TSM Osa 2, Luku 017 (tsmpart2/tsmpart2.017)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Kuvaus Burf Puke The Follower Of Nonamed Mage ja hänen

ystäviensä seikkailusta

vuonna 93

17. luku

Calvin kertoo että häntä kosittiin tänään päivällä, mutta ei kuitenkaan mennyt naimisiin.

Gvaranilta varastettiin kultapala. Pete kertoo että hänen ystäväänsä on loukattu, ja sanoo että sen hän vielä kostaa.

Calvinille tarjottiin jotain vaarallista tehtävää, jota hän lähtee välittömästi suorittamaan. Ei kerro meille tarkemmin tehtävästä, vaan sanoo sen olevan salaista. Sanoo palaavansa noin kuukauden sisällä.

Pete kostaa sen ystävänsä loukkauksen, ja tappaa ystäväänsä loukanneen virkamiehen. Samalla hän tappaa toisenkin virkamiehen, joka sattui olemaan paikalla, kun hän löysi tämän ensimmäisen virkamiehen.

Joku halusi ostaa Gvaranilta tavaroita, mutta vaikka mies tarjosi kohtuullisia summia, ei kauppoja kumminkaan syntynyt.

Taas Gvaranilta yritetään varastaa rahaa, mutta onneksi varas ei löydä Gvaranin säästöjä, ja joutuu lähtemään tyhjin taskuin.

Pete ystävystyy yhden kaupunkilaisen kanssa.

Pete kertoo, että 16 hengen roskasakki oli yritänyt ryöstää hänet, mutta kun hän oli ensin tappanut heistä 6 niin muut olivat lähteneet pakoon.

Gvaran ei todellakaan osaa piilottaa rahojaan. Nyt häneltä viedään taas rahaa, tällä kertaa yksi planina.

Ystävystymme Kalin kanssa, joka päätää liittyä ryhmään. Gvaran palaa samanaikaisesti onnistuneesti vaarallisesta tehtävästään.

Gvaran ystävystyy Lay Healerin nimeltä Aimee kanssa.

Calvin autaa jotain aatelista koko päivän.

Vihdoinkin minä pääsen pois sairaalasta, kotiin. Heti seuraavana yönä Pete näkee profetallisen unen, josta hän sitten hölöttääkin koko seuraavan päivän. Alan melkein kaivata takaisin sairaalan rauhaan...

Gvaran ystävystyy jonkun armejan tyypin kanssa.

En oiken ole tottunut normaaliin elämiseen pitkän sairaalassa olon takia, ja tästä johtuen en oiken osaa ottaa muita huomioon, eli kutsun yhtä idioottia oikealla nimellään, ja tämä idiootti sitten loukkaantuu siitä. Ainoa ongelma on se että tämä idiootti sattuu olemaan sen kalliimman yrtikaupan omistaja, joten joku muu saa nyt sitten käydä ostamassa yrttejä...

Kali ystävästyy jonkun insinöörin kanssa.

Pappi siunaa Calvinin, ja Gvaran liittyy armejaan. Gvaranista tulee 1st ltn (ei hänestä sotamieheksi olisi ollutkaan... :-)

Pappi siunaa Kalin.

Pete saa kutsun jonnekin yhteiskunnaliseen tilaisuuteen, jota hän itse väittää bailuiksi. Samalla syntyy myös uusi muotisuuntaus Carsessa, jolloin kaikki värjäävät hiuksensa kirjaviksi. Harmittelen, että nyt minun entinen tukkani olisi ollut muodikas... :-) Saapuessaaan seuraavana aamuna takaisin bailuistaan, kertoo hän saaneensa kaksi uutta ystävää. Lisäksi joku oli kuulemma hieman hermostunut häneen, eikä nykyään enään oikein tykkää hyvää.

Calvin ystävystyy kapakan omistajan kanssa, ja heillä on erittäin hauskaa...

Juhlittuaan edellisen viikon sen kapakan omistaja ystävänsä kanssa ei ole ihme että Calvin sairastuu. Hän menee sairaalaan lepäilemään itsensä kuntoon.

Gvaran ystävystyy paperintekijän kanssa.

Kali auttaa jotain aatelista.

Taas loukkaan jotain tavallista kaupunkilaista. Tällä kertaa se oli kartanpiirtäjä. Pitäisiköhän minun hieman varoa puheitani.

Calvinia syytetään jostain pikkurikkeistä, mutta todetaan syyttömäksi.

Astun vahingossa yhteen niistä ansoistamme, ja minulta katkeaa luu. Menen sairaalaan lepäilemään, mutta harmittelen sitä että heti seuraavana päivänä siellä ollut Calvin paranee, ja lähtee kotiin. Eli suoritimme vian vahdin vaihdon...

