TSM Osa 9, Luku 082 (tsmpart9/tsmpart9.082)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

82. luku

Lohikäärmeprinsi esittättyy jossain vaiheessa Eldrin Ashida Gineksi. Tämän jälkeen ryhmä kerää kärryllisen käsikranaatteja ja ottaa mukaan vielä sen ehjän panssarintorjuntatykin, mutta ilmatorjuntatykit he tuhoavat. Fihi ottaa toista putkesta kiinni neljällä kädellä ja katkaisee sen niin, että se taipuu maahan asti. Crog muuttuu isoon muotoon ja ottaa ilmatorjuntatykkiä putkesta kiinni tarkoituksenaan hakata sillä vuorenseinään, mutta valitettavasti piippu katkeaa kun hän yrittää nostaa tykkiä siitä.

Jevgeni harjoittelee panssaritorjuntatykillä ampumista maalitauluna pieni keppi, johon Fihi on vetänyt kynnellä viivan. Jevgeni ampuu pari senttiä viivan yläpuolella kepin poikki. Ryhmä ottaa panssaritorjuntatykkiin kolmisenkymmentä ammusta toisiin vankkureihin ja lähtee liikkeelle.

Pari tuntia myöhemmin Fihi kuulee, että vastaan on tulossa seuraava patalijoona 600 metrin päässä. Lisäksi korkealla ilmassa näkyy yksi ilmeisesti tiedustelukone. Fihi piilottaa panssaritorjuntatykin asemiin tien vieressä olevaan ojaan. Gardan ottaa Brassen avukseen ja menee viiden kevyen konekiväärin kanssa vastakkaiselle puolelle laaksoa niin, että Gardan ampuu ja Brasse vaihtaa aina vöitä sillä välin kun Gardan tyhjentää seuraavaa konekivääriä. Gardanin löytämä asema on erinomainen, se näyttää aivan siltä kun se olisi luonnon muodostama bunkkeri. Crog ottaa raskaan konekiväärin ja etsii itselleen hyvän aseman näiden kahden paikan välistä.

Jevgeni käy tekemässä tien reunaan pari ansaa ja kun vihollisten ensimmäinen jeeppi tulee näkyviin, hän palaa tykille. Jeepin perässä 150 metrin päässä tulee panssarivaunu ja siitä 50 metrin päässä kuorma-auto. Gardan avaa tulen jeeppiä kohti ja jeepin miehistö hyppää ulos samalla kun Crogkin avaa tulen. Jevgeni ampuu tankkia pari kertaa ja sen jälkeen sen miehistö hyppää ulos. Crog ja Gardan ovat siirtyneet ampumaan takana olevaa kuorma-autoa. Jevgeni ampuu tykillä kuorma-auton paskaksi ja Crog hoitelee sieltä miehistöä pois. Jevgenikin ampuu myös yhden ryhmän sotilaita pois tykillään. Jossain vaiheessa Crog huomaa kauempaa näkyviin tulevat tarkkailijat ja ampuu niistä kaksi pois, Jevgeni huomaa kolmannen ja ampuu sen kiväärillä pois.

Loputkin sotilaat saadaan ammuttua helposti pois. Tässä vaiheessa viholliset heittelevät savuja suojakseen ja vähän myöhemmin kaksi panssarivaunua lähtee hyökkäykseen ja samalla nousee myös parisataa sotilasta ylös ja lähtee rynnäköllä hyökkäämään kohti. Jevgeni ampuu toisen tankin tykin rikki ja sen jälkeen pari miehistökranaattia, ennen kuin tuhoaa toisen panssarivaunun suoraan osumalla tykkiin. Toinen kompanja lähtee hyökkäykseen ensimmäisen perässä ja kolmas kompanja lähtee Crogin kimppuun.

Crog avaa tulen kohti hyökkäävää kompanjaa ja käyttää samalla pari erikoisominaisuutta. Ensimmäisenä hän tekee sinne puhuvan suun, joka huutaa Crogin tunnushuutoa, seuraavaksi hän laittaa sotilaiden eteen yhden rosvon, joka lähtee pötkimään pakoon. Komantena hän kutsuu paikalle jättiläiskärpäsen, joka on noin 10 senttinen ja sen jälkeen hän tekee hyökkäävien kiinalaisten juoksureitin poikki pienen puolimetriä leveän puron.

Tämän jälkeen hän siirtyy uusiutuviin erikoisominaisuuksiin, eli ensin hän lähettää yhden tankin poimuportista läpi ja käärmepuuska tönäsee muutaman kiinalaisen kumoon ja sen jälkeen he jäävät myrkkykäärmeiden joukkoon. Viimeisekä hän kutsuu paikalle useamman tuhannen miehen munkkioppilasarmejan, joka tappaa koko Crogia kohti tulevan kompanjan noin minuutissa ja sen jälkeen armeja poistuu. Tämän jälkeen Crog koittaa vielä parantaa omaa ampumataitoaan ja saakin parannettua kaukoasetaitojaan.

