TSM Osa 3, Luku 002 (tsmpart3/tsmpart3.002)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Kertomus erään ryhmän kohtaloista

vuonna 457

2. luku

Jatkamme eteenpäin ryhmän pienennyttyä yhdellä hengellä. Jatkamme eteenpäin. Ensimmäisenä kulkeva Tukki huomaa edessä luolan, jonka me kierrämme arvaamme että tuo jousiryhmä oli varmaan tuon luolan vartiomiehet, ja alamme etsimään toisen puolen vartiomiehiä. Hetken kuluttua löydämmekin ne, ja alamme suunnitella hyökkäystä. Sovimme että Aron ja Tukki ampuvat örkkejä varsijousillaan, ja minä ja Kurmuz lataamme. Helmut lähtee örkkien alle varmistelemaan. Aron ja Tukki ampuvat yhteislaukauksen, ja saavatkin heti yhden örkin pois. Helmut heittää yhtä juuri vuolemallaan keihäällä, ja taas yksi pois. Toisella kerralla putoaa taas yksi, ja Helmut heittää tikarillaan yhden alas. Helmut käy hakemassa tikarinsa ja yrittää heittää sen mutta epäonnistuu, ja päättää lähteä kiipeämään ylös puuhun. Me muut sillä välin häiritsemme örkkejä, ja Aron ampuu niitä koko ajan varsijousellaan. Kun örkkejä on enään pari jäljellä lähtee Kurmuz ja Tukki kanssa hyökkäykseen, ja saammekin nopeasti loputkin örkit tapettua. Eräs örkki sai kuitenkin pahan osuman Kurmuziin ja Kurmuz vuotaa hirmuisesti verta. Annan hänelle pari niistä herbeistä joita löysimme yhdeltä niistä aikaisemmin tapetuista örkeistä. Muutaman jälkeen hän yllättäen paraneekin, jopa hänen nenänsä, joka vahingoittui pahasti edellisessä taistelussa paranee. Jatkamme matkaamme kohti etelää.

Kuljettuamme taas jonkin aikaa alkaa sataa. Sade yltyy yltymistään, ja me menemme puiden alle suojaan. Jonkin ajan kuluttua sade muuttuu kovaksi rae kuuroksi, joka aiheuttaa kovia iskuja kaikille. Kun raekuuro sitten laantuu totean että olen ainut tajuissaan oleva. Jään odottelemaan että raekuuron tajuttomiksi hakkaamat toverini tulisivat tajuihinsa. Odotettuani muutaman tunnin näen äkkiä vieressäni yhden meikäläisen. Moikkaan hänelle, ja hän moikaa minulle. Hetken päästä muukin ryhmä tulee esille, ja minä kerron tälle toiselle ryhmälle, kuinka kehnosti meidän ryhmällämme tällä hetkellä menee. He kertovat olleensa siinä luolassa pitämässä sadetta, ja suosittelevat että mekin mentäisiin sinne odottelemaan kunnes kaverini tulevat tajuihinsa. He auttavat minua kantamaan toverini luolaan, ja jäämme sinne odottelemaan kaverien tajuihin tulemista. Päivän mittaan he sitten tulevatkin tajuihinsa. Toinen partio kertoo pistäneensä tuonne luolaan sellaisen esteen että kyllä kuulemme kun sieltä on joku tulossa, ja pakko myöntää sitä kiroilua ja tappelua ei voinut olla kuulematta, minkä se heidän esteensä sai aikaan kun luolasta tuleva örkki joukko törmäsi siihen. Kannamme äkkiä vielä tajuttomina olevat Helmutin ja Tukin ulos, ja me muut jäämme väijjymään luolasta tulevaa porukkaa. Kun ensimmäiset tulevat luolasta ulos, ampuu kauempana oleva varsijousi porukka sieltä pari heti kuoliaaksi, ja samalla luolan sivuilta hyökänneet saavat kanssa kaksi pois. Etummaisena kulkenut peltiin pukeutunut pienikokoinen örkki ei kuitenkaan saa mitään vakavia osumia, ja niin se lähtee pyörimään kohti varsijousimiehiä. Taistelusta tulee lyhyt, kun toisen partion pojat tappavat örkkejä kuin liukuhihnalta. Lopulta taistelu on ohi, ja toteamme että vain se pieni pelti örkki pääsi pakoon. Toinen ryhmä toteaa että täytyy varmaan käydä tutkimassa tämäkin luola paremmin, nyt kun kerta ollaan täällä kartoittamassa. Me päätämme kuitenkin jäädä ulkopuolelle odottelemaan, koska olemme vielä kaikki aika heikossa kunnossa. He lähtevät sisälle luolaan, ja me alamme tutkia mitä örkki ryhmä oli oikein kantanut.

