TSM Osa 9, Luku 001 (tsmpart9/tsmpart9.001)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Weby Mini (Kivinen)

Todella pienikokoinen ihminen, jota monet luulevat koon takia hobitiksi. Pituutta noin 45 cm, oranssi tukka, keltaisen ja oranssin värisenä hohtavat silmät ja hyvin vaalea iho. Viettää suurimman osan ajastaan nukkumalla ja omaa hyvin terävän katseen (katseen joka saattaa jopa tappaa).

Fruit the druid (Alakoski)

Metsänelävä, joka pelkää kuollakseen kaikkia eläimiä ja vastaavia, mutta jolla silti on lemmikkinään koira. Tosin tuo koira, Pepi, osaa puhua ja taikoa, joten Fruit ei pidä sitä eläimenä. Puhuu paljon, ja vielä vähän enemmän, ja sittenkin vielä lisää. Menettänyt toivonsa Crogin syhteen (ei yritä estää hänen toilailujaan).

Crog Daniels (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain.

Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm hevosen ja oman asunnon. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella.

von Pepi af Gran (NPC)

Fruitin lemmikki, tai ystävä, riiippuen miten sen ottaa. On kooltaan noin kymmenen senttiä ja osaa puhua ja hyppiä korkealle taikavoimillaan.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 835

1. luku

Paikallinen kauppiaiden kilta lupaa palkkion sille joka vangitsee paikallisen kobold-kuninkaan. Fruit, Crog ja Jevgeni ilmoittautuvat yhtenä ryhmänä mukaan. Heidän siinä ihmetellessä paikalle saapuu Weby joka ihmettelee Fruitin koiraa. Creg ja Fruit juttelevat hetken aikaa Webyn kanssa ja sen jälkeen koko ryhmä lähtee kapakkaan suunnittelemaan miten tuo kuningas vangitaan. Weby menee mukaan ja kapakassa Fruit pyytää lastentuolia samalla kun Weby nousee pöydälle istumaan ja kysyy Fruitilta, että etkö sinä ole liian vanha lastentuoliin.

Weby tilaa oluttuopin, mutta kapakan pitäjä pahoittelee, että heillä on vain paikallista olutta. Weby tyytyy siihen ja ryhtyy tyhjentämään tuoppiaan heti sen saatuaan. Muutkin tilaavat itselleen olutta. Hetken juttelun jälkeen ryhmä päätyy lopputulokseen että turha tässä jäädä viivyttelemään, lähdetään heti liikkeelle. Fruit pyytää Webyäkin mukaan, johon Weby toteaa, että ok. Tämän jälkeen Weby hyppää Fruitin selkään kiiveten sieltä sitten olkapäille istumaan. Sijoitettuaan miekkansa hyvin Fruitin pään päälle nukahtaa hän lähes välittömästi.

Ulkona Jevgeni käy hakemassa hevosensa ja kun Fruit näkee sen tulee hän ihan hysteeriseksi ollessaan liian lähellä eläimiä. Fruit alkaa kertomaan viidennettäkymmenettä kertaa tarinaa siitä mitä hänelle sattui pienenä ja minkä takia hän pelkää eläimiä kuollakseen. Crog hermostuu selitykseen ja siirtyy vapaaehtoisena ryhmän kärkeen tiedustelijaksi.

Tunnin kävelyn jälkeen ryhmä saapuu metsään. Järjestys on edelleen sama, Crog ja Pepi edessä tiedustelijoina, Fruit, Jevgeni, Weby ja Juvgenin hevonen tulevat perässä pääjoukkona. Crog kävelee jutelleen Pepin kanssa ja eikä huomaa ollenkaan maassa makaavaa kissaan, vaan astuu tämän hännän päälle. Kissa kirkaisee ja Pepi hyppää puuhun turvaan. Sata metriä taaempana hevonen kuulee meteliä ja pysähtyy, Jevgeni pysähtyy myös kuuntelemaan mitä sieltä edestä kuuluu, mutta ei kuule mitään erikoista. Satulalaukuissa nukkuva Wubi havahtuu myös hereille meteliin ja ihmettelee hetken mikä hänet herätti.

