TSM Osa 3, Luku 025 (tsmpart3/tsmpart3.025)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Kertomus erään ryhmän kohtaloista

vuonna 460

25. luku

Kävellessään yksikseen metsässä Slice törmää keltaiseen koiraan, joka ilmeisesti ajatteli slicea helppona välipalana ja hyökkäsi tämän kimppuun tuhoisin seurauksin...eli se kuoli muutamasta iskusta. Yllätys yllätys slicea ei syytetty sen avuttoman otuksen tappamisesta eikä mistään muustakaan.

Kolme linnan tiedustelijaa tulevat linnaan ilmoittamaan örkki- havainnoista.

Ylläri ylläri Slicea syytetään murhasta...No kaikki alkoi siitä kun slice rakastui ... ja loppui siihen että tämä onneton yksilö (ei Slide) joutui linnaan ja kuoli siellä.

Linnan linnoitus töitä jatketaan...

Appe sairastuu ja joutuu vuoteen omaksi.

Denniksen kävellessä kaupungilla porukka irtolaisia yrittää ryöstää Denniksen, joka kuitenkin huomaa tämän ja ajaa yrittäjät karkuun...(yrittänyttä ei rangaitu)

Shadvell tajuaa (vihdoinkin) että Bill on kuollut ja yrittää pitää muistotilaisuutta Billin kunniaksi mutta tajuaa, että Bill on ollut kuollut jo vajaat 4 kuukautta. No mikään ei oikein onnistu ja Sad vittuuntuu täysin... Turnajaiset alkavat osallistujien joukkoon liittyy myös ystävämme Olga ja Elviira, jotka kuitenkin tippuvat jo ensimmäisellä kierroksella.

Festarit alkavat kunhan ensin oli selvitetty jousiampujista ja tyynysodassa parhaat.

Tuppi joka aina etsii keinoa näyttää olevansa hyvä miekkailija onnistuu ärsyttämään jonkin ohikulkijan hmm... juopon (festarit) taisteluun, jonka tuppi kuitenkin klaaraa...

Aron täyttää 25 vuotta.

Dennistä syytetään rikoksesta, mutta hän onnistuu kehumaan tuntevansa muutamia virkamiehiä ja jonkun nimeltämainitsemattoman Baronin ja syytteet hylättiin...

Festarit on loppu ja kaikilla on jumalaton kankkunen paitsi Elviiralla, joka lähtee jatkoille ja ystävystyy jonkin kauppiaan ja kapakanpitäjän kanssa.

Vartijat tulevat ilmoittamaan että, portilla on joitain Örkkejä rauhanlipun kanssa. Menen katsomaan mitä niillä on asiaa. Örkit ilmoittavat sodan alkaneen, jolloin Sad huutaa tulta... eräs katapulttiryhmä ampuu (metsään), mutta örkit eivät jostain syystä tästä tykänneet ja heittävät Sadia ja katapulttimiehiä tulisilla keihäillä Sadiin osuu pahasti ja Sad joutuu vuoteeseen toipumaan. Eräs örkeistä ilmeisesti epäonnistuu ja huitasee itseään sillä keihäällä ja kaatuu maahan.

Slicen porukka törmää örkkipartioon ja tuhoaa sen, heti perään he törmäävät skeletoni partioon ja muutamaan örkkiin tässä taistelussa alkaa jo Slicenkin miehet vähetä. Lopputulos on että Örkit(3) lähtevät karkuun ja skeletonit pistetään murusiksi, mutta Slicen porukasta kuolee 10 ja muutama lähtee karkuun ja 20 on huonossa kunnossa.

Örkit alkavat tulittaa meitä katapulteilla, jotka ne ovat ehtineet rakentaa...

Urhea ratsuväkemme päättää lopettaa katapultti pommituksen ja lähtevät ratsestamaan katapultteja kohden. Ratsastettuaan muutaman sata metriä he törmäävät örkkipartioon. Josta he ovat juuri pääsemässä läpi kun sivulta heidän kimppuunsa hyökkää kaksi uutta partiota. Sad päättää posauttaa laidallisen kiviä Örkkien sekaan....Myöhemmin ratsumiehet palailevat yksitellen linnakkeelle.

Viimeinen päivä Apujoukot ovat saapuneet pääkaupungista ja yhdessä heidän kanssaan lopetamme örkkihyökkäyksen. Rauha palaa taas maan päälle ja ihmisillä on hyvä tahto....

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Baron Amish of Gugur The Guardian of The Northern Forest and The Iron
+ 	Tower of Northern Mountains.
+ Assasin		Ville		11/0	11/0	16.6.57	-	-
+
+ Shadwell The Sad
+ Scholar/Priest	Nevalainen	5	5	25.6.58	-	-
+
+ Tuppi The Great Swordsman, Beliver
+ Barbarian		Ahponen		4	4	30.6.58	-	-
+
+ Appe the Apprentice
+ Warrior Mage		Alakoski	5	5	6.9.58	-	-
+
+ Carnmer The Red Eyed Barbarian
+ Barbarian		Kivinen		4	4	25.11.59-	-
+
+ Dennis Ball
+ Fighter		Maaninen	4	4	29.12.59-	-
+
+
+ Linnassa olevat hahmot
+
+ Sir Rudolf Viisas
+ Bard			Kivinen		5	5	22.4.58	-	-
+
+ Glide "The Slice" Zapman
+ Warrior		Ville		5	5	27.2.59	-	-
+
+ Elviira The Beaty Of Padavsky
+ Fighter		Nevalainen	4	4	1.8.59	-	-
+
+ Olga The Little Sister
+ Cavalier		Total		4	4	1.8.59	-	-
+
+ Sir Trex Goodtrade
+ Trader		Alakoski	2	2	24.4.58	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>