Jevgeni ampuu tykillä sotilaita pois ja Gardan tyhjentää konekiväärivöitä sotilaisiin. Tankki huomaa Jevgenin ja suuntaa juuri tykkinsä häntä kohti kun Fihi käyttää kolme erikoisominaisuus sarjaa. Ensimmäisenä tulee viisas mies, joka vaihtaa Jevgenin ammatin sageksi. Seuraavana tulee goblin, joka ei pysy tankink komentajan luukun vieressä pystyssä, vaan putoaa maahan. Seuraavaksi hän tekee aseeseen kädet, jotka kiltisti vilkuttaa ympärilleen. Ensimmäisen sarjan viimeisenä hän laittaa vahdin tielle, mutta nämä vahdit ovat toista maata kuin ne edelliset luolaa vahtineet ja nämä lähtevät pakoon.

Toisen sarjan alussa hän poistaa omat sairautensa (lykantropia, mentalismiallergia), sen jälkeen hän saa alkemia erikoisominaisuuden, jolla hän yrittää vaihtaa Crogin, joka juuri on tullut savun seasta näkyviin, ammattia. Valitettevasti hän ei onnistu, vaan kaikki Crogilla ole metalli muuttuu vain kullaksi. Seuraavana hän saa erikoisominaisuuden, jonka nimi on "voi määritellä, portteja / linkkejä minne (tahansa)". Pienellä iteraatiolla hän saa määriteltyä portin tankin komentajan luukusta Zentli Keepin tavernan ulko-oveen. Viimeisenä tässä sarjassa tulee ohita ilman näkemistä, jolla hän muuttaa koko kiinalaisarmejan näkymättömäksi. Tosin kiinalaiset tulevat aika nopeasti näkyviin sitä mukaan kun he ampuvat tai tekevät jotain muuta hyökkäävää jne.

Seuraavasta sarjasta tulee ensimmäisenä pelin pitäjä, jolla Jevgeni saa kiinalaisen shakin nappulat, joita hän tuntuu pystyvän komentamaan. Seuraavana hän poistaa yhdeltä kiinalaiselta tutkinnon ja kolmannella hän nukuttaa yhden kiinalaisen kunnes tulee aamu tai kunnes sota lopppuu. Viimeisenä hän animoi kuolleita ja antaa niille käskyn vallata se tankki, jossa tuo hänen tekemä porttinsa on.

Crog saa tankin näyviinsä ja huomaa, että se on juuri ampumassa Jevgeniä, joten hän pysäyttää sen käskyllään. Jevgeni hyppää pois tykin suojista pakoon paria sekunnin murto-osaa ennen kuin tankin ammus osuu tykkiin. Fihi huutaa Jevgenille, että toinen suunta, tuolla on tuo tankki, jonka luukusta pääsee meidän ulottuvuuteen. Jevgeni tekee U-käännöksen ja huutaa, että hän ottaa ensimmäisen komppanjan, älkää koskeko niihin.

Fihi hyppää Jevgenin kimppuun käyneen tankin päälle ja vetää kuskin luukun auki ja heittää siitä käsikranaatin sisään. Sen jälkeen hän hyppää ylös tornin päälle ja vetää lataajan luukun auki ja heittää siitä käsikranaatin sisään. Valitettavasti tässä vaiheessa Fihi unohti ottaa sokan irti, joten käsikranaatti ei räjähdä, mutta lataaja avaa luukun ja hyppää nopeasti ulos. Fihi ottaa miehestä kiinni ja heittää miehen kolmenkymmenen metrin päähän. Samassa paikalle tulee kuutisenkymmentä epäkuollutta ja ne ryhtyvät hakkaamaan tankkia kiväärinperillä.

Fihi kääntää komentajan konekiväärin taaksepäin ja ryhtyy ampumaan takana olevaa komppanjaa ja kun epäkuolleet yrittävät käydä hänen kumppuunsa hän ampuu niitä pois konepistoolillaan. Jevgeni saa ensimmäisen komppanjan tuhottua ja samassa häntä ryhdytään ampumaan toisella tankilla, joten hän hyppää toisen komppanjan kimppuun kiertäen samalla tankin sivulle. Jevgeni tappaa toista komppanjaa käsikranaateilla ja siinä aikana hän joutuu sumun ulkopuolelle ja kun kolmas komppanja näkee, miten yksi mies tappaa porukkaa nyrkeillä miten sattuu ja heittelee vielä samalla käsikranaatteja, alkaa se olla heille liikaa. Viimeinen pisara on se kun yksi käsikranaatti räjähtää Jevgenin kädessä ja tämä vain katsoo ihmeissään "mitä oikein tapahtui" ja ryhtyy sitten repimään ensimmäiseltä vastaantulijalta asetta kädestä hänen oman hajonneensa tilalle. Tässä vaiheessa kolmas komppanja lähtee juoksemaan pakoon.

