TSM Osa 5, Luku 003 (tsmpart5/tsmpart5.003)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Kin Gova The Luser Magician (Riikonen)

Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo siinä ettei hän ole heittänyt kuin muutaman taian ja nekin ainoastaan taistelutilanteessa voidaan todeta ettei hän ainakaan mikään hyvä taikuri ole. Toisaalta hän on myös kuuluisa tarkkaavaisuudestaan ja siitä että yleensä saa kiinni kaikki pahantekijät etc linnassa.

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka väittää osaavansa muutakin kuin vain parantaa. Todistukset vielä puuttuvat. Clericistä liikkuu paljon huhuja, että hän olisi demonien riivaama. Joidenkin mielestä koko ajan, joidenkin mielestä oli vain joskus nuorempana. Valittelee itse ettei osaa taistella ja taistelussa tuntuukin keskittyvän enemmän muiden rauhoitteluun (yleensä vihollisten, toisaalta joskus näyttää siltä että omatkin kaipaisivat rahoittelua). Valittaa että Kin häiritsee yhteyttä Jumalaan. Nukkuu aamuisin pitkään.

Sir N. Nimetön (Aarni)

Pomon vanha taistelukaveri, omistaa samanlaisen kruunun kuin pomo. Osaa myös pari taika, joita tosin käyttää vain ilman panssaria, eli varsin harvoin.

Sir Bolivar "Eiku" Emmä Oo Paikalla Bewapofy (Ahponen)

Pomon pojanpoika, hullu ninja joka johtaa maamme pääarmejaa (ninja joukkoja (4*4 ninjaa)).

Grand Master B (Alakoski)

Hullu karateka ihminen, johon kukaan ei oikeastaan luota. Alunperin paikallisen kuningaskunnan tyyppejä. Selittää olevansa oppipoika ja sen huomaa, koska hän ei vielä tunnu osaavan mitään (ainakaan puutöitä), mutta opettelee kuitenkin innokkaasti, joten ehkä hänestä tulee vielä jotakin kunhan tulee hieman vanhemmaksi. Juosta hän ainakin osaa. Hänen valoa loistava viitta tuntuu antavan hänelle kunnioitusta ja tuijotusta menne hän meneekin. Jotkut väittävät, että viitan tarkoituksena on vain hämätä huomaamasta sisäistä hehkua, jota B (ja viime aikoina myös Kin) tuntuu hieman loistavan.


Vubin tarina

vuonna 3

3. luku

Törmäämme noin kolmenkymmenen ogren laumaan. B ja N menevät keulille ja lähtevät kävelemään laumaa kohti. Minä ja Eiku tulemme hieman perässä. Kin häviää näkyvistä normaaliin tapaansa. Ogrelauma jakaantuu kahtia ja päästää meidät lävitse. Viimeisenä tulevaa Kinin hevosta he kuitenkin katsovat ruuaksi, ja hyökkäävät sen kimppuun tappaen sen. Hevosen edessä näkymättömänä hölkännyt Kin toteaa, että tähän ei ole kiva jäädä ja hän lennähtää ilmaan tullen samalla näkyviin. Ogret tappavat hevosen ja ovat juuri alottamassa sen syömistä, kun B käännähtää ja kävelee heidän keskelleen. B talloo yhden Ogren varpaille, jolloin se ja sen kaveri käyvät B:n kimppuun. B iskee molemmat maahan. Muut lähtevät pakoon tämän nähdessään. B ja N menevät hevosen luokse ja nostavat sen olkapäilleen. He kantavat hevosen miesten kylään asti, ottavat siitä tavarat pois ja sanovat että siinä teille hieman ruokaa. Päätämme oikasta Lerreniin sen paikan kautta missä nämä tyypit olivat nähneet ne miehet kaivamassa.

