TSM Osa 9, Luku 068 (tsmpart9/tsmpart9.068)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

68. luku

Ryhmän ollessa valmiina lähtemään sumujen linnaan paikalle saapuu metsävaatteisiin pukeutunut rotevahko mies, joka kysyy Lord Crog Danielsia Diefestä. Crog astuu esiin ja kysyy mitä asiaa. Mies sanoo, että hänellä on kirjattu kirje teille. Crog ottaa kirjeen käteensä ja samalla mies ottaa kuoren päältä valmiin sormenjälkipaperin, jossa on nyt Crogin sormenjälki todistamassa, että hän on vastaanottanut paperin. Tässä vaiheessa Crog muistaa, että noita papereita ei kannata ottaa vastaan, niistä tulee yleensä aina kaikenlaista ikävää. Hän käyttää yhden toiveen ja toivoo, että ko sormenjälkipaperi syttyy tuleen, mutta ei näe tulosta ja mies poistuu näkyvistä.

Crog avaa sinetöidyn kirjeen ja lukee sieltä, että kaikki reserviläiset on kutsuttu palvelukseen ja teidän pitää ilmoittautua kuninkaan linnassa 28.4.837 klo 24:00. Ryhmä toteaa että, meillä on 8 tuntia aikaa ja vain noin 600 kilometriä matkaa, joten ehdimme hyvin hoitaa ensin sen paholaisarmejan pois, ettei se pääse häiritsemään Crogin aluetta sillä välin kun Crog on palveluksessa.

Basturn lentää paholaisarmejan edelle ja ryhmä laskeutuu valmistelemaan hyökkäystä. Fihi hieman epäonnistuu yhdessä valmistelutoiveessaan ja kymmenen metrin säteellä alkaa räiskyä tulipalloja yms. jotka sytyttävät ryhmän tavaroita liekkeihin. Ryhmä poistuun nopeasti alueelta ja Fihi toteaa, että tuolla alueella taitaa sitten räjähdellä ja leimahdella noin vuorokauden ajan.

Kun ryhmä on viimein valmiina se hyökkää 10000 paholaisen armejan kimppuun, niin, että Basturn ottaa viisikymmentä metriä muurin vierestä, Galavan ja Fihi ottavat kukin noin sadan metrin kaistaleen siitä eteenpäin ja Jevgeni ja Crog ottavat loput noin viisikymmentä metriä. Fihin ja Basturnin henkäysten jälkeen ryhmä syöksyy kolmesataa metriä eteenpäin kuolleiden paholaisten ylitse ennen kuin pääsevät varsinaiseen tappeluun. Viisi minuuttia myöhemmin paholaisarmeja on tuhottu ja Galavan toteaa, että nyt Crogin alue ainakin viikon turvassa, koska se hänen käyttämä supernova estää ulottuvuuksien välillä liikkumisen viikon ajaksi, eikä sumujen linna saa kutsuttua paikalle uutta paholaisarmejaa ko aikana.

Hetken miettimisen jälkeen ryhmä päättää vielä käydä kokeilemassa paria erikoisominaisuutta sumujen linnalla. Linnalla muut huomaavat, että Crogin kädet loistavat oranssia hehkua ja kun hän laittaa miekkansa tuppeen hänen miekan kahvaansa jää hohtavat sormenjäljet. Crog kysyy Jevgeniltä osaako hän selittää mikä tämä on ja näyttää kättään ja kun Jevgeni vastaa vain, että se on käsi, hermostuu Crog hieman ja läimäyttää Jevgeniä poskelle, niin että myös siihen jää oranssit hohtavat sormenjäljet. Galavan koittaa puhdistaa jälkiä Jevgenin otsasta ja onnistuukin siinä, kun suojataiat on ensin poistettu.

