TSM Osa 9, Luku 064 (tsmpart9/tsmpart9.064)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

64. luku

Ryhmä käy kurkistamassa aukion vastakkaisella puolella olevan kadun päähän ja palaa sitten taas aukiolle. Siitä ryhmä jatkaa eteenpäin keskustaa kohti ja tulee seuraavalle torille, jossa on juuri kahdeksan ettiniä ja kymmenen ogrea aloittamassa tappelua. Ryhmä perääntyy pois aukealta ja jää odottamaan taistelun melskeen lakkaamista.

Kun äänet vaimenevat ryhmä menee aukealle ja näkee, että kuusi jäljellä olevaa ettiniä on juuri varastamassa ogreilta tavaraa. Aukealta pääsee tavernaan ja iso portti johtaa kiviseinän sisään, aukealta lähtee myös muutama muu ovi. Ryhmä päättää lähteä tutkimaan taloja ja palaa sen ensimmäisen kujan päähän.

Ryhmä käy talot läpi perinteisellä menetelmällä, eli joku avaa oven ja sen jälkeen vilkaistaan pikaisesti sisään ja jos sieltä huudetaan jotain tyyliin ulos, häipykää tms, niin laitetaan ovi nopeasti takaisin kiinni. Ensimmäisessä talossa on korttipeliporukka, joka heti huutaa jotain, joten ovi suljetaan ja Jevgeni tekee oven eteen kivimuurin siltä varalta että peliporukka lähtee perää. Vastapäätä olevassa talossa on muutama pappi, jotka myös hieman hermostuvat häiriöstä, mutta eivät lähde perään.

Kun Galavan avaa seuraavan oven lentää sieltä tikka kohti Fihi, mutta se jää niin kauas, ettei Fihi saa sitä kiinni. Oven takana oleva taikuri, joka on ollut heittelemässä tikkaa ovessa olevaan tauluun, karjuu "ulos", jolloin Galavan sulkee oven. Seurassa talossa on löhööviä taistelujoita, jotka eivät edes hirmuisesti kiinnitä ryhmään huomiota. Seuraavassa ovessa ei enää lue "yksityinen" ja kun ryhmä kävelee ovesta sisään saapuvat he sekatavarakauppaan. Ryhmä ostaa ison kasan aseita yms. tavaraa ennen kuin menee katsomaan mitä seuraavassa talossa on.

Galavan avaa portin vieressä olevan talon oven, jolloin sisältä lentää iso kivi kohti Fihiä. Fihi yrittää väistää kiveä, mutta ei onnistu täysin, vaan kivi hieman raapii häntä. Galavan syöksyy ovesta sisälle juuri ennen kuin Crog paiskaa oven kiinni. Seuraavana menevä Basturn ei välitä kiinni olevasta ovesta vaan hän juoksee siitä suoraan läpi.

Jevgeni seuraa parilla kuperkeikalla perässä keskelle vihollisryhmää ja huutaa pyhän huutonsa. Yhtä ogrea lukuunottamatta kaikki vartiomiesogret menevät tajuttomaksi ja viimeinen taikuriogre putoaa hyvin nopeasti Galavanin ja Basturnien iskuista. Ryhmä siirtyy ulos ja Jevgeni tekee toisen mahdollisen vartiotalon eteen kivipaaden estämään vartioiden häirinnät. Seuraavaksi ryhmä katsoo pariin tyhjään ilman "yksityinen" tekstejä olevaan huoneeseen.

Galavan ehdottaa tässä vaiheessa, että lähdetään käymään loput talot satunnaisessa järjestyksessä läpi. Muut suostuvat ja seuraavaksi ryhmä menee keskusaukiolle ja menee sieltä olevasta ovesta saapuen harjoitushalliin. Hallissa on paljon jättiläisiä, ogreja yms harjoittelemassa. Tämän jälkeen ryhmä jatkaa ennen kauppaa olevaan taloon. He tulevat pimeähköön huoneeseen, jossa on yksi kaapuun pukeutunut mies, joka kommentoi, että "te olette joko tyhmiä tai kuolleita kun tulette tänne". Galavan toteaa että "ok, ok, poistumme" ja sen jälkeen ryhmä poistuu ulos. Galavan kertoo, että nuo olivat ilmeisesti salamurhaajien kiltaan kuuluvia, mutta hän ei tunnistanut merkkejä. Huoneessa seisseen miehen lisäksi katossa oli roikkunut väijyksissä muita salamurhaajia.

