TSM Osa 9, Luku 025 (tsmpart9/tsmpart9.025)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Weby Mini (Kivinen)

Todella pienikokoinen ihminen, jota monet luulevat koon takia hobitiksi. Pituutta noin 45 cm, oranssi tukka, keltaisen ja oranssin värisenä hohtavat silmät ja hyvin vaalea iho. Viettää suurimman osan ajastaan nukkumalla ja omaa hyvin terävän katseen (katseen joka saattaa jopa tappaa). Osaa myös määrittää taikaesineiden ja henkilöiden voiman. Harjoituksen ja jumalallisen avun myötä on oppinut vähän paremmin pysymään muiden mukana vauhdissa. Kävelyvauhti on jo noussut noin puoleen toiseksi hitaimman vauhdista. Osoittautunut myös kohtalaisen hyväksi lukittujen ovien avaajaksi ja ansojen purkajaksi.

Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä. Mentyään naimisiin Hatrakin kanssa tuli hänestä tilallinen.

Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja. Hän toimii myös etutiedustelijana, koska on tunnettu miinaharavana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta.

Madam Hatrak of Deife (NPC)

Lordi Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Tilallinen Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi.

Askan Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä.

Galavan Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis Nuori tyttö, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta. (ero muihin ei ole kovin suuri) Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään sen noin kolme kuukautta sammakkona.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 836

25. luku

Crog kertoo todenneensä että hänen kehityksensä pyhänä taistelijana ei enää johda mihinkään, joten hän on päättänyt palata vanhan hyvän rosvoammattinsa pariin. Lisäksi hän kertoo paranteensa tapansa ja ryhtyneensä nykyään hyväksi. Sen jälkeen ryhmä lähtee makselemaan velkojaan, tai siis lähinnä Crog käy maksamassa velkansa pois koska M maksoi hänelle oman velkansa. Lisäksi Zip maksaa veronsa vuoden loppuun ja tilaa samalla taloonsa taikasuojauksen. Crog käy M:n avulla hakemassa myös hevosensa tänne.

Sen jälkeen ryhmä käy tutkituttamassa sekä sen lohikäärmeen suomuista tehdyn haarniskan, että epäkuolleen päällä olleen kultaisen haarniskan. Lohikäärmehaarniska on vihreän lohikäärmeen nahasta tehty ja se suojaa yhtä hyvin kuin täyspeittävä peltihaarniska. Kultahaarniska suojaa ilmeisesti paremmin kuin mitä voisi kuvitella, mutta tutkiminen kestää jonkin aikaa, joten siinä välissä ryhmä kiertelee muissa kaupoissa.

Kun he palaavat haarniskakauppaan, kuulevat he että se kultahaarniska oli kuningas Jaxin haarniska ja ryhmä saa maksaa 1000 kultaa lisää, jotta kauppias ei kerro muille keneltä se on varastettu. Se suojaa kuin turnajaispanssari ja antaa muutenkin aika hyvän suojauksen. Lisäksi siinä kävely on vain yhtä vaikeata kuin normaalissa rengaspanssarissa.

Illalla ryhmä saa ostoksensa ja muut toimintonsa loppuun. Päivällä ei tapahtunut muuta erikoista, mitä nyt Weby pidätetään myrkyn ostoyrityksestä. Weby maksaa sakot ja lahjoo vielä kirjurin niin ettei tieto mene edes rikosrekisteriin.

Illalla kun M kävelee kadulla tulee hänen luokseen mies joka kantaa mukanaan kolme ja puolimetristä viisitoista senttiä halkaisijaltaan olevaa tukkia. Mies nostaa tukin M:n viereen pystyyn ja sanoo, että "pidä tota" ja lähtee kävelemään pois. M estää tukkia kaatumasta ja heittää mieheen seuraustaian. Mies häviää nurkan taakse, eikä häntä kuulu takaisin. M ei jaksa odottaa, vaan poistaa tukista painon ja nostaa sen kantoon ja lähtee kävelemään takaisin linnaan. Linnassa hän yrittää saada tukkia tungettua Jevgenille kävelykepiksi, mutta tällä kuulemma on jo keppi.

