TSM Osa 9, Luku 009 (tsmpart9/tsmpart9.009)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Weby Mini (Kivinen)

Todella pienikokoinen ihminen, jota monet luulevat koon takia hobitiksi. Pituutta noin 45 cm, oranssi tukka, keltaisen ja oranssin värisenä hohtavat silmät ja hyvin vaalea iho. Viettää suurimman osan ajastaan nukkumalla ja omaa hyvin terävän katseen (katseen joka saattaa jopa tappaa). Harjoituksen myötä on oppinut vähän paremmin pysymään muiden mukana vauhdissa. Kävelyvauhti on jo noussut noin kolmasosaan muiden vauhdista.

Crog Daniels (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen.

Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm hevosen ja oman asunnon. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Sanoo olevansa taikuri ja osaa jopa pari taikaakin. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 835

9. luku

Ryhmä tulee T-risteykseen. Risteävä käytävä päättyy molemmissa suunnissa muutaman metrin päässä. Käytävässä on kolme ovea, yksi suoraan edessä ja kaksi taaksepäin (kummankin käytävän päässä). M, Jevgeni ja Crog hakevat kolme isoa juustoatahkoa varastosta ja nostavat ne yhden oven eteen, M lukitsee toisen oven taiallaan. Tämän jälkeen Crog ja Jevgeni avaavat kolmannen oven. Oven takaa aukeaa iso huone, jossa on kymmenkunta paholaismaista otusta. Ryhmä perääntyy taaksepäin ja jää odottamaan, että paholaiset tulevat ulos. Puolen minuutin päästä ensimmäinen paholainen tulee ovelle ja Jevgeni pudottaa sen heti. Jevgeni pudottaa seuraavakin vihollisen ja laittaa sitten oven kiinni. Weby ja M kommentoivat takarivistä, että meillä on tiukka aikaraja, tuo takana oleva ovi on lukossa vain muutamia minuutteja, joten kohta sieltä voi tulla joku.

Jevgeni toteaa että totta, ja vetää taas oven auki. Paholainen tulee ovelle ja pysähtyy kun Crog huutaa sille "seis". Crog hämmästyy täysin vihollisen liikkeestä ja menee täysin ulalle pysähtyen paikalleen lähes puoleksi minuutiksi. Vihollinen ampuu Jevgeniä kivellä kaulaan ja tämä putoaa välittömästi. Weby toteaa ettei Jevgenin putoaminen näyttänyt hyvältä ja käyttää erikoisominaisuuttaan, jolla hän voi yrittää estää kuolemisen. Tehtyään tämän Weby vetää miekan esiin ja ryhtää etulinjaan. Crog on raapinut vihollistaan jo muutamia kertoja ennen kuin onnistuu pudottamaan sen.

Weby pääsee ovelle samalla hetkellä kun Crog pudottaa ovella olevan vihollisen. Weby hämmentyy täysin vihollisen nopeasta putoamisesta ja pudottaa hämmenyksessä asensa. Weby ryhtyy poimimaan asettaan maasta samalla kun Crog vetäytyy oven ulkopuolle suojaan. Weby ammutaan kivellä, mutta kivi menee hiuksen hienosti ylitse. Crogkin tulee sisälle huoneeseen ja pudottaa yhden vihollisen ja toinen vihollinen ampuu Crogia käteen niin, että hänen aseensa putoaa. Weby saa tässä vaiheessa aseensa taas käsiinsä ja siirtyy vihollisten kimppuun. Weby hutasee ja häntä osutaan, mutta sitten Crog pudottaa molemmat jäljellä olevat viholliset parilla lyönnillä.

Huoneessa on pari parannusmerkkiä, muutamia ampuaukkoja, joista voi ampua alaspäin ja jalastalla oleva usvapyörre. Crog ja Weby parantavat itseään (Weby taiallaan ja Crog merkillä). Crog yrittää ottaa pyörrettä jalustoineen, mutta jalusta ei hieavahdakkaan. Crog yrittää puhaltaa pyörrettä ja pyörre häviää. Crogista tuntuu sen jälkeen että hän voisi poistaa taitotasoja.

