TSM Osa 8, Luku 001 (tsmpart8/tsmpart8.001)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Holly Barxie (Aarni)

Sotahullu teknikko, joka joutuu taisteluun jopa teknikon hommissa. Osaa liikkua ruumiinsa ulkopuolella ja häntä seuraa aina silloin tällöin noin 16 vuotiaan näköinen lapsenlapsenlapsenlapsi. Tuntuu riehuvan aika tehokkaasti omalla supertehokkaalla blasterillaan. Yrittää epätoivoisesti löytää materiaali ulottuvuusmatematiikan ja -fysiikan opiskeluun.

Gumaka Resitavies (Kivinen)

IT-koulussa kirjoilla oleva herrasmies, jonka pääaineet ovat kielet ja aseettomat taistelulajit. Pelkää kuolemaa ja on sen takia siirtynyt käyttämään vanhenemista hidastavia aineita, vaikka ne maksavatkin paljon enemmän kuin mihin hänellä on varaa. Taistelujoukkojen veteraani. Tapana soitella kitaraa tai huuliharppua, ja jos kumpaakaan ei ole käsillä niin sitten hän viheltelee. Pistooliammunta ei tunnu oikein onnistuvan pistoolista riippumatta, vaikka kantaakin jatkuvasti kainalokotelossa aitoa antiikkisen pistoolin kopiota.

Tafas Ruiaxa (Ahponen)

Todella suurikokoinen mies, jonka ammatti on kuulemma pr-toiminta. Totuusseerumin yliannostuksen jälkeen puhuu aina totta ja sen jälkeen pr-toiminta ei taida enää oikein sujua. Erittäin kova inttämään vastaan oli syytä tai ei. Myös hyvä hankkimaan tavaroiota. Tapana räjähdysaineiden runsas yliannostelu.

Vega Three (Alakoski)

Entinen Luutnantti joka tuntuu olevan enemmänkin johdettavaa kuin johtavaa tyyppiä. Luulee olevansa joku avaruuslentäjä ja yrittää aina tunkeutua sukkuloissa ja avaruusaluksissa ohjaamoon. Ei tunnu kunnioittavan mitään auktoriteettejä, eikä tottelevan esimiehiä.

Ninju Shurikei (Riikonen)

Ainoa alunperinkin DPC:ssä armejauransa aloittanut henkilö. Kohtuullisen hyvä karatessa, mutta esim tainnutuspistoolin käytössä todella onneton. Nähnyt liian monta ninjaleffaa lapsena ja saanut huonoja vaikuttejita, joten pukeutuu aina tilaisuuden tullen ninjapukuun, eikä pidä monderneistaaseista.


Barrayarin DPC:n erikoisyksikön tapahtumia

vuonna 67

1. luku

Holly Barxie ja Gumaka Resitavies siiretään Diplomaattien suojelujoukkoihin. He saapuvat sisään yhtä aikaa odotushuoneeseen, joka on aivan täynnä väkeä. Molemmat toteavat etteivät he jää tänne jonottamaan ja niin kävelevät suoraan huoneen poikki toisella puolella olevalle ovelle. Ovella gumaka päästää kohteliaasti Hollyn edellään sisään ja painuu itse perässä, huoneesta kuuluvan kersantin jupinoista huolimatta. Huoneessa on tietokonepäätteen ääressä joku vähän enemmän sotilaalta näyttävä tyyppi, joka ei onnistu löytämään Hollyn eikä Gumakan tietoja koneelta. Kun Holly ja Gumaka hieman auttavat löytyy Gumakan tiedot, mutta Hollystä ei löydy vielä mitään merkintöjä. Kirjuri antaa Gumakalle pienen tarralapun, jolla Gumaka voi käydä kuittaamassa varastolta tavaroita.

Gumaka ja Holly lähtevät yhdessä varusvarastolle ja tulevat paikkaan, josta käytävä haaraantuu ja jossa on nuolet molempiin suuntiin, että varusvarasto. Toisessa suunnassa näkyy pitkä jono, joten he kääntyvät tietysti toiseen suuntaan. He tulevat oven luokse, jossa lukee isolla "Suljettu". Tämähän ei tietystikään koske meitä he toteavat ja hakkaavat ovea niin pitkään, että se tullaan avaamaan. Oven avaava korpraali katsahtaa heitä hetken ja toteaa sitten no tulkaa sitten nopeasti sisään ettei nuo muut huomaa. Kun he ovat sisällä ojentaa Gumaka oman lappunsa korpraalille, joka huomauttaa että siitä puuttuu koodinumero, joka kertoo minkälainen varustus hänelle kuuluisi. Hetken miettimisen jälkeen korpraali toteaa että tietysti sinullehan kuuluu se salainen varuste lista, joka on niin salainen ettei sillä ole virallisesti edes numeroa. Sen lisäksi Gumaka saa perusdiplomaatin kitin, johon kuuluu yksi smokki, kaksi paperista smokkia, hätämuonapakkaus (kaksi pulloa shampanjaa, neljä purkkia kaviaaria), kokoontaitettava paperinen väliseinä (vuoristomaisemalla), kaksi kokoontaitettavaa kenttätuolia, kokoontaitettava kenttäpöytä, yhdistetty lusikka-haarukka-veitsi työkalu, pesuainepakkaus (shamppoota, saippuua, hammasharja, hammastahna) ja jotain pienempää sälää.

Holly yrittää myös saada itselleen varusteita, mutta korpraali ei suostu antamaan niitä, koska hänellä ei ole varustetarraa. Holly ja Gumaka lähtevät takaisin kirjurin luokse, jonka luona on juuri joku ainostaan Barrayarin kreikkalaisesta vähemmistöstä oleva henkilö, joka ei puhu muuta kuin kreikkaa. Gumaka toimii tulkkina ja Holly käyttää tietokonetta, printaten Gumakalle ja kreikkalaiselle heidän oikeat varustetarrat ja itselleen pari varmuuden vuoksi. Sen jälkeen he lähtevät taas takaisin varusvarastolle, jossa Gumaka palauttaa edellisen dipolomaatin peruspakkauksensa ja saa tilalle dipolomaattien suojeluagentin pakkauksen. Gumakalle jää edelleen tuo salaisen agentin pakkaus. Holly saa myös diplomaatin peruspakkauksen, mutta ei ole siihen kovinkaan tyytyväinen ja miettii että yrittää vielä jossain vaiheessa vaihtaa sen. Kun he ovat lähdössä pois varusvarastolta toteavat he että oikeastaan nuo eri suuntiin osoittavat nuolet voisi molemmat kääntää osoittamaan tuonne "avoimeen" varusvarastoon, niin että tämä "suljettu" puoli säilyisi rauhallisena. Holly, jolla on aina teknikon varusteita mukana ottaa taskustaan ruuvimeisselin ja alkaa irrottaa toista nuolta samalla kun Gumaka ja kreikkalainen odottelevat vieressä. Ohitse kävelee pari kantahenkilökuntaan kuuluvaa, mutta he eivät puutu Hollyn hommiin. Ennen kuin Holly ehtii saada hommansa valmiiksi päättävät Gumaka ja kreikkalainen jatkaa matkaansa komentajan puheille.

