TSM Osa 9, Luku 017 (tsmpart9/tsmpart9.017)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Weby Mini (Kivinen)

Todella pienikokoinen ihminen, jota monet luulevat koon takia hobitiksi. Pituutta noin 45 cm, oranssi tukka, keltaisen ja oranssin värisenä hohtavat silmät ja hyvin vaalea iho. Viettää suurimman osan ajastaan nukkumalla ja omaa hyvin terävän katseen (katseen joka saattaa jopa tappaa). Osaa myös määrittää taikaesineiden ja henkilöiden voiman. Harjoituksen ja jumalallisen avun myötä on oppinut vähän paremmin pysymään muiden mukana vauhdissa. Kävelyvauhti on jo noussut noin puoleen toiseksi hitaimman vauhdista.

Crog Daniels (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä.

Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm hevosen ja oman asunnon. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 835

17. luku

Weby ratsastaa palkkasoturien ja pyhien soturien johdossa majan lähelle ja leiriytyy sinne. Crogin majalle jättämät soturit tulevat leiriin ja yhtyvät ryhmään. Aamulla Weby lähettää tiedustelupartioita tutkimaan ympäristöä.

Muu ryhmä lähtee aamulla majatalosta Asavasta linnalle. Puolentoista kilometrin päässä he ihmettelevät hetken aikaa mitä tekisivät linnalle. Linnasta ammutaan heitä kohti pari isoa keihästä, mutta ne jäävät aika kauas. Hetken kuluttua ritarit ratsastavat heidän luokseen ja ihmettelevät missä muut sotilaat ovat. M havainnoi, että Weby on kahdeksan kilometrin päässä, kai hän kohta tulee paikalle. Ritarit jäävät portin luokse, ryhmä lähtee Asavaan syömään aamiaista.

Weby saapuu ritarien luokse suurinpiirtein samaan aikaa kun muut palaavat Asavasta. Hetken keskustelun jälkeen osa ryhmästä lähtee kiertämään linnaa. Mukaan lähtee Askan, Jevgeni, M ja Crog. He ratsastavat linnan takapuolelle, ja pysähtyvät joen luokse miettimään miten siitä pääsisi ylitse. M toteaa että ryhmä voisi lentää hänen taiallaan joen ylitse ja niin hän heittää Crogiin lentotaikansa, jonka jälkeen tämä lähtee yläviistoon joen ylitse hirmuista vauhtia (M:n taialla pääsee noin 70 kilometriä tunnissa). Toisella puolella Crog huomaa menneensä hieman pitkäksi ja kääntyy tulemaan takaisinpäin nousten edelleen ylöspäin. Reagoidessaan, että hän on nyt likimain oikeassa paikassa, hän lähtee pyrkimään alaspäin, mutta koska hän reagoi liian hitaasti onkin hän jo taas takaisin lähtörannalla ja menettää yllättäen lentotaian hallinnan pudoten usean sadan metrin korkeudesta suoraan kohti maata. Pudotuksen aikana häneen meinaa iskeä paniikki, mutta hän karkoittaa sen taiallaan ja huutaa pudotessaan M:lle "Minä vielä muistan tämän jos minulle käy huonosti".

M huomaa, että Crogi lähtee putoamaan ja hän kiihdyttää täydellä vauhdilla takaperin kohti linnaa. Linnan takamuurille ehtiessään hän lentää roskakuiluun sisälle ja saa silloin päähänsä ylhäältä heitetyt mädät ruuanjätteet. Hän kiroaa hetken ja heittää sitten linnan tutkintataian ja lähtee sitten pakoon täydellä vauhdilla ehtien noin viidensadanmetrin päähän linnasta ennen kuin taika loppuu.

Huomatessaan taian loppuvan kesken hänen lentäessään noin 70 kilometrin tunnissa nopeudella muita kohti vain viiden metrin korkeaudella, päättää hän poistaa itsestään painovoiman. Hän jatkaa edelleen viiden metrin korkeudella kohti Crogia, vauhdin hiljalleen hidastuessa ilmanvastuksen vaikutuksesta. Kun maa samalla vielä nousee hiljalleen ylöspäin alkaa hänen jalkansa jo ottaa maahan ja hän pyörähtää ilmassa vielä muutaman kierroksen ennen kuin hän tömähtää kokonaan maahan. Vauhti on tässä vaiheessa niin hidasta, että hänelle ei käy mitenkään.

