TSM Osa 9, Luku 067 (tsmpart9/tsmpart9.067)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

67. luku

Ryhmä astuu ensimmäiseen huoneeseen ja samassa heitä vastaan tulee kovaan ääneen huutava mies, joka näyttää olevan täysin paniikissa. Miehen miekka on ilmeisesti pudonnut jossain, koska hänellä ei ole sitä kädessään ja tuppikin on tyhjä. Jevgeni rauhoittaa miehen, mutta tämä jatkaa kuitenkin pakoaan. Crog huutaa, että "pysäyttäkää se hengissä", mutta Galavan kuulee vain sanat "pysäyttäkää se" ja tappaa miehen yhdellä iskulla ennen kuin Crog ehtii loppuun.

Crog mussuttaa Galavanille, että joku pitää aina jättää henkiin, jotta hän voi kuulustella vankeja. Jevgeni toteaa, että selvä ja korjaa miehen sydämmen ja herättää miehen takaisin henkiin. Kun mies yrittää edelleen pakoon, Jevgeni ottaa miestä kurkusta kiinni niin lujaa, että miehen niska murskautuu ja mies kuolee uudestaan. Jevgeni korjaan niskankin ja kun Crog vielä poistaa mieheltä pelon, alkaa mies vain höpistä, että luola on kirottu, taiottu, noiduttu jne. Mies tuntuu hokevan tuota samaa kokoajan.

Crog yrittää kysellä mieheltä jotain mutta saa vain samaa roskaa vastauksena. Crog yrittää seuraavaksi lukea miehen ajatuksia, mutta niistä ei selviä yhtään mitään enempää. Crog ja Galavan ryhtyvät tässä maiheessa miettimään mitä erikoisominaisuuksia he voisivat tässä välissä kokeilla. Galavan päättää ensimmäisenä kokeilla kaivoslaseria ja samassa paikalle ilmestyy iso kone josta lähtee kirkas punainen (tai oikeammin likimain näkymättömäm punainen) valo, joka alkaa poraamaan reikää kallioon.

Crog kysyy mitäköhän tuo valo tekisi jos siihen tunkisi pään. Muut toteavat, että se ei varmaan ole terveellistä, mutta Crog päättää kokeilla ja nostaa sekopäisen miehen ylös ja tunkee hänen päänsä säteeseen. Pää häviää ja Crog pudottaa päättömän ruumiin maahan. Joku huomauttaa, että heitä nyt loputkin sinne, niin ei tule sotkua ja Crog tekee työtä käskettyä.

Sen jälkeen Galavan päättää kutsua paikalle yhden kylmän lohikäärmeen, jotta ryhmä voisi kokeilla lohikäärmeihin liittyviä erikoisominaisuuksia. Kun lohikäärme ilmestyy paikalle Fihi ampuu sitä salamalla ja Basturn vuorostaan tulinuolella, ja sen jälkeen kun Jevgeni ampuu sitä vielä sinisellä salamalla se halvaantuu kaulasta alaspäin. Fihi ja Basturn syöksyvät lohikäärmeen luokse. Perillä Fihi huomaa, että lohikäärme on halvaantunut, eikä lyö ollenkaan, mutta Basturn iskee lohikäärmettä kerran ja se menee tajuttomaksi. Galavan mököttää eikä halua osallistua taisteluun, koska Crogin mielestä vihollisia ei kerta saa tappaa.

Taistelun jälkeen ryhmä tutkii kuinka pitkän reiän se kone sai tehtyä sen minuutin aikana jonka se oli paikalla. Fihi kokeilee valolla nähdä kolon päähän, mutta valo ei kanna päähän asti. Crog käyttää yhden toiveen ja saa selville, että käytävä on vähän yli kilometrin mittainen. Samassa Iyar saapuu paikalle ja tuo sanoman: "Oi vähäinen jumala Crog, kuule seuraava viesti Hatrakilta: Täällä on isohko sodankäynti menossa, jos haluat osallistua niin tule mukanaan. Moikka".

Crog ottaa yhteyttä Hatrakkiin ja kuulee, että alueelle on hyökännyt iso paholaisarmeja. Hetken keskustelun jälkeen ryhmä päättää palata kotiin. Fihi käyttää toiveen ja saa selville, että ongelmia aiheuttaa sumujen linna, joten sille pitäisi varmaan tehdä jotain. Ryhmä siirtyy Galavanin avustuksella ensin Taydomin linnan vieressä olevaan kappeliin ja sieltä sitten Crogin maailman kautta kotiin. Crogin kotona ryhmä törmää arkkipiispaan, joka kertoo kääntyneensä uskomaan Crogii ja toteaa, että hänellä on nyt taikavoimat loppu oman paholaisarmejan tekemisen jälkeen, hän tahtoisi nyt lisää apuja, hop, hop. Crog antaa arkkipiispalle paljon toiveita, lahjoja, omianaisuuksia jne, jonka jälkeen ryhmä keskustelee hetken aikaa arkkipiispan kanssa ennen kuin tämä lähtee jatkamaan taistelua.