Komentaja on hyvin tiukka ja valittaa hirmuisesti Gumakan ja kreikkalaisen epäsotilaallisuudesta, mutta lähettää sitten heidät ilmoittautumaan yli-kersantti Fangille. Holly saapuu vähän perässä todeten ettei hänelle ole vieläkään löytynyt paikkaa. Hän menee koputtamaan yli-kersantti Fangin ovelle ja kun vastausta ei kuulu koputtaa hän uudestaan, jolloin Fang huutaa oven läpi, että kuka siellä oikein ryskyttää sitä ovea tule nyt sitten sisälle sieltä. Kun Holly menee sisälle, toteaa Fang että jos vastausta ei kuulu uudestaan ei saa koputtaa ennen kuin on kulunut vähintään kymmenen minuttia edellisestä koputuksesta, nyt lähdet heti juoksemaan 60 kertaa kasarmin ympäri. Kun Holly yrittää selittää jotain nousee kierrosmäärä ensin 120:een, sitten 240, 480 ja jää lopulta 960 kierrokseen ennen kuin Holly ymmärtää olla hiljaa. Holly lähtee juoksemaan rangastustaan, tosin koska yhden kierroksen pituus on noin kilometri, ei hänellä ole paljon mahdollisuuksia saada rangaistustaan suoritettua. Koska yli-kersantti sattui itsekin olemaan alunperin samasta yksiköstä kuin Gumaka, tällä ei ollut mitään ongelmia yli-kersantin kanssa ja suhtauminen oli aivan toista kuin Hollyn kanssa.

Holly juoksee pari kierrosta ja vaihtaa sitten kävelyyn jota hän jatkaa siihen asti kunnes ruokakello soi. Hän meinaa lähteä syömään, jolloin Fang huutaa ikkunasta, että onko sinulla jotain ongelmia ymmärtää käskyjä, ei sieltä lähdetä ennen kuin kierrokset on täynnä tai käsky kumotaan. Nyt jatkat samantien päävartioon ja kerrot siellä tilanteen.

Päävartiossa Holly pistetään putkaan, jossa Holly toteaa että tämä jos mikä on hätätilanne ja niin hän vetää pakkauksestaan pöydän, tuolin, särmin ja hätämuonapakkauksen esiin ja ryhtyy syömään kaviaaria ja shampanjaa.

Holly joutuu oikeuteen ja hänet tuomitaan sakkoihin. Sen jälkeen hän palaa takaisin yksiikköön ja löytää vihdoin paikkansa turvallisuusteknikkona. Sen jälkeen koko osasto joutuu viikon kertauskurssille, jossa kerrataan käyttäytymissäännöt ja kunkin omaa alaa.

Tafas Ruiaxa saa siirron dpc:n. Tafas saapuu samaan odotushuoneeseen, joka on edelleenkin täynnä sotilaita. Tafas ottaa pikkusen vauhtia ja juoksee sitten kirjurin ovelle selittäen jotain kiireellisestä viestistä. Huoneessa oleva kessu yrittää taas selittää jotain kiilauksesta, mutta ääni häipyy kun Tafas sulkee oven takanaan. Huoneessa on sotamies ja kersantti, jotka kiistelevät kovasti jostain asiasta. Hetken päästä kersantti lähtee pois ja Tafas menee pöydän ääreen antaa numeronsa, mutta kirjuri ei löydä Tafasia ollenkaan koneesta. Kirjuri pyytää Tafasia kokeilemaan itse, mutta hänkään ei onnistu. Tafas menee ovelle ja huutaa, että "löytyykö täältä ketään joka tuntee tietokoneita". Huoneessa lähes puolet nostavat kätensä. Kun Tafas jatkaa, että "jfa luottaa siihen niin paljon, että uskaltaa toimia, vaikka seuraukset ovat vakavat jos epäonnistuu". Samalla hetkellä kaikki kädet laskeutuvat, eivätkä nouse vaikka hän lupaakin hyvää palkkiota. Samalla ovesta saapuu luutnantti Vega Three joka kuulee vain maininnan hyvästä palkkiosta ja kävelee heti sisään kirjurin huoneeseen. Vega menee sotamiehen luokse ja kertoo saapuneensa paikalle, ja hetken naputuksen jälkeen sotamies hyppää ylös ja huutaa "Mä löysin sen" ja printtaa Vegalle varustetarran, kertoen samalla, että se enter onkin tämä iso näppäin, jossa lukee Return. Tafas joka menee myös kokeilemaan, mutta saa vain savun nousemaan koneesta.

Vega käskee Tafasin mukaansa ja lähtee varusvarastolle. Varusvaraston luona he tulevat T-risteyksen, jossa on kaksi vasemmalle osoittavaa nuolta joissa lukee varusvarasto. He menevät vasemmalle ja ohittavat jonon päätyen tiskin eteen, jonka takana korpraali syö lounastaan. Vega yrittää saada jotain toimintaa korpraaliin, mutta ei onnistu, joten Tafas kysyy hoitaako hän asian lievää suurempaa väkivaltaa käyttäen. Vega vastaa, että selvä. Tafas hyppää tiskin yli ja uhkaa korpraalia väkivallalla ja saakin kuin saakin tähän liikettä. Vega saa pakettinsa ja kun Tafas huomauttaa, että hänelläkin olisi hyvä olla jotkut varusteet. Vega toteaa, että totta, ja niin Tafas ottaa lähimmän säkin ja lähtee Vegan mukana komentajan luokse varusvarusvaraston korpraalin valitteluista huolimatta.

