TSM Osa 9, Luku 065 (tsmpart9/tsmpart9.065)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

65. luku

Kun tilanne rauhoittuu Crog muuttuu ensin metrin mittaiseksi ja huomaa sen jälkeen olevansa sokea. Hän menee Jevgenin luokse tutkittavaksi ja Jevgeni toteaa, että Crogin silmät ovat muuttuneet oudoksi hyytelöksi. Jevgeni ehdottaa, että hän voisi korjata ne, mutta Crog ei suostu, vaan hän yrittää korjata silmiään omilla toiveillaan. Hän yrittää pari kertaa, mutta muuttuu toisen yrityksen jälkeen paholaiseksi. Muut tunnistavat paholaisen Crogiksi, paitsi Askan, joka ampuu Crogia jousellaan, mutta ei saa mitään pahempaa aikaiseksi. Crog hypähtää Galavanin pyhän auran ulkopuolelle hyvin nopeasti, koska hehkuva aura tuntuu hänestä todella pahalta. Crog keskustelee hetken aikaa muiden kanssa, muutettuaan ensin itsensä normaalin näköiseksi. Hetken keskustelun jälkeen päätyy sitten yrittämään rotunsa muuttamista tuosta paholaisrodusta ja käytettyään riittävästi ihmeitä hän onnistuu muuttamaan itsensä aitoihmiseksi.

Sen jälkeen Crog pyytää Jevgeniä katsomaan mikä hänen silmissään on tällä hetkellä vikana. Jevgeni toteaa, että toinen silmä on paranemassa, mutta toinen on vielä särki. Jevgeni samalla tekee vielä Crogille varasilmän sen parantuvan tilalle. Sen jälkeen Crog haluaa vielä itsepäisesti itse korjata toisenkin silmän, mutta sekin epäonnistuu ja Crog lysähtää tajuttomana maahan. Jevgeni yrittää ensin tutkia Crogia taikakeinoillaan, mutta hän ei saa mitään selville, koska taiat eivät läpäise Crogin suojauksia. Pitkällisempi diagnoosi kertoo, että ilmeisesti Crog on vain tajuton. Jevgeni yrittää kymmenen kertaa herätystaikaa ennen kuin luovuttaa.

Illalla Jevgeni tekee vielä omiin, Galavanin ja Fihin aseisiin riimuja. Yö sujuu rauhallisesti.

Aamulla Crog on tajuissaan ja Jevgeni menee Crogin luokse kysymään, että kuinka pitkään hänen pitää rukoilla tällaisissa erikoistilanteissa. Crog kysyy, että "etkös käyttänyt äskön sanaa rukoilla, se riittää". Tämän jälkeen Jevgeni ja Crog kävelevät kapakan puolelle ja pyytävät ruokaa. Heille todetaan, että keittiön puolelta voisi saada jotain. Jevgeni toteaa, että olkoon, minä teen itse ja hän luo pöydälle leipää noin viidellekymmenelle hengelle. Crog toteaa, että "pelkkää leipää, pah" ja käyttää sitten toiveen, että saisi kunnon aterian. Paikalle ilmestyy tuolit ja pöytä, joka notkuu erilaisia ruokia ja juomia kristallilaseissa.

Jevgeni kutsuu muutkin syömään. Ruokailun alussa Jevgeni tekee Crogin pyynnöstä kivimuurit pöydän ympärille, jotta ryhmä saa olla rauhassa suunnittelemassa tulevaa strategiaa. Ruokailun aikana ryhmä päättää, että he voisivat mennä käymään shamaanin puheilla. Ruokailun jälkeen Jevgeni poistaa kivimuurit ja ryhmä nousee pöydästä, jolloin Galavan toteaa, että kokeillaan vain koputtaa shamaanin oveen ja yritetään olla hajottamatta sitä. Fihi toteaa heti, että "ok, minä en voi sitten koputtaa", Jevgeni jatkaa, että "samoin". Kun sekä Galavan, että Crog toteavat samaa huomataan, että ryhmässä on paljon turhankin voimakkaita henkilöitä. Fihi huomauttaa, että Damon voi koputtaa, mutta Galavan päättää kutsua oman koputtajan paikalle ja samassa paikalle ilmestyy Galavanin esitaistelija.

