TSM Osa 9, Luku 081 (tsmpart9/tsmpart9.081)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

81. luku

Crog päättää lopettaa keskustelun kylänvanhimpien etsimisestä kylästä laittamalla kylään 50 metriä pitkän, 30 metriä leveän ja 20 metriä korkean taistelurobotin, joka ryhtyy välittömästi tuhoamaan kylää ja ympäristöä. Ryhmä toteaa, että on varmaan parempi mennä suojaan luolaan sen verran tehokkaasti tuo tuntuu ampuvan kaikkea mikä liikkuu tai on muuten vaan sen näköinen että sitä on kiva ampua. Ryhmä palaa vesilammikko luolaan ja Fihi ryhtyy opettamaan Jevgenille psion-listoja. Illalla ryhmä jää luolaan nukkumaan. Yön aikana luolaan tulee vessaveden mukana yksi kiinalainen, joka on aivan paniikissa. Jevgeni rauhoittaa miehen ja kuulee, että se robotti on kuulemma noussut vuoren laelle ja ampuu sieltä kaikkia. Mies oli hypännyt jokeen pakoon ja joutunut sitä kautta tänne.

Ryhmä tekee aamulla pitkän käytävän psioneilla ja palaa sitten luolaan opiskelemaan.

Jevgeni ja Fihi lähtevät tekemään jatkoa edellisen päivän käytäviin. Jevgeni tekee ensin yhden ja sen jälkeen Fihi tekee seuraavan käytävän, mutta se tulee puolessa välissä melkein pintaan ja siitä puuttuu katto usean metrin matkalta. Fihi menee ko kohtaan katsomaan ja huomaa ulkona kiinalaisen vartiomiehen noin kymmenen metrin päässä aukosta. Hän katsoo paremmin ja huomaa, että heti alapuolella on tie, johon on pudonnut sortuneesta katosta kiviä ja kivikasan taakse on pysähtynyt kuorma-auto. Kuorma-auton kuski on siirtämässä kiviä pois ja lavalla oleva joukkue, vain polttelee tupakkaa ja keskustelee. Vartiomies nukkuu seisaalteen kymmenen metrin päässä luolasta. Fihi hakee Jevgenin paikalle ja keksii, että tämä on hyvä aika vaihtaa Jevgenin ammattia, joten hän heti käyttää neljän erikoisominaisuuden sarjan.

Ensimmäisenä tulee Leomudin sympatiaa, jonka Fihi laittaa kiinalaisten komentajan ja kuskin välille. Seuraavana tulee pelkurimainen kylpy ja sen Fihi laittaa kiinalaisryhmään. Kolmantena tulee aavekoira, joka tappaa nopeasti kiinalaisten apulaiskomentajan. Viimeisenä tulee erikoisominaisuus nimeltää putoa ja kolme pistettä vahinkoa. Fihi käyttää sen autoon, joka liukuu vähän matkaa alaspäin ja töksähtää penkkaan. Komentaja on juuri alkanut huutaa muille sotilaille, että "no niin tulkaapas sieltä auttamaan kuskia ja päästäkää kuski vuorostaan lepoon". Muut ovat sillä välin alkaneet hyppiä lavalta jokeen kylpemään.

Fihi käyttää heti perään toisen erikoisominaisuusarjan ja saa heti ensimmäisenä vaihdettua Jevgenin ammatin baskariksi. Seuraavalla hän saa itse taikaesineiden käyttämistaitoa kohtuullisen paljon ja seuraavankin hän käyttää itseensä ja joutuu vastustamaan myrkkyä, jossa hän kuitenkin onnistuu ilman ongelmia. Viimeisenä tulee taistelu niminen erikoisominaisuus, jonka hän laittaa ryhmän ja kiinalaisten välille.