He saapuvat komentajan luokse ja Vaga astuu sisään, Tafasin jäädessä ulkopuolelle odottamaan. Sisältä kuuluu kuinka Vega saa kuulla kunniansa epäsotilaallisesta käytöksestä ja ulkoasusta. Ulkona Tafas kuuntelee ja tarkistaa, että hänellä on kaikki kunnossa ja käy vielä sitten kirjurilta yrittämässä saada selville mikä hänen tehtävänsä on, mutta ei onnistu ja palaa sitten takaisin komentajan odotushuoneeseen. Kun Vega tulee ulos menee Tafas sisälle ja lentää heti suoraan ulos, koska unohti koputtaa katsoessaan että kaikki muu menee nappiin. Ilmoittautumisen jälkeen hän lähtee Vegan perässä ilmoittautumaan yli-kersantti Fangille.

Vega menee Fangin puheille ja juttelee tämän kanssa hetken ennen kuin ovelta kuuluu Tafasin koputus. Fang lähtee näyttämään Vegalle paikkoja ja vittuilee hetken aikaa Tafasilli liiasta paraatielkeistä, mutta Tafas ei ole milläskään. Vega selittää Fangille, että Tafas kantaa hänen tavaroitaan ja kun he huomaavat ettei tämä edes huomaa mukanaan olevaa kahta tavarakittiään, jotka painavat sentää useita kymmeniä kiloja, toteavat he että tuolla miehellä on pikkusen voimaakin eikä pelkkää kokoa. Kun he vielä huomaavat, että Tafas on jopa ollut taistelussa (pari mitallia) värvää Vega heti hänet joukkoonsa. He painuvat Fangin kanssa Vegan ryhmän huoneeseen, jossa Gumaka ja Apostis (se kreikkalainen) istuvat punkillaan ja Holly vetelehtii punkassaan. Fang lähettää heti Hollyn jatkamaan juoksuaan parakin ympäri.

Vega kyselee ryhmältä mitä he osaavat ja kesken tätä saapuu paikalle Vegan ex-vaimo Alice Three, nykyinen Tafasin tyttöystävä. Vega lähtee huoneeseensa ja muut safkalle. Alice meinaa heti heittää Hollyn tavarat pois, mutta Gumaka huomauttaa, että kyllä Holly on hyvä tyyppi ei hänen punkkaansa voi noin vain kaapata ja ehdottaa, että koska Alice kuitenkin nukkuu Tafasin kanssa, niin hän voi hakea naapurituvasta punkan ja siirtää sen Tafasin punkan viereen. Alice innostuu ja hakee punkan, jolla välin Vega huutaa Tafasta tuomaan itselleen oman matkalaukkunsa. Kun Alice on saanut punkan paikalleen ja Tafas palannut Vegan luota, lähtee koko ryhmä syömään. Ruokailun jälkeen Tafas huomaa, että hänen varustelipastonsa sisältää vain tarpeetonta roinaa, kaksi shampanjapulloa, kaviaaria jne. Tafas lähtee vahtamaan kittiään, mutta kun hän yrittää ottaa mukaansa molemmat samanjapullonsa, niin Gumaka ottaa Tafasista painiotteen ja Apostis ottaa Tafasilta molemmat shampanjapullot ja vasta sen jälkeen Gumaka päästää Tafasin irti. Tafas hermostuu, mutta ei käy väkivaltaiseksi kun saa sentään toisen pullon takaisin. Tafas käy kirjurin luona ja saa häneltä 28 kpl samanlaisia pakkauksia (pakkaus numero 4), joista kylläkin puuttuu hätämuona. Jaamme tuvassa näitä pakkauksia tavaroita ja vähän ajan päästä Tafas lähtee uudestaan kirjurin luokse ja palaa hetken päästä mukanaan laserrynnäkkökivääri ja rulla tyhjiä varustetarroja. Koska TAfasin rikkomaa tietokonetta ei ole vieläkään korjattu, jotuu hän väärentämään niihin itse tekstit. Hän jättää ylimääräiset kamat tupaan ja lähtee uudestaan pikkusella evästyksellä varustettuna. Noin puolen tunnin kuluttua hän palaa mukanaan yksi pakkaus numero 6 (dpa-peruspakkaus, sama mikä Gumakalla ja Apostisilla on) ja 6 kappaletta pakkausta numero 4.

Tafas hakee Vegankin mukaan juomaan shampanjaa ja syömään kaviaaria. Vega tosin oli jo ehtinyt omassa huoneessaan tyhjentämään kaksi pulloa sampanjaa, joten hänellä on jo hieman pohjia. Puolen yön aikoihin Vega huutaa Hollyn paikalle hakemaan lisaa sapuskaa ja hetken päästä Fangin saapuu paikalle ihmettelemään miksi Holly lopetti juoksemisen, mutta Vega selittää, että hän käski Hollya hakemaan iltapalaa. Fang katsoo samalla hieman ympärilleen ja ihmettelee uutta sisustusta, joten tarjoamme hänelle tavaroita, hän ottaa yhden paperisärmin mukaansa ja lähtee nukkumaan.

Aamulla Fang saapuu herättämään ryhmän ja kertomassa, että kolmen tunnin kuluttua pitää ilmoittautua sukkulalle. Vega toteaa, että hoitakaa paikat kuntoon ja herättäkää hänet kahden tunnin kuluttua. Alice ja Holly käyvät pakkaamassa Vegan tavarat ja Alice pakkaa myös Vegan koko kasan päälimmäiseksi. Kahden tunnin kuluttua ryhmä lähtee sukkulakentälle. Sukkulamatkalla Tafas ja Alice ovat pahoinvoivia, muuten matka sujuu normaalisti, tai ainakin niin voisi kuvitella, mutta koska kukaan ei ole aikasemmin ollut ensimmäistä kertaa telakoituvan pilotin kyydissä, ei kukaan voi olla varma.

