TSM Osa 5, Luku 004 (tsmpart5/tsmpart5.004)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Kin Gova The Luser Magician (Riikonen)

Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo siinä ettei hän ole heittänyt kuin muutaman taian ja nekin ainoastaan taistelutilanteessa voidaan todeta ettei hän ainakaan mikään hyvä taikuri ole. Toisaalta hän on myös kuuluisa tarkkaavaisuudestaan ja siitä että yleensä saa kiinni kaikki pahantekijät etc linnassa.

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Todistukset vielä puuttuvat. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän muiden rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua). Valittaa että Kin häiritsee yhteyttä Jumalaan. Nukkuu aamuisin pitkään.

Sir N. Nimetön (Aarni)

Pomon vanha taistelukaveri, omistaa samanlaisen kruunun kuin pomo. Osaa myös pari taika, joita tosin käyttää vain ilman panssaria, eli varsin harvoin.

Sir Bolivar "Eiku" Emmä Oo Paikalla Bewapofy (Ahponen)

Pomon pojanpoika, hullu ninja joka johtaa maamme pääarmejaa (ninja joukkoja (4*4 ninjaa)).

Grand Master B (Alakoski)

Hullu karateka ihminen, johon kukaan ei oikeastaan luota. Alunperin paikallisen kuningaskunnan tyyppejä. Selittää olevansa oppipoika ja sen huomaa, koska hän ei vielä tunnu osaavan mitään (ainakaan puutöitä), mutta opettelee kuitenkin innokkaasti, joten ehkä hänestä tulee vielä jotakin kunhan tulee hieman vanhemmaksi. Juosta hän ainakin osaa. Hänen valoa loistava viitta tuntuu antavan hänelle kunnioitusta ja tuijotusta menne hän meneekin. Jotkut väittävät, että viitan tarkoituksena on vain hämätä huomaamasta sisäistä hehkua, jota B (ja viime aikoina myös Kin) tuntuu hieman loistavan.

Yuba Yu (Ahponen)

Taas ninja. Tuntuu sekoilevan ihan yhtä paljon kuin B:kin.

Sir Jack, "No Mä Satu(ta)n Kohta" (Aarni)

Salamurhaaja, joka osaa ainakin hiipiä, väittää osaavansa myös jäljitystä yms tarpeellisia taitoja.


Vubin tarina

vuonna 3

4. luku

Aloitan rituaalin, jolla yritän parantaa B:n lantiota. Saan sen illalla valmiiksi ja B:n lantio alkaa parantumaan. Arvelen sen olevan täysin kunnossa noin viikon päästä.

Lähdemme kohti Hostimia, jonne Eiku ilmeisesti on päätynyt, koska häntä ei ole näkynyt eilisen jälkeen. Pääsemme perille ilman ongelmia, mutta kylän luona näemme kahdeksan miehen ratsupartion, joka vaikuttaa hieman ärtyneeltä. Yritän rauhoittaa heitä, mutta kolme heistä lähtee hyökkäykseen. Teen eteeni kilven puusta (kolme metriä korkea ja kuusi metriä leveä, lähinnä muuri), samalla kun N heittää hyökkääjiä keihäällä. Kin on jo normaaliin tapaansa paennut paikalta ja B yrittää päästä pois hevosen selästä. Johtajat (johtaja + apujohtaja) seivästävät N:n kuoliaaksi ja kolmas luuseri tappaa B:n. Kin heikentää porukkaa jääpallolla. Johtajat kääntyvät Kiniä kohti, joka pakenee jälleen. Minä heitän minuun päin kääntyvään johtajaan valopommin, jolloin johtaja on hetken aikaa ihan pökerryksissä. Apujohtaja kääntyy Kiniä kohti, joka yrittää pudottaa häntä salamalla, mutta ei onnistu. Kinin vahingoittama luuseri hyökkää minun kimppuuni mutta valopommi pudottaa hänet surkean näköisesti hevosen selästä. Säilön B:n samalla kun Kin pudottaa apujohtajan salamalla. Kinin kimppuun ryntää viiden ratsumiehen lauma samalla kun minä säilön N:n. Kin lähtee tulemaan minua kohti. Johtaja seuraa ja menettää sielunsa jumalani voiman avulla. Kin toteaa, että "vitut nyt häivytään" ja teleporttaame pois. Kin ottaa mukaan B:n, mutta ei N jää tanterelle (tosin kyllä säilöttynä, joten hän menee huonoon kuntoon vasta parinkymmenen tunnin päästä).

Tutkin B:n ja totean että hän tarvii uuden silmän ja aivoihin pieniä parannuksia. Lähetän Kinin kertomaan pomolle tapahtumista ja painun nukkumaan, jotta saan taikavoimani takaisin. Yöllä huomaan kuinka huoneeni yllättäen tulvii. Painun ovelle ja päästän veden ulos. Oven ulkopuolella seisoo pomo, joka karjuu minulle kysyen miksi herätin hänet yöllä. Selitän että enhän minä häntä herättänyt, minähän lähetin Kinin vain kertomaan, että pomon kaveri N on kuollut ja hänen pojanpoikansa on teillä tietämättömillä ja että jos N:ää halutaan pelastaa niin aikaa olisi ollut noin parikymmentä tuntia, eli nyt vielä noin kymmenen tuntia. Pomo toteaa, että aika sikaa kun kaveri meni kuolemaan noin helposti ja kun lisäksi N:llä oli vielä se kruunukin. Kruunua ei mielellään ei päästäisi vääriin käsiin. Kruunun saaminen takaisin on toisaalta aika hankalaa. Totean että linnan maagikko (Kin) löytää sen varmaan aika nopeasti.

