TSM Osa 9, Luku 021 (tsmpart9/tsmpart9.021)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Weby Mini (Kivinen)

Todella pienikokoinen ihminen, jota monet luulevat koon takia hobitiksi. Pituutta noin 45 cm, oranssi tukka, keltaisen ja oranssin värisenä hohtavat silmät ja hyvin vaalea iho. Viettää suurimman osan ajastaan nukkumalla ja omaa hyvin terävän katseen (katseen joka saattaa jopa tappaa). Osaa myös määrittää taikaesineiden ja henkilöiden voiman. Harjoituksen ja jumalallisen avun myötä on oppinut vähän paremmin pysymään muiden mukana vauhdissa. Kävelyvauhti on jo noussut noin puoleen toiseksi hitaimman vauhdista. Osoittautunut myös kohtalaisen hyväksi lukittujen ovien avaajaksi ja ansojen purkajaksi.

Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä. Mentyään naimisiin Hatrakin kanssa tuli hänestä tilallinen.

Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm hevosen ja oman asunnon. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja. Hän toimii myös etutiedustelijana, koska on tunnettu miinaharavana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.)

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla.

Madam Hatrak of Deife (NPC)

Lordi Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Tilallinen Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs.

Askan Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä.

Galavan Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis Nuori tyttö, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta. (ero muihin ei ole kovin suuri) Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään sen noin kolme kuukautta sammakkona.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 836

21. luku

Ryhmä lähtee taas tutkimaan hautakammiota. Ansaoven luona Weby yrittää purkaa ansaa, mutta joutuu välillä lepäämään jonkin aikaa kun ei muista miten se nyt meni ja Hatrak avaa oven sillä välin. Seuraavan oven luona ryhmä pysähtyy miettimään miten vesihuoneen läpi mentäisiin ilman että se tulipalloansa laukeaisi taas. Miettimisen jälkeen Weby ja Jevgeni menevät huoneeseen ja jatkavat seuraavalle ovelle, jonka Weby avaa helposti. Muu ryhmä tulee yksi kerrallaan perässä. Ryhmä pääsee seuraavalle ovelle ilman ongelmia. Weby avaa oven ja ryhmä menee huoneeseen jossa on ne bronssipatsaat olivat. Jevgen leikkii hetken numeronäppäimistön kanssa ja saa sitten eteenpäin menevän oven auki.

Oven takaa aukeaa käytävänpätkä ja vastapäisessä seinässä on symbooli, joka aiheuttaa heikotusta Webyssä ja Kierissä. Jevgeni menee sisään ja tutkii siellä olevia muitakin symbooleja ja sen jälkeen hän yrittää rikkoa yhtä symboolia Webyn sotavasaralla. Kun hän iskee symboolia pirstaloituu sotavasara pieniksi paloiksi, ilman että symbooliin tulee edes naarmuakaan. Sen jälkeen Zip peittää symboolin maamuurilla ja jatkaa seuraavalle symboolille, mutta siellä hänen tavaransa putoaa maahan ja hän itse muuttuu haamumaiseksi. Haamu tulee Jevgenin luokse, joka yrittää siihen paria taikaa, ennen kuin Weby ehdottaa kirouksen poistoa. Se onnistuu ja Zip muuttuu takaisin omaan muotoonsa.

Sen jälkeen Jevgeni käy peittämässä loputkin symboolit puuseinillä ja ryhmä siirtyy isoon hautakammiohuoneeseen. Huoneen toisessa päässä on koroke jolla näyttää olevan kivinen arkku. Ryhmä siirtyy arkun luokse, jossa M poistaa kiviarkun kannen taiallaan ja alta paljastuu puinen arkku, jonka päällä on kultainen lehti. Crog ottaa lehden käteensä samalla kun Zip poistaa puuarkunkin kannen. Sisältä näkyy muumioitu ruumis, jonka vieressä on kullanvärinen miekka ja päällä on paljon jalokiviä ja koruja. Weby tutkii esineitä taikanäöllään ja luettelee taikaesineitä muille. Zip yrittää ottaa ensimmäistä lueteltua taikaesinettä, eli sormusta, mutta samassa arkusta nousee haamu, joka käy Zipin kimppuun. Zip hyppää pakoon kohti seinää, mutta hyppy menee pitkäksi ja hän läsähtää päin seinää parin metrin korkeudella. Törmäyksessä häneltä murtyy kylkiluu ja hän putoaa vielä maahan loukaten itsensä putouksessakin aika pahasti.

