TSM Osa 1, Luku 001 (tsmpart1/tsmpart1.001)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Tuntemattomien seikkailijoiden muistelmia Osa 1.

Kertomus Animisti Qur-Nerin ja hänen

ystäviensä seikkailuista

vuonna 91

1. Luku

Istun rauhallisesti kapakassa myrialueella juoden ensimmäistä tuoppiani, kun sisään astuu kaksi naista. Molemmat ovat todella sotaisen näköisiä, ja ilmesimminkin taistelijoita. He istahtavat naapuripöytään, jossa jo on kaksi pahasti juopunutta tyyppiä. Toinen on nainen, jolla tuntuu olevan tosi huono muisti, ainakin siitä päätellen, että se ei muista mitään mitä se toinen sille selittelee (kuten esim kuka oli tarjonnut viimeiset oluet yms tärkeetä). Toinen pöydässä istujista on joku taistelija, joka ei ole vielä monen päivän känniputken (siltä nämä kaksi näyttävät) jälkeen riisunut kypäräänsä.

Toinen uusista saa tämän koko ajan tarjonneen tyypin tarjoamaan vielä yhden kierroksen, ja niin ilta jatkuu. Hetken päästä kuulen kuinka tämä aina tarjoava (myöhemmin kuulen että hänen nimensä on Sam Case (ammatista ei ole hajuakaan, mutta hän tuntuu osaavaan ainakin kolmen eri ammatin hommat...) se toinen, joka pöydässä alussa istui on nimeltään Graoc (taistelija tai vastaava (Örkki!)), ne kaksi pöytään istujaa olivat Jaag (Mentalisti) ja Mirva (Barbarian)) lyö Graocin kanssa vetoa siitä ettei Graoc pysty juomaan kolmea Myri-tuoppia putkeen (ai niin kuten kaikki varmaan tietävät on myri tuopilla kokoa useita litroja) putkeen, ja niin Graoc päättää kokeilla. Valitettavasti Graoc saa olutta vääräänkurkkuun tuossa kolmannen tuopin alkuvaiheilla, ja niin hän häviää vetonsa. Samalla yskiessään hän myös sylkee kaljaa vastapäätä istuneiden Casen ja Mirvan päälle. Graoc sammuu pian tämän jälkeen. Mirva yms alkavat vaatimaan että Graoc maksaa kaikille yösijan koska hän sotki meidät, ja koska Graoc ei (sammuneena) vastusta, niin hän myös maksaa. Kun aletaan puhumaan kaikille yösijan tarjoamisesta liityn myös minä seuraan ja niin saan ilmaisen majoituksen.

Yöllä syttyy tulipalo, johon Jaag ensimmäisenä herää. Hän herättää minut, Casen ja Mirvan, mutta Mirva ei noin pienestä herää. Jaag lähtee juoksemaan ovelle päin. Minä herättelen Mirvan, ja sitten herätän vielä Graocin. Jaag saa pieniä palovammoja juostessaan ovelle, mutta pääsee sinne asti kuitenkin. Case lähtee perään, mutta tuli polttaa häntä niin pahasti että hän joutuu pysähtymään. Mirva ottaa viittansa, ja kastelee sen tämän jälkeen hän lähtee viitta päällä juoksemaan ovelle. Minä yritän rikkoa tuolilla ikkunan, mutta en saa sitä hajalle. Seuraavaksi yritän macellani, jolloin se jo vähän hajoaa. Samassa väistän Graocin valtaisaa lyöntiä joka iskee ikkunan säpäleiksi. Tungen repun ikkunasta edessäni, ja menen itse perässä. Graoc antaa minulle hieman vauhtia niin että menen tajuttomaksi kun lennän ne viisi metriä hänen työnnän voimasta. Graoc tulee perässäni ikkunasta, ja lähtee sitten juoksemaan ovelle. Jaag on jo hetken hakannut ovea miekallaan yrittäen saada sitä auki, mutta sitten hän pudottaa miekkansa ja alkaa etsimään sitä. Mirva tulee tässä vaiheessa ovelle, samoin kuin Case (tosin huomattavasti haparoiden). Mirva tönäsee Jaagin pois oven luota ja iskee sen rikki miekallaan. Samalla Graoc on päässyt ovelle, ja kun se nyt aukeaa nykäsee hän ensimmäisen siinä ovella olijan vaudilla ulos. Sitten hän kumartuu ja heittää Casen Mirvan perässä, ja hetken päästä lentää jo sitten Jaagin. Nyt tarvitaankin enään sitten ensiapua, koska sekä Case että Mirva vuotavat verta. Graoc yrittää, mutta ei onnistu, samalla paikalle tulee pari paikallista joista yksi onnistuu sitomaan Mirvan, mutta Caselle on pakko laittaa jalkaan kiristysside kun siinä ei enään mikään muu auttanut. Nukumme loppuyön ladossa.

Seuraavana päivänä lähden Jaagin kanssa viemään Casea lääkäriin 20 mailin päähän. Ratsastamme hirmuista vauhtia koko päivän.

Jatkamme ratsastusta kohti lääkäriä.

Saavumme puolenpäivän aikoihin perille.

+ 
+ 
+ 
+ Hahmot levelin mukaan
+ 
+    					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End
+ 
+ Qur-Ner
+ Animist		Tero		2	2	3.3	-	-
+ 
+ Jaag
+ Mentalist		Mankka		2	2	3.3	-	-
+ 
+ Graoc
+ Warrior		Timo		2	2	3.3	-	-
+ 
+ Mirva
+ Barbarian		Pekka		2	2	3.3	-	-
+ 
+ Sam Case
+ Sage/Thief/Rogue	Ville		2/1/1	2/1/1	3.3	-	-
+ 
+ 

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>