Seuraavaksi ryhmä siirtyy lukitulle ovelle ja avaa sen. Oven takaa aukeaa iso sali (60 x 100 metriä), ilmeisesti kyseessä on valtaistuinsali. Salista lähtee kaksi ovea ja yksi käytävä kaksimetrisen portaan takana. Käytävän suulla seisoo harmaa paholainen, joka ampuu Crogia kivellä. Crog ja Jevgeni syöksyvät vihollista kohti, Weby ja M ampuvat kaukoaseillaa vihollista, mutta kumpikaan ei osu. Crog ja Jevgeni pääsevät vihollisen luokse ja tappavat sen.

Jevgeni kiipeää portaan päälle ja löytää sieltä yhden villisian. Jevgeni käy kimppuun ja saa villisian sekaisin. Alhalla Crog haluaisi päästä ylös ja huutaa M:ää apuun. M tulee paikalle ja hyppäyttää Crogin ylös. Crog lentää kaaressa sekä Jevgenin että neljän villisian ylitse ja laskeutuu kauniisti hohtavan pyörrepylvään eteen. Crog miettii koskisiko pylvääseen, mutta sitten hänelle tulee paha aavistus ja hän jättää sen tekemättä ja käy mieluumin häntä kohti kääntyneen villisian kimppuun.

M yrittää löytää alhaalta sopivaa ampumapaikkaan, mutta Jevgeni on liian pahasti tiellä. Weby kiipeää valtaistuimelle etsiessän hyvää ampumapaikkaa, mutta sieltäkään ei voi ampua. Ylhäällä Crog ja Jevgeni tappavat omat villisikansa, Jevgenille tulee uusi villisika, mutta Crogin kimppuun tulee tutunnäköinen näkymätön otus. Otus syöksyy Crogia kohti täyttä vauhtia ja kun Crog hutasee tulee hänelle hieman ontto tunne; jos tuo otus osuu, niin hän voi hyvin lentää taaksepäin tuohon pylvääseen.

Crog päättää siirtyä erikoisominaisuuksien käyttöön ja heikentää ensin vihollista ja siirtää sitten siitä yhden taitotason itseensä. Seuraavalla lyönnillä Crog sekoilee aseensa kanssa samalla kun näkymätön otus kouristelee tuskissaan. Crog jatkaa aseensa kanssa sekoilua samalla kun otus käy hänen kimppuunsa ja heittää hänet aivan pyörteen reunalle. Crog heikentää otusta uudestaan ja siirtää tältä yhden taitotason Jevgenille (itselleen hän ei voinut enää siirtää toista tasoa).

Jevgeni on tällä välin pudotellut pari villisikaa. Lopulta Crog saa näkymättömän otuksen sellaiseen kuntoon ettei siitä enää ole vaaraa ja viimein Crog saa vihollisensa pudotettua. Sen jälkeen Crog lähtee hän juoksemaan täyttä vauhtia eteenpäin päästäkseen pois pylvään luota. Juostuaan kymmenisen metriä törmää hän johonkin ja katsoessaan tarkemmin huomaa hän toisen näkymättömän otuksen. Crog hyökkää otuksen kimppuun ja toisella puolella Jevgeni on juuri saanut pudottettua viimeisen vihollisensa. Jevgeni katsoo hetken mitä Crog oikein riehuu tyhjän edessä ja huomaa sitten vihollisen. Jevgenin ja Crogin yhteisiskujen jälkeen vihollinen putoaa nopeasti.