Ryhmä siirtyy arkkipiispan perässä ulos ja katsoo hetken taistelua. Hatrak löytyy keskeltä vihollisarmejaa noin kahdeksansadan metrin päästä ja hänen ympärillään on muutamia ritareita. Heidän kimpussaan on pahempia paholaisia kuin muualla yleensä.

Galavan ja Crog ovat jo kutsuneet omat esitaistelijansa paikalle ja vahvistaneet heitä kaikenlaisilla voimilla jne. Galavan lähettää omat esitaistelijansa hyökkäykseen suoraan vihollisrintaman läpi. Crog lähettää omat esitaistelijansa taisteluun samalla kun Galavan ja Fihi päättävät kaksistaan lähteä auttamaan Hatrakia.

Galavan ja Fihi hyppivät lyhyitä sekunnin hyppäyksiä ja etenevät aina yhdellä hyppäyksellä lähes viisikymmentä metriä tappaen aina laskeutuessaan muutamia kymmeniä paholaisia ennen kuin ottavat vaihtia ja hyppäävät seuraavan hypyn. Puolessa välissä he laskeutuvat aika lähelle yhtä vihollisten lippua, joten Galavan tekee pienen koukkausen ja tappaa lipunkantajat, ottaa lipun mukaansa ja jatkaa eteenpäin.

Seuraavan hypyn jälkeen Galavan huomaa vihollisen komentoryhmän keskellä vihollisarmeejaa noin viidenkymmenen metrin päässä ja ohjaa seuraavan hyppynsä suoraan sen kimppuun. Fihi laskeutuu muutaman metrin Galavanin taakse ja henkäsee samantien sähköhenkäisynsä ottaen koko komentoryhmän ja Galavanin alueelle, mutta ei saa heille kellekään mitään aikaiseksi, normaaleja peruspaholaisia putoaa kyllä.

Galavan käy johtajan kahdeksan henkivartian kimppuun ja saa niistä neljä tapettua ja yhden iskettyä maahan. Fihi tulee apuun siinä vaiheessa kun Galavan on jo pudottanut loputkin henkivartijat ja käy johtajan kimppuun. Fihi hakaa pystyyn nousevia henkivartijoita samalla kun Galavan rusikoi johtajaa. Fihi tappaa loput henkivartijat ja tulee juuri johtajan luokse kun Galavan pudottaa sen koomaan ja hakkaa sen sitten maassa kappaleiksi.

Galavan huutaa Fihille taakse, että ota se lippu niin jatketaan matkaa, mutta Fihi vastaa, että se taisi mennä minun henkäisyssä, ei täällä enää ole mitään lippua. Galavan ja Fihi jatkavat hyppelyä eteenpäin.

Jevgeni vuorostaan yrittää antaa vihollisten kolmelle lähellä olevalle apujohtajalle ja parillekymmenelle muulle paholaiselle uusia komentoja, mutta apujohtajat vastustavat ja vastaavat useilla tyhjiöillä ja muilla taioilla. Lisäksi he ampuvat Jevgeniä varsijousilla. Apujohtajat osuvatkin Jevgeniin, mutta se kompanja joka ampuu samanaikaisesti ei saa mitään aikaan. Jevgeni menee pois ikkunasta ja jatkaa sieltä yrityksiä, mutta ei saa yhtään johtajaa käskettyä, mutta suurin osa peruspaholaisista tulee Jevgeni komentoon. Jevgeni käskee ne hyökkäämään omiensa kimppuun.

Kun Galavan törmää hetken päästä apujohtajaan hän keksii, että täällähän on näitä aina likimain sadan metrin välein, joten jos hän pikkusen menee siksakkia niin hän pääsee aina yhden sellaisen luokse joka toisella hypyllä. Loppumatkan aikana hän tappaa neljä apujohtajaa lisää. Perillä Galavan kutsuu paikalle omat esitaistelijansa ja tappaa suhteellisen nopeasti kaikki miekkapaholaiset samalla kun hän jo aloittaa juoruamisen Hatrakin kanssa siitä mitä on tapahtunut.

Tämän jälkeen Fihi ja Galavan lähtevät hitaasti hiipimään ratsurynnäkköä täydellä vauhdilla tekevän pyhien taistelijoiden lauman vierellä. Matkalla Galavan ja Fihi yrittävät katsella lisää apujohtajia, mutta vasta matkan loppupuoliskolla Galavan huomaa yhden apujohtajan oikealla ja hän ja Fihi hyppäävät sinne tappamaan senkin.