Ryhmä kävelee ulos tavernasta ja esitaistelija menee koputtamaan isoon kiviseinässä olevaan oveen. Ovi aukeaa ja sisällä olevat jättiläiset toteavat, että "shamaani haluaakin nähdä teidät, nyt!". Ryhmä kävelee sisään ja seuraavassa huoneessa Galavan toteaa, että hän voisi oikeastaan vaihtaa isompaan muotoon. Minuuttia myöhemmin muutos on valmis, mutta valitettavasti Galavan unohti ottaa sekä panssarinsa että vaatteensa pois, joten ne repeävät muutoksen aikana kappaleiksi.

Galavan ottaa ensin Gardanilta Kalisteen luota tuotuja silkkipakkoja ja kääriytyy yhteen sellaiseen. Crogkin päättää vaihtaa muotoa isompaan ja tehtyään sen hän toivoo itselleen toiveella kunnon vaatteet. Hän saa todella hienot vaatteet ja Galavan päättää myös käyttää hyvin pienen toiveen saadakseen itselleen vaatteet. Kun Galavan ja Crog ovat pukeutuneet, Fihi kysyy Galavanilta mitä hän aikoo tuolla esitaistelijalla tehdä. Galavan toteaa että totta, sen voisi lähettää pois ja samassa esitaistelija häviää.

Hetkeä myöhemmin ryhmä tulee huoneeseen, jossa on keskellä lattiaa jalokivikoristeinen tikari, josta lähtee verijälki yhden oven luokse. Galavan heittää muutaman kymmenen kappaletta havainnointitaikoja, ennen kuin suojataiat loppuvat ja hän saa tikarin tutkituksi. Sen jälkeen hän toteaa, että tikarissa on taikaa ja Jevgeni tarkistaa ettei se ole kirottu. Jevgeni nostaa tikarin maasta ja tutkii sitä ja tunnistaa, että se on sen Phlanin vartiomiehen tikari. Crog katsoo mitä tikarilla on tehty aikaisemmin ja toteaa, että sillä on tapeltu jättiläisiä vastaan. Ryhmä jatkaa matkaa verijälkiä seuraten ja tulee huoneeseen, jossa he näkevät Phlanin vartiomiehen roikkumassa pää alaspäin entti ja jättiläislauman keskellä.

Galavan syöksyy huoneeseen ja Jevgeni seuraa ja kahdestaan he tiputtavat likimain kaikki kolmetoista vihollista (Galavan tiputti yhdeksän, Jevgeni kolme ja lopussa paikalle tullut Basturn viimeisen). Jevgeni käyttää huoneen taikasuojat pois ja huomaa sen jälkeen, että jättiläisten keilapallot sisältävät voimakasta taikaa. Tällä hetkellä viisi metriä pitkät Crog ja Galavan kokeilevat keilata palloilla ovia rikki ja onnistuvatkin.

Fihikin ottaa yhden viisisataakiloisen keilapallon käteensä ja keilaa sillä huoneen kulmasta kulmaan. Tällä välin Phlanin vartiomies on kertonut seuraavaa "kokoontuminen, josta kuulimme on lohikäärmeiden kokoontuminen, suunnattomissa määrissä, määrissä joita ei ole koskaan ennen nähty. Lohikäärmeet kokoontuvat, jotta voivat laskeutua alueelle. Ne pitää pysäyttää, Thorne johtaa niitä, kauheaa, kauheaa". Phlanin vartiomies kertoo tulleensa sisään salakäytävää pitkin salamurhaajien ohitse ja törmäänneensä näihin tyyppeihin, jotka eivät olleet pitäneet siitä, että hän oli täällä.

Crog lähtee ensin yhteen suuntaan, mutta kun Galavan lähtee toiseen suuntaan, ottaa. Fihi yhden keilapallon mukaansa ja lähtee Galavanin perään ja muutkin seuraavat. Galavan tulee käytävään ja ottaa siinä olevan keilapallon ja heittää sen käytävän päässä olevan oven läpi. Phlanin vartiomies toteaa tässä vaiheessa, että hänen täytyy nyt poistua, joten Jevgeni antaa hänelle hänen tikarinsa, sen jälkeen kun hän on hieman virittänyt sitä riimuilla.