Tässä vaiheessa webykin tulee ylös ja sen jälkeen ryhmä lähtee tutkimaan sivukäytävää. Käytävä kiertää tornin reunaa ja laskeutuu alaspäin päätyen lopulta huoneeseen, jossa on kuusi paholaista. Taistelu on lyhyt ja kiivas. Huoneesta jatkuu portaat alas. Alhallaa he tulevat käytävälle, jonka kummallakin sivulla on vankityrmiä. Ryhmä kääntyy heti oikealle ja päätyy tornin alle. Sieltä he löytävät ison huoneen, jossa on keskellä syvä kuoppa. Kuopan pohjalla näkyy epämääräisiä hahmoja, joten Weby huutaa että kuka siellä. Heidän yllätyksekseen sieltä vastataan ja Weby jopa ymmärtää kieltäkin (Mistuviaa, naapurimaan kieltä). Weby juttelee hahmojen kanssa ja kuulee että he ovat linnan entisiä vartiomiehiä, jotka heidän kavarinsa ovat vanginneet. M auttaa miehet ylös köyttä pitkin. Juteltuaan hetken miehet lähtevät etsimään aseita, jotta voisivat käydä kapinallisten vartiomiesten kimppuun.

Ryhmä ryhtyy tutkimaan vankityrmiä. Yhdessä tyrmässä on pari paholaista ja yhdessä makaa joku nurkassa. Weby tiirikoi oven auki miekallaan ja Jevgeni käy katsomassa hahmoa. Hahmo hajoaa tomuksi kun Jevgeni koskee hahmoa. Ryhmä lähtee kävelemään käytävää pitkin eteenpäin ja heitä vastaan tulee kolme sotilasta juosten. Sotilaat näyttävät olevan aika heikossa kunnossa. Weby yrittää kysyä jotain, mutta sotilaat eivät vastaa vaan jatkavat juoksemista.

Ryhmä tulee yli satametriä pitkään käytävään, jonka toisessa päässä näkyy kahdeksan sotilaan ruumista, pari villisian raatoa ja neljä elävää villisikaa. Weby tähtää hetken ja ampuu sitten yhtä villisikaa päähän. Sika sokaistuu täysin ja alkaa vuotaa pahasti verta. Loput kolme villisikaa lähtevät juoksemaan ryhmän kimppuun. Weby ehtii ampua vielä kolme kertaa ennen kuin siat ovat ryhmän luona, mutta yksikään tulinuolista ei osu. Weby tappaa oman vihollisensa ensimmäisenä ja siirtyy sitten sen tulinuolesta vahingoittuneen villisian kimppuun, joka on nyt jo päässyt tänne asti. Tyyppilliseen tapaansa Crog heiluttelee taas asettaan saamatta mitään aikaseksi ja Jevgeni harrastaa väsytystaistelua. Weby pudottaa toisen hänen kimppuun tulleen sian suurinpiirtein samoihin aikoihin kun Jevgeni saa väsytettyä ensimmäisensä ja siirtyy auttamaan Crogia. Crogin vastustaja putoaa samalla kun Weby ehtii paikalle, ilman että tämä ehtii vielä lyömään sitä.

Taistelun jälkeen ryhmä käy katsomassa, mihin käytävän tässä päässä oleva pieni ovi vie. Oven takaa lähtee kapeat portaat ylös ja Jevgeni kiipää ne ensimmäisenä. Portaiden päässä näyttää olevan ovi, joka näyttää johtavan maanpinnalle. Jevgeni ei menee ulos asti, vaan palaa samantien takaisin.

Seuraavaksi ryhmä lähtee kävelemään käytävää pitkin eteenpäin. Käytävän molemmilla puolilla on sellejä, mutta ne ovat tyhjiä. Päässä on iso areena, jossa on katsomossa viiden metrin korkeudella pari demonia, joten ryhmä jättää sen rauhaan. Pitkän käytävän päästä lähtee lyhyempi poikkikäytävä, jonka päässä on leveä kuusimetrinen portti. Ryhmä nostaa teljen pois, mutta kuulee sitten portin takaa villisikojen meteliä, joten ryhmä päättää sitten jättää paikan rauhaan ja nostaa teljen takaisin.