Jevgeni on tällä välin tehnyt ikkunaan voimaseinän ja sen jälkeen hän tyhjentää yhden lippaan yhteen apujohtajaan, mutta ei saa sille mitään aikaiseksi. Apujohtajat ampuvat taas häntä takaisin ja he jopa osuvat, joten Jevgeni päättää jäädä vain voimaseinän taakse täyttämään lipasta ja katsomaan taktista tilannetta. Täytettyään lippaan Jevgeni menee Crogin luokse keskustelemaan taktisesta tilanteesta.

Kymenen minuutin kuluttua Jevgeni ja Crog saavat taktisen tilanteen mietittyä loppun ja he toteavat, että ilmeisesti vihollisten johtaja on aika hidas, koska viholliset eivät ole reagoineet ollenkaan muuttuneeseen tilanteeseen taistelun alettua. Fihi ja Galavan tulevat tässä vaiheessa takaisin ja sen jälkeen Jevgeni parantaa sekä Crogin että Galavanin esitaistelijoita ja Hatrakin mukana olleita pyhiä taistelijoita.

Hetken keskustelun jälkeen Galavan päättää käyttää este nimistä erikoisominaisuutta vihollisarmejan erottamiseksi kaupungista. Vihollisarmejan ja kaupungin väliin tulee kaksistaa metriä paksi, kaksi kilometriä korkea ja kaksisataa kilometriä pitkä muuri. Muurin tälle puolelle jää noin kolmesataa meikäläistä paholaista ja kahdeksansataa vihollista.

Galavanin mukaan muuri on kuulemma voimassa hyvin pitkään, joten ryhmä voi nyt käydä katsomassa siellä sumujen linnalla. Ryhmä nousee Basturnin selkään ja lähtee lentämään kohti sumujen linnaan. Perille päästyään ryhmä jää noin kahden kilometrin päähän ja tekee sinne voimaseinistä laatikon, johon ryhmä menee sisälle. Sen jälkeen Galavan kokeilee ensin supernovaa, ja sen jälkeen kaikille jotka voivat siirtyä ulottuvuuksien välille tulee tunne ettei se nyt onnistu.

Seuraavaksi Galavan kokeilee sähkömyrskyä ja samassa ympäristössä rupeaa tummenemaan ja salamia alkaa sinkoilla todella runsaasti ympäristöön. Minuuttia myöhemmin myrsky taukoaa ja Galavan sanoo, että nyt on Crogin vuoro. Crogi ei vielä halua kokeilla näin kaukaa mitään, joten Medal kokeilee ensin poimumyrskyä. Linna, eturakennus ja portti eivät kelpaa, mutta katapultti häviää kun hän kokeilee sitä siihen. Hän kokeilee käyttää uusintayritystä ja poistaa toisenkin katapultin. Sen jälkeen Medal kutsuu paikalle tytön ja paikalle ilmestyy pitkä kaksi ja puolimetrinen tyttö, joka esittäytyy Alonsoksi.

Hän kysyy mitä hänen pitää tehdä ja sen jälkeen Crog ehdottaa, että voisit tanssia vähäsen ja kun Medal vahvistaa pyynnön, tanssii Alonso pienen tanssin. Sen jälkeen Crog päättää kutsua paikalle pahan pimeyden. Paikalle alkaa kertyä tummia pilviä ja Crog pyytää Alonsoa sisäpuolelle ja tekee kuution taas umpinaiseksi. Ryhmä juttelee Alonson kanssa jonkin aikaa ja sen jälkeen keskustelu kääntyy taas siihen mitä teemme seuraavaksi.

Jevgeni kokeilee mattoa portin eteen ja jotain pientä sinne näyttää ilmestyvänkin. Nyt ryhmä ei enää oikein keksi mitä muuta voisi vielä kokeilla. Damon päättää vielä kokeilla yhtä kulkutautia linnaan, ilman mitään näkyvää vaikutusta. Kun ideat loppuvat ryhmä päättää ruveta syömään lounasta. Puolisen tuntia myöhemmin tuntuu siltä, että pimeys on saavuttanut täyden tehonsa, joten syömisen jälkeen ryhmä päättää lähteä tutkimaan linnaan, tosin Galavan yrittää ensin herättää nukkuvaa Jevgeniä. Jevgeni nukahti välittömästi paholaistaistelun loputtua ja on nukkunut koko tämän erikoisominaisuuksilla leikkimisen ajan. Galavan ei onnistu herättämisyrityksissään, joten hän yrittää ensin laskea Jevgenin taianvahvistuskykyä ja yrittää sitten uudestaan herättämistä. Ensimmäinen yritys ei vieläkään onnistu, mutta kolmannella kerralla hän lopultakin onnistuu.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/46		4/46/1
+ rogue/pal/mag/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	47/1		47/1
+ cleric/thief/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/30		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/2		33/3
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		22		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		21		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Alonso		New/4		4
+ dancer/human		NPC		28.4.837	-		-
+
+ Brunflete Chandra	New/16		16
+ Urukhai/fight/Mag	NPC		28.4.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>