TSM Osa 5, Luku 005 (tsmpart5/tsmpart5.005)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Kin Gova The Luser Magician (Riikonen)

Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo siinä ettei hän ole heittänyt kuin muutaman taian ja nekin ainoastaan taistelutilanteessa voidaan todeta ettei hän ainakaan mikään hyvä taikuri ole. Toisaalta hän on myös kuuluisa tarkkaavaisuudestaan ja siitä että yleensä saa kiinni kaikki pahantekijät etc linnassa.

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Todistukset vielä puuttuvat. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän muiden rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua). Valittaa että Kin häiritsee yhteyttä Jumalaan. Nukkuu aamuisin pitkään.

Grand Master B (Alakoski)

Hullu karateka ihminen, johon kukaan ei oikeastaan luota. Alunperin paikallisen kuningaskunnan tyyppejä. Selittää olevansa oppipoika ja sen huomaa, koska hän ei vielä tunnu osaavan mitään (ainakaan puutöitä), mutta opettelee kuitenkin innokkaasti, joten ehkä hänestä tulee vielä jotakin kunhan tulee hieman vanhemmaksi. Juosta hän ainakin osaa. Hänen valoa loistava viitta tuntuu antavan hänelle kunnioitusta ja tuijotusta menne hän meneekin. Jotkut väittävät, että viitan tarkoituksena on vain hämätä huomaamasta sisäistä hehkua, jota B (ja viime aikoina myös Kin) tuntuu hieman loistavan.

Yuba Yu (Ahponen)

Taas ninja. Tuntuu sekoilevan ihan yhtä paljon kuin B:kin.

Sir Jack, "No Mä Satu(ta)n Kohta" (Aarni)

Salamurhaaja, joka osaa ainakin hiipiä, väittää osaavansa myös jäljitystä yms tarpeellisia taitoja.


Vubin tarina

vuonna 3

5. luku

Käymme tuhotun pensaan luona, jossa Jack yrittää jäljittää pensaan jälkiä. Hän ei onnistu, vaikka näytänkin hänelle mistä jäljet lähtevät. Lähdemme Hostimiin päin, jotta Kin voisi yrittää etsiä sitä kruunua kylästä taikavoimillaan. Jack ja B heittelevät kärrynpyöriä meidän muiden ratsastaessa vieressä. Yuba heittelee B:tä kolikoilla aikansa kuluksi, mutta B hermostuu ja hyppää Yuban kimppuun. B ei kuitenkaan saa Yubasta otetta ja Yuba yrittää vain rauhoitella häntä. B hermostuu tästä lisää ja siirtyy Yuban hevosen kimppuun. Rauhoitan B:n taiallani ja hänen vieressään oleva Yuba taputtaa häntä päälaelle sanoen samalla "Kiltti poju".

Jatkamme matkaa, mutta emme kuitenkaan pääse montaakaan metriä eteenpäin, kun Jackiin yllättäen osuu kolme ja Kiniin kaksi nuolta. Heitän pakoon lähtevää viittä ogrea valopommilla, mutta he eivät ole siitä moksiskaan. Kin ampuu heitä sähkönuolella samalla kun Jack putoaa maahan aika heikossa kunnossa. B singahtaa perään saaden yhden kiinni. B potkaisee kiinnisaamaansa tyyppiä selkään, mutta ogre vain jatkaa juoksemista. Yuba ratsastaa heidän perässään yrittäen saada heitä kiinni ja Kin jatkaa sähkönuolien ampumista. Minä nousen ratsun selästäni ja menen katsomaan mitä Jackille on tapahtunut. Parannan Jackiä samalla kun odottelemme ogrien perään lähteneitä Kiniä, B:tä ja Yubaa takaisin.

Parannuksen loppuvaiheessa kuulen yllättäen 300 ogren yrittävän hiipiä kiven taakse suojaan. Kun katson tarkemmin totean, että itse asiassa niitä onkin vain 15, mutta meteli kyllä vastasi ogre-armejaa. Nousemme pystyyn ja minä rauhoitan kymmenen ensimmäistä ogrea. Pari ogrea ampuu Jackia, samalla kun Jack painuu hevosn taakse suojaan ja alkaa nousta hevosen selkään. Tässä vaiheessa minäkin katson parhaaksi poistua paikalta ja hyppään hevosen selkään ja lähden ratsastamaan täyttä vauhtia eteenpäin. Minua ammutaan pari kertaa lähietäisyydeltä ja viisi kertaa kauempaa, joten en ehdi kovin tarkkaan seurata mitä Jackille tapahtuu, huomaan vain että hän on ilmeisesti pudonnut jossain vaiheessa hevosen selästä, ilmeisesti tajuttomana. Jatkan ratsastusta jonkin matkaa ja pysähdyn sitten sitomaan haavojani. Palaan takaisin Lerreniin, jossa yövyn muita odotellen.

Odottelen koko päivän muita, korjaillen samalla taloa. Illalla saapuu Kin, joka kertoo että hän oli odotellut päivän muita eksyttyään ja sen jälkeen hän oli teleportannut kotiin, ottanut sieltä hevosen ja ratsastanut tänne. Yövymme odotellen B:tä ja Yubaa.

Yöllä joku murtovaras yrittää tulla sisään, mutta Kinin ovivaroitin laukeaa ja ulkona seisoo pökerryksissä oleva tyyppi. Nostamme hänet sisälle ja mietimme mitä teemme. Hetken kuluttua toteamme, että hän on kuitenkin niin kauan pökerryksissä, että emme jaksa kuulustella häntä. Heitämme hänet ulos toipumaan.

Odottelemme.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+ 					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Grand Master B
+ Worrier Monk/Human	Alakoski	30	30	814	-	-
+
+ Kin Gova, Court Magician
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	812	-	-
+
+ Sir Jack, "No Mä Satu(ta)n Kohta"
+ Assasin/Half-Orc	Ville		20	20	829	829	0
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		19	19	812	-	-
+
+ Yuba Yu (juuba juu)
+ Rogue/Half-Orc	Ahponen		19	19	828	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>