Crog tömähtää maahan sadan metrin korkeudesta saamatta putoamisesta muuta ongelmaa kuin murtuneen kylkiluun. Crog ja M palaavat muiden luokse ja Jevgeni parantaa Crogia ja sen jälkeen Crog, Askan ja Jevgeni lähtevät Jevgenin taialla kävelemään joen ylitse, M ja Zip lentävät omilla taioillaan edeltä.

Joen toisella puolella he siirtyvät siellä olevan vajan taakse, jossa M käyttää tutkintataikaa ja painaa mieleensä kartan vajasta. Sen jälkeen hän yrittää tallettaa paikkaa porttia varten talteen, mutta jotain menee pieleen ja hän lennähtää taaksepäin voimalla, osuen Jevgeniin niin, että M:n oikea käsi menee huonoon kuntoon ja Jevgeni jää tajuttomana maahan makaamaan.

Muut nostavat Jevgenin hevosen selkään ja he ratsastavat muiden luokse, jossa Crog syyttää M:ää siitä, että tämä yritti tappaa hänet ja Jevgenin. Jevgenin alaisena ollut pappi käy heti tämän syytöksen jälkeen M:n kimppuun ja M pakenee portista pois. Pappi seuraa ja M pakenee seuraavasta portista eteenpäin ja saapuu majalle jossa hän käyttää nopeusominaisuuttaan ja pakenee takaisin Askaniin, mutta pappi seuraa edelleen perässä.

M yrittää juosta seuraavalle portille, mutta ei ehdi perille ennen kuin pappi saavuttaa hänet. M hyppää sivulle, mutta pappi onnistuu lyömään häntä ilmassa niin, että hän menee hieman sekaisin. Kun hän laskeutuu onnellisesti pappi juoksee perään ja ehtii hänen luokseen juuri kun M on taas kunnossa ja siirtyy pois paikalta. Päästyään kolmenkymmenen metrin päähän taiallaan M hyppää taikavoimin pystyyn ja yrittää lähteä lentoon mutta pappi onnistuu saamaan hänet taiallaan pökerryksiin. M siirtyy raskaaseen tykistöön ja kutsuu paikalle fosforikrakanaattikeskityksen. Ensimmäinen kranaatti tipahtaa M:n ja papin, joka oli juuri lyömässä M:ää, väliin. Pappi lennähtää hieman taaksepäin ja lähtee juoksemaan paniikissa pakoon. M menee tajuttomaksi ja jää makamaan fosforikranaattien sytyttämän tulipalon keskelle.

Ryhmä odottaa M:ää palaavaksi vartin verran ja lähtee sitten etsimään häntä. Portista tullessaan he näkevät, että ympäröivä alue on tulessa ja tuli leviää kovaa vauhtia etelelään päin. Ryhmä menee Asavaan ja vie Jevgenin temppeliin. Temppelissä heille todetaan, ettei Jevgenille voi tehdä mitään, mutta tämä paranee kyllä itse muutamassa kuukaudessa. Temppelistä he myös kuulevat, että se M:n perään lähtenyt pappi on palannut heikossa ja sekavassa kunnossa.

Valitettavasti hänen puheilleen ei pääse ennen kuin vasta huomenna, joten Crog menee temppeliin viettämään yötään, mutta Weby, Zip ja Askan lähtevät etsimään M:ää. Zip tekee heille levyn ja he lentävät porttien lähelle tulipalon yläpuolelle. Weby yrittää siellä nähdä menneisyyteen, mutta se ei oikein toimi (taika toimi eritavalla kuin mitä hän kuvitteli sen toimivan). Sen jälkeen he vain lentelevät alueen yläpuolella yrittäen etsiä jotain merkkiä M:stä tai siitä minne hän on mennyt.

Lopulta Askan havaitsee jalan alhaalla tuhkan seassa, jonka jälkeen Zip parantaa porukan kuumuuden kestoa jäähdyttämällä sekä levyn, että porukan vaatteet. Sen jälkeen hän laskeutuu jalan lähelle ja heittää ympärille kylmän renkaan. Renkaan sisäpuolelle jää yksi palava pensas, jonka Weby sammuttaa. Askan jonka piti kaapata maassa makaava M mukaan pelästyy kuumuutta ja ei suostu tekemään mitään vaan Zip joutuu itse vetämään M:n levylle. Kun levy nousee ylös lentää siihen yksi palava pensas, joka osuu suoraan Webyn käteen ja se palaa pahoin. Muuten he selviävät pienillä palovammoilla.

