Issalt
+ Burgler/Human		NPC		14	15	980	-	-
+
+ Sir Cemi Di Mokimcy
+ Paladin-Ment/Uruk-hai	Kivinen		15/5	15/5	1286	-	-
+
+ Myji
+ Mentalist/Human	Kivinen		11	11	1252	-	-
+ Fighter/Human				13	13
+ Cleric/Human				5	5
+ Thief/Human				1	1
+
+ Efresh
+ Rogue/Human		Ville/NPC	11	12	983	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>