Kun ryhmä on lähdössä matkaan, tai siis itsemurhaosasto (Zip, M ja Crog) on lähdössä lentoon saapuu ryhmän luokse noin viisikymmpinen kaksi ja puolimetrinen nainen, joka kantaa mukanaan satulaa ja turnajaishaarniskaa. Hän toteaa, että hänen pitäisi päästä Desinkiin ja koska ryhmällä kuulemma näyttää olevan tuo kuljetuspuoli kunnossa hän pyytäisi jos ryhmä voisi auttaa häntä. M toteaa että sopii ja tekee portin Desinkiin ja sanoo, että mene tuosta, se on henkilökohtainen portti, joka aukeaa vain kun sanotaan Kirte (naisen nimi), mutta hän ei nyt ehdi jäädä katsomaan vaan joutuu lähtemään. Nainen kiittää ja painuu portista lävitse.

Zip, M ja Crog lähtevät lentämään kohti etelää. He näkevät lennon aikana yhden Kalamandron ilmalaivan, mutta se ei saa heitä kiinni. Illalla he saavat simpukkalinnan näkyviinsä. He laskeutuvat sen lähelle ja M tekee portin takaisin linnaan. He palaavat linnaan nukkumaan.

Yöllä joku polttaa Kierin huoneiston alla olevassa asunnossa pilveä ja kohta koko porukka on niin pilvessä ettei pysty tekemään koko päivänä mitään. Pahimmassa kunnossa on Zip ja M. Zip on kokonaan lehtien peitossa ja M huomaa, että kaikki kasvit joihin hän koskee kuolevat välittömästi. Ryhmä odottaa että vaikutukset häviävät ja sitten ryhtyy tutkimaan mitä Zipiä ja M:ää vaivaa. Zipin vaivalle Jevgeni ei pysty tekemään mitään, mutta Zip onnistuu itse parantamaan itseltään lehti-ihon omalla ihonvammojen korjaustaiallaan.

M:n kirous jäljitetään M:n itseensä. M ja Jevgeni menevät huoneeseen, jossa taiat ovat mahdollisia ja Jevgeni poistaa M:n kirouksen ja se siirtyy ensin toiseen porttiin ja sitten kun M poistaa portin niin se siirtyy toiseen porttiin ja kun sekin poistetan siirtyy se vihdoin siihen heillä mukanaan olleeseen tukkiin. M ottaa tukin kantoonsa ja siirtyy Desinkiin (muut seuraavat), jossa M heti kokeilee, että lakastustukki todellakin toimii ja kasvit kuolee kun sillä koskee niihin.

Siellä miettittäessä lisää hyötykäyttökä lakaistustukille, M keksii että hän voisi kokeilla pystyykö hän tekemään lisää tuollaisia kirouksia. Tuumasta toimeen ja hän piirtää tukilla maahan ympyrän ja toteaa, että siihen tulee selvästsi joku kirous. Jevgeni tutkii kirousta ja huomaa, että se todellakin on M:n tekemä ja se aiheuttaa kuoleman jos ympyrän sisälle menee.

Jevgeni vaatii että kiroukselle pitää tehdä jotain, mutta M sanoo ettei hän pysty tekemään sille mitään ja kun Jevgenikään ei ole kovinkaan innostunut poistamaan noin vaarallista kirousta, päätyy ryhmä suojaratkaisuun. M, Zip ja Jevgeni tekevät kirouksen ympärille muurit, ensin maasta ja sitten M muuttaa ne kiveksi. Tämän jälkeen he keskusteluvat pitkään siitä mitä muureihin kirjoitetaan. Askan ehdottaa tekstiä "ilmainen kauppapaikka kierteleville kaupustelijoille". Weby tosin ihmettelee että miten me saamme tavarat sisältä ulos, mutta Askan väittää että kyllä tuo kirous varmaan joskus loppuu.