Samalla kun sekä kiinalaisissa, että Jevgenissä ja Fihissä herää hirmuinen taisteluhenki ja he lähtevät hyökkäämään toisiaan kohti, Fihi käyttää kolmannen neljän erikoisominaisuuden sarjansa. Ensimmäinen erikoisominaisuus muuttaa apujohtajan sammakoksi, toinen laittaa yhden kiinalaisen hakkamaan kasveja, kolmas nostattaa yhden kiven ylös muumiona ja viimeinen etsintäkuuluttaa tuon muumion.

Jevgnei ja Fihi hyppäävät ylös luolasta ja lähtevät kiinalaisia kohti. Fihi henkäsee matkalla salamoitaan sen jälkeen kun kiinalaiset ovat ensin ampuneet heitä. Fihin henkäsy pudottaa pari kolme kiinalaista ja Jevgein ensimmäinen viiden iskun sarja neljä lisää. Seuraavaksi kaikki ovat lähitaistelussa ja Fihi pudottaa pari ja Jevgeni vuorostaan neljä vihollista. Loput kiinalaiset putoavat parissa kymmenessä sekunnissa, mutta kivimuumion tappamiseen menee aika paljon pitempään.

Jevgeni ja Fihi keräävät tavaroita ja kun he ovat saaneet ne kerättyä, Jevgeni yrittää huutaa muille, jolloin Fihi ottaa tavarat ja lähtee juoksemaan muiden luokse. Hetkeä myöhemmin Jevgenin luokse putoaa pari kranaattia ja hänkin tulee käytävään suojaan ja palaa muiden luokse. He kertovat muille mitä on tapahtunut ja koko ryhmä lähtee liikkeelle. Fihi ja Jevgeni menevät jo edeltä ja heitä vastaan tulee muutamia kiinalaisia sotilaita.

Fihi nostaa lattian lämpötilan 500 asteeseen ja kiinalaisiin tulee vipinää. Pari kiinalaista juoksee eteenpäin heitä kohti, joten Fihi tappaa ne. Sen jälkeen näkymättömänä oleva Jevgeni lähtee tutkimaan paljonko tuolla ulkona on sotilaita. Hän näkee, että ulkona on pari kuorma-autoa ja panssarivaunu. Lisäksi aukon ympärillä on kolmisenkymmentä sotilasta. Jevgeni menee ulos katsomaan ja näkee, että mutkan takana on vajaa kolmisenkymmentä kuorma-autoa lisää ja viimeisenä on toinen panssarivaunu. Lisäksi siellä on neljä ilmatorjunatykkiä jo valmiina asemissa.

Toisella puolella laaksoa on vielä kaksi kranaatinheitintä valmiina. Jevgeni tulee kertomaan Fihille asiasta ja hetken keskustelun jälkeen he päätyvät sunnitelmaan, jossa Fihi tekee käytävän takaviistoon ylös ja muut menevät sitä kautta ulos pakoon. Jevgeni menee ulos ja valmistautuu ampumaan panssarivaunua singolla. Sitä ennen hänen tosin pitää tappaa kymmenen miehen etuvartio ja pari tähystäjää. Kun Fihi tulee ylös hän näkee kuinka Jevgeni juuri seisoo hajasäärin yhden sotilaan yläpuolella ja iskee tätä pistimellä suoraan silmään tappen miehen täysin äänettömästi, ennen kuin siirtyy seuraavan vartiomiehen luokse.

Kun Jevgeni on tappanut kaikki vartiomiehet samalla menetelmällä on Fihi hakenut M:n ylös kertomaan miten tuolla kranaatinheittimellä tähdätään. M:n tietokone ei tunnista asetta, joten se ei voi kertoa miten se pitäisi kunnolla tähdätä. Kun kaikki ovat ylhäällä Jevgeni näyttää merkkiä ja ampuu singolla panssarivaunun takaosaa. Fihi ampuu kranaatin noin 40 metrin päähän lyhyeksi niistä kahdesta vihollisen kranaatinheittimestä. Gardan päästelee yhdellä kevyellä konekiväärillä sotilaita luolan edustalla. Jevgeni vaihtaa singon kivääriin ja ampuu kaikki neljä ulos tulevaa sotilasta ja vaihtaa sitten takaisin sinkoon, ampuen sillä vielä panssarivaunun tykin paskaksi.