Tämän jälkeen ryhmä päättää mennä tavernaan. Tavernan oven sisäpuolella on yksi iso ettini portsarina, joka huomauttaa, että "tämä on sitten siisti kapakka, tappelut hoidetaan ulkopuolella". Sisällä osa ryhmästä heti tunnistaa yhden ihmisen, joka istuu yksinään omassa kahden hengen pöydässään. Mies on se Phlanin yliystsävällinen vartiomies, joka esitteli ryhmälle kaupunkia Phlanissa.

Crog menee heti juttelemaan miehen kanssa, joka kertoo, että "Sasha lähetti minut tutkimaan tilannetta. Minä pelkään pahaa, mutta en ole saanut selville tarkkaa tilannetta, koska en ole päässyt komentoryhmän lähettyville, vaikuttaa että ainoa keino päästä sinne on osoittaa olevansa kova ja erittäin hyvä taistelija. Olette varmaan huomanneet nämä useat katutappelut. Ainoa mitä tiedän varmasti että tänne on kertynyt iso armeja, joka on valmiina lähtemään liikkeelle ja olen kuullut huhuja jostain kokoontumisesta, mutta mistä kokoontumisesta, tai missä, tai mitä varten, en tiedä. Jos pystyisitte läpäisemään sisäiseen piiriin, niin saisitte ehkä selville tämän. Tuossa eräässä yksityishuoneessa on ryhmä pilvijättiläisiä, joilla on jo tappava maine. Jos te voittaisitte ne niin te saisitte varmaan välitöntä tunnustusta ja pääsyn kukkulajättiläisshamaanin luokse. Ikävä kyllä minun voimani eivät riitä tähän."

Hetken suunnttelun jälkeen ryhmä päättää valmistaa Galavanin kunnon taistelijaksi ja lähettää hänet sinne pilvijättiläisten huoneeseen tappamaan ne kaikki kahdeksan yksinään. Vähän myöhemmin Galavan on valmis ja ryhmä on pilvijättiläisten huoneen edessä keskustelemassa suureen ääneen siitä meneekö Galavanilla 10 vai 20 sekuntia pilvijättiläisten tappamiseen. Tässä vaiheessa muut kapakassa olevat asiakkkaat ryhtyvät poistumaan nopeasti pois tulilinjalta, mutta ovelle kertyy sen verran ruuhkaa, että kun Galavan palaa takaisin tapettuaan kaikki pilvijättiläiset neljässätoista sekunnissa on suurin osa asiakkaista vielä huoneessa. Fihi voittaa Crogin kanssa lyömänsä vedon siitä että Galavan saa pilvijättiläiset tapettua alle 20 sekunnin. Crog tosin myöhemmin väittää että kyseessä oli vain näyttelyä kapakan asiakkaiden takia. Keskimäärin pilvijättiläiset kestivät Galavania vastaan noin kaksi sekuntia, osa putosi puolessa sekunnissa ensimmäisellä iskulla, toiset vaativat jopa viisi iskua ja hieman alle kolme sekuntia.

Galvanin tultua ulos huoneesta Crog, joka hävisi vetonsa, valittaa, että tuon yhden silmät liikkuu ja se vielä huutaakin, ei ne ole kaikki kuolleita. Galavan menee takaisin sisään ja tappaa viimeisen kaulasta alaspäin halvaantuneen jättiläisen ja palaa sitten takaisin.

Tässä vaiheessa asiakkaat katsovat ryhmää hieman pitkään ja rauhottuvat jonkin verran. Crog, jonka taikavoimista suurin osa on mennyt, haluaa, että Galavan siirtäisi hänelle hieman taikavoimaa, koska Galavanilla on sitä riittävästi. Siirrossa tapahtuu pieni laskuvirhe ja Crogin taikavoimat valuvat ylitse. Tämä aiheuttaa kaikenlaisia mielenkiintoisia reaktioita, joista ensimmäinen on se että Crog menee hetkeksi tajuttomaksi ja hänen ympärillään alkaa säkenöidä kirkkaita monivärisiä taikavirtoja, jotka sinkoilevat Crogista joka suuntaan.