Heitän aamulla muutamia parannustaikoja B:hen. Aloitan silmän uudelleen rakentamisella ja sitten korjailen sen jälkeen hieman pääkalloa. Illalla nostan B:n takaisin henkiin. Olisin jopa pystynyt parantamaan hänen aivojaansakin pikkuisen, mikäli en olisi epäonnistunut ensimmäisessä silmän uudelleenluonti taiassani.

Kin palaa linnaan, hän oli paennut linnasta peläten pomon raivoa. Vartijat kertovat Kinille heti portilla, että pomolla on asiaa. Kin saa tehtäväkseen hakea N:n kruunun takaisin. Kin lähtee heti matkaan.

Parantelen N:ää.

Kin palaa takaisin epäonnistuneena. Hän kertoo törmänneensä trollilaumaan, taistelleensa urhoollisesti, mutta sitten hän oli mennyt tajuttomaksi ja melkein kuollut. Hän oli selvinnyt todella täpärästi. Huijaamme Kinin valheenpaljastuskokeeseen, jossa hän epäonnistuu surkeasti. Kuulusteluissa selviää että trolleja oli kolme ja kun kysyimme Kiniltä oliko hän lähtenyt pakoon vastaa Kin ettei. Tässä vaiheessa valheenpaljastustaika antaa Kinille sellaisen shokin että hän menee tajuttomaksi ja hänelle tulee muitakin vammoja. Parannan hänet ja harmittelen, että kuulustelu oli loppunut niin lyhyeen.

Saamme pomolta tehtäväksi etsiä niitä hirviökutsujia. Päätämme ottaa mukaan matkalle hävinneen Eikun tilalle yhden hänen alaisistaan (virkaatekevä johtaja Yuba Yu).

Matkalla Lerreniin B törmäsi taas pensaaseen, mutta hän tuhoaa sen parissakymmenessä sekunnissa. Pääsemme perille Lerreniin, jossa kuulemme, että sinne on hyökännyt mato vain pari yötä sitten. Kin heittää etsintä taian, yrittäen löytää sitä meidän aikasemmin löytämää matokutsujaa. Hän havaitsee sen heti pari metriä alaviistoon sen talon nurkalta, johon mato oli hyökännyt. Käymme hakemassa kutsujamaljakon talon alta olevasta käytävästä. Seuraavaksi palaamme B:n tuhoaman pensaan luokse tutkimaan sitä tarkemmin. Löydämme puskan jäljet, joten lähdemme seuraamaan niitä taaksepäin, mutta hukkaamme ne aika pian. Palaamme kylään etsimään jäljittäjää, mutta kun B yrittää kysellä sellaista hän saa vain aikaisesksi että koko kylän väki painuu piiloon. Käymme kapakassakin etsimässä ihmisiä, mutta sekin on ihan tyhjä. Päätämme jäädä kylään yöksi. Kun lähdemme palaamaan kapakasta takaisin siihen taloon, mihin se mato oli hyökännyt, jossa meidän oli tarkoitus yöpyä, minä menen hieman pökerryksiin, kun avaan kapakan ovea. B ja Yuba sekoilevat kantaen minua ympäriinsä. Toinnun noin tunnin päästä, joten painumme nukkumaan. Totean että olin mennyt tajottumaksi jonkun taian vaikutuksesta, joka oli lauennut juuri sillä hetkellä kun olin koskenut ovea, joten epäilen vahvasti Kiniä (joka oli käynyt piirtelemässä molempiin oviin jotakin aiksemmin).

Aamulla toteamme että Sir Jack on saapunut paikalle ja istuu keskellä huonetta olevalla tuolilla. Ihmettelemme hieman miten hän oli päässyt sinne ilman että meidän vartiomiehemme oli huomannut mitään, mutta toteamme että hän oli tullut sisään epärehellisin keinoin.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+ 					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		19	19	812	-	-
+
+ Kin Gova, Court Magician
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	812	-	-
+
+ Sir N. Nimetön
+ Leader/Necr./Uruk-Hai	Ville		12/4	12/4	814	816	2
+
+ Sir Bolivar "Eiku" Emmä Oo Paikalla Bewapofy
+ Rogue/Half-orc	Ahponen		19	19	814	815	1
+
+ Grand Master B
+ Worrier Monk/Human	Alakoski	30	30	814	-	-
+
+ Yuba Yu (juuba juu)
+ Rogue/Half-Orc	Ahponen		19	19	828	-	-
+
+ Sir Jack, "No Mä Satu(ta)n Kohta"
+ Assasin/Half-Orc	Ville		20	20	829	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>