Seuraavaksi ryhmä lähtee uudestaan kiipeämään kapeita portaita ylös, mutta heti kun Jevgeni astuu yläovesta ulos ammutaan häntä kivellä ja hän perääntyy takaisin. Ryhmä päättää jättää yläkerran myöhemmäksi ja palaa alas. Ryhmä palaa takaisin valtaistuinsaliin ja käy hakemassa yhden taikaenergiaa palauttavan pullon. Crog juo sen parannettuaan ensin Jevgenin vammoja. Tauon jälkeen ryhmä lähtee valtaistuinsalista eteenpäin ja tulee pienen käytävän jälkeen huoneeseen jossa on kuusi demonia. Weby pudottaa yhden ja Jevgeni ja Crog kumpikin kaksi ja yhden vielä yhdessä.

M parantaa itseään parannusmerkillä samalla kun Jevgeni tutkii huoneesta löytynyttä laatikkoa. Laatikko on täynnä nuolia, joten Jevgeni ottaa sen mukaansa, tarkoituksenaan laittaa sinne jotain hyödyllistä. Kukaan ei ole innostunut vetämään katosta roikkuvasta narusta, joten ryhmä vain katselee ampuma-aukoista ympärilleen. Osa ampuma-aukoista osoittaa sisäpihalle päin ja se näyttää samalta paikalta kun jossa Jevgeni käväisi vähän aikaa sitten, mutta josta pakeni kun häntä ruvettiin ampumaan (ilmeisesti juuri täältä). Sisäpihalla näkyy myös iso kolmen metrin läpimittainen punainen pallo.

Ryhmä palaa valtaistuinsaliin ja jatkaa sieltä ainoasta jäljellä olevasta ovesta eteenpäin. Ovi aukeaa suoraan pallon kanssa samalle tasanteelle ja Crog ja Jevgeni syöksyvät pallon kimppuun. Weby tulee perässä, mutta kääntyy alhaalta juoksevia luurankoja kohti. Hän ampuu toista ensin tulinuolellaan ja jatkaa sitten kahdenkäden miekallaan.

Crog ja Jevgeni hakkaavat palloa ja saavat sen hieman vaappumaan. Weby alkaa jo mennä aika hieman heikkoon kuntoon ennen kuin saa toisen luurangon pudotettua, mutta sitten jäljelle jäänyt luuranko osuu Webyä pahasti kylkeen ja Weby putoaa tajuttomana maahan (tai itse asiassa kuolleena, mutta Webylle tulee tunne että nyt olisi hyvä käyttää sitä erikoisominaisuuttaan ja estää kuolema).

Crog ja Jevgeni saavat lopulta ison pallon pudotettua ja he siirtyvät sen viimeisen luurangon kimppuun ja pudottavat sen suhteellisen nopeasti. Takarivissä oleva M on sillä välin ampunut kerran häntä kivillä ampuma-aukoista ampuneita paholaisia. Paholaiset ryhtyvät ampumaan Crogia ja Jevgeniä, jotka suojautuvat pylvään taakse.

Jevgeni parantaa omat palovammansa taiallaan ja Crog parantaa Webyn kuntoon. Kun kaikki ovat kunnossa lähtee ryhmä rynnäkköön huoneen poikki ja painuu siellä olevasta ovesta sisään. Oven takana on huone, josta lähtee yksi ovi viistosti eteenpäin ja portaat ylös. Portaiden yläpäässä on kolme paholaista. Kaksi niistä osuu kivillään Crogiin, joka putoaa välittömästi käsiosumasta. Käsiosuma näyttää tappavalta, joten Weby käyttää taas ominaisuuttaan ennen kuin hän ja Jevgeni ryntäävät vihollisten kimppuun ja tappavat heidät. Jevgeni vilkaisee mikä Crogia vaivaa ja Webyn ansiosta hänellä on vain käsi murskana. Ryhmä juoksee takaisin ylätasanteen poikki valtaistuinsalin puolelle ja jatkaa sieltä sitten nosturin luokse, jossa M laskee Crogin alas linnan ulkopuolelle parantamaan kättään.