Fihi on tällä välin korjannut tähtäystä ja ampuu uudestaan osuen keskelle vihollisten kranaatinheitin parin ammusvarastoa ja molemmat kranaatinheittimet lentävät mihin sattuun, samoin kuin miehistö. Gardan oli onnistunut tappamaan 200 luodillaan noin 150 sotilasta, tosin onneakin oli mukana, koska se paikalle rynnännyt kompanja oli tuhoutunut aika tehokkaasti kun yksi käsikranaatin kanssa paikalle juossut mies kuoli ja käsikranaatti putosi maahan.

Jevgeni tulee muiden luokse ja kun ryhmä on kasassa huomaavat he heitä kohti tulevan tiedustelukoneen. Fihi lähtee hyökkäykseen sitä kohti, samalla kun se avaa konekiväärillään tulen. Fihi lentää ensin noin 500 metrin päähän ja muuttuu sitten näkymättömäksi. Valitettavasti kun hän tekee spurtin hän tulee näkyväksi, mutta ampuja hämääntyi sen verran väliaikaista näkymättömyydestä. että Fihi pääsee lentokoneen alle piiloon.

Sen jälkeen hän nousee koneen sivulle, ottaa yhdellä kädellä konekivääristä kiinni ja toisella sivestä kinni ja iskee sen jälkeen ampujan vieressä olevan ikkunalasin sirpaleksi kirveellään. Sen jälkeen Fihi huomaa, että sekä lentäjä, että ampuja yrittävät paeta, joten hän tappaa ne yhdellä konekivääräsarjalla. Tämän jälkeen Fihi repäsee raskaan konekiväärän irti ja jättää syöksykierteessä olevan lentokoneen.

Kun Fihi palaa muiden luokse, he siirtyvät hieman kauemmaksi vuoren toiselle puolelle ja sitten ryhmä keksii, että ammutaan ne loput kranaatinheittimen ammukset niihin autoihin, täältä vuoren takaa, niin ei tarvitse raahata kranaatinheitintä mukaan. Jevgeni ampuu ja osuu ilmeisesti heti ensimmäisellä laukauksella yhteen räjähdysainelastissa olevaan kuorma-autoon, koska kuuluu heti voimakas räjähdys ja heti sen perään useita räjähdyksiä peräjälkeen. Pikaisella arvauksella ryhmä epäilee, että sillä meni varmaan noin viisi kuorma-autoa. Seuraavaksi Jevgeni ampuu etujoukkoon ja sieltä kanssa räjähtää kaksi autoa, loput ammukset eivät osu enää mihinkään räjähtäviin esineisiin. Saldoksi tuli siis 15 kuorma-autoa 7 kranaatilla. Ryhmä jättää kranaatinheittimen tähän ja pistää siihen vielä lapun, että "Kiitti lainasta".

Loppupäivän ryhmä matkustaa ilman ongelmia.

Seuraavana päivänä ryhmä saa seuraavan patalijoonan divisioonasta näkyviin, joten Fihi käyttää neljän erikoisominaisuuden sarjansa. Ensimmäisenä tulee avaruushenkiä, jotka hän laittaa ryhmän eteen, seuraavana tulee lappo, joka ottaa pari kiinalaista maalitaulukseen ja se siirtä ilmeisesti taitoa toiselta toiselle. Kolmantena tulee gremlin, jonka Fihi laittaa keskelle patalijoonaa. Viimeisenä tulee lohikäärmeisku, jolloin paikalle saapuu yli 50 maalohikäärmettä, jotka henkäisevät alas ja tuhoavat likimain kaiken. Pari hengissä olevaa sotilasta näkyy, mutta muuten ko patalijoona on kyllä tuhottu.