Vastassa oleva luutnantilta kertoo että jatkoyhteys lähtee portilta 3B tunnin päästä. Vega lähtee hortoilemaan pitkin asemaa, muut jatkavat suoraan portille. Vegakin saapuu perille täsmälleen oikeaan aikaan. Jatkoyhteys lähtee eteenpäin. Vega pyrkii heti ohjaamoon, mutta ei keksi numerolukonkoodia. Holly suorittaa pikkusen henkimatkan ja käy oven toisella puolella katsomassa ja huomaa siellä lapun jossa sanotaan, että "Muista koodisi ppkkvvvv". Holly palaa takaisin ruumiiseensa ja tutkii sen jälkeen hetken tietokonetta ja palaa sitten Vegan luokse, jolle sanoo, että 25077935 ja palaa sitten takaisin lukemaan. Vega naputtaa koodin ja ovi aukeaa. Hän kävelee sisälle ja löytää sieltä lukittuja hyttejä, ja pari varastoa, mutta niihin koodi ei sovi. Viimeinen ovi käytävän päässä johtaa sillalle ja koodi käy siihen. Sillalla hän yrittää kysyä mikä tuon varaston koodi olikaan, mutta ei onnistu ja ensimmäinen perämies lähtee ohjaamaan Vegaa takaisin matkustajatiloihin. Käytävässä kun sillan ovi on sulkeutunut vetää Vega aseensa esiin ja yrittää käskeä perämiestä avamaan varaston oven, mutta tämä vain nauraa ja ohjaa Vegan matkustajien puolelle. Kun Vega on ohjattu ovesta läpi sulkeutuu ovi ja sen takaa kuuluu pientä napusta. Kun naputus lakkaa odottaa Vega vielä hetken ennen kuin menee uudestaan kokeilemaan koodia. Se ei toimi ja samalla kuuluu kaiuttimista ääni "Turha yrittää".

Kun Vega ei kerran pääse ohjaamoon päättää hän lähteä toiseen suuntaan, eli lastiruumaan. Holly ohittaa oven lukkomekanismin ja he päätyvät lastiruumaan. Ruumassa on 3x3x6 metrin kokoisia laatikoita. Vega kiipeää Hollyn olkapäille ja yrittää räveltää itsensä laatikon päälle. Hän ei onnistu ja Holly hermostuu ja lähtee alta pois niin, että Vega jää roikkumaan laatikon päältä yhdellä kädellä ja toteaa että ok, hän sitten kiipeää tästä laatikon päälle. Laatikon päältä hän pyytää Hollylta hitsauslaitteita, jotta saa laatikon auki. Tässä vaiheessa jostain paikalle ilmestynyt Hollyn lapsen-lapsen-lapsen-lapsi Luise Baroxie huomauttaa, että ei ole järkevää hitsailla räjähdysainelaatikkoa auki. Vega lopettaa ja pyytää sitten Hollylta poraa, jossa vaiheessa Luise kysyy Hollyltä, että eiköhän rauhoiteta tuo ja kanneta pois. Holly nyökkää ja sen jäkeen Luise ampuu Vegaa tainnuttimella ja tämä menee tajuttomaksi. Holly ja Luise kantavat Vegan matkustamoon.

Avaruusalus saapuu perille. Vega on edelleen aika sekaisin ja Tafas kantaa hänet siirtoasema 3:lle. Heidät majoitetaan odottamaan jatkokuljetusta. Tafas lähtee etsimään räätäliä ja löytää ensin räätälikoneen, mutta koska siitä ei saa runsailla taskuilla varustettua smokkia yrittää hän vielä löytää oikeata räätäliä. Hän kysyy sitä ensimmäiseltä vastaantulijalta joka sanoo, että hän voi näyttää tietä. Tafas seuraa ja he tulevat talon luokse, jossa opastaja vetää avaimet esiin ja avaa oven, nostaen samalla lapun oven ulkopuolelle jossa lukee "räätäli, auki". Tafas selittää haluavansa smokin, jossa on paljon taskuja. Räätäli ottaa mitat koneella parissakymmenessä sekunnissa ja sen jälkeen hän tekee tarvittavat muutokset tosin ehdottaen, että taskujen sijasta tehtäisiin vähän laajempi malli, johon voi sitten laittaa kainalolaukut. Tässä vaiheessa Tafas huomaa, että mitäs jos tuo tehtäisiin luodinkestävästä materiialista ja kun räätäli toteaa että tottakai se onnistuu saa Tafas luodinkestävän smokin. Lisäksi Tafas haluaa vielä uuden juhlauniformun samasta luodinkestävästä materiaalista. Kun tämä on valmis ottaa Tafas Vegan kantoon ja lähtee laukkuliikkeeseen, jossa hän teettää itselleen kainalolaukut.

Parin tunnin odotuksen jälkeen huoneeseen ryntää joku kapteeni, joka sanoo "Ettekö te ole kuullut" ja vilkaisee kattoon, jolloin huomaa ettei kaiutin toimi. "No mennään". Ryhmä lähtee perään. Matkalla hän kertoo, että terroristit ovat vallanneet kommunikaatiokeskuksen ja ottaneet Katagaraanien lähettilään panttivangiksi.

Kapteeni johdattaa ryhmän risteykseen jossa on mies ja nainen keskustelmassa tilanteesta. He kertovat että kommunikaatiohuoneeseen on hyökännyt ainakin kahdeksan terroristiä ja siellä on lähettilään lisäksi neljä muuta siviiliä ja protokollaupseeri, joka oli ollut kierättämässä tuota Katagaraanien lähettilästä.

Hetken päästä paikalle saapuu myös puolipanssariin pukeutunut sotilaallisen näköinen mies, jolla ei kuitenkaan ole näkyvää aseistusta. Gumaka tunnistaa heti kauluslaatoista, että tuo mies on Katagaraanien armejan majuri ja hän kovaäänistä vaatimistaan välitömästä vapauttamisesta ei voi olla kuulematta. Hän selittää, että he pystyvät kyllä tekemään sen jos kerran te ette pysty. Hetken päästä majuri lähtee karjuen pois ja kapteeni tulee ryhmän luokse ja lähtee viemään sitä asevarastolle. Siellä hän antaa ryhmälle kolme raskasta tainnutuspistoolia, jotka menevät Vegalle, Apostisille ja kapteenin meidän luoksemme tuomalle kaverille nimeltä Ninju Shurikei. Muut kaivelevat omia aseitaan esiin ja kapteeni yrittää selittää, että ei saa käyttää noin väkivaltaisia aseita.