Haamu ehtii lyödä Zipiä ennen tämän hyppyä ja lentää sitten itse perässä ja iskee Zipiltä käden irtipoikki. Weby ampuu haamua tulinuolellaan ja sen jälkeen paikalle ehtinyt Jevgeni lyö haamun kerrasta kuoliaaksi. M syöksyy tajuttoman Zipin luokse tutkimaan tätä. Tutkimusheiton jälkeen M itse putoaa tajuttomana maahan. Jevgen siirtyy Zipin ja M:n luokse, jossa hän stabiloi sekä Zipin että M:n ja ryhtyy sitten parantamaan Zipin kättä ja saatuaan sen kuntoon samalla kun Zip tulee tajuihinsa. Sen jälkeen Jevgeni tutkii M:ää ja toteaa ettei tätä oikeastaan vaivaa mikään, hän on vain tajuton. Sen jälkeen Weby yrittää parantaa M:ää, mutta ei onnistu M:n taikasuojien takia. Crogi kutsutaan paikalle ja hän ryhtyy parantamaan Zipiä, vaikka hänen pitikin parantaa M:ää. Jevgeni toteaa, että olkoon ja ryhtyy itse parantamaan M:ää.

Parisenkymmentä minuuttia myöhemmin M ja Zip ovat likimain kunnossa ja ryhmä ryhtyy miettimään mitä tuolle epäkuolleelle pitäisi tehdä. Jevgeni ja Crog toistavat kuorossa että se pitää polttaa, joten Jevgeni, Crog ja Hatrak nostavat kivikannen pois arkun päältä (M:n ja Zipin taiat olivat jo loppuneet). Sen jälkeen Jevgeni lainaa Webyltä sotavasaraa ja iskee sen arkkuun kahvaksi ja nostaa puukannen pois. Jevgeni ei pysty katsomaan onko esineissä kirousta koska hänellä ei enää ole taikavoimaa, joten Weby lupaa siirtää hänelle tarvittavan taikavoiman.

Weby siirtää voimaa Jevgenille, mutta Jevgeniltä menee tehot hieman ylitse ja häneltä kärähtää aivoista jotain. Itse taikavoima kanavoituu loppujen lopuksi Crogille. Siirron jälkeen Webylle tulee tunne, että hän voisi ohjata tuota kasvista nimeltä Jevgen. Pienen miettimisen jälkeen Weby ehdottaa, että voitaisiin tehdä sopimus siitä että kaikki tavarat jaetaan ensin ryhmän jäsenille ja vasta sitten annetaan osuudet kirkoille jos ko osuuden saajat niin haluavat (Crog ja Jeveni olivat juuri hetkeä aikaisemmin höpisseet jostain että kaikesta pitäisi antaa kymmenykset heidän kirkolleen).

Ehdotuksen jälkeen Weby kirjoittaa sopimuksen paperille ja pyytää Jevgeniltä nimen paperiin alle ja sen jälkeen hän kirjoittaa itse oman nimensä perään. Muutkin ryhmän jäsenet Crogia lukuunottamatta kirjoittavat nimensä oitis paperiin. Crogia pitää hieman suostutella ja kun Jevgenikin on sitä mieltä ettei Crogille kuulu ollenkaan osuutta jos hän ei suostu allekirjoittamaan paperia, niin Crogkin pistää nimensä alle.