M ei kuitenkaan usko hyviä ehdotuksia, vaan kirjoittaa muuriin isoilla kirjaimilla "Varo, kirous! Varo kirous!". Weby oli tätä ennen jo ehtinyt kirjoittaa muurin alareunaan tekstin "Weby oli täällä", mutta korjaa sen sitten muotoon "M oli täällä". M kostaa ja kirjoittaa ihan yläreunaan tekstin "Weby oli täällä" ja tekee sitten vielä pienet portaat ylös tekstin viereen, jotka alkavat vasta metrin korkeudesta.

Weby kuittaa kirjoittamalla portaiden alle tekstin "Ettepäs uskalla tehdä samaa". M jatkaa kirjoittamalla "Weby teki tämän", johon Weby lisää perään sanan "tekstin". Tässä vaiheessa M luovuttaa ja tekee seinään pienen ikkunan, johon hän yrittää saada ristikkoa eteen, mutta se putoaa välittömästi irti. Weby tekee oman ikkunan ampumalla muuriin pari kertaa tulivasamallaan ja neljäs nuoli menee jo läpi asti.

Illalla ryhmä vielä siirtyy Ostesiaan, jossa Zip kutsuu itselleen kaksi maaelementtiä, toinen pieni (vajaa kaksi metriä leveä ja kaksi ja puoli metriä korkea), toinen vielä pienempi (kuusikymmentäsenttinen pallo). Sen jälkeen ryhmä vetäytyy nukkumaan Zipin taloon.

Aamulla Weby toteaa, että eikös tuosta tule ongelmia, jos nuo elementit eivät tykkää siitä, että Zip menee portista ja joutuu liian kauas. Elementtien pitää kuulemma olla kokoajan riittävän lähellä isäntäänsä. Pienen miettimisen jälkeen Zip päättää lähettää elementit pois ja sen jälkeen ryhmä lähtee kuninkaan linnan kautta simpukkalinnaan. Linna näyttää olevan niemestä erillään oleva saari, johon menee mantereelta pieni sillan pätkä.

Ryhmä lentää näkymättömänä linnan katolle ja laskeutuu katolta lähtevää ramppia alas. Kolmannessa huoneessa on pari vartiomiestä, joista toinen nukahtaa heti Jevgenin taikavanaan ja Kier ja Crog käyvät toisen kimppuun. Pienen tappelun jälkeen sotilas on maassa ja sen jälkeen Weby ja Kier tappavat nukkuvan sotilaan. Kerroksessa ei tämän jälkeen enää ole muuta kuin pari tukevasti kiinni olevaa ovea, joita he eivät saa vetämällä auki ja lukkoakaan ei näy, joten niiden tiirikoiminenkin on hankalaa. M poistaa kokonaan toisen oven taiallaan ja siitä pääsee huoneeseen, jossa lattia on kokonaan symboolien peitossa. Myös toinen ovi johtaa tähän huoneeseen. M ryhtyy tutkimaan symbooleja samalla kun Weby käy katsomassa yhtä seinää, joskos siinä oli piiloitettua salakaappia.

Sen jälkeen ryhmä jatkaa alaspäin seuraavaan kerrokseen. Kerroksesta löytyy ruokasali, olohuone, hieno makuuhuone ja vähemmän hieno makuuhuone, jossa on kolme kaapuihin pukeutunutta tyypppiä. Kaapumiehet yrittävät lähteä pakoon ulos huoneesta heti ryhmän nähdessään. Weby pudottaa ensimmäisen tulivasamallaan, Crog seuraavan miekallaan ja Jevgeni pysäyttää viimeisen taikapökerrytyksellään. Crog tappaa viimeisenkin Jevgenin pökerryttämän miekallaan. Tämän jälkeen ryhmä jatkaa taas alaspäin.

Seuraavassa kerroksessa on pari varastoa, olohuone ja kirjasto. Sen lisäksi siellä on yksi huone, jossa on joku nukkumassa sängyssä. Crog ja Weby painuvat sisään sängyn ympärille ja iskevät nukkuvaa miestä, jolloin tämä herää, hyppää pystyyn ja lyö Crogia välittömästi takaisin.