Kapteeni menee taas juttelemaan niitä siviilien kanssa ja Holly jatkaa aseman tietokoneeseen murtautumista (kapteeni ei suostunut antamaan käyttäjätunnuta ja salasanaa). Jossain vaiheessa Holly pääsee murtautumaan kokin tunnukselle ja jatkaa sieltä murtautumista superuserin oikeuksille. Majuri käy taas paikalla selittämässä jotain, mutta mitään ei vieläkään tapahdu. Hetken päästä kapteenin ja siviilien luokse tulee joku tyyppi kannettavan tietokoneen kanssa ja selittää jotain. Kun hän on lähdössä käy Tafas juttelemassa hänen kanssaan ja kuulee, että radioaktiivusuus on aika suuri ja siitä läpi kyllä voisi päästä toiselle puolelle, mutta koska kapteeni on jo täällä ja hän on aseman turvallisuuspäällikkö ei sinne toiselle puolelle kannata lähteä. (Asema on siis jakautunut kahteen osaan, jossa keskellä on tuo ylikuormitettu reaktori ja radioaktiivisesti saastunut alue. Suurin osa sotilashenkilöstöstä on toisella puolella).

He juttelevat vielä vähän aikaan ja kun Tafas kertoo, että Holly oli keksinyt kokin salasanan, kysyy teknikko sitä ja kun Tafas vielä kertoo sen niin teknikko lähtee hirmuista vahtia huoneeseensa. Tafas menee perässä ja kuulee, että ei se auta silti, terroristit ovat kytkeneet systeemit pois päältä. Tafas palaa takasin kertomaan tämän Hollylle, joka palaa takaisin kokin tunnukselle tutkimaan miten teknikko niin nopeasti pääsi eteenpäin ja löytää sieltä henkilökohtaista valikosta kohdan josta pääsee superuseriksi. Holly seikkailee koneen sisällä vaihtaen salasanoja superusereilta ja kokilta, tappaa muiden superusereiden prosesseja pois, mutta ei onnistu tappamaan muita kokin prosesseja. Kokki tuntuu olevan jonkun salaisenpalvelun asiamies, ainakin hänellä on mahdollisuus päästä käsiksi mihin tahansa tietoon tietokoneissa.

Jossain vaiheessa kapteeni huomaa, että tietokoneessa on jotain hämminkiä ja hän tappaa ylimääräiset prosessit pois ja boottaa koneen. Holly menee uudestaan sisään ja huomaa että kokin prosessit käynnistyvät uudestaan. Hän huomaa, että näyttää siltä että viimeisen vuorokauden sisällä koneen käynnistysohjeisiin on lisätty noiden prosessien käynnistyminen automaattisesti. Ryhmä toteaa ettei tästä tule mitään ja miettii uusia ratkaisuja. Yksi idea olisi porata oviin reikiä ja suihkuttaa niistä sisään nukutuskaasua, mutta Tafas kuulee lääkäriltä, ettei koko asemasta löydy mitään turvallista kaasua, mutta tekniseltä varastolta löytyy räjähdysainetta, jolla oven voi saada auki. Gumaka lähettää Tafasin pyytämään kapteenilta lupaa hakea raskas leikkuri tekniseltä varastolta ja ottamaan samalla selvää missä se on.

Tafas saa selville suunnan, mutta ei tarkkaa paikkaa, mutta ryhmä Hollyä lukuunottamatta lähtee sinne. Oven luona he huomaavat, että se on lukossa ja he antavat Hollylle käskyn avata se. Samalla Gumaka alkaa hakata ovea voimakkaasti. Noin 8 minuutin päästä ovi aukeaa juuri kun Holly on saamassa sitä auki. Sisältä tulee esiin joku teknikko joka kysyy mitä he haluavat. Gumaka selittää mitä he haluavat, mutta teknikolla ei ole raskasta leikkuria, mutta plasmaleikkuri ja purukumiräjähdettä löytyy. Vega kuittaa 83 purukumityynyä, laatikollisen dynamiittejä, plasmaleikkurin ja pari rullaa ioni-sidosteippiä ja he lähtevät takaisin kapteenin luokse, työntäen mukanaan noin 250 kiloa painavaa plasmaleikkurikärryä.

Kapteeni pysäyttää heidät ja käskee jättämään plasmaleikkurin siihen, se on aivan liian järeä ase (homma sujuu kuten suunniteltukin, nyt hän ei kiinnitä huomiota dynamiittiin ja purukumiräjähteeseen). Jakaudumme kahteen ryhmään, toiseen tulee Gumaka, Holly ja Apostis, toiseen Tafas, Vega, Ninju ja Alice. Gumaka, Holly ja Apostis virittävät saranoihin tupla-annoksen eli 5 grammaa ja sytykkeiksi yksi dynamiittipötkö / sarana. Sen jälken he siirtyvät parinkymmenen metrin päähän ja Gumaku ja Holly vetävät pistoolinsa esiin vaihtaen niihin räjähtävät ammukset ja jäävät odottavat täsmäälleen H-hetken tuloa, ampuen sitten sitten kumpikin oman dynamiittinsa niin, että ne räjäyttävät purukumiräjähteen.

Suunnitelma oli muuten hyvä, mutta toinen ryhmä sytytti sytytyslangat vasta H-hetkellä, joten toinen ovi räjähtää auki vasta 10 - 15 sekunnin päästä.

Gumakan, Hollyn ja Apostiksen ovi kaatuu käytävään päin samalla kun Holly ja Gumaka juoksevat kohti oviaukkoa. Gumaka yrittää varottaa toista ryhmää, että ovi ei aukea kunnolla sisäänpäin. Holly syöksyy ensimmäisenä sisään ja ampuu heti lähimmän terroristin kuoliaaksi. Gumakan tullessa ovelle ampuu Holly juuri toista raskaalle laserille syöksyvää tyyppiä niin kauan, että tämäkin kuolee. Gumaka tähtää kolmatta asettaan esiin vetävää terroristia. Gumaka ja terroristi vaihtavat useita laukauksia ilman, että Gumaka osuu kertaakaan ja toisaalta Gumakaan osutaan seitsemän kertaa. Gumakan luodit tuntuvat lentävän aivan muualla, yksi niistä osuu jopa takana olevaan teknikkoon aika pahasti. Lopulta Gumaka heittää terroristia rynnäkkökranaatilla, joka osuu hänen aikaisemmin tappamaansa teknikkoa suuhun ja räjäyttää leukaluun pois ja painuu suojaan. Vähän myöhemmin toinenkin ovi räjähtää ja Hollykin tulee suojaan. Sekuntia myöhemmin tulee vielä yksi räjähdys, eli hidastelevan ryhmän toinen sarana. Toisessa ryhmässä Ninju heittää sisään rynnäkkökranaatin samalla kun Gumakan heittämä rynnäkkökranaatti räjähtää. Hetken päästä Ninjun rynnäkkökranaatti räjähtää ja Ninju ja Vega ryntäävät sisäpuolelle kaapin taakse suojaan.