Tämän jälkeen Jevgeni tekee voimaseinistä kuution ja siirtää portin sen sisäpuolelle. Sen jälkeen hän tekee kuutioon väliseinän niin, että Crog jää avoimelle puolelle ja muut suljetulle puolelle. Tämän jälkeen Crog käyttää toiveita suojauksiinsa, eli hän toivoo suojaa liian voimakkaalta valolta ja ääneltä, sen lisäksi hän laittaa korvatulpat korviin. Sen jälkeen Crog kokeilee suurienergista holokaustia. Linna häviää voimakkaaseen valonvälähdykseen joka sokeuttaa ja kuurouttaa kaikki muut paitsi Crogin. Crog koittaa suojata itseään Leumudin turvatalolla, mutta hänen ja lähestyvän paineaallon väliin ilmestyy vain iso tukevan näköinen huvila. Seuraavaksi Crog tekee etuseinän paikalleen ja toivoo itselleen pehmusteita samalla kun voimaseinät lähtevät liikkeelle. Jevgeni unohti liimata voimaseinät kasaan, joten ne eivät ole kovinkaan tukevasti paikallaan vaan lentävät paineiskun voimasta mihin sattuu. Etuseinä iskeytyy ryhmään ja Fihi, Brunflete, Askan ja Damon menevät tajuttomiksi tai kuolevat, Medalin, Alonson ja sen apua kaivanneen naisen ruumiit näyttävät lentävän kappaleina ympäriinsä, Crog, Basturn, Gardan, Galavan ja Jevgeni jäävät vielä tajuihinsakin.

Portin edessä seisoneet Gardan, Galavan ja Jevgeni lentävät portista läpi ennen kuin se tuhoutuu voimaseinän osuessa siihen. Galavan kutsuu heti esitaistelijansa eli Fihin paikalle ja Jevgeni taas kysyy Crogilta ja Basturnilta haluavatko he tulla tänne perässä ja molemmat haluavat. Seuraavaksi Galavan kutsuu loput paikalle ja perille ilmestyy Askan, Brunflate ja Damon, kaikki tajuttomina.

Jevgeni ryhtyy parantamaan ryhmää ja aloittaa sillä, että korjaa kaikkien ruhjeet. Fihi nousee tässä vaiheessa ylös ja Jevgeni rupeaa tutkimaan muiden vammoja. Muilla näyttää tuon lisäksi olevan vain pieniä palovammoja ja sen lisäksi likimain kaikki ovat kuuroja. Parin minuutin kuluttua kaikki ryhmä on muuten kunnossa paitsi, että se apua pyytänyt nainen, Alonso ja Medal ovat jossain muualla. Galavan huomaa, että Medal puuttuu ja hän yrittää siirtää Medalia tänne. Ensimmäisellä kerralla ei onnistu, mutta hän yrittää uudestaan koska jos Medal on tajuton hän voi onnistua vastustamaan siirtoyrityksiä. Kolmannen yrityksen jälkeen hän onnistuu siirtämään märän ja täysin palovammojen peitossa olevan Medalin paikalle. Jevgeni parantaa Medalinkin kuntoon ja sen jälkeen ryhmä nousee Basturnin selkään ja lähtee katsomaan missä kunnossa tämä muurin ulkopuolinen alue on. Lähimpänä on Jevgenin kartano, joten ryhmä suuntaa matkansa ensin sinne. .

Jevgenin kartano näyttää olevan romahtanut ja ihmisetkin ovat suurimmalta osalta kaikonneet. Seuraavaksi ryhmä saapuu Galavanin ja Askanin linnakkeelle. Heidän linnakkeensa on likimain koskematon, joku on käynyt hakkaamassa porttia jonkin verran mutta muurit ovat ehjinä ja siellä näyttää olevan vartiomiehiä paikalla. Crogin linnan luona olevat paholaiset on jo tuhottu ja siellä näyttää olevan aika rauhallista. Hetken juttelun jälkeen ryhmä lähtee lentämään kohti sumujen linnaa tarkoituksenaan katsoa mitä sille on tapahtunut. Ryhmä pääsee perille ja löytää linnan paikalta kolmesataa metriä halkaisijaltaan olevan kraaterin. Linnan takana oleva sivurakennus näyttää vielä olevan aika hyvin pystyssä, mutta muuten linna on hävinnyt. Ryhmän siinä ihmetellessä mitä täällä on tapahtunut ilmestyy vanha mies heidän viereensä.