Seuraavaksi ryhmä käy tutkimassa sitä juustokasalla tukittua ovea. Oven takaa aukeaa kolmion muotoinen huone, jonka keskellä on pallo, jossa näkyy aina hymyilevä katsojan naama. Weby lähtee kiertämään palloa ja pallo häviää yhtyen Webyyn ja sen jälkeen näkyy vain hymyilevä Weby. Seuraavaksi ryhmä päättää kiertää roskakuilun ohitse toiselle puolelle linnaa. Tullessaan ylöspäin menevän parimetrisen portaan luokse, jonka päällä oli villisikoja hyökkää villisika ylhäältä Crogin kimppuun. Crog jää villisian alle, mutta Jevgeni saa tapettua sen.

Crog yrittää ryömiä villisian alta pois samalla kun toinen villisika hyppää Jevgenin kimppuun ja pistää tämän sekaisin. Weby lopettaa tämän villisian ja kun se on kuollut hyppää yksi villisika koko etujoukon ylitse päätyen M:n kimppuun. M ja Weby ampuvat otusta lähietäisyydeltä, mutta kumpikaan ei saa sille mitään suurempaa aikaseksi ja villisika hyökkää M:n kimppuun lävistäen tämän sydämmen sarvellaan. M raahautuu muutaman metrin eteenpäin etsien sopivaa kuolemispaikkaa, mutta Webyn kuolemanesto tuntuu vielä toimivan ja M ja henkiin. Weby ja Jevgenin hyökätessä sian kimppuun romahtaa se nopeasti maahan. Samassa he kuulevat takaa suhinaa ja molemmat iskevät miekoillaan suoraan selkänsä taakse vilkaisematta ensin. Webyn miekka katkoo vain muutamia karvoja, mutta Jevgenini isku pysäyttää villisian. Villisika tekee kolmen pompun mahalaskun maahan. Tämän jälkeen Jevgeni ja Weby rusikoivat sian kuoliaaksi.

Sen jälkeen Jevgenin menee auttamaan Crogia ja Weby kurkistaa mitä M:lle kuuluu. M:llä tuntuu olevan hengitysvaikuksia, mutta muuten hän on kunnossa. Uusia sikoja ei kuitenkaan enää näy. Muutaman minuutin kuluuttua M:kin on jo melkein kunnossa. Kun sikoja ei enää kuulu kiipeää ryhmä parimetrisen portaan päälle ja toteaa, että sieltä lähtee portaat alas. Käveltyään portaita alas jonkin matkaa syöksyy heitä vastaan isompi lauma villisikoja. Pudotettuaan kolme villisikaa takaisin portaita alas, neljäs romahtaa maahan portaisiin ja sen jälkeen villisiat eivät enää mahdu siitä ohitse. Hetken ihmeteltyään villisika ottaa ja ryhtyy työntämään ruumista edessään. Ryhmä perääntyy taaksepäin ja tulee jyrkänteen luokse.

Jevgenin johdolla ryhmä hyppää alas. Vain Crog ja Weby pääsevät ilman ongelmia alas, sekä Jevgeni, että M jäävät portaan alle makaamaan haukkoen henkään. Juuri kun villisika yrittää vyöryttää ruumista alas Jevgenin ja M:n päälle välähtää ylhäällä tulipallo ja villisika keskeyttää operaation. Ryhmä kerää voimansa ja hyökkää uudestaan ylös portaan päälle ja lähtee hyökkäämään portaita alas. Jevgeni ja Crog eturintamassa käyvät vastaan tulevan villisian kimppuun, mutta Crog sekoilee taas aseensa kanssa ja kaatuu villisian ylitse ja pyörii portaita alas niiden juurelle asti. Jevgeni ja Weby hakkaavat villisian kuoliaaksi ja menevät sitten alas Crogin luokse, joka on juuri päässyt pystyyn. Heidän kimppuunsa hyökkää kaksi villisikaa lisaa. Jevgeni pistää yhden heikkoon kuntoon ja Weby pudottaa sen. Kun kaikki käyvät viimeisen kimppuun putoaa sekin nopeasti.