Hetken kuunneltuaan hän kuulee vieläkin jotain meteliä ja nostaa päänsä esiin satulalaukusta. Juvgeni saapuu näihin aikoihin mutkaan ja näkee tiellä noin kuudenkymmenen metrin päässä kissan kanssa leikkivän Crogin. Juvgeni kiihdyttää vauhtia, mutta ei pääse pitkällekään ennen kuin Crog iskee kissaa etukäpälän juureen ja kissa menee hetkeksi hieman sekaisin. Crog yrittää lopettaa kissaa, mutta ei osu sen pomppiessa edestakaisin. Hetken leikkimisen jälkeen kissa singahtaa pakoon samalla kun Weby katsoo kissaa niin vihaisesti, että hänen silmistään lähtee tulinen nuoli kissan perään, mutta siitä huolimatta kissa jatkaa pakoaan.

Crog kertoo tavanneensa tuon kissan tässä ja leikkineensä sen kanssa. Pepi alkaa tässä vaiheessa huutelemaan puusta neljän metrin korkeudesta, että auttakaa minut alas. Fruit yrittää ehdottaa, että Weby kiipeäisi puuhun, yllyttäen ettei ole koskaan nähnyt puuhun kiipeävää puolituista. Weby toteaa ettet näe nytkää ja kun Crog selittää että olet ensimmäinen puolituinen jonka hän näkee joka ei kiipeä puuhun. Weby toteaa että kuvittele mitä kuvittelet ja ryhtyy katsomaan miten saisi parannettua nukkuma-asentoaan satulalaukussa.

Fruit lähtee kiipeämään puuhun pelastamaan Pepiä. Hän pääsee onnellisesti ylös, mutta alas tullessaan hän putoaa muutaman metrin korkeudelta ja lyö päänsä niin, että hän on noin puolisen minuuttia taju kankaalla. Crog yrittää antaa Fruitille ensiapua läiskimällä tätä naamaan, mutta Pepi varoittaa haukkumalla Crogia heti alkuun ja toteaa sen jälkeen, että varos vähän tuohan voi vaikka sattua.

Paria tuntia myöhemmin ryhmä yllättäen kuulee takaataan äänen, joka sanoo, että "pyytäisin tietä pysymään paikallanne ja laskemaan aseenne." Fruit kurkistaa taaksepäin ja näkee siellä miehen, joka tähtää häntä varsijousellaan suoraan otsaan. Juvgeni ryhtyy nousemaan hevosensa selästä, ja silloin miehellä pettää pokka ja hän ampuu Juvgenia alaselkään. Tämän jälkeen mies lähtee juoksemaan pakoon ja Fruit kiroaa hänen peräänsä.

Tässä vaiheessa Webykin on jo herännyt ja nostaa päänsä satulalaukusta kurkistamaan mitä oiekin tapahtuu. Mutta kun hän ei näe mitään erikoista niin ryhtyy hän painumaan takaisin alas samalla kun Fruit toteaa, että "hei hobitti" ja jatkaa sitten Jyvgenille "oletko sinä kunnossa". Weby nousee takaisin ylös ja kommentoi ettei hänellä ole mitään vikaa ja kun Fruit viittaa maassa makaavaan Jyvgeniin toteaa Weby "ai että pappi on loukannut itsensä, putosiko se hevosen selästä vai mitä? Kappas hänellä onkin varsijousen nuoli selässään". Weby kysyy tarviiko Jyvgeni apua, mutta tämä toteaa ettei tarvi ja Weby painuu takaisin nukkumaan.

Loppupäivä menee rauhallisesti.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Weby Mini		1		1
+ sleuth/human		Kivinen		8.6.835		-		-
+
+ Fruit the druid	1		1
+ druid/half-orc	Alakoski	8.6.835		-		-
+
+ Crog Daniels		1		1
+ rogue/half-orc	Ahponen		8.6.835		-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	1		1
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835		-		-
+
+ von Pepi af Gran
+ ???/dog		NPC		8.6.835		-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>