Kaapin takana Vega kysyy onko Ninjulla räjähdysaineita, mutta tällä ei ole ja hän lähtee hakemaan sitä käytävästä. Samassa Tafaskin saapuu paikalle ja kun Vega kysyy tältä räjähdysaineita antaa tämä kolme dynamiittipötköä Vegalle. Vega sitoo ne toisiinsa, Tafas toteaa ettei tuosta tule riittävän isoa pamausta ja liimaa pötköt yhteen lähes kahdellakymmellä purukumiräjähteellä. Tässä vaiheessa Vega, joka on jo ehtinyt sytyttää dynamiitit, hermostuu ja heittää räjähteen heti nurkan taakse. Tämän jälkeen he kumpikin lähtevät juoksemaan parasta mahdollista vauhtia poispäin, huutaen samalla muille varoituksen. Toisella puolella olevat Gumaka ja Holly kuulevat varotuksen ja lähtevät raahautumaan poispäin (tai siis Holly ryömii vaihdikkaasti ja ottaa tajuttoman Apostiksen mukaansa, mutta Gumaka raahautuu hitaasti pois (hänen toinen kätensä on heikossa kunnossa ja molemmat jalat ovat käytännössä käyttö kelvottomat)).

Muutaman sekuntin ryömimisen jälkeen Gumakan viereensä lentää kolme dynamiittipötköä, liimattuna yhteen purukumilla. Edellä kulkeva Holly jatkaa hirmuista vauhtia, mutta Gumaka yrittää ensin sammuttaa sytyslankoja repimällä ne irti, mutta kun ei onnistu heti, niin hän heittää pommin takaisin sisällepäin. Pommi räjähtää ja Gumaka lentää viisi metriä eteenpäin tajuttomana. Räjähdyksen jälkeen Holly lähtee juoksemaan toiselle puolelle syöksyäkseen sieltä sisään.

Toisella puolellä räjähdyksen jälkeen Vega ja Ninju saapuvat taas asemiin, niin että Vega jää arkistokaapin suojaan, ja Ninju syöksyy toiselle puolelle huonetta. Ninjua ammutaan syksyn puolessavälissä lasersarjalla ja hän putoaa tajuttomana maahan. Lasermies ampuu Ninjua vielä kertaalleen, ennen kuin Vega ampuu tätä. Lasermies siirtyy ampumaan Vegaa ja osuu heti niin, että tämä putoaa tajuttomana maahan. Tässä vaiheessa paikalle saapunut Holly pudottaa lasermiehen nopealla sarjalla. Viimeisen terroristin pudottua tilanne rauhottuu ja Alice saapuu katsomaan haavottuneita ja antaa heille ensiapua. Taistelun jälkeen Tafas yrittää peitellä ylenmääräisen aseistuksen jättämiä jälkiä ja vaihtaa Vegan käteen pistoolin tilalle tainnuttimen vähän ennen kuin rynnäkköjoukko saapuu paikalle. Rynnäkköjoukko ihmettelee miten tänne on jäänyt panttivankeja eloonkin samalla kun haavottuneita viedään sairaalaan.

Viimeisetkin haavottuneet pääsevät sairaalasta ja ryhmä on taas kasassa. Vega on ollut sotaoikeudessa ja hänet on todettu syylliseksi törkeään laiminlyöntiin ja käskyjen noudattamatta jättämiseksi ja hänet alennetaan kersantiksi. Holly ja Gumaka saavat mcuf (minor) mitallit urhoollisuudestaan. Aseman turvallisuuspäällikkö joutuu myös sotaoikeuteen ja hänet tuomitaan petturuudesta ja pelkuruudesta. Myös Tafas joutuu oikeuden eteen aseiden vaihtotempusta, mutta todettiin ettei hän ollut tehnyt mitään laitonta.

Uusi ryhmänjohtaja Ninju käy käskynjaossa ja kuulee, että ryhmä on siirretty pois tehtävästään ja sinne oli lähetetty uusi ryhmä, tämä ryhmä lähetetään johonkin vähemmän tärkeään paikkaan, jossa ne eivät voi aiheuttaa niin paljon tuhoa, eli maahan.

Avaruusalus saapuu Komariin, jossa ryhmä yöpyy ja jatkaa seuraavana päivänä Poliin.

Ryhmä pääsee Poliin ja odottaa siellä yhdeksän päivää ennen kuin pääsee jatkamaan matkaa Hegen Hubiin.

Tänä aikana Ninju yrittää etsiä karatekoulua ja Hollyn avustuksella löytääkin sellaisen. Gumaka lähtee mukaan tulkiksi. Pienen yrittämisen jälkeen löytyy yhteiseksi kieleksi ranska, mutta Gumaka ei saa selvitettyä Ninjun asiaa vastaanottovirkailijalle. Sen jälkeen Gumaka kysyy osaako joku muu täällä kieliä ja vastaanottovirkailija ehdottaa kreikkaa, joka kelpaa Gumakalle ja niin vastaanottovirkailija hakee paikalle lyhyen noin 160 senttisen vahvarakenteisen miehen, joka puhuu kreikkaa Barrayarilaisittain murtaen ja kun Gumaka kääntää sitä Ninjulle alkaa mieskin puhumaan Barrayaria. Selviää että mies on Barrayarin nelinkertainen karatemestari ja hän on aikoinaan ollut Ninjun suuri idoli, joten Ninju haluaa ottaa viikon verran koulutusta vaikka se maksaakin lähes kolmetonnia.

Ninju lopettaa koulutuksensa ja ottaa lopussa vielä harjoitusmatsin vanhaa Barrayarin mestaria vastaan. Häviää aika nopeasti.

Matka kohti Hegen Hubiin alkaa

Odottelua Jackson Wholen asemalle pääsymistä.

Vihdoin ryhmä pääsee Hegen Hubissa Jackson Wholen asemalle. Matkan Jackson Wholeen odotusta.

Matka kohti Jackson Wholea alkaa.

Perillä Jackson Wholessa. Odotusta, kranaattien ostelua jne.

Vihdoin lähtö kohti Beta Colonya.

Perillä Beta Colonyssa. Taas odottelua ja ostoksia.

Lähtö kohti maata.