Sen jälkeen ryhmä lähtee tutkimaan toista tornia, jossa he näkivät aikaisemmin parannusmerkin. Ylhäältä kuuluu murinaa ja kun Jevgeni vilkaisee sinne ryntää sieltä hieman kärähtänyt villisika hänen kimppuunsa. Sika vetäytyy heti suojaan hyökkäyksensä jälkeen. Hetken kuluttua villisika rynnistää täyttä vauhtia suoraan kohti M:ää, mutta Jevgeni lyö sitä ilmalennon aikana niin, että se tekee mahalaskun suoraan M:n eteen kiilaten hänet seinää vasten.

Tornihuoneessa on neljä isoa parannusmerkkiä, mutta Crog ei halua käyttää niin isoja, joten ryhmä palaa nosturille ja M laskee Crogin alas veteen, jossa hän parantaa itsensä ja sen jälkeen hän parantaa Jevgenin vammat. Kun kaikki ovat taas kunnossa palaa ryhmä takaisin jatkamaan tämän puolen tutkimista. Lähtiessään alas käytävää pitkin löytävät he sumun avaimen lattialta. Tässä vaiheessa ryhmä päättää hake kivimaljan portin luokse ja tuhota sitten portin sillä kääröllä. Ryhmä palaa temppeliin nosturin kautta ja raahaa sitten maljan sieltä temppeliltä nosturille.

Nosturin luona he sitovat maljan kiinni kettinkiin ja sen jälkeen M kiipeää ylös ja nostaa maljan ylös. Kun malja on ylhäällä laskee M kettingin alas Crogille ja nostaa tämän ja Jevgenin ylös. Seuraava ongelma tulee valtaistuinsalissa olevan jyrkänteen luona, mutta siellä he kasaavat villisianraadoista portaat ja nostavat maljan niitä pitkin ylös. Ylhäällä Jevgenin avaa käärön ja lukee siitä ohjeita ja käynnistää sen. Kääröstä lähtee sininen säde, joka osuu porttiin, joka alkaa sitten pienetä.

Kun portti häviää lähtee ryhmä ja malja leijumaan ja lähestyy sumumuuria. Weby ottaa sumun avaimen käteensä ja ryhtyy ihmettelemään mitä tällä pitäisi tehdä. Mietittyään hetken kääntää hän avainsivun sumua kohti ja samassa sumuun aukeaa reikä, josta ryhmä leijuu.

Ryhmä lentää ilman läpi ja laskeutuu merellä seilaavan laivan etukannelle. Laivassa näytti olevan merirosvolippu mastossa. Ryhmä laskeutuu noin kolmenkymmenen miehen joukon taakse, jotka ovat juuri laskemassa venettä vesille. Alkaa lyhyt ja verinen taistelu. Jevgeni ampuu tulipallon merirosvojen joukkoon, sen jälkeen pystyssä on vain neljä rengaspanssariin pukeutunutta miestä. Näistä putoaa yksi M:n varsijousen nuolesta ja yksi Webyn tulinuolesta. Jevgeni rauhoittaa loput väkivaltaiset henkilöt (kaksi vihollista ja Crogin).

Ryhmä kerää aseita ja muita tarvikkeita ja lähtee sitten tutkimaan laivaa. Heitä vastaan tulee iso noin parinkymmenen merirosvon lauma, joka käy heidän kimppuunsa. Takarivissä on muutama rengaspanssariin pukeutunut jousimies, jotka ryhtyvät ampumaan M:ää. M kutsuu apuun vihreän limaisen epäkuolleen. Epäkuollut tappaa takarivin jousimiehet samalla kun Jevgeni, Crog ja Weby pudottelevat edessä olevia merirosvoja.