Jevgeni tappaa toisen komppanjan ja sen jälkeen hän heittää häntä kohti ampuvaa tankin komentajaa käsikraanatilla, mutta se kimpoaa pois Jevgeniä kohti, joten hän vetää aseen selästään ja iskee käsikranaatin takaisin komentajaa kohti. Käsikranaatti räjähtää juuri ennen osumistaan komentajaan tappaen tämän. Seuraavaksi Jevgeni hyppää sitten tankin päälle ja heittää käsikranaatin lataajan luukusta sisään. Koko tykkitorni räjähtää ja lentää kymmenien metrien päähän. Päällä oleva Jevgeni saa pari pientä mustelmaa ja päätyy jokeen. Samassa alueelle alkaa tippua kranaatiheittimen kranaatteja, joten Fihi ja Ashida siirtyvät tankin sisälle suojaan.

Crog, joka on saapunut paikalle ottaa Jevgenin kanssa yhden likimain ehjän tankin ja lähtee hyökkäykseen. He pääsevät mäen reunukselle, jossa he saavat näyviin neljä panssaritorjuntatykkiä ja neljä konekivääriä. Jevgeni tuhoaa yhden tykin tankin tykillä ja kiinalaiset pysäyttävät tankin niin, että se ajaa päin seinää. Crog poistuu paikalta, mutta Jevgeni yrittää ampua uudestaan tykillä. Valitettavati hän painaa vahingossa tykin suuntauksen pieleen juuri kun on ampumassa, joten hän päättää sittenkin hypätä ulos. Juuri kun hän on hypännyt ulos tankkia ammutaan uudestaan, yksi ammuksista vipeltää hyvin läheltä Jevgenin vierestä niin, että se olisi osunut, jos Jevgeni ei olisi tehnyt juuri oikeaan aikaan väistöliikettä.

Jevgeni ja Crog palaavat muiden luokse ja Jevgeni, Crog, Fihi ja Gardan ottavat kaikki 12 sinkoa mukaansa ja lähtevät hyökkäykseen. He tuhoavat ensimmäisellä kolmella yhteislaukauksella kaikki kolme tykkiä ja kolme konekivääriä. Muut lähtevät lataamaan sinkoja, mutta Jevgeni jää paikalle ampumaan kymmenen sekunnin välein. Hän tuhoaa viimeisen konekiväärin ja sen jälkeen vielä yhden kuorma-auton.

Muutkin tulevat takaisin paikalle ja sen jälkeen ryhmä päättää lähtee etsimään niitä kranaatinheittimiä. He kiertävät kuorma-autot ja saavat näkyviinsä puolitoista kompanjaa sotilaita ja kun he käyvät hyökkäykseen avaavat nämä tulen ryhmää vastaan kivääräkranaatein. Ryhmä juoksee sotilaiden luokse ja kun Crog ja Jevgeni ryhtyvät tappamaan sotilaita nämä lähteävät pakoon. Heidän kimppuunsa käy vielä neljä hävittäjäpommittajaa, jotka eivät kuitenkaan saa mitään aikaiseksi.

Fihi on tässä vaiheessa noussut lentoon ja muuttunut näkymöttömäksi ja kun koneet hyökkäävät toisen kerran ne lentävät ihan Fihin vierestä, joten hän ampuu sitä singolla tuhoten sen perän. Lentäjä hyppää ulos ja Fihi menee hänen viereensä ottamaan ilmatorjuntasuojaa, mutta kauempana olevat ilmatorjuntatykit huomaavat Fihin ja lentäjästä huolimatta avaavat tulen häntä kohti, tosin lentäjä oli kyllä tässä vaiheessa jo kuollut Fihin rutistuksen jälkeen. Fihi pudottautuu suojaan ja palaa muiden luokse. Sen jälkeen ryhmä sitten kerääntyykin takaisin tankin luokse ja hyppää tankin komentajan aukosta sisään ja siirtyy...


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/48/2/1	4/48/2/1
+ rog/pld/mag/ill/.5orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	49/3/1/1/1	49/3/1/1/1
+ clc/thf/drd/psi/bskr/hmn	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/8		33/9
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-
+
+ For Cee M		23		23
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202-360 -		-
+
+ Brasse Holden		4/13		4/13
+ Rogue/Fighter/Arab	NPC		12.5.837	-		-
+
+ Erik Baijabori	0		0
+ nb w/human		NPC		16.5.837	-		-
+
+ Eldrin Ashida Gine	64		64
+ prinssi/dragon	NPC		8.8.837		-		

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>