TSM Osa 5, Luku 008 (tsmpart5/tsmpart5.008)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Kin Gova The Luser Magician (Riikonen)

Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo siinä ettei hän ole heittänyt kuin muutaman taian ja nekin ainoastaan taistelutilanteessa voidaan todeta ettei hän ainakaan mikään hyvä taikuri ole. Toisaalta hän on myös kuuluisa tarkkaavaisuudestaan ja siitä että yleensä saa kiinni kaikki pahantekijät etc linnassa.

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Todistukset vielä puuttuvat. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän muiden rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua). Valittaa että Kin häiritsee yhteyttä Jumalaan. Nukkuu aamuisin pitkään.

Grand Master B (Alakoski)

Hullu karateka ihminen, johon kukaan ei oikeastaan luota. Alunperin paikallisen kuningaskunnan tyyppejä. Selittää olevansa oppipoika ja sen huomaa, koska hän ei vielä tunnu osaavan mitään (ainakaan puutöitä), mutta opettelee kuitenkin innokkaasti, joten ehkä hänestä tulee vielä jotakin kunhan tulee hieman vanhemmaksi. Juosta hän ainakin osaa. Hänen valoa loistava viitta tuntuu antavan hänelle kunnioitusta ja tuijotusta menne hän meneekin. Jotkut väittävät, että viitan tarkoituksena on vain hämätä huomaamasta sisäistä hehkua, jota B (ja viime aikoina myös Kin) tuntuu hieman loistavan.

Yuba Yu (Ahponen)

Taas ninja. Tuntuu sekoilevan ihan yhtä paljon kuin B:kin.

M. H. Krousk (Aarni)

Tehokkaan tuntuinen ei niin kömpelö etulinjan taistelija, joka konttaa samaa vauhtia kuin muut juoksee. Kun hän lähtee juoksemaan jää salamakin taakse. Suhteellisen siistit ruokatavat ogreksi, eli ei ole viel{ sy|nyt ket{{n meist{ (sen sijaan muut kyll{ poistuvat siin{ vaiheessa kun h{n alkaa sy|m{{n).

Lord Malcom X (Riikonen)

Yllättävän normaalin näköinen taikuri, jota seuraailee ei niin normaalin näköinen seurakunta. Tuntuu olevan samanlainen taikuri kuin muutkin, eli ei kulu kuin muutama minuutti niin ehtii jo loukata itsensä, niin että häntä saa olla paikkaamassa.


Vubin tarina

vuonna 3

8. luku

Kin, Yuba, B ja Krousk tutkivat sisätilat samalla kun minä tutkin ulkona sitä taikuria, josta karkoitin sielun. Löydän taikurilta sauvan, kaavun ja tikarin. Tutkin niitä ja huomaan, että kaavun soljessa on pikkusen suojataikaa, joten otan sen itselleni. Seuraavaksi yritän tutkia sauvassa olevia riimuja, mutta sauva räjähtää silmilleni, joten parantelen hetken itseäni, ennen kuin otan tavarat mukaani ja lähden sisälle muiden luokse.

Sisällä muut ovat tukineet koko ensimmäisen ja toisen kerroksen ja lähtevät tutkimaan kellaria samaan aikaan kun minä lähden tulemaan heidän luokeeseen. Kellarissa muut törmäävät kahteen demoniin, kolmeen maaelementtiin ja yhteen koppakuoriaiseen, joita kaikkia johtaa yksi taikuri. Taikuri erottaa Krouskin ja Krouskin jalan toisistaan, samalla kun Krousk menee tajuttomaksi ja siirtyy kotiin. B syöksyy sisälle tappaen molemmat demonit parilla iskulla ja siirtyen sen jälkeen maaelementtien kimppuun. Yuba painuu koppakuoriaisen ja parin maaelementtien kimppuun. Kin käyttää kaasuasettaan taikuria vastaan, mutta kaasu kimpoaa takaisin ja Kin joutuu itse omaan pilveensä. Kinin täytyy todeta että tuo kaasuase on aika tehokas, samalla kun hän hajoaa kahteen osaan ja putoaa kuolleena maahan. B ja Yuba tappavat maaelementtejä ja kun B:tä loppuu maalitaulut siirtyy hän taikurin kimppuun. B ja taikuri vaihtavat lyöntejä jonkin aikaa, kunnes B lopulta onnistuu iskemään taikuria päähän niin että hän menee tainnoksiin ja häviää. Yuba onnistuu melkein samalla hetkellä pudottamaan koppakuorioisen pois joten sekä B ja Yuba käyvät ison maaelementin kimppuun. B keskittyy hetken aikaa ja iskee sitten elementin maaksi yhdellä voimakkaalla iskulla.