Örkki ryhmä oli kantanut pientä arkkua, jota Kurmuz alkaa sitten tutkimaan. Hän läväyttää arkun auki, ja laukaisee samalla ansan, joka ampuu häneen monta pientä nuolta. Hän alkaa vuotaa aika monesta paikasta, ja me alamme epätoivoisesti sitomaan hänen haavojaan. Toteamme ettemme saa haavoja sidottua tarpeeksi nopeasti, ja minä alan tunkemaan hänelle niitä parantavia herbejä. Hän paraneekin välillä, mutta emme saa verenvuotoa loppumaan, ennen kuin se loppuu itsestään. Toteamme hänen kuolleen. Aron tutkii mitä arkussa on mutta puhuu sen jälkeen aivan sekavia, selittäen ettei arkussa ole mitään tärkeää, mutta siellä on kuitenkin jotain tärkeää jne. Päätän ettei kukaan koske arkkuun, ja viemme sen päälinnaan tutkittavaksi. Jäämme odottamaan että loppu porukka tulisi tajuihinsa.

Herään päivän ollessa pitkällä, ja totean että se toinen ryhmä on tullut takaisin. He kertovat tutkineensa luolaa, ja tappaneensa sieltä samalla jonkin verran porukkaa pois. Kun he kuulevat tuosta arkusta avaa eräs heistä sen ja samassa tämä arkun avannut saa jonkin kohtauksen, ja alkaa pyöriä maassa. Seuraava päättää tästä huolimatta katsoa arkkuun, ja nostaa sieltä esiin kruunun. Totean samalla ettei Aroniin kannata näemmä luottaa ollenkaan. Joku tunnistaa kruunun hallituskruunuksi, joka hävisi valtakunnaltamme kolmesataa vuotta sitten. Toteamme että tuo pitää saada nopeasti päälinnaan. Toinen ryhmä sanoo että he lähtevät edeltä tuhoamaan sen linnakkeen, jotta me voimme sitten tulla kruunun ja vahingoittuneiden kanssa perässä. Lähdemme kohti pohjoista mukanamme vieläkin tajuton Tukki, ja Kurmuzin ruumis.

Lähestyessämme örkkien linnaketta toteamme että se toinen ryhmä on saanut jotain aikaiseksi, koska linnakkeelta nousee savua, ja kun tulemme lähemmäksi toteamme että linnake on aika hyvin tuhottu. Kävelemme siitä läpi omalle puolellemme. Tulemme rajalle, ja lähdemme siitä kohti kotilinnaketta. Kuljettuamme muutaman tunnin näemme edessämme örkkipartion. Menemme piiloon odottamaan niitä, mutta ne huomaavat minut. Lähden juoksemaan niin että houkuttelen örkit juoksemaan läheltä Helmutia ja Aronia, niin että he pääsevät sitten yllättämään örkit. Kompuroin jonkin verran alussa, ja örkit ovat hieman liian lähellä saan niihin jonkin verran etumatkaa, ja käännyn taistelemaan aika lähellä Helmutia ja Aronia. Epäonnistun kuitenkin käännöksessäni, ja kaadun aika pahasti ja olen ihan sekaisin monta kymmentä sekuntia. Kun pääsen viimein ylös ovat Helmut ja Aron jo hoidelleet suurimman osan örkeistä, pääsen vielä lopputaisteluun mukaan, ja saamme örkit kukistettua. Juhliminen jää kuintekin lyhyeen kun huomaamme että taistelun tuoksinassa on Helmut Kohl saanut kovan iskun ja kuollut melkein välittömästi. Lähdemme jatkamaan kahdestaan kohti linnaketta.

Saavumme linnakkeelle illalla, jolloin toteamme sen olevan piiritystilassa. Noin satakunta örkkiä piirittää linnaketta, ja ne rakentelevat juuri tikapuita hyökätäkseen linnan puolustajien kimppuun. Käymme piilottamassa Kruunun lähelle erästä vartiopolkua, ja lähdemme sitten Aronin kanssa tutkimaan tilannetta. Huomaamme johtoryhmän sellaisessa paikassa, jonne linnakkesta ei voi nähdä, ja toteamme että tuonne vois varmaan tehdä pienen yllätyshyökkäyksen. Aron lähtee hiipimään lähemmäksi ja minä jään metsän reunaan vahtiin. Aron pääsee aika lähelle, mutta sitten vartiomiehet huomaavat hänet, ja lähtevät kohti. Aron ampuu silti muttei saa mitään aikaiseksi. Vartiomiehet juoksevat hänen perässään. Minä nousen ylös, ja alan taistelemaan toisen vartiomiehen kanssa, mutta totean sen kovaksi palaksi viimeistään siinä vaiheessa kun hän saa iskettyä minut tajuttomaksi.

Minä olen tajuttomana, Tukki ja Aron tulevat tajuihinsa.

Minäkin tulen viimein tajuihini, ja totean että olen joku on katkonut minua kiinnipitäneet köydet. Jatkan lepäämistä.

+
+
+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+
+ Morniz The Explorer
+ Duelist		Tero		2	2	16.6	-	-
+
+ Tuck (Tukki) The Foreverlasting Joker
+ Barbarian	 	Tmo (Ahponen)	2	2	16.6	-	-
+
+ Aron Amish
+ Assasin		Ville		2	2	16.6	-	-
+
+ Kurmuz
+ ?????			(Maaninen)	2	Dead/2	16.6.	17.6	1

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>