Tämän jälkeen Crog, Weby, Hatrak ja Jevgeni lähtevät menemään ulos, jotta Zip ja M voisivat polttaa muumion rauhassa. He pääsevät naapurihuoneeseen, jossa Crog yrittää kysellä Webyltä, että miten hän pystyi niin hyvin puhumaan Jevgeniä puolelleen. Crog toteaa, että hän antaisi mitä tahansa että oppisi tuon taidon. Weby hieman empii, mutta kertoo että olisi pieni mahdollisuus, että hän voisi saada taitoa siirrettyä, mutta ei se kuitenkaan onnistu, koska Crog ei suostu olemaan vapaaehtoinen kyseiselle siirtotaialle ja kyseessä on vain pieni mahdollisuus että siirto onnistuu. Hetken empimisen jälkeen Crog suostuu olemaan vapaaehtoinen ja Weby heittää häneen taian ja kertoo, että oli se vaan hyvä että Jevgeni ja Crog molemmat allekirjoittivat tuon sopimuspaperin vapaaehtoisesti. Taito ei ilmeisesti kuitenkaan valitettavasti siirry, mutta Crog kyllä tämän jälkeen itsekin uskoo että hän ja Jevgeni kirjoittivat paperin täysin vapaaehtoisesti.

Tämän jälkeen Zip ja M huutelevat takaata etteivät he osaa polttaa tätä muumiota itse, joten muut palaavat takaisin katsomaan saamattomia taikureita. Weby ja Crog toteavat että ei tästä tule mitään, kannetaan arkku ulos ja poltetaan se siellä tavanomaisin menetelmin. Jevgeni ja Crog ottavat puuarkun kantoonsa ja lähtevät viemään sitä ulos. Vesihuoneen kohdalla Weby menee edeltä toiselle puolelle ja kommentoi Crogille ja Jevgenille, että "jos ovet menevät kiinni niin juoskaa tänne niin minä avaan oven teille". Kun Weby pääsee toiselle puolelle lähtevät Crog ja Jevgeni perässä ja kun he ovat molemmat astuneet sillalle ovet läjähtävät kiinni. Weby yrittää avata ovea, mutta ei onnistu, ovi tuntuu olevan jotenkin paremmin lukossa. Jevgeni tottelee Webyn käskyä kirjaimellisesti ja hyppää kaiteelle ja ohittaa Crogin jääden oven eteen odottamaan. Kun Crog huomaa ettei Weby saa ovea auki hyppää hän veteen suojaan.

Tulipallo räjähtää, mutta sisällä oleva Jevgen ei ole milläskään. Tämän jälkeen ovet aukeavat ja kaikki tulevat yksitellen ylitse ja ryhmä palaa kuninkaan linnaan M:n tekemän portin kautta. Linnassa he tutkivat hetken taikaesineitä ja sen jälkeen Weby ja Jevgeni menevät lepäämään, Crog ja Hatrak menevät jatkamaan kuherruskuukauttaan huoneeseensa ja M lähtee yrittämään joskos hän pääsisi kirjastoon lukemaan. M ei pääse kirjastoon, mutta hän saa sieltä kirjastonhoitajan apulaisen ystäväkseen ja tämä lupaa etsiä tietoja tästä kuningas Saikista, jonka haudan ryhmä löysi. M palaa takaisin huoneistoon ja sen jälkeen hän häiritsee Crogia ja Hatrakia yrittäessään kysyä että lähtevätkö he myymään jalokiviä. Hatrak heittää ensin M:ää harppuunalla, mutta kun hän sitten oven läpi kuulee mihin M on lähdössä on hän seitsemän sekunnin kuluttua täysissä pukeissa lähdössä mukaan. Crogilla kestää hetken pitempään.

M, Zip, Crog ja Hatrak lähtevät myymään sitä hienoa kaulakorua, joka arkusta löytyi. He pääsevät jalokivikauppaan ilman ongelmia ja Crog onnistuu myymään kaulakorun 1500 kullan hintaan. Sen jälkeen he käyvät parantamassa Zipin kuntoon kaupungin parhaalla parantajalla ja lähtevät sitten hakemaan Jevgeniä parannettavaksi.