Ryhmä lentää kylään ja vie M:n temppeliin parannettavaksi. Papit parantavat M:n melkein kuntoon, mutta eivät suostu tekemään Webyn kädelle mitään. M parantaa kuitenkin Webyn käden ja tämä vuorostaan parantaa M:ää lisää. Sen jälkeen ryhmä lähtee majataloon nukkumaan.

Aamulla Weby, M, Zip ja Askan lähtevät kylän ulkopuolelle leiriytyneiden ritarien ja sotilaiden leiriin kysymään, joskos sieltä löytyisi pappi joka voisi korjata täkäläisen pappisporukan johtajan eli Jevgenin. Vartiomies kutsuu toisen vartiomiehen tilalleen ja lähtee kysymään leiristä asiaa.

Crog on aamulla herättyään mennyt jututtamaan sitä M:n kimppuun käynyttä pappia, joka tuntuu olevan hieman sekaisin. Crog yrittää selittää papille, ettei M tee sitä tahallaan, mutta pappi ei oikein tunnu uskovan. Kun Crog kommentoi että "jos kaikki paha olisi poistettu maailmasta niin minäkään en olisi syntynyt, joten..." sen pitemmälle hän ei pääsekään ennen kuin pappi nousee ylös ja lähtee tulemaan asettaan heilutellen häntä kohti. Crog rauhoittaa miestä ottaen hänet ystäväkseen ja kun pappi kysyy, että minne "se paha oikein meni", viittaa Crog taakseen, jolloin pappi lähtee heti sinne.

Crog lähtee perään ja tulee papin jäljessä keittiöön juuri kun pappi on lyömässä taloudenhoitajaa nuijallaan. Crog hidastaa papin toimintoja niin, että taloudenhoitaja pääsee pakoon. Samassa paikalle tulee toinen pappi, joka pistää väkivaltaisen papin pökerryksiin ja rauhoittaa hänet vielä tämän jälkeen. Sen jälkeen Crog ja paikalle tullut toinen pappi ohjaavat hullun papin omaan huoneeseensa ja toinen pappi takavarikoi hullulta papilta tämän nuijan.

Webyn ja muiden luokse tulee kaksi ratsastavaa miestä, joista toinen on selvästi pappi, joten he neuvovat papin temppeliin parantamaan Jevgenia ja tulevat itse perässä kävellen. Pappi menee Jevgenin luokse ja onnistuu toisella yrityksellä onnistuukin parannuksessa ja saa Jevgenin kuntoon. Sen jälkeen hän jatkaa hullun papin luokse parantamaan tätä.

Crog kertoo Jevgenille lyhyen yhteenvedon siitä mitä on tapahtunut ja sen jälkeen he tulevat ulos, jossa tapaavat Webyn, M:n, Zipin ja Askanin. Siellä muut kertovat Jevgenille mitä todellisuudessa on tapahtunut ja aika suuri osa joukosta on sitä mieltä, että Crog on syypää kaikkeen. Crog on tietysti eri mieltä, mutta luonto tuntuu olevan muiden puolella, koska ainoat pystyssä olevat puut muodostavat tekstin "Crog aiheutti tulipalon".

Kun M huomauttaa puista Crog hermostuu ja haluaa tuhota puut. Zip suostuu oitis auttamaan ja ryhtyy hakkaamaan puita maahan, jolloin paikallisia kyläläisiä tulee paikalle katsomaan mitä oikein tapahtuu. Kun he kysyvät miksi puita hakataan maahan, kertovat muut miksi jolloin kyläläisetkin huomaavat minkä tekstin puut muodostavat.

Crog hermostuu lopullisesti ja lähtee kirkkoon kertomaan "totuutta". Kirkossa hän ripittäytyy siellä olevalle papille joka määrää hänelle tulipalon aiheuttamisesta kolme miljoonaa ave-maria ja kolme kuukautta rauhoittumisharjoituksia.

Ulkona ryhmä katsoo kun ritarit lähtevät kohti linnaa ja sen jälkeen he lähtevät linnalle katsomaan tilannetta porttien kautta. Linnalla on jo aika paljon kuninkaan palkkaamaa palkkasoturiporukkaa ja he ovat juuri virittämässä piiritystä. Iltapäivällä he näkevät kuinka ryhmä linnan vartikaartia hyökkää sisään linnan takapuolelta ja häviää sisäpuolelle.

