TSM Osa 2, Luku 001 (tsmpart2/tsmpart2.001)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Tuntemattomien seikkailijoiden muistelmia Osa 2.

Kertomus Burf Puke The magician ja hänen

ystäviensä seikkailusta

vuonna 91

1. Luku

Kiertelen Carsen lähistöllä etsien hyvää ystävääni Peh Af Am, joka on kuulemma tehtävällä täällä. Olen naamioitunut Wood elffiksi. Kuulen muutamilta elfeiltä, että lähistöllä on joku Griffini vallannut keijujen luolan, ja joku joka voisi olla Peh oli kuulemma yrittänyt tappaa sitä. Lähden parin elffin mukaan, katsomaan onko se Peh (Elffit lähtivät tappaan sitä Griffiniä). Tulemme keijujen luolalle, ja kuulemme että se edellinen apuporukka on juuri mennyt sisään luolaan. Lähdemme perästä. Jousimiehet ampuvat Griffinin kuoliaaksi ensimmäisessä iskussa, ja niin menemme sisään katsomaan miten se eka porukka on menestynyt (Griffini näytti aika terveeltä ennen kuin nuolet osuivat siihen). Sisältä löydämme kolme tyyppiä, jotka ovat kaikki ihan kuoleman kielissä. Hengähdän helpotuksesta. Yksikään ei ole Peh. Saamme kaksi heistä pelastettua, mutta kolmas kuolee. Jään keijujen luokse selittäen että yksi noista on kaverini (saan ilmaisen ylläpidon, ja ajattelin löyttäytyä noiden junttien mukaan, he kun olivat kuulemma matkalla Carseen, minne minäkin).

Oleilemme keijujen luona lähes kolme viikkoa kunnes nämä erkit alkavat olla kunnossa. Joukon entinen johtaja on joku käppänä nimeltä Tjmmarr. Mies väittää olevansa kauppias, mutta ei se kyllä siltä vaikuta (yritti myydä jotain kuokkaaa 1 gp:llä lähes jokaiselle paikalla olialle... Pah). Toinen henkiinjäänyt on Cohen The Barbarian, joka kyllä näyttää ihan tehokkaalta tyypiltä. Lähdemme kohti Carsea jonne saavumme ennen puoltapäivää. Matkalla majataloon vastaan tulee joku kerjäläinen, jolle Tjmmarr antaa pari silveriä. Kerjäläinen vastasi tähän että : "Seek the diary of Noname Mage". Tjmmarr lähtee torille myymään kuokkaa, ja kun sitä vielä iltaan mennessä ei ole kuulunut takaisin lähdemme katsomaan mihin se on oiken jäänyt. Löydämme hänet kolkattuna ja ryöstettynä torin lähistöltä. Kannamme (Cohem kantaa...) hänet majataloon, jossa hän myöhemmin illalla herää.

Aamulla viemme Griffinin korvan viranomaisille, jotka maksavat siitä 8 kultaa. Etsimme koko päivän sitä Diaryä. Tjammarr kysyy baarimikolta joka neuvoo meidät paikallisen Sagen luokse. Siellä kuulemme että hän on myynyt kyseisen kirjan Izin ylipapille, jolla on linna Myri-alueen pohjoisosassa. Päätämme joskus lähteä sinne etsimään sitä.

Yöllä nukkuessamme majatalossa Tjmmarr herättää meidät muut hirveällä karjaisulla, ja huomammee jonkun hyppäävän ulos ikkunasta. Lähdemme Cohemin kanssa nopeasti perään. Tjmmarr jää vielä pistämään panssaria päälle. Tiemme katkaisee vähänmatkan päässä tyyppi, joka heiluu kahden käden miekalla. Cohem alkaa taistella hänen kanssaan. Huomaan vihollisen takana toisen tyypin, joka selvästi on taikuri, ja otan tämän sleeppini kohteeksi. Minun kimppuuni käydään takaapäin, mutta huomana sen ja väistän vähän sivulle. Ehdin heittää spellini, mutta se ei tehoa, ja niin minut ja muut saadaan iskettyä matalaksi.

