TSM Osa 2, Luku 018 (tsmpart2/tsmpart2.018)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Kuvaus Burf Puke The Follower Of Nonamed Mage ja hänen

ystäviensä seikkailusta

vuonna 93

18. luku

Torn ottaa vielä illalla sotilaat puhutteluun, ja niistä ne jotka juoksivat pakoon, lähtevät vielä illalla pienelle lenkille.

Aamulla lähdemme (kaikki muut patsi Pete) tutkimaan lähikyliä. Kyselemme kylissä vapaaehtoisia miliisijoukkoihin. Ensimmäisestä kylästä ei löydy vapaaehtoisia, mutta toisessa kylässä eräs vanha mies sanoo että hän voi lähteä. Gvaran loukkaa häntä jotenkin niin että mies lyö Gvarania kepillä. Isku on niin kova että se Gvaranin leuka murtuu. Gvaran huomaa, että hän on toiminut väärin, ja pyytää mieheltä anteeksi, ja pyytää tätä ajamaan vankkureita. Kun ajamme jonkin matkaa putoaa Gvaran vankkureista, ja menee hieman heikkoon kuntoon. Hän parantelee hetken itseään, ja käskee sitten Tornia johtaa joukkoa seuraavaan kylään. Itse hän lähtee lentämään kylälle päin.

Tutkimme viimeisen kylän, ja jatkamme sieltä kierrosta. Hetken päästä näemme Alan Brandwikin, jolta kysymme onko hän nähnyt täällä örkkejä. Hän sanoo että "joo nämä." Samassa näemme edessämme kymmenkunta örkkiä. Torn lähtee heti rajuun hyökkäykseen, ja iskee heti matalaksi pari örkkiä. Pari sotamiestä seuraa, mutta loput jäävät taustalle venailemaan. Hetken kuluttua taistelu onkin sitten ohi. Torn tulee muiden sotilaiden luokse, ja hermostuu sitten yhdelle joka kuittailee hänelle. Torn potkaisee sotilasta, joka välittömästi kohottaa aseensa, ja lyö Tornia, samalla pari muuta sotilasta liittyy seuraan. Minä nukutan Tornin, ja kaksi pääriitapukaria, ja tilanne rauhottuu. Yksi taistelusta erossa säilyneistä sotilaista ottaa johdon käsiinsä, ja palaamme kaupunkiin hänen johdollaan. (Torn ja muut taistelleet sotilaat ilman aseita pidätettyinä).

Kaupungissa kuulemme että Gvaran on tajuton. Hänet oli kuulemma löydetty kylästä tajuttomana.

Lähdemme kohti Carsea, jotta kapinoineet sotilaat, ja Torn saataisiin sotaoikeuden eteen.

Jatkamme matkaa kohti Carsea.

Saavumme Carseen. Oikeus kokoontuu 14 päivän päästä.

Pepeä syytetään murhasta, mutta hänet todetaan syyttömäksi.

Liityn armejaan.

Calvin osallistuu yhteiskunnalliseen tilaisuuteen.

Oikeus kokoontuu, ja toteaa Tornin syylliseksi. Hän saa valita, joko kaksintaistelun, tai tuomion. Hän valitsee kaksintaistelun, ja saa vastaansa aika heikon näköisen sotilaan, mutta yllättäen Torn häviää vastuastajalleen, alle aikayksikön, ja saa rangastuksekseen 48 raipaniskua.

Päätämme lähteä takaisin kohti Wesperiin, mutta sitä ennen pyydän Chrisiltä lisää joukkoja, ja saankin seitsemän kappaletta erittäin sekalaista porukkaa. Kaksi Garkkia, yksi Hobgoblin, yksi Dwarf nimeltä Rdag, kaksi ihmistä nimeltään Täh, ja Harvahammas ja viimeisenä yksi half-elf, nimeltään Diemayert.

Lähdemme matkaan. Vastaamme tulee sirkusseurue, jolle Rdag kertoo niin hyvän tarinan, että he palkitsevat Rdagin punaisella pallolla. Jatkamme matkaa kunne näemme sivulla korppikotkia. Lähdemme sinne päin, ja löydämme kuolleen aasin, ja kaatuneet kärryt. Kun tutkimme niitä huudahtaa Täh, jotain, ja kun pääsemme hänen luokseen on hän jo ajanut yhden suden pakoon, ja tappanut toisen. Lisäksi löydämme puuhun sidotun miehen, jota sudet olivat ahdistelleet. Hän kertoo olevansa kauppias, jonka rosvot ovat ryövänneet. Hän lupaa palkkion, mikäli palautamme hänen lastinsa, mutta kun emme löydä rosvojen jälkiä, jatkamme matkaa. Saavumme kylään nimeltä Darwen, jossa yövymme.

+
+
+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+
+ Burf-Puke The Follower Of Nonamed Mage
+ Mage			Tero		6	Dead/6	24.3.91	16.3.93	1003
+
+ Pete The Skinhead
+ Warrior Monk	 	Ahponen		3	3	6.9.92	-	-
+
+ Gvaran Gourman
+ Arch-Mage		Nevalainen	5	6	3.8.92	-	-
+
+ Calvin Hobbson
+ Rogue			Maaninen	3	3	13.11.92-	-
+
+ Kali
+ ????			Ville		3	3	28.2.93	-	-
+
+ Torn
+ Rohir ????		Ville		3	3	24.4.93	-	-
+
+ Rdag The Unbelievable
+ Rogue			Alakoski	3	3	15.5.93	-	-
+
+ Mist The Witch, The Great Architect, res. Sergeant 2nd Of Carse Mil.
+ Animist		Alakoski	4	4	26.7.92	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>