Perille maahan. Avaruusalus laskeutuu Lontoon avaruusasemalle. Tullissa todetaan että aseistuksesta vain tainnuttimet on sallittu, kiellettyjä ovat kaikenlaiset panssarit, radiolähettimet ja liian korkeata tekniikkaa olevat laitteet. Pari tuntia myöhemmin kun kaikki ovat saaneet käytyä romunsa läpi ja jätettyä laittomat tavarat säilytystilaan huomaa Gumaka että hänen kuittivarastossaan on yksi säilytyskuitti täältä varastosta. Kuitti on päivätty noin 25 vuoden taakse ja siinä on vielä 25 vuotta säilytysaikaa maksettuna. Hän kertoo muille, että hän on jättänyt tänne säilytkseen tavaraa kun hän viimeksi kulki tästä läpi matkalla IT-kouluun, nyt hän voisi käydä katsomassa onko siellä mitään hyödyllistä mitä voisi ottaa mukaan. Holly ja Vega haluavat lähteä mukaan, mutta kun Gumaka lähtee juoksemaan oikaisten poikittain suoraan kohti lokeroa putoa liukuhinoja pitkin kulkeava Vega heti alussa kannoilta. Holly juoksee perässä ja Gumaka ja Holly saapuvat perille kohtuullisen hyvässä kunnossa.

Perillä Gumaka avaa lokeron ja ottaa esiin sieltä vahvasti panssaroidun laukun. Laukussa on numerokoodilukko, mutta Gumaka ei tietenkään tiedä koodia ja laukku tuntuu olevan lukossa. Hän kokeilee alkuperäistä koodia ja paria muuta ja selittää Hollylle, ettei nyt muista mikä tuo koodi olikaan, siitä kun oli niin kauan aikaa. Holly yrittää tutkia sitä skannerillaan, mutta ei saa mitään selville. Sen jälkeen Holly lähtee hakemaan jotain tarvikkeidensa joukosta ja Gumaka jää kokeilemaan muita lukuja. Hetken päästä Holly palaa takaisin mukanaan Vega ja raskas leikkuri. Gumaka ei suostu laukun tuhoamiseen ja niin he laittavat sen takaisin ja palaavat takaisin muiden muokse. Sen jäkeen koko ryhmä lähtee kohti lähetystöä. Tullissa he joutuvat maksamaan tutkimusmaksun ja lähtevät junalla kohti Lontoota. Asemalta on lähetystöön vielä noin kilometri, jonka he kävelevät rauhallisesti.

Ninju ilmoittaa ryhmän turvallisuuspäällikölle ja tämä kertoo ryhmälle tilanteen. Ryhmä tulee toimimaan pääasiassa vartiotehtävissä ja asetusta voi kuitata asevarastolta tainnuttimen. Loppupäivä menee byrokratian hoitamiseen. Jossain vaiheessa tulee puhetta siitä että Katamaraanien kanssa käydään hippasta tainnuttimilla ja kun maan poliisit eivät oikein pidä siitä vaihtuu väki aika tiheästi kun porukkaa karkoitetaan pois maasta. Lisäksi turvallisuuspäällikkö kertoo, että eräässä tällaisessa kilpajuoksussa he olivat hukanneet 25 vuotta sitten atomipommin. Tässä vaiheessa Gumaka laskee yhteen kaksi

+ kaksi ja kysyy onko se sellainen tukevan matkalaukun näköinen laite
ja kun kapteeni myöntää, niin Gumaka antaa hänelle sen tavaralokerokuitin ja sanoo, että se löytyy tuosta lokerosta, lisäksi hän kertoo, että hän sai tämän kuitin mukaansa tänne lähdettäessä.

Aamuherätys klo 0550 on muille paitsi Ninjulle hieman hankala. Ninju heräsi jo parin tunnin unen jälkeen virkeänä ja on palloillut jo monta tuntia ympäriinsä. Kaikki muut paitsi Gumaka lähtevät heti aluksi anglamanin peruskurssille. Gumaka harjoittelee tainnuttimen käyttöä ja koordinoi hämäystoimintoja.

Palkkapäivä.

Kaikki liikenevät joukot kerätään kasaan ja pidetään tainnutintarkastus ja lisäksi käteen tungetaan valokuva. Käsky kuuluu, että etsikää hänet ja tuokaa tänne. Miestä etsii kuulemma ainakin kolme muuta tahoa (Beta, Katamaraanit ja paikalliset poliisit). Ryhmät lähtevät liikkeelle siviiliasussa metrolla. Ninjun ryhmä jakaantuu kolmeen osaan. Etummaisena kulkee Gumaka tummassa puvussa mustan sateenvarjon kanssa. Hänen seuraassaan on smokissa kulkeva Tafas. Keskellä kulkee amerikkalaisturistiryhmä, eli Holly bermudashortseissa, ison kameran kanssa, Vega oloasussa (reibanit päässä) ja Luise nuorisonvapaa-ajanasussa. Perää pitää ninjajoukko Ninju.

Ryhmän ohi ajaa poliisiauto, joka ensin seuraa viitisen minuuttia Ninjua ja jatkaa sitten eteenpäin pysähtyen Gumakan ja Tafasin luona varottamaan heitä siitä, ettei tämä alue ole turvallista ja lisäksi tuon amerikkalaisturistilauman takana on joku ihme hiippari, sitä kannattaa varoa. Muuten ryhmä pääsee tutkimusalueelle ilman sen suurempia ongelmia, mitä nyt joku lapsi huutelee äidilleen "Hei katso ninja" osoittaen Ninjua.

Ryhmä aloittaa tutkimukset, mutta kukaan ei tunnu edes haluavan katsoa kuvaa, saati sitten sanomaan mitään siitä. Ryhmä kehittää uuden lähestymistavan. Gumaka ryhtyy toimimaan uuden tv-kilpailun hakijana, joka yrittää löytää kilpailuun kilpailijoita. Ideana on, että Gumaka näyttää kilpailijaehdokkaille kuvia ja kysyy henkilöiden nykyistä olinpaikkaa ja jos joku tietää oikean vastauksen otetaan hänen tietonsa ylös ja hän on mukana arvonnassa, jolla voi päästä mukaan tv-kilpailuun. Pakassa on tietysti viisi hakemamme henkilön kuvaa ja pari muuta, niin, että joku edes joskus onnistuu. Tafasin tehtävänä on toimia virallisena valvojana ja tarkistaa pakka joka kerta kun he saapuvat uuteen kapakkaan. Ensimmäisessä kapakassa Gumaka buuataan ulos. Seuraavaksi on pari matkustajakotia, joissa Holly käy etsimässä setäänsä, mutta ilman menestystä. Matkustajakotien jälkeen on taas kapakka, mutta Gumaka haistaa jo parinkymmenen metrin päähän marin hajun ja päättää mennä yksin sisään tutkimaan paikkaa. Gumaka ostaa sisältä kolme askia mari-sätkiä ja kyselee tietoja, mutta ei saa mitään selville.