Kun he tulevat Webyn luokse Weby kommentoi, että Jevgenillä on tosiaan jotain vialla, hänellä tuntuu nyt olevan aika heikko muisti, luultavasti hän jossain vaiheessa vielä väittää, ettei muista mitään siitä sopimuksen kirjoittamisestakaan. Ryhmä pääsee kirkkoon, jossa Jevgeni ja Crog otetaan heti hoitoon. Crog ottaa rahoista mitril-rahat (kuusi kappaletta) mukaansa ja M:lle jää kullat (useita satoja).

Oven toisella puolella Crogin eteen tungetaan kolehtihaavia ja häneltä pyydetään lahjoitusta kirkolle. Crog heittää haaviin kaksi mithril-palaa. Neljä minuuttia myöhemmin paikalle tulee arkkipiispa, joka tutkii Jevgenin ja parin rukouksen jälkeen Jevgeni on kunnossa. Jevgeni kommentoi jotain, että ei pitäisi ryöstää hautoja, jolloin piispa heti kysyy että kuka on ryöstänyt haudan. Jevgeni osoittaa Crogia ja arkkipiispain taian alaisena tämä kertoo kaiken. Sen jälkeen arkkipiispa toteaa, että haudan ryöstä on aika paha juttu, mutta kaksinkertaiset kymmenykset korvaavat rikoksen. Sen jälkeen Crog kyselee omasta kirouksestaan ja arkkipiispa poistuu ja kolehtihaavi tulee taas takaisin. Crog heittää haaviin yhden mithrilin ja arkkipiispa tulee takaisin ja poistaa Crogin kirouksen.

Sen jälkeen arkkipiispa kävelee Crog ja Jevgeni perässään muiden luokse. Arkkipiispa käskee ryhmän mukanaan jalokivikauppaan, jossa arvioidan jalokivet ja taikaesineet. Arkkipiispa ottaa kahdet kymmenykset ja häipyy. Muut jäävät ihmettelemään miten paljon Crog oikein on käyttänyt Jevgenin parantamiseen. Crog kiertelee eikä suostu kertomaan summaa, vaikka onkin jo antanut kaksi kuudesta mithrilistä takaisin.

Pienen tappelun jälkeen Jevgeni aikoo kysyä asiaa jumalaltaan ja Crog haluaa käydä välissä rukoilemassa jumalaltaan apua. Crog käy rukoilemassa ja sen jälkeen Jevgeni kysyy jumaltaan tietoa ja saa vastakseksi että Crog on maksanut 3 mithriliä hänen parannuksistaan. Tämän jälkeen alkaa hirmuinen tappelu esineiden ja rahojen jaosta, mutta loppujen lopuksi ryhmä pääsee jonkinlaiseen yksimielisyyteen jaosta.

Kesken jaon saapuu myös Askan paikalle, ja näyttää hieman hermostuneen Zipille siitä että tämä oli muuttanut hänet ja Galavanin sammakoiksi ja kommentoi jostain kiinalaisesta kidutuskirjasta. M ja muut yrittävät rauhoitella Askania ja hetken päästä Galavankin paikalle.

Ryhmä menee taas tuttuun paikkaan. Jevgeni käy taas peittämässä muutamia symbooleja ennen kuin kutsuu muun ryhmän paikalle. Ryhmä kerääntyy sopiviin asemiin seuraavan arkun lähistölle ja M poistaa kivikannen. Samassa takaata alkaa kuulua ulinaa, joka huutaa "vapauttakaa minut". Taakse oli ilmestenyt haamu, joka lähtee kävelemään ryhmää kohti.