Herään illalla todella heikkona jossain sellin näköisessä huoneessa, jossa on Tjmmarrin ja Cohemin lisäksi joku Healeri nimeltä Chick N. Nugget, jota kutsutaan koko ajan Chickeniksi. Lisäksi siellä on joku tyyppi joka sanoo nimekeen Taf Lak. Hän kertoo että tämä on todennäköisesti Assasinien päämaja, ja että he ovat kidnapanneet hänet. Chickeni kertoo että hän oli kaupungilla nähnyt kun pari tyyppiä kidnappasi yhden toisen tyypin, ja samalla hetkellä hänet on lyöty tajuttomaksi, ja hän heräsi täällä. Odottelemme muutaman tunnin (siitä mistä minä tulin tajuihini, muut ovat odotelleet jo paljon kauemmin). Sitten Tjmmarr kuulee jotain oven ulkopuolelta, ja minä alan valmistautumaan sleeppiin. Ovi aukeaa, ja kaksi vartiaa astuu sisään. Yksi niistä käskee meidän mennä seinän vierelle. Taf Lak ei mene, vaan yrittää piiloutua toiselle puolelle, mutta vartia huomaa sen, ja yrittää lyödä Taffia. Minä heitän siihen sleepin, jolloin Taf ottaa sen aseen ja käy sen toisen vartian kimppuun. Samalla muutkin käyvät vartioiden kimpuun, ja kun minä vielä nukutan toisenkin vartian, ja muut saavat yhden vartian alas olemmekin taas huomattavasti paremmassa asemassa. Lähdemme ulos ovesta otettuamme ensin vartioilta kaikki ylimääräiset kamat kuten aseet yms.

Tulemme isoon voimistelusalin näköiseen saliin, jossa on yksi ovi huoneen toisella puolella tämän lisäksi mistä tulimme ulos. Menemme sille ovella, ja Taffi katsoo ensimmäisenä siitä ulos. Ovi johtaa käytävään, jossa on paljon ovia molemmin puolin käytävää. Lähdemme käytävää vasemmalle, ja Taf ja Tjmmarr huomaavat käytävän päässä pari salaovea. Toisen salaoven takaa paljastuu tyhjä komero, mutta toisen takaa löytyy huone, joka on täynnä aseita. Huomaan että ne ovat kaikki maagisia, ja niipä me otamme siitä itsellemme aseet. Siellä on myös kaikki meidän omat aseemme/armourimme, jotka olivat maagisia. Menemme paremmin varustautuneina kohti seuraavaa ovea, ja Taf on juuri kuuntelemassa sen ulkopuolella kun se aukeaa. Sieltä tulee ulos joku tyyppi, joka vetää heti miekan esiin ja alkaa taistelemaan. Se iskee ekalla iskulla Taffin maahan, ja seuraavalla Tjmmarrin. Minä heitän siihen shock bolttia, ja se lentää maahan huoneen sisälle iskun voimasta. Cohem menee perässä ja lopettaa sen. Healer menee katsomaan mitä Taf Lakille on käynyt, ja huomaa tämän vielä olevan elossa, ja niipä päätämme ottaa hänet mukaan. Minä huomaan että Tjmmarr on aivan hervoton, ja sanon että hän on kuollut. Ongelmana on kuljettaa Taf Lak ulos täältä, ja samalla hoitaa meidät kanssa ulos. Minä muutan itseni hevoseksi, ja niinpä me lähdemme eteenpäin käytävää. Pääsemme pari huonetta eteenpäin, kunnes taas yksi ovi aukeaa, ja sieltä tulee joku tyyppi ulos. Minä (hevosen muodossa), ja Cohem alamme tappelemaan sen kanssa, ja Chickeni tekee kuten normaalisti sekoilee kuin sokea kana ympäriinsä. Minä menen jossain vaiheessa tajuttomaksi, ja muutun takaisin ihmiseksi. Myöhemmin kuulen että myös muut olivat menneet tajuttomaksi, mutta samalla oli myös tullut pari Taf Lakin kaveria pelastamaan häntä, ja ne olivat sitten pelastaneet samalla meidät.

Heräämme Taf Lakin luona, ja kuulemme että Chicken on kuollut. Lepäilemme tämän päivän.

Jaamme rahoja, ja minä lähden kiertelemään erinäköisissä kaupoissa etsimässä itselleni spell reagantteja.

Lähdemme kohti sitä Izin ylipapin linnaa, ja ensiksi suuntaamme matkamme Ilianiin.

Ilianissa mukaamme liittyy onneton tarinan kertoja Barbi nimeltä Dambard. Laulaa se kyllä osaa, muttei tarinoida... Menemme asekauppaan arvioittamaan sieltä assasinien päämajasta ottamiamme aseita. Taf Lak heitetään ulos kaupasta kyseltyään Scimitareista. Käymme tämän jälkeen ostamassa hevosia.

Matkaamme pohjoiseen monta päivää ilman mitään erikoista.

+
+
+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+    					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End
+
+ Burf-Puke
+ Mage			Tero		New/3	3	24.3	-	-
+
+ Tjmmarr
+ Trader		Timo		Old/3	Dead/3	24.3	16.4	20
+
+ Cohem The Barbarian
+ Barbarian		Mankka		Old/3	3	24.3	-	-
+
+ Voqhau Bluebeard the Rohir
+ Fighter		Ville		Old/3	Dead/3	24.3	24.3	0
+
+ Chick N. Nugget
+ Healer		Pekka		New/3	Dead/3	16.4	16.4	1
+
+ Taf Lak
+ Thief			Ville		New/3	3	16.4	-	-
+
+ Dambard
+ Bard			Timo		New/3	3	214	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>