Seuraavaksi tulee matkustajakoti, jossa Holly käy taas kysymässä setäänsä. Sisällä oleva likimain kuuro, sokea, juoppo neekeri kertoo heille, että ei hän ole nähnyt miestä, vaikka hän asuikin aikaisemmin tuolla ylhäällä. Miestä on kuulemma kyselty aika paljon, edelliset kysyjät lähtivät noin 20 sekuntia tuonne ylös ja ovat siellä vieläkin.

Holly ja Vega tulevat ulos ja kertovat tilanteesta. Ninju painuu roskiksen taakse piiloon, Tafas ja Gumaka menevät 50 metrin päähän riitelemään kartan kanssa siitä mihin suuntaan pitäisi lähteä. Holly ja Vega menevät suoraan matkailukodin eteen ottamaan valokuvia toisistaan. Luise painuu seinän viereen norkoilemaan. Hetken kuluttua ovesta kurkistaa mies ja kun hän näkee Vegan ja Hollyn vetäsee hän oven nopeasti kiinni. Tässä vaiheessa Tafas ja Gumaka lähtevät tulemaan lähemmäksi jatkaen edelleen väittelyä. Parin sekunnin päästä ovi aukeaa ja sieltä astuu esiin kolme tyyppiä, joista kaksi ampuu Vegaa pudottaen tämän ja vain yksi ampuu Hollyä saamatta mitään aikaiseksi. Holly vetää aseensa esiin samalla kun häntä ampunut ampuu uudestaan. Kaksi muuta etsivät tällä välin muita maalitauluja.

Holly saa aseensa esiin, mutta ei ehdi ampua ennen kuin kaikki kolme tyyppiä ampuvat häntä niin, että hän menee tajuttomaksi. Tafas ja Gumaka jatkavat kohti tyyppejä, mutta eivät tee vielä mitään muuta. Kaksi miehistä laittavat aseet pois ja kolmas menee aseen kanssa tutkimaan maassa makaavia tyyppejä. Kun Tafas ja Gumaka ovat noin kolmenkymmenen metrin päässä päättää Gumaka yrittää pelotella tyypit pois huutamalla kovaan ääneen "mitä täällä oikein tapahtuu". Viholliset tuntuvat olevan aika liipasinherkkiä, koska se kaveri, jolla on ase käsillä, käännähtää heti ampumaan Gumakaa. Gumaka hyppää suojaan samalla kun häntä osutaan pari kertaa, Tafas lähtee rynnäkköön ja ampuu molempia seisovia kerran ennen kuin parin kymmenen metrin päästä viholliset onnistuvat pudottamaan Tafasin, yhteislaukauksilla . Tällä välin toisella puolella roskiksien takana suojassa oleva Ninju on ehtinyt ottaa hyvän ampuma-asennon ja kun viholliset kääntyvät häntä kohti ampuu hän kahta pystyssä seisovaa ja saa heidät aika heikkoon kuntoon. Viholliset kääntyvät Ninjua kohti, mutta muutaman sekunnin tulitaistelun jälkeen Ninju pudottaa toisen seisovan tyypin, toinen on niin heikossa kunnossa, että tämä tähtää horjuen Ninjua. Samassa kuuluu hirmuinen jysähdys ja matkailukodin yläkerran seinästä lentää pala pois tippuen tajuttoman Vegan päälle. Pikku Luise siellä vain käytti yli tehokasta tainnutintaan ja poisti vihollisten yläkerran vahvistuksen. Gumakakin kuulee tuon jysäyksen ja kurkistaa portaikosta, mutta ei näe mitään ammuttavaa.

Ninju ja maassa suojassa oleva tyyppi ampuvat toisiaan silmittömästi, samalla kun juuri ja juuri tajuissaan oleva pystyssä seisova tyyppi tähtää Ninjua. Gumaka yrittää kuumeisesti etsiä jotain ammuttavaa ja lopulta löytääkin tuon pystyssä seisovan tyypin ja ryhtyy tähtäämään. Seinään nojaileva tyyppi ampuu Ninjua niin, että tältä kirpoaa ase kädestä ja Ninju itse painuu suojaan samalla kun häntä ammutaan vielä muutaman kerran.

Gumaka tähtää hetken aikaa ja ampuu sitten seisovaa tyyppiä juuri kun maassa makaava singahtaa miehen editse sisälle taloon. Vielä muutama laukas ja seisova mies putoaa, jonka jälkeen Gumaka ryhtyy taas etsimään uusia maalitauluja. Mitään ei näy, joten Gumaka hälyttää apua lähetystöstä, mutta keskustelun päälle tulee poliisien ilmoitus, että lähetämme partion heti, pysykää paikoillanne. Gumaka yrittää saada yhteyttä muihin, mutta kukaan ei vastaa ja Gumaka päättää itse poistua paikalta välttääkseen pidätyksen.

Holly vapautetaan.

Tafas, Ninju ja Vega ohjataan ystävällisesti lontoon avaruussatamaan ja ilmoitetaan että te olette epätoivottuja henkilöitä maassa. Selvemmin sanottuna heidät karkoitetaan.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Holly Barxie
+ Technician/Human	Aarni		15.1.67		-		-
+
+ Gumaka Resitavies
+ Gentleman/Human	Kivinen		15.1.67		-		-
+
+ Tafas Ruiaxa
+ PR/Human		Ahponen		23.1.67		-		-
+
+ Ninju Shurikei
+ Ninja/Human		Riikonen	25.1.67		-		-
+
+ Vega Three
+ Pilotti/Human		Alakoski	23.1.67		-		-
+
+ Apostis
+ ???/Human		NPC
+
+ Fang
+ ???/Human		NPC
+
+ Alice Three
+ ???/Human		NPC
+
+ Luise Baroxie
+ ???/Human		NPC

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>