Zip ampuu heti perään miestä taiallaan samalla kun Weby ja Crog iskevät häntä uudestaan. Mies jatkaa Crogin lyömistä saamatta mitään suurempaa aikaiseksi (mitä nyt kylkiluu murtuu). Zip ampuu miestä taas uudestaan samalla kun tämä repii kilpeään esiin. Askan ampuu miestä jousellaan ja onnistuu vain raapaisemaan tätä. Mies lyö Crogilta toisenkin kylkiluun rikki, samalla kun Jevgenikin saapuu paikalle.

Nyt mies saa jo kilpensäkin kiinnitettyä ja se onkin tarpeeseen, koska seuraavaksi, sekä Zip, M että Weby ampuvat häntä taioillaan. Tosin sitä ennen mies on yrittänyt pökerryttää porukkaa voimakkaalla valonvälähdyksellä. Valonvälähdys ei pökerryttänyt oikeastaan ketään, mutta se, että mies ottaa Askanin ampuman nuolen hampaillaan kiinni ilmasta hämmästyttää koko porukkaa niin etteivät he voi tehdä oikeastaan mitään vähään aikaan. Tämä ei kuitenkaan auta miestä, vaan hän putoaa tajuttomana maahan kesken kaiken, ilmeisesti vuotavat haavat tekivät tehtävänsä.

Ryhmä parantaa itseään ja tutkii sitten huoneen tarkemmin ja jatkaa sitten alas. Alhaalla he tulevat keskushuoneen, josta lähtee yksi lukittu ovi ja yksi isompi ovi. Ryhmä lähtee toisesta jäljelle jäävästä ovesta ja tulee pyhätön näköiseen huoneeseen. Kun he ovat päässeet likimain sisälle asti astuu siellä olevasta toisesta ovesta, joku hämmästyneen näköinen kaapupukuinen mies. Weby ampuu miestä tulivasamalla samalla kun Jevgeni lähtee miehen kimppuun. Mies potkaisee ja hyppää Jevgenin varpaille ja pökerryttää tämän aika pahasti. Jevgeni toteaa että hitto, tuo käy hyppimään varpaille ja iskee mieheltä käden irtipoikki tappaen miehen välittömästi.

Mies oli tullut isosta varsinaisesta pyhättöhuoneesta, jossa on alttari, hyllyjä, joilla on ilmeisesti uhriastioita ja -veitsiä ja kolme ovea (yksi josta ryhmä tuli, yksi isompi joka johtaa selvästi keskushuoneeseen ja kolmas normaali ovi). Ryhmä jatkaa kolmannesta ovesta ja seuraavassa huoneessa on taas yksi mies seisoskelemassa ja Jevgeni tappaa tämänkin likimain välittömästi.

Seuraavassa huoneessa on aseita varastoituna ja sieltäkin lähtee lukittu ovi eteenpäin. Weby avaa oven ja pääsee kapeeseen huoneeseen, jossa on viisi arkkua. Weby etsii ansoja ja kun ei löydä niitä avaa hän pienimmän arkun. Arkussa on jalokiviä. Seuraavassa arkussa on saappaat, seuraavassa kahdessa kultaa ja viimeisessä hopeaa.

Etsiessään arkuista ansoja huomaa Weby samalla nurkassa salaoven. Hän avaa salaoven ja sen takaa löytyy pieni lipas. Lippasta löytyy ansa, jonka Weby purkaa ennen kuin avaa lukon. Sen jälkeen hän avaa kannen ja pitää silmiä kiinni kymmenkunta sekuntia odottaen että Jevgeni takarivistä katsoisi ensin lippaaseen ja kertoisi jos siellä on symbooleja.

Jevgeni huomaa Webyn toimet ja kopauttaa jalallaan maahan, mutta Weby tunnistaa äänen lähteen ja avaa silmänsä kommentoiden samalla Jevgenille, että turha vaiva. Lippaassa on merikäärmeen amuletti, jota ryhmä oli täältä hakemassa. Kier ottaa sen ja M tekee portin Ostesiaan, josta Kier menee heti läpi vieden amuletin mukanaan. Kierin jäljiltä portti muuttuu punaiseksi, mutta M varmistaa että se edelleen menee oikeaan paikkaan.