Kalia menee kihloihin Sir Richardin tyttären kanssa. Näyttää vakavalta.

Pete väittää kapakassa tuopissaan olevaa olutta kelvottomaksi, josta paikalla ollut oluen panija loukkaantuu.

Gvaran kutsutaan paronin luokse, ja hänestä tehdään sotilaskuvernööri, jonnekin pikkukylään Carsesta pohjoiseen. Tällä alueella on ollut ongelmia örkeistä, ja Gvaran lähtetään sinne kymmenen miehensä kanssa hoitamaan asia.

Gvaran ylennetään ennen lähtöä kapteeniksi, ja lähdemme kohti Wesberiä (se on sen pikkukylän nimi). Minä, Pete ja Calvin lähtevät myös mukaan. Kalin ei voi lähteä, koska hän on nyt kihloissa, ja Sir Richard ei tykkää hyvää, jos hän noin vain häipyy. Lisäksi mukaan tulee ryhmänjohtaja nimeltä Torn (rohir), ja yhdeksän muuta sotilasta.

Matkattuamme monta tuntia tulemme meren rantaan. Tie jatkaa rantaa pitkin kohti Wesberiä. Kuljettuamme taas muutaman tunnin meren rantaa pitkin näemme yllättäen vedestä nousevan ison lohikäärmeen. Puolet sotilasta lähtee välittömästi pakoon, ja toinen puoli lähtee hyökkäyksen kohti lohikäärmettä. Calvin hyppää lohikäärmeen selkään, ja yrittää lyödä sitä Tonfallaan, mutta ennen sitä lohikäärme heittää hänet pois selästään. Torn ampuu lohikäärmettä jousellaan, mutta todettuaan ettei se saa mitään aikaan vetää hänkin miekkansa, ja lähtee hyökkäykseen. Pete ampuu lohikäärmettä kerran, mutta kun suora osuma lähietäisyydeltä ei lävistä panssaria vetää hän ketjun esiin ja alkaa huitomaan. Hetken taistelun jälkeen lohikäärme päättää lähteä pakoon, mutta Gvaran onnistuu vielä kerran ampumaan sitä jousellaan, ja saa sen tapettua. Seuraavaksi minä ja Torn sidomme haavottuneita sotilaita, ja Gvaran juo lento potionini, ja lentää pelastamaan Calvinia, jonka lohikäärme on heittänyt 50 metrin päähän veteen. Kun Calvin yritti kävellä sieltä pois, muuttui pohja yllättäen mutaiseksi, ja Calvin joutui uimaan, mihin hän haarniskan kanssa ei oiken pystynyt. Gvaran ottaa grapping hookin mukaan, ja onkii sillä Calvinin muutamassa kymmenessä sekunnissa ylös. Tämän jälkeen hän vetää Calvinin kuiville. Nyt minä ja Torn olemme saaneet haavoittuneet sidottua, ja tulemme katsomaan mitä Calvinille on käynyt. Toteamme että hän on aika lähellä kuolemaa, ja Torn yrittää ensiaputaidollaan parantaa hänet, mutta ei onnistu. Keräämme hänen tavaransa, ja hautaamme hänet lähistölle. Seuraavaksi Torn lainaa minulta niitä vettenpäällä kävely saappaita, ja käy sahaamassa lohikäärmeen sarven pois. Gvaran yritti sitä jo aikaisemmin, mutta ei tykännyt lohikäärmeen hajusta, ja hän tuli niin pahoinvoivaksi että joutui tulemaan pois.

Leiriydymme odottamaan sotilaiden paranemista. Torn lähtee hetken päästä hakemaan niitä pakoon lähteneitä sotilaita. Seurattuaan jonkin matkaa löytää hän osan, ja loppuja hän seuraa kaupunkiin asti. Hän jättää sotilaat sinne, ja lähtee hakemaan meitä, kertoen että olemme noin tunnin matkan päässä kaupungista. Saavumme kaupunkiin, ja Gvaran juttelee pitään paikaillisen viranomaisten kanssa tilanteesta.

+
+
+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+
+ Burf-Puke The Follower Of Nonamed Mage
+ Mage			Tero		6	6	24.3.91	-	-
+
+ Pete The Skinhead
+ Warrior Monk	 	Ahponen		3	3	6.9.92	-	-
+
+ Mist The Witch, The Great Architect, res. Sergeant 2nd Of Carse Mil.
+ Animist		Alakoski	4	4	26.7.92	-	-
+
+ Gvaran Gourman
+ Arch-Mage		Nevalainen	4	5	3.8.92	-	-
+
+ Calvin Hobbson
+ Rogue			Maaninen	3	3	13.11.92-	-
+
+ Kali
+ ????			Ville		3	3	28.2.93	-	-
+
+ Torn
+ Rohir ????		Ville		3	3	24.4.93	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>