Rikotun oven takaa löytyy yksi muussantunut kukkulajättiläinen, joten ryhmä jatkaa ko. huoneen läpi eteenpäin. Parin huoneen jälkee ryhmä tulee huoneeseen kulmasta ja heidän kimppuunsa käy seitsemän ettiniä ja kaksitoista kukkulajättiläistä. Galavan, Jevgeni, Basturn ja Crog syöksyvät eteenpäin, samalla kun Galavan huutaa, että ettinit on minun. Galavan pudottaa kaikki ettinit ja neljä kukkulajättiläistä, Jevgeni pudottaa yhden ja Basturn yhden, Crogin vastustaja jää pystyyn. Seuraavaksi Crog pudottaa omansa, Galavan pari ja Jevgeni raapii omaa vihollistaan, ennen kuin Galavan saapuu paikalle raapimaan. Fihi ehtii viimein perille ja iskee viimeisen pystyssä olevan maahan.

Ryhmä jatkaa matkaa ja parin tutkitun huoneen jälkeen he tulevat huoneeseen, jossa on kaksi lohikäärmettä vartiossa, toinen musta ja toinen valkoinen. Galavan käy ensin mustan kimppuun ja muut syöksyvät valkoisen kimppuun. Galavan pudottaa mustan lohikäärmeen ensimmäisellä iskulla niin, että lohikäärmeen verta roiskuu hänen päälleen, mutta happo ei vaikuta häneen ja hän jatkaa valkoisen lohikäärmeen kimppuun ennen kuin muut ehtivät edes lyödä sitä. Sekin putoaa ensimmäisellä lyönnillä, joten muut eivät edes ehdi mukaan taisteluun.

Hetken valmistelujen jälkeen ryhmä jatkaa matkaa. Ryhmä tulee huoneeseen, jossa on juuri valmistunut joku todella korkea taika ja taikavoima repii ryhmää ympäriinsä. Fihi:n korva repeää irti ja hän putoaa maahan kohtauksen saaneena, Medalin kylkiluut tunkeutuvat sydämmeen ja hän on kuolemassa puolessa minuutissa ja Askan menee muuten vain pökerryksiin.

Galavan toteaa, että hänen miestään ei kohdella noin ja hän kutsuu paikalle Apinan, lohikäärmeen ja myrskyjättiläisen. Fihi kutsuu paikalle sanghaijausporukan, joka käy nauravan kukkulajättiläisshaanin kimppuun pamppujen kanssa ja lähtee raahaamaan häntä pois laulaen samalla merimieslauluja. Koko merimiespukuinen ryhmä häviää shamaani mukanaan. Galavan kaappaa Askanin mukaansa, Fihi ottaa Medalin kantoonsa ja ryhmä poistuu ulos ennen kuin Jevgeni tekee muurin taistelun ja ryhmän väliin.

Muurin toiselta puolelta kuuluu taistelun meteliä ja hurraa huutoja. Hetken kulutta yksi kukkulajättiläinen hyppää muurin ylitse, mutta Galavan iskee sen maahan ensimmäisellä iskullaan. Hetken kuluttua meteli lakkaa ja muurista tulee salama läpi. Galavan pyytää Jevgeni poistamaan muurin ja sen takana näkyy vain yksi myrskyjättiläinen. Päätellen ympäri huonetta olevista palasista se lohikäärme oli vihreä. Myrskyjättiläinen ampuu Galavania salamalla, mutta se ei tule edes lähelle asti. Fihi kysyy Galavanilta lähetetäänkö tuo pois, mutta Galavan vastaa, että käydään kimppuun. Ryhmä hyökkää myrskyjättiläisen kimppuun ja Galavan tappaa sen parilla iskulla, sen jälkeen kun se on ensin yrittänyt lyödä Jevgeniä.

Crog kutsuu jumalten sanansaattajan paikalle ja Jevgeni ryhtyy parantamaan Medalia ja Fihiä. Kun Jevgeni pääsee parannuksissa loppuun saapuu Iyar, jolle Crog antaa viestin vietäväksi tämän linnan ex-haltijalle shamaanille. Sanoma kuuluu "halusitte tavata minut, mutta emme enää löydä teitä. Voisimmeko sopia uudesta tapaamisesta. Parhain terveisin Minä. Ps. Antakaa kenkää sisustussuunnittelijallenne". Crog vielä pyytää Iyaria tuomaan vastauksen.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/43		4/46
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	45		47
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		33		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/27		12/30
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33		33/2
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	22		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		21		22
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		20		21
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		51		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>