Lopulta kaikki merirosvot ovat kuolleet ja epäkuollut meinaa juuri käydä Webyn kimppuun kun M pysäyttää hänet valamalla hänet kristalliin. M toteaa ettei tiedä kuinka kauan tuo kristalli pysyy, joten parasta olisi saada se yli laidan. M liukastaa kannen niin, että kristalli liukuu kantta pitkin suhteellisen kevyesti, mutta törmää laivan kaiteeseen ja pysähtyy siihen. M yrittää poistaa kaiteen tekemällä siihen taikaportin, jotta kristalli voitaisiin työntää laidan yli. Valitettavasti taikaportti tulee hieman liian alas ja kannesta ja kaiteesta häviää iso pala. Kristalli putoaa suoraan laivan pohjalle tehden siihen reiän ja jatkaa sitten syvyyksiin. Kannessa oleva aukko on niin iso että koko ryhmä putoaa alas lastiruumaan. Weby juuttuu matkalla kuivausnarulla oleviin vaatteisiin, Jevgeni putoaa keskelle peilikasaa ja rikkoo siinä matkalla viisi peiliä, Crog putoaa saapaskasaan ja M juuttuu voikasaan.

Ryhmä suoriutuu nopeasti ulos ruumasta ennen kuin se ehtii täyttyä vedellä ja telkeää oven tukevasti kiinni. Sen jälkeen ryhmä lähtee kohti laivan takaosaa tarkoituksenaan ohjata laiva rantaan. Päästyään kannelle heitä vastaan tulee upseerin näköinen tyyppi ja kymmenkunta merirosvoa. Jevgeni ohjaa jumalansa voimaa käsivartensa kautta upseeriin ja upseeri menee hieman sekaisin. Crog yrittää lyödä upseeria, mutta ei osu. Jevgeni hakkaa edessään olevaa merirosvoa, samalla kun Webyä luodaan lujaa miekalla, jolloin Weby siirtyy puolustuskannalle. M avustaa hieman Crogia antaen tälle lisää voimaa ja lisäksi vielä kolme lisälyöntiä upseeria kohti. Crogi onnistuu lisälyönneillään pudottamaan upseerin ja saa vielä pudotettua vieressä seisovan rengashaarniskamiehen. Taistelu kestää vielä muutaman minuutin ja lopulta kaikki merirosvot on saatu tapettua, ilman omia tappioita.

Ryhmä jatkaa eteenpäin ja tulee kannen takaosaan, jossa he kohtaavat vaaleatukkaisen upseerin. Edellisellä oli musta tukka. Mies uhkaa, että "poistukaa laivasta heti, tai muuten teille käy huonosti". Jevgeni ryhtyy taas ohjaamaan jumalansa voimaa, mutta vaaleatukkainen mies vetää esiin taikakäärön ja ryhtyy lukemaan sitä. Jevgeni päättää sittenkin ottaa taikasuojat käyttöön ja kun mies saa taikakäärönsä loppuun hänen ympärillään räjähtää ylitehokas tulipallo, joka vie tuhkatkin pesästä, tavarat jäävät. Ehkä miehestä jäi jopa vähän tuhkaakin, mutta se häviää tuulen mukana. Ryhmä jatkaa ylös takakannelle.

Takakannelta he löytävät punatukkaisen upseerin ja parisenkymmentä merirosvoa. Merirosvot lähtevät hyökkäämään, mutta kääntyvät takaisin kun heidän keskelleen tulee M:n kutsuma tulielemetti. Ryhmä siirtyy kaukoaseisiin ja ampuu vihollisia jousilla ja tulinuolilla. Merirosvot hakkaavat tulielementtiä. Upseeri tipahtaa kohtuullisen pian kun sekä Weby, Jevgeni ja Crog keskittävät tulituksensa häneen ja tulielementti vielä auttaa.

Kun tulielemenetti putoaa käyvät merirosvot Jevgenin, Webyn ja Crogin kimppuun. Ennen kuin he ehtivät kimppuun asti puhaltaa M:n kutsuma voimakas tuulenpuuska heistä pari yli laidan, mutta loput tulevat lähitaisteluun. Lähitaistelussa Weby putoaa tajuttomaksi aika pian, mutta lopulta kaikki viholliset on saatu tapettua ilman muita tapppioita.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Weby Mini		5		7
+ sleuth/human		Kivinen		8.6.835		-		-
+
+ Crog Daniels		3/2		3/5
+ rogue/half-orc	Ahponen		8.6.835		-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	5		8
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835		-		-
+
+ For Cee M		3		5
+ Force Mage/human	Alakoski	28.10.835	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>