Sen jälkeen ryhmä pakkaa kaikki säkit täyteen kultaa ja heittää ne läpi. Sen jälkeen Zip tekee levyn, joka lastataan täyteen kultaa ja Zip ajaa sen portista läpi. Puolet kullasta menee läpi ja sitten levy häviää ja loput kullat putoaa maahan. Seuraavaksi M keventää ja poistaa kitkan toisesta jonkin verran tyhjennetystä arkusta ja ryhmä työntää sen portista läpi. Siitäkin jää aika paljon kultaa tälle puolelle, mutta aika suuri osuus menee läpi.

Tässä vaiheessa ryhmä ryhtyy tutkimaan sitä yhtä arkkua, jossa oli saappaat. Irtopohjan alta löytyy käsisuojat, kaulariipus ja pussi, jossa on pari sormusta.

Ryhmän tutkiessa arkkua Hatrak tulee portista läpi ja kysyy onko täällä vielä paljon kultaa. Huomatessaan, että siellä on vielä paljon kultaa jäljellä, niin hän palaa takaisin ja ryhtyy täyttämään säkkejään toisella puolella olevasta kultakasasta ja lähtee viemään sitä omaan asuntoonsa. M menee portista läpi ja siirtää portin Zipin kirjastoon (se oli siellä salakäytävän takana olevassa pitkässä käytävässä).

Sen jälkeen hän palaa takaisin, samalla kun Zip menee vahtimaan Hatrakia. M keksii, että hän voisi imuroida kultaa liikuttamalla porttia maata pitkin. Hetkeä myöhemmin hän saa kaikki rahat ja arkut toiselle puolelle. Sen jälkeen Jevgeni siirtyy myös läpi ja lähtee katsomaan mitä Zip ja Hatrak tekevät. Siellä ollessaan kuulee hän että örkkejä on tulossa kohti, joten hän yrittää ensin hämätä niitä väittämällä että rahat on toisessa suunnassa. Kun örkit ei usko, tukkii Jevgeni käytävän kivimuurilla.

Simpukkalinnassa M, Weby, Askan ja Galavanin miettivät, miten saisivat portin siirrettyä kirjastoon ja otettua myös kirjat mukaansa. Portti ei mahdu ovesta läpi, joten M jää miettimään mitä pitäisi tehdä, samalla kun Weby menee naapurihuoneeseen katsomaan onko siellä taikaesineitä. Niitä ei näy, mutta sen sijaan näkyy kolme kaapupukuista miestä. Weby hyppää portista läpi ja Askan ja Galavan seuraavat muutamaa sekuntia myöhemmin. M tulee viimeisenä ja hetken kuluttua hänen perässään tulee pari sotilasta juuri sen jälkeen kun M oli yrittänyt poistaa ko portin ja epäonnistunut siinä. Weby, Galavan ja Askan käyvät vartioiden kimppuun ja Galavan tappaa toisen ja Weby toisen. Sen jälkeen M saakin jo portin suljettua. Hetken päästä hän saa vielä siirrettyä portin toisen pään naapurihuoneeseen ja painuu sitten nukkumaan.

Alhaalla Jevgeni on tehnyt pari muuria lisää samalla kun kaikki muut kantavat kultaa ylös. Muurit alkavat jo hieman halkeilla ja ne eivät enää kestä kauaa, joten ryhmä päättää perääntyä takaisin. He sulkevat salakäytävän oven ja tukkivat käytävän kivimuurilla ja täyttävät vielä loppuosan käytävästä maalla. Weby yrittää vielä jumittaa molempia ovia, mutta hän ei osu alaoveen ollenkaan ja yläovikin tulee vain hepposesti tukittua.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Weby Mini		17		18
+ sleuth/human		Kivinen		8.6.835+202	-		-
+
+ Crog Daniels		3/14		3/14
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	18		19
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ For Cee M		18		19
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		15		16
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	-		-
+
+ Askan Deymoi		25		26
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		7		8
+ sailor/human		NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		11		11
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>