Hetkeä myöhemmin, kun Crog tulee takaisin tajuihinsa, hänen viereensä ilmestyy viisimetrinen todella ilkeän näköinen paholainen, jonka pelkkä olemus henkii niin suurta kylmää pahuutta, että kaikki lähellä olevat tuntevat sen. Heti ensimmäiseksi paholainen tönäsee Medalin kumoon ja kun paholainen astuu kaatuneen Medalin päälle, on tämä aika kuolleen näköinen.

Galavan juoksee paholaisen luokse ja iskee tätä kerran, jolloin pahoainen leimahtaa soihtuna liekkeihin ja palavia kappaleita lentää joka suuntaan ja paholainen tuhoutuu. Ryhmä vilkaisee kaikissa sateenkaaren väreissä taikaloisteessa hehkuvaa Crogia ja samassa ilmestyy ryhmän viereen kolme samanlaista paholaista lisää.

Yksi niistä iskee Fihiä, joka ei ole vielä edes ehtinyt havaita sitä. Fihi menee hieman heikkoon kuntoon mutta ei kuitenkaan putoa. Galavan tuhoaa oman vastustajansa taas ensimmäisellä iskullaan, muuttaen paholaisen tulisoihduksi. Sen jälkeen hän siirtyy Fihin vastustajan kimppuun ja parin iskun jälkeen Fihin vastustaja putoaa maahan kuolemaan tuskissaan. Crogin kimpussa oleva paholainen häviää kokonaan Galavan iskun jälkeen ja taas ryhmä pystyy hengähtämään muutaman sekunnin samalla kun Crog pitelee silmiään kivusta lamaantuneena ja hänen ympärillään leiskuu voimakkaita salamoita kymmeniä kappaleita.

Viittä sekuntia myöhemmin paikalle ilmestyy taas yksi paholainen, joka kuitenkin on liian lähellä pyhää Galavania ja se putoaa maahan tuskissaan, ehtien ennen kuolemaansa kuintekin aiheuttaa Fihille ja Medalille kylmyysvammoja, niin että Fihikin keuhkot ja sydän jäätyvät (Medal onkin jo ennestään sellaisessa kunnossa, että pikaista ensiapua tarvitaan jotta hän yleensä jäisi henkiin).

Tässä vaiheessa koko ryhmä tuntee sen, että he ovat nyt paljon voimakkaampia ja Crog kutsuu heti Iyarin paikalle. Minuuttia myöhemmin, jona aikana Jevgeni antaa Fihille ja Medalille ensiapua, paikalle saapuu Iyar, joka ottaa Crogin sanoman sille pitkähäntäiselle idioottijumalalle nimeltä Kalistos. Sanoma kuuluu: "Kiitän tarjouksestanne, mutta ikävä kyllä en usko, että meillä olisi yhteistä tulevaisuutta. Terveisin Crog."

Kun Iyar on lähtenyt pois palaa hän taas hetken päästä takaisin ja sanoo Crogille, Galavanille ja Jevgenille, seuraavaa: Jevgeniltä kysytään mihin siipeen hän haluaa huoneensa Jumalten hallissa. Jevgenin käytävä on kolme metriä leveä ja kuusikymmentä metriä pitkä. Lisäksi Jevgeni saa yhden siirtymisen päivässä ko. paikkaan (niitä voi kerätä). Jevgeni haluaa käytävänsä Galavanin huoneen läheltä. Seuraavaksi kysytään Crogilta samaa asiaa, tosin hänen huoneensa on 5 metriä kertaa 20 metriä. Crog yhdistää sen Galavanin huoneistoon. Myös Galavan saa saman kokoisen huoneen, jonka hän taas yhdistää omaan ja Crogin huoneistoon.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/37		4/43
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	42		45
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		32		33
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/22		12/27
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	32		33
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	20		22
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		20		21
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		19		20
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		50		51
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>