Vanha mies kertoo, että sumujen linna on siirtynyt takaisin sumu-ulottuvuuteen. Nyt se kuulemma edelleen aiheuttaa ongelmia jatkuvuuden kanssa. Sille pitää vielä tehdä jotain mutta vanhan miehen pitää vielä miettiä asioita ja hän sanoo ottavansa sitten myöhemmin yhteyttä. Lisäksi vanha mies kyselee mitä Crog oikein teki ja kun hän kuulee, niin hän toteaa, että parempi siirtyä pois tältä koska tuollaisen räjähdyksen jälkeen ei ole turvallista oleskella tässä lähellä kovinkaan pitkään, ajan mittaan tilanne kuulemma korjaantuu. Ryhmä lähtee tämän jälkeen lentämään kohti kuninkaan kaupunkia tarkoituksenaan ilmoittautua armejaan.

Perillä Crog menee ilmoittautumaan, tosin ongelmana on se että jumala Crogia ei löydy listalta ja kestää hetken ennen kuin Crog keksii ehdottaa että katso lord Crog Diefestä. Crog ohjataan raskaan ratsuväen kirjurin puheille. Sinne päästyään Crog lahjoittaa kirjurille muutaman kymmenen toivetta ja pyytää, että kirjuri voisi järjestää Crogin arvoiseensa tehtävään. Kirjuri toteaa "Jes nyt minä lähden" ja mies häviää. Kirjurin tätä ennen paikalle huutama kapteeni saapuu paikalle ja listattuaan kaikki muutkin kaartilaiset kirjoihin hän ohjaa ryhmän eteenpäin. Ryhmä käy ensin varustarkastuksessa, jossa Fihi herättää asevuorineen hieman huomiota, samalla kun heidän varusteistaan löytyy pieniä puutteita (lähinnä peitsiä yms puuttuu). Sen jälkeen ryhmä kuulee, että seuraavaksi heillä on kuuden kuukauden kertauskoulutusjakso.

Hetken neuvottelun kautta Crog kysyy neuvoa Hatrakilta, joka toteaa, että käykää ilmoittamassa kuninkaalle, että te ette tarvitse kertauskoulutusta. Ryhmä käy ilmottamassa kuninkaan kirjurille, että me tulemme kuninkaan juttusille huomisaamuna kello 9. Sen jälkeen ryhmä palaa omiin tiloihinsa ja poistaa muutamia ylimääräisiä sisäseiniä saadakseen aikaan isomman ja mukavamman tilan. Seinien poisto tapahtuu niin, että Galavan neppailee kiviä irti ja Fihi ottaa niitä ilmasta kiinni laskien ne alas ovelle, josta Crogin paikalle hakemat sotilaat vievät ne eteenpäin. Tämän jälkeen ryhmä käy nukkumaan.

Aamulla ryhmän ratsut ovat tulleet, Jevgenin oma hevonen tuli hänen ratsukseen, Fihille tuli iso sotakissa ja Galavanille lohikäärme nimeltään Beaveis. Tämän jälkeen koko ryhmä kävelee kuninkaan vastaanotolle. Kuninkaan kirjuri selittää ryhmälle, että nyt ei sovi, hänellä on sotaneuvoston kokous. Tänään ei kuulemma sopisi ollenkaan. Galavan ei jää kuuntelemaan selityksiä vaan kävelee suoraan sisään ja muu ryhmä seuraa perässä. Crogin astuessa huoneeseen hän vaihtaa samalla muotonsa Jevgenin näköiseksi. Kun Galavan näkee Crogin karjuu hän täydellä äänellä "kaksi Jevgeniä voi ei". Crog pelleilee vaan lisää, joten Galavan puhuu sen sijaan kuninkaalle ja toteaa, että sihteerisi väitti ettei sinulle sovi, mutta meillä oli asiaa sinulle. Tässä vaiheessa Crog vaihtaa