Muutamaa tuntia myöhemmin ryhmä saa näkyviinsä kolmannen patalijoonan, joten Fihi käyttää taas erikoisominaisuus sarjaansa. Ensimmäisenä hän laittaa patalijoonan komentajalle etsintäkuulutuksen, syynä patalijoonansa tuhoaminen. Seuraavaksi hän laittaa joen poikki jokiproomun. Kolmantena tulee kerjäläinen, jonka hän laittaa komentajan viereen ja viimeisenä hän laittaa patalijoonan keskelle viitisenkymmentä gnomea.

Crog päättää myös käyttää muutaman erikoisominaisuuden. Ensimmäisenä hän laittaa punaisen lohikäärmeen patalijoonan etupäähän, toiseen päähän kylmän lohikäärmeen ja keskelle maalohikäärmeen. Keskelle ryhmää hän laittaa vielä lisäksi kentaurin ja haamun. Sen jälkeen suorat hyökkäysasiat on loppu, joten hän alkaa kokeilemaan.

Ensimmäisenä hän kokeilee mitä tekee "luo rotkoryömimisköysi". Se tulee yhden kiinalaisen ja maan välille. Seuraavana on kokeiluvuorossa "pöytiä voidaan käyttää tai", josta syntyy parisenkymmentä pöytää, jotka putoavat muutaman onnettoman kiinalaisen päälle. Sen jälkeen ryhmä lopettaa erikoisominaisuuksilla leikkimisen ja siirtyy lähemmäksi ampumaan konekiväärillä sotilaita.

Tässä vaiheessa patalijoonan moraali pettää ja sotilaat lähtevät pakoon. Punaista lohikäärmettä osutaan ilmatorjuntatykillä, ja kylmää lohikäärmettä ammutaan niin paljon kivääreillä, että se putoaa, mutta taistelu on muuten aika nopeasti ohitse ja kentälle jää ainoastaan maalohikäärme ja paljon ruumiita. Crog, Fihi ja Jevgeni lähtevät katsomaan onko maalohikäärme agressiivinen. Kun he tulevat lähemmäksi maalohikäärme henkäisee heitä kohti, joten Crog kutsuu ensin paikalle lohikäärmeprinssin ja sen jälkeen hän tappaa maalohikäärmeen kuoleman sormella. Lohikäärmeprissi on punatukkainen parikymminen mies, joka kysyy, että mitä täällä on tapahtunut ja missä olemme.

Lyhyen juttelun jälkeen he ryhtyvät keräämään aseita patalijoonan rippeistä. He löytävät jopa yhden ehjän ilmatorjuntatykin. Heidän siinä ihmetellessä he kuulevat hävittäjän lähestyvän. Jevgeni hyppää ampujan paikalle ja Fihi lataa. Jevgeni pudottaa ensimmäisen koneen heti suoraan ensimmäisellä sarjalla osumalla koneen moottoreihin. Koko lentokone räjähtää tulipallona, mutta lentäjä onnistuu hyppäämään laskuvarjolla. Tämän jälkeen Jevgeni ampuu hypänneeltä lentäjältä päälaen irti.

Siinä kun he katsovat tulosta he kuulevat toisen suihkukoneen lähestyvän. Fihi lataa lisää ammuksia ja Jevgeni ampuu konetta pari sarjaa, mutta ei saa sitä tuhottua. Hävittäjä osuu Fihiin automaattitykillä, samoin lohikäärmeprinssiin osuu yksi ammus. Hävittäjä tekee vielä toisen hyökkäyksen, mutta sen jälkeen se pääsee pakoon. Pienten selvityksien jälkeen todetaan että kukaan ei ole vakavasti vahingoittunut.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/48/2/1	4/48/2/1
+ rog/pld/mag/ill/.5orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	49/3/1/1	49/3/1/1/1
+ clc/thf/drd/psi/bskr/hmn	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/8		33/8
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-
+
+ For Cee M		23		23
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202-360 -		-
+
+ Brasse Holden		4/13		4/13
+ Rogue/Fighter/Arab	NPC		12.5.837	-		-
+
+ Erik Baijabori	0		0
+ nb w/human		NPC		16.5.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>