TSM Osa 5, Luku 001 (tsmpart5/tsmpart5.001)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Kin Gova The Luser Magician (Riikonen)

Ritari joka kuvittelee olevansa maagikko, mutta jo ensimmäisissä muiden takuireiden kohtaamisissa totuus paljastuu.

Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric 'Minä' (Kivinen)

Pappi joka osaa muutakin kuin vain parantaa (ei tosin taistella). Valittaa että Kin häiritsee yhteyttä Jumalaan. Nukkuu aamuisin pitkään.


Vubin tarina

vuonna 3

1. luku

Kuulemme kummaa huhua ihmisten kaupunkien liittotumasta. Eräässä kaupungissa on kuulemma nousussa joku kuningasehdokas. Koska uusilla kuningaskunnilla on yleensä halu näyttää ulospäin, saattaa se uhata meidän pientä ruhtinaskuntaamme. Pomo (Bewapofy) ehdottaa, että tuolla voisi käydä vilkaisemassa mitä siellä oikein on tapahtumassa.

Taas yksi saatanan demoni, tyyppiä I, nimeltään Buma, porttikielto 600 vuotta.

Lähdemme aamulla matkaan ja pääsemme illalla perille. Hakeudumme majataloon ja vietämme illan kapakassa tutkaillen paikallisten mielipiteitä. Emme voi olla kuulematta kuninkaan kannattajien suitsutusta siitä kuinka tämä tyyppi pistää koko kaupungin asiat kuntoon jne. Nopealla kapakkalaskennalla totean että noin reilu kolmasosa kannattaa tätä yhtä tyyppiä (Hhlyne nimeltään). Sen lisäksi kaupungissa on muitakin ehdokkaita kuninkaaksi. Yleinen mielipide tuntuu kuitenkin olevan, että kuningasta joka tapauksessa tarvitaan, se että kuka se on, on sitten eri asia. Kuulemme muitakin huhuja esim. naapurikaupungista, esim jotkut kauppiaat valittavat että sinne ei oikein uskalla mennä koska tiellä on niin paljon hirviöitä.

Istuttuamme jonkin aikaa saapuu paikalle tyyppi joka kehuu Amishta. Amish kuulemma saisi tämän kaupungin raha-asiat kuntoon, Hhlyneä hän haukkuu nousukkaaksi ja sanoo että ei tänne oikeastaan kuningasta tarvita vaan mies joka pistää kaupungin asiat kuntoon. Mies lähtee pois, mutta hetken päästä nousee kapakan toisesta päästä pöydälle mies laulamaan laulua tasavallan puolesta. Joku ei kuitenkaan tykkää asiasta ja potkaisee miehen alta pöydän pois. Paikalle syntyy tappelu, joka kestaa pari minuuttia ennen kuin joku huutaa ovelta partion lähestyvän. Tappelijat poistuvat vaihdilla ovista ja ikkunoista, joku tosin ei ihan onnistu pakotaiassaan vaan käyttää ilmeisesti hieman liikaa energiaa. Mies jää paikalle seisomaan hieman sekaisin olevan näköisenä. Partio kuskaa kymmenkunta miestä pois jotka olivat hieman heikommassa kunnossa eivätkä ehtineet pakoon.

Vittumainen aamu, sataa tihuttamalla. Päätän jatkaa nukkumista. Kin lähtee ulos lukemaan paikallisia poliittisia seinälehtiä. Hän löytääkin lehtiseinän ja kävelee väkijoukon läpi lukemaan sitä. Kin tulee takaisin kertoo törmännensä johonkin puhujaan ja kun hän sitten oli käskenyt miehen puhelemaan hänen kanssaan oli mies paljastunut hetken päästä mentalistiksi, joka oli alkanut lukea Kinin ajatuksia. Lisäksi paikalla oli joku lapsen näköinen tyyppi, joka kuitenkin vaikutti voimakkaalta. He olivat vaihdelleet hetken aikaa taikojaan ja sitten he olivat keskustelleet hetken ennen kuin tyypit olivat käskeneet Kin häipyä.

Kin häiritsee minun ja Jumalani välistä yhteyskanavaa vakoilemalla koko majatalon toimintoja koko loppu aamun. Kun lopetan yhteyden menemme alakertaan syömään aamiaista. Siellä istuessamme kuulen kuinka kauempana aletaan huutaa jotain. Kun kuuntelen tarkemmin totean, että kaksi taloa vasemmalle oleva talo on tulessa. Jatkamme aamiastamme siihen asti kunnes viereinenkin talo syttyy tuleen, jolloin kiipeämme yläkertaan hakemaan tavaramme ja poistumme ulos juuri kun majatalomme katto on syttynyt tuleen. Katsomme ulkona kuinka majatalon yläkerta palaa ja vaihdamme majataloa.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+ 					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Vubi Ie Nifiji The Mighty Cleric
+ Cleric/Human		Kivinen		19	19	812	-	-
+
+ Kin Gova, Court Magician
+ Mage/Human		Riikonen	20	20	812	-	-
+

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>