TSM Osa 5, Luku 007 (tsmpart5/tsmpart5.007)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Kin Gova The Luser Magician (Riikonen)

Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo siinä ettei hän ole heittänyt kuin muutaman taian ja nekin ainoastaan taistelutilanteessa voidaan todeta ettei hän ainakaan mikään hyvä taikuri ole. Toisaalta hän on myös kuuluisa tarkkaavaisuudestaan ja siitä että yleensä saa kiinni kaikki pahantekijät etc linnassa.

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Todistukset vielä puuttuvat. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän muiden rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua). Valittaa että Kin häiritsee yhteyttä Jumalaan. Nukkuu aamuisin pitkään.

Grand Master B (Alakoski)

Hullu karateka ihminen, johon kukaan ei oikeastaan luota. Alunperin paikallisen kuningaskunnan tyyppejä. Selittää olevansa oppipoika ja sen huomaa, koska hän ei vielä tunnu osaavan mitään (ainakaan puutöitä), mutta opettelee kuitenkin innokkaasti, joten ehkä hänestä tulee vielä jotakin kunhan tulee hieman vanhemmaksi. Juosta hän ainakin osaa. Hänen valoa loistava viitta tuntuu antavan hänelle kunnioitusta ja tuijotusta menne hän meneekin. Jotkut väittävät, että viitan tarkoituksena on vain hämätä huomaamasta sisäistä hehkua, jota B (ja viime aikoina myös Kin) tuntuu hieman loistavan.

Yuba Yu (Ahponen)

Taas ninja. Tuntuu sekoilevan ihan yhtä paljon kuin B:kin.

M. H. Krousk (Aarni)

Tehokkaan tuntuinen ei niin kömpelö etulinjan taistelija, joka konttaa samaa vauhtia kuin muut juoksee. Kun hän lähtee juoksemaan jää salamakin taakse. Suhteellisen siistit ruokatavat ogreksi, eli ei ole viel{ sy|nyt ket{{n meist{ (sen sijaan muut kyll{ poistuvat siin{ vaiheessa kun h{n alkaa sy|m{{n).


Vubin tarina

vuonna 3

7. luku

Aloitamme taistelun. Kin ampuu oikealle puolelle taloa ikkunasta sisään kylmän pallon, joka aiheuttaa siellä huutoa ja hampaiden kirskuntaa. Krousk ryntää eteenpäin iskien maahan toisen ison elementin. B ottaa vasemman sivustan ja tuhoaa sieltä kaksi palvelijaelementtiä jättäen ainoastaan ison elementin vastustajakseen. Yuba kiertää oikean kautta portailla seisovan taikurin kimppuun. Minä yritän kaivaa esiin xerox sauvaani. Krousk ja B ja jatkavat hyökkäystä pudottaen yhden palveijan. Kin kääntää vihollisille selän, jolloin häneen ammutaan jäänuoli. Kin menee hieman pökerryksiin, ja kaatuu maahan lyöden päänsä. Kin häviää näkyvistä.

Päätän unohtaa tässä vaiheessa unohtaa xerox-sauvan ja siirryn karkoittamaan sielua tuosta taikurista, joka seisoo portailla. Minua ammutaan jäänuolella, mutta se ei minua häiritse vaan jatkan taikaani, mutta taikoessani huomaan, että tässä on jotain mätää, tuolla oliolla ei ole sielua? Vapauttamani voima kanavoituu takaisin minuun ja menen tajuttomaksi, joten teleporttaudun takaisin kotiin (Kinin heittämä pelastustaika siirtää meidät kotiin, jos emme enää ole tajuissamme). B, Krousk ja Yuba syöksyvät sisälle ja tappavat kaikki. Tai tämä oli ainakin suunnitelma, joka melkein toimikin paitsi, että Krousk lyö vihollisen kilven paskaksi, jolloin syntynyt räjähdys tappaa Krouskin, (teleporttaa kotiin). B ja Yuba jäävät vielä vähäksi aikaa tappelemaan, mutta sitten B menee tajuttomaksi.