Takarivissä olevat Weby, Zip, ja Kier lähtevät perääntymään samalla kun haamu lähestyy ja vastaa samalla Crogin kysymykseen "kuka hän on?", "Azarin". Kun haamu pääsee lähelle tuntee Weby kylmyyden jäykistävän jäseniään. Hetkeä myöhemmin Jevgeni tuhoaa haamun taiallaan. Weby parantaa itseään samalla kun M ja Zip avaavat arkkua. Arkussa ei näy olevan muuta kuin muumio ja sillä koristeltu kasvonaamio, ei esineitä eikä koruja. Weby tulee lähemmäksi ja huomaa, että muumion alla on jotain taikaa.

M:n tekemät aukot sulkeutuvat, joten ryhmä nostaa yhteisvoimin kivikannen pois ja sen jälkeen Crog avaa ruumisarkun. Tämän jälkeen Crog ottaa kilven ja yrittää saada sillä työnnettyä muumiota sivummaksi, mutta ei onnistu. Sen jälkeen Crog ottaa hansikkaat ja nostaa niillä muumiota niin että Askan saa otettua muumion alla olevat sormukset.

Crog laskee muumion alas ja sen jälkeen ryhmä sulkee arkut. Kiviarkunkansi romahtaa alas noin puolen metrin korkeudesta, ja siihen tulee pieni halkeama, mutta sitä ei pahasti huomaa kun kannen työntää paremmin paikalleen. Tämän jälkeen Crog, M ja Zip ryhtyvät tutkimaan arkusta otettuja sormuksia. Sormukset ovat yhdessä niin että se voidaan laittaan kahteen sormeen. M toteaa, että siitä saa vesinuolen, jossa kantamaa on Zipin mukaan riittävästi.

Tutkimuksien jälkeen ryhmä menee tutkimaan toista ovea. Weby ei löydä ansoja, joten hän avaa oven ja takaa aukeaa iso huone täynnä rahaa, mukana on sekä hopeaa, että jonkin verran kultaa. Ennen kuin kukaan menee sisään, Weby toteaa, että odottakaas ja hetken kuluttua hän toteaa, että huone on selvästi täysi ansa, lattialevyt painuvat alas ja jotain laukeaa niistä, lisäksi rahat ovat selvästi pelkkää illusiota.

Taikurit varmistavat että kyseessä on illuusio ja yrittävät pari minuuttia poistaa sitä ennen kuin onnistuvat. Huoneessa ei todellisuudessa ole mitään muita kuin muutamia luita ja vaateriekaleita. Weby tutkii vielä taikaakin huoneesta ja huomaa että lattialaatat sisältävät taikaa. Ryhmä sulkee oven ja siirtyy seuraavalle.

Weby ei saa sitä auki, joten Askan avaa sen taikakeinoillaan selkä oveenpäin yhdellä kädellä. Oven takaa aukeaa toinen samanlainen huone, jossa on risti, jonka päällä on kypärä, hopeinen suomupanssari ja kultainen kilpi. Lisäksi Weby havaitsee vielä pienen koiraa esittävän patsaan ristin juurella. Kaikki sisältävät taikaa. Askan ja M kävelevät sisään tutkimaan niitä. Panssarin alta löytyy lankaan kiinnitettyjä sormuksia ja rei'itettyjä kultakolikoita. Zip kokeilee suomupanssaria päälle, mutta se tuntuu hieman liian kevyeltä ja se häiritsee liian vähän ollakseen kunnon panssari.

Pieni koirapatsas esittää kuulemma myrskykoiraa, joka pitää kuulemma heittää maahan niin sen jälkeen se puolustaa hetken mestariaan. Kypärä muuttuu täyspeittävästä kypärästä hopeiseksi vanteeksi kun sen laittaa päähän. Panssari on hirmuisen kevyt ja se on Jevgenin mukaan ilmeisesti tehty lohikäärmeen suomuista.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Weby Mini		15		16
+ sleuth/human		Kivinen		8.6.835+202	-		-
+
+ Crog Daniels		3/12		3/13
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	16		17
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ For Cee M		16		16
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		13		14
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	-		-
+
+ Askan Deymoi		25/0		25
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		6/0		7
+ sailor/human		NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		10		10
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>