Hetkeä myöhemmin minä saavun perille ja tutkin tilannetta. Säilön Krouskin jalan ja lähdemme tutkimaan loppupaikkoja. Käymme ensin muurien ulkopuolella tappamassa sen yhden maagin, jonka minä pistin matalaksi. B iskee miestä päähän ja sydämmeen oikein kunnolla ja saa miehen pään tuhottua, mies ei kuitenkaan häiviä, joten toteamme, että ehkä hänellä ei ollutkaan pelastustaikaa. Kiertelemme taloa ja ihmettelemme samalla että miksi Yuba vain nukkuu.

Tulemme, keittiöön, jossa totean että tässähän alkaa olla jo nälkä, joten teen meille safkaa ja ruokailemme. Safkan jälkeen jatkamme tutkimuksia. Noin puolen tunnin tutkimisen jälkeen Yubakin herää, joten palaamme takaksin keittiöön syömään. Kun Yubakin on syönyt siirrymme yläkertaan tutkimaan makuuhuoneita. Ensimmäisessä huoneessa avatessani kaapin oven näen sen sisäpuolella taikamerkin ja kaadun maahan. B ja Yuda sekoilevat ja palaavat sen jälkeen ensimmäiseen huoneeseen tutkimaan löytämäänsä matka-arkkua. Yuba yrittää avata arkkua, tutkittuaan ensin ettei siinä ole ansoja, mutta ei saa lukkoa avattua. Tämän jälkeen B yrittää hakata arkun kantta paskasksi. Hän onnistuu tekemään ensimmäisellä kopautuksella kanteen nyrkin mentävän reiän. Arkusta löytyy tuubi, jossa on papereita. Papereiden lisäksi arkussa on taika-matka-vaatteita. Papereiden joukossa on paikallisen alueen kartta, kirje, ja paperi, jossa on lueteltu erillaiset hirviökutsujat ja joku niihin liittyvä kummallinensana. Loppuosa papereista koostuu taikurin päiväkirjasta. Yuba ja B palaavat kotiin, ja yrittävät saada kylän pappia herättämään minut henkiin. Ei kuitenkaan onnistu.

Herään aamulla ja ihmettelen mitä oikein on tapahtunut. Kuulen että sieluni oli häipynyt ja kylän pappi oli eilen yrittänyt palauttaa sitä, mutta ei ollut onnistunut. Krousk urveltaa, että hänen jalkaansa pitäisi hieman parantaa. Liitän jalan kiinni, ja sanon että jatketaan huomenna.

Parannan Krouskin polven luut rituaalilla. Malcom X tulee hakemaan Kiniltä vapautunutta luolaston maagin paikkaa.

Näen pahan enteen, jonka tulkitsen niin että varkaiden jumala on tulossa tänne 5 päivän kuluttua. Olen aivan masentuneena ja vietän päiväni pelosta vavisten.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+ 					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Grand Master B
+ Worrier Monk/Human	Alakoski	30	30	814	-	-
+
+ M. H. Krousk.
+ Barbarian/Ogre	Ville		31	31	832	-	-
+
+ Kin Gova, Court Magician
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	812	851	39
+
+ Lord Malcom X
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	854	-	-
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		19	19	812	-	-
+
+ Yuba Yu (juuba juu)
+ Rogue/Half-Orc	Ahponen		19	19	828	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>