Pääsemme aika lähelle paikkaa jossa ko kaivaminen on suoritettu, kun Eiku huomaa maassa jäljen joka liikkuu häntä kohti, aivan kun maan alla kaivaituisi iso otus. B:n vieressä maasta nousee 7 metriä pitkä haikalan näköinen otus, joka hyökkää heti B:n kimppuun, joka onnistuu kuitenkin väistämään hyökkäyksen. B hyppää syöksyvän otuksen selkään hienolla akrobaattisella liikkeellä ja iskee otusta miekalla. B jatkaa sen jälkeen otuksella ratsastamista. Vedämme aseita esiin ja yritämme mennä apuun. Otus lähtee kuitenkin pakoon B selässään ja me muut painumme perään, joko juosten tai ratsastaen, mutta emme saa sitä kiinni. B hakaa otusta ja se kaatuu tajuttomana maahan. B lentää otuksen selästä ja pyörii hetken maassa ja jää sitten pystyyn seisomaan ja pudistelemaan vaatteitaan. B käy tappamassa tajuttoman otuksen iskien siltä ensin silmän pois ja potkaisten sen jälkeen jalkansa koko otuksesta läpi. N suorittaa ruumiinavauksen, mutta ei löydä mitään mielenkiintoista.

Lähdemme seuraamaan madon jälkiä. Kiertelemme hetken verran jälkeä seuraten, kunnes tulemme paikkaan josta lähtee jälkiä moneen suuntaan. Päätämme jatkaa matkaa. Vähän matkaa jatkettuamme näemme taas yhden jäljen joka jatkaa melkein oikeaan suuntaan. Lähdemme seuraamaan jälkeä. Jälkeen liittyy toinen jälki. Jatkamme seuraamista. Hetken kuljettuamme näemme edessämme maan pinnalla olevan messinkisen pystin. Kin toteaa että siinä on essence taikaa ja kun minä tutkin sitä tarkemmin huomaan, että se kutsuu noita haikalannäköisiä matoja. Mietimme mitä voisimme tehdä sille. Otamme mukaan.

Jatkamme matkaa kohti Lerreniin. Kun pääsemme perille kysymme Dolgania. Meidät ohjataan hänen luokseen ja hän kyselee mitä me oikein teemme täällä. Dolgan kertoo meille että ongelmat ovat ilmeentyneet noin kuukausi sitten. Hän valittelee, että haikalan näköiset otukset ovat kiusanneet paikallisia maanviljelijöitä. Ernes Galowglass (paikallinen johtaja) ei kuulemma ole tehnyt asialle mitään. Dolgan pelkää että mikäli asiaalle ei tehdä mitään pian niin nämä ulkopuolella olevat kylät on tuhon omia. Menemme majataloon syömään omia safkojamme. Minä ja N järjestämme ruuanlaittokilpailun. N käyttää taikaa keittämisensä apuna, ja voittaa näin ollen epärehellisin keinoin, varsinkin kun minun vihannekseni vielä hieman epäonnistuu.

Illalla kuulemme että Hostimin pohjoispuolella on ollut trolleja. Joen ympäristössä on myös pyörinyt ogreja ja trolleja jotka ovat tappaneet sieltä karjaa. Yövymme.

Nukumme pari tuntia kunnes B:n vartiovuorolla minä herään siihen että yksi mato syöksyy huoneeseen. Pomppaan pystyyn samalla kun B hakkaa madon kuoliaaksi. N ja B heittävät madon ulos samalla kun me muut menemme takaisin nukkumaan.

Aamulla odottaessamme, että Eiku ja N heräävät kuulemme ulkoa rytinää. N:kin herää ja syöksyy ylös, Kin häipyy taas pakoon, minä juoksen N:n perässä ulos. Ulkona näemme kuinka B on jo käynyt madon kimppuun ja tappaa sen yhdessä N:n kanssa. Palaamme takaisin sisälle huutaen samalla Kinille, että tule nyt jo takaisin, vaara meni ohitse.

Lähdemme kohti Hostimia, B ja Eiku juoksevat, me muut tulemme ratsuilla perässä. Eiku ei kuitekaan pysy vauhdissa vaan jää jälkeen. Kuljettuamme jonkin aikaa näemme kuinka B:n eteen hyppää pensas joka käy B:n kimppuun. B:n ympärillä pimenee, mutta hänen loistava viittansa valaisee kuitenkin ympäristöä. B tappaa otuksen, mutta on sen jälkeen hieman heikossa kunnossa (lantio paskana).

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+ 					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		19	19	812	-	-
+
+ Kin Gova, Court Magician
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	812	-	-
+
+ Sir N. Nimetön
+ Leader/Necr./Uruk-Hai	Ville		12/4	12/4	814	-	-
+
+ Sir Bolivar "Eiku" Emmä Oo Paikalla Bewapofy
+ Rogue/Half-orc	Ahponen		19	19	814	-	-
+
+ Grand Master B
+ Worrier Monk/Human	Alakoski	30	30	814	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>