Ryhmä leiriytyy linnan taakse piirityspiirin ulkopuolelle ja jää odottamaan, että jotain tapahtuisi. Jevgeni viettää päivänsä Asavassa katumusharjoituksissa ja Crog taas Kosovossa.

Yöllä Webyn hortoillessa teltan ulkopuolella törmää hän kolmen örkin ryhmään, joka yllättäen ei kuitenkaan käy Webyn kimppuun. Weby keskustelee hetken heidän kanssaan ja jatkaa sitten matkaansa takaisin teltalle.

Aamuyöstä alkaa tapahtua. Joen ylitse menevän esteen kimppuun on hyökätty ja kolme venettä on matkalla jokea ylöspäin. Jevgeni ottaa Webyn kantoonsa ja hän lähtee Askanin kanssa juoksemaan joelle. M ja Zip heittävät suojataikansa ja lähtevät sitten perään. Askan, Jevgeni ja Weby ampuvat veneitä kaukoaseillaan, mutta eivät saa suurempaa tuhoa aikaiseksi. Zip ja M ohittavat kaukoampujat, mutta sitten M hidastelee ja Zip pääsee edelle. Veneestä avataan tuli Zipiä kohti ja tämän vauhti hidastuu jonkin verran. Häntä ammutaan vielä toisenkin kerran ennen kuin hän pysähtyy. M yrittää päästä veneen edelle, mutta häntä ammutaan kerran linnasta ja kun veneestäkin ryhdytään tähtäämään pakenee hän Zipin luokse taikasiirtymällä. Askan, Weby ja Jevgeni ampuvat muutaman kerran veneen perään ja sen jälkeen M ja Jevgeni parantavat Zipin kuntoon.

Ryhmä lähtee Zipin levyllä tutkimaan mitä jokiesteellä on tapahtunut. Esteellä he havaitsevat että vartioporukka on ilmeisesti tapettu, mutta sitten paikalle on tullut uusia ritareita, jotka ovat ajeneet viholliset pois. Ryhmä toteaa että ei voi mitään tehdä ja palaa telttaan nukkumaan.

Aamupäivällä M:n luokse saapuu naissotilas, joka lahjoittaa hänelle hänen käsisuojuksiinsa sopivan vyön siitä hyvästä että M opettaa hänelle taikoja.

Iltapäivällä taskuvaras yrittää varastaa Askanilta rahaa, mutta Askan huomaa sen, mutta epäonnistuu aseensa kanssa, eikä osu varkaaseen. Hän ehtii ampua jousella vielä kerran perään, mutta taskuvaras pääsee katoamaan väkijoukkoon. Askan lähtee etsimään varasta ja törmää illalla yhdestä teltasta ulos tullessaan mieheen niin kovasti, että Askanilta menee hammas ja mies vaatii vahingonkorvauksia omasta kivusta ja särystä. Askan maksaa, mutta varastaa rahat takaisin saman tien.

Ryhmän teltta syttyy tuleen vähän puolenyön jälkeen, mutta Weby sammuttaa sen suhteellisen nopeasti. Sen jälkeen ryhmä alkaa tutkia kuka on oikein sytyttänyt teltan. Weby katsoo menneisyyteen ja havaitsee, että teltta on sytytetty kymmenisen minuuttia sitten tummapukuisen miehen toimesta. Mies oli noussut muurin päälle ja kastellut teltan öljyllä ennen sytytystä. M siirtyy siihen paikkaan jossa mies oli seisonut muurin päällä ja lähtee siitä jäljittämään miestä. Ensimmäisellä yrityksellä hän törmää mielessään sokkeloon, josta hän pääsee lävitse, mutta ei siltikään onnistu pääsemään miehen jäljille vaan taika keskeytyy. Toisella yrityksellä hänet heitetään samantien ulos ja kolmannella hän jää seisomaan muurin päälle etsiessään epätoivoisesti reittiä ulos mieleensä luodusta sokkelosta.

Parin kolmen minuutin päästä ryhmä ryhtyy miettimään mitä M:lle pitäisi tehdä kun hän ei ole vieläkään liikkunut. Vartin päästä M seisoo edelleen, joten ryhmä päättää nostaa M:n alas. Tunnin kuluttua M herää ja kertoo etsineensä ulospääsyä sokkelosta. M yrittää vielä yhden kerran uudestaan ja tällä kertaa hän onnistuu. M havaitsee miehen parin kilometrin päässä linnan toisella puolella aika lähellä vajaa.