Luolastossa vartiomies huomaa meidät tajuttomat vasta sen jälkeen kun B herää tajuihinsa ja ihmettelee miksei täällä ole ketään. Vartiomies yrittää sitoa Kinin vuotavaa haavaa, mutta ei onnistu. Paikalle saapuu nuoermpi apupappini, joka yrittää myös sitoa Kiniä aika heikoin tuloksin. Sen jälkeen nuorempi apupappi alkaa syöttää meille parantavia yrttejä. Emme kuitenkaan parane kovinkaan paljoa, joten kun vanhempi apupappi saapuu paikalle, parantaa hän ensin B:n vuodon ja tunkee sen jälkeen minulle omasta laukustani parantavia yrttejä, joten tulen välittömästi kuntoon. Tutkin ensin Kinin ja totean että hän on ilmeisesti kuollut verenvuodosta, joten parannan ensin hänen verenvuotoaan ja sen jälkeen yleisiä vammoja. Lopuksi nostan hänet taas henkiin. Sen jälkeen siirryn Krouskin luokse ja parannen häneltäkin ensin hieman vammoja ja nostan sen sitten taas henkiin, jolloin hän nouseekin jo pystyyn. Sen jälkeen tutkin tarkemmin Kiniä, ja totean että hän vuotaa vielä jonkin verran, mutta hän ei vaikuta ollenkaan menevän huonompaan kuntoon. Alan tutkia asiaa. Huomaan että viitta tuntuu lisää jonkin verran vuotoa, mutta en keksi syytä siihen miksi hän ei mene huonompaan kuntoon. Parannan Kinin ja painumme lepäämään. Illalla Yuba saapuu paikalla ja kertoo tyhjentäneensä kartanon ja väittää ettei siellä ollut mitään.

Aamulla ihmettelen miksi en ole saanut täysiä taikavoimiani takaisin, olen ärtynyt, enkä tee muuta kuin parannan Krouskin kuolemisessa saaneita vammoja.

Jumalani kertoo minulle mihin taikavoimaani on haihtunut. Parannan Kiniä pysyvästi aika runsaasti koko ajan. Olen HIEMAN masentunut, enkä tee yhtään mitään.

Totean että no jos tuo nyt sitten oli jumalan tahto (tutkimattomia ovat jumalten tiet), niin kai se sitten on hyväksi. Nyt Kin ei sitten mene kovinkaan helposti tajuttomaksi, joten ehkä siitä on meille toimissamme apuakin. Odottelemme että Kin heittää viimeiseenkin ryhmän jäseneen odottavan kotiinsiirtymisen.

Lähdemme liikkeelle tarkoituksenamme vallata kartano uudestaan, koska Yuba kertoo että häneltä pääsi silloin karkuun kaikki taikurit. Pääsemme illalla perille Lerreniin. Jatkamme samantien kohti kartanoa. Matkalla minun kimppuuni pudottautuu iso musta pensas. Krousk, B ja Yuba tappavat sen nopeasti. Parannan itseäni, mutta sen jälkeen olenkin käyttänyt suurimman osan (vähentyneistä) taikavoimistani, joten palaamme takaisin Lerreniin nukkumaan.

Poikkeamme matkalla Foyenissä, tarkoituksenamme jatkaa sieltä kartanoon. Minä, Kin ja Yuba menemme kylään. Painumme kapakkaan ja minä jututan vesibaarin (paikasta ei saa alkoholia) pitäjää. Kyselen hirviöistä, kuulen että ne on kuulemma maaviljelyksen jumalan lähettämiä. Kylän lähellä on näkynyt luurankoja joilla on pitkä häntä. Kapakan pitäjä on myös kuullut Hostimin lähellä olevista trolleista. Kuulen että nämä maat ovat aikasemmin olleet jonkun kartanon maita ennen vallankumousta. Nykyään se on luultavasti ränsistynyt. Kerron heille naapurivaltion kunigastavoitteista ja juttelemme siitä vähän aikaa.

Jatkamme tutkimaan kartanoa. Suunnittelemme strategiaksi, sen että B, Krousk ja Yuba hiipivät näkymättöminä lähelle kartanoa tarkoituksenaan kiivetä toisen kerroksen ikkunoista sisään ja hyökätä sitä kautta sisään. Minä ja Kin tulemme paljon perässä (emme osaa hiipiä kunnolla).

B, Krousk ja Yoda pääsevät toisen kerroksen ikkunan luokse ilman ongelmia, mutta kun Yuba avaa ikkunaa ja ihmettelee miksi se aukea niin hiljaisesti (hän vielä kokeilee availla ja sulkea sitä pari kertaa), tulee sisältä mies sulkemaan ikkunaa. Krouks ottaa miehestä otteen, kaataen hänet ja painuu sisälle. B alkaa käsitellä miestä samanaikasesti kun mies kiljuu kuin tapettava (toden totta). B heittää miehen alas ikkunasta ja hyppää itse perässä, tappaen miehen alhaalla.

Kin ja Yuba yrittävät yhtä aikaa ikkunasta sisään (näkymättöminä, joten he eivät huomaa toisiaan), tullen molemmat näkyviksi. Minä näen heidät tässä vaiheessa ja siirryn kevyeen hölkkään, kävelyn sijaan. B menee alakerran ikkunasta läpi, välittämättä siitä että siinä oli kalterit, samalla kun muut lähtevät tyhjentämään yläkertaa. Krousk törmää vanhaan taikuriin makuuhuoneessa ja Yuba menee perään auttamaan. B taas yllättää yhden taikurin alakerran kirjastossa, joka toimii aivan vastoin omia periaatteitaan ja heittää B:tä valopommilla. B kostaa sen tappamalla miehen, katkaisemalla hänen kaulansa ja murskaamalla sydämmen, jonka jälkeen mies häviää (taisi tulla papalle kallis sairaalalasku). Krousk ja Yuba yrittävät tappaa magea yläkerrassa, mutta se häviää (pakenee tai menee näkymättömäksi). Alakerrassa B törmää neljään vartiomieheen juuri, kun minä pääsen muurille ja aloittelen kiipeämistä. Juuri kun katselen ensimmäisiä otteita huomaan viereeni ilmestyvän taikurin, joten keskeytän kiipeämisyritykseni ja poistatan taikurin sielun jumalani voimalla. Totean että nythän tässä ei enää ole mitään kiirettä, koska en viitsi mennä tuonne sisälle näkyvänä, joten voin aivan hyvin varastaa tältä tyypiltä kaikki varastamisen arvoisen ja varmistaa sen että hän kuolee myöhemmin kunnolla, eli niin ettei häntä enää helposti herätetä henkiin.

B:llä on pieniä ongelmia neljän vartiomiehen kanssa, mutta saa niistä pudotettua yhden ja yhden aika heikkoon kuntoon, samalla kun Kin ja Krousk lähtevät tulemaan alas avuksi. Alas ehdittyään Krousk törmää räjähtävään oveen, joka hidastaa heitä jonkin verran, koska Kin tekee seinään aukon ja he jatkavat siitä eteenpäin. B jatkaa epätoivoista taistelua, samalla kun yläkerrassa laatikoita tutkinut Yubakin lähtee alakertaan.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+ 					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Grand Master B
+ Worrier Monk/Human	Alakoski	30	30	814	-	-
+
+ M. H. Krousk.
+ Barbarian/Ogre	Ville		30	30	832	-	-
+
+ Kin Gova, Court Magician
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	812	-	-
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		19	19	812	-	-
+
+ Yuba Yu (juuba juu)
+ Rogue/Half-Orc	Ahponen		19	19	828	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>