Crog herätetään yöllä sen takia että lähistölle on leiriytynyt mustalaislauma. Crog pistää haarniskansa päälle ja lähtee sheriffin mukaan, heitettyään ensin taivaallisen loisteen ympärilleen. Lähestyässään leiriä Crog ihmettelee mitä mustalaiset oikein tekevät, he juoksevat ympäriinsä iloissaan ja tulevat Crogin luokse kumartamaan. Hetken kuluttua Crog huomaa, että mustalaiset ovat niitä häntä aikaisemminkin seuranneita uskovaisia, jotka luulevat häntä jumalansa inkarnaatioksi. Crog juttelee hetken mustalaisten kanssa ja sanoo sitten pari sanaa sheriffille ennen kuin lähtee juoksemaan kohti temppeliä. Mustalaiset seuraavat ja kerääntyvät temppelin ympärille. Sheriffi ryhtyy huutamaan militiaa kokoon roskasakin ja ryöväreiden karkoittamiseen.

Crog kerää kamppeensa temppelistä ja kommentoi sitten papeille että unohdin että "minun piti lähteä johtamaan niitä pyhiä sotureita sodassa, menen nyt, moi". Tämän jälkeen hän ryntää takaovesta ulos ja nähdessään pari mustalaista, kutsuu hän paikalle tilanteeseen sopivan ratsun. Taivaalta laskeutuu kotka jonka siipien kärkiväli on kolmisenkymmentämetriä. Crog nousee linnun selkään ja lähtee lentämään kohti linnaa.

Linnalla M on tehnyt portin vajan luokse ja ryhmä on siirtynyt sinne. M yrittää etsiä mustaa viittaa, mutta epäonnistuu. Hän yrittää vielä uudestaan, eikä vieläkään onnistu. Askan ja Jevgeni kiipeävät vajan katolle ja näkevät siellä kolme vartiomiestä. Ryhmä miettii hetken mitä tekee ja Weby ja Zip käyvät portin toisella puolella heittämässä taikojaan ja kun Weby palaa takaisin lähtee Askan pois samalla kun katolta kuuluu jotain meteliä. Muut katsovat toisiinsa ja poistuvat portin kautta pois ja sulkevat portin, ennen kuin Zip edes ehtii tulla uudestaan vajan luokse.

Toisella puolella hetken miettimisen takia Jevgeni toteaa, että nyt pitää lähteä ilmoittamaan tästä komentajalle ja lähtee kävelemään kohti esikuntakompanjaa. Hän menee ensin juttelemaan päivystävän upseerin kanssa ja tämä sitten herättää komentajan adjutantin, joka on sitä mieltä. että komentajaa ei tällaisen pikkujutun takia saa herättää. Adjutantti yrittää selostaa Jevgenille, että "mene vaan nukkumaan". Jevgeni hermostuu ja nukuttaa adjutantin jumalansa voimalla, jolloin upseerissa ollut hälyytys alkaa ulvoa.

Päivystävä upseeri yrittää tainnuttaa Jevgeniä takaapäin iskemällä tätä takaraivoon, mutta Jevgeni toteaa että "älä nyt viitsi". Samassa paikalle tulee ensimmäinen taikuri, joka epätoivoisesti yrittää nukuttaa Jevgeniä onnistumatta siinä. Seuraavassa hetkessä teltta onkin jo täynnä väkeä, jotka sitovat Jevgenin ja iskevät hänet jalkapuuhun. Loppuyö sujuu rauhallisesti sitä lukuunottamatta, että Crog ilmestyy teltalle ja toteaa ettei haluakaan nukkua teidän teltan raunioissa vaan hän nukkuu ulkona. Hän oli käynyt linnalla, mutta ei ollut uskaltanut laskeutua koska häntä ammuttiin nuolilla. Sen jälkeen hän oli lentänyt Asavaan hakemaan kilpeään ja tullut sitten avoimen portin luokse, joka johtaa linnalle. Hän oli etsinyt ympäriltä porttia ja löytänyt telttaan vievän portin melkein heti.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Weby Mini		14		15
+ sleuth/human		Kivinen		8.6.835+202	-		-
+
+ Crog Daniels		3/12		3/12
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	15		15
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ For Cee M		15		15
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		12		12
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	-		-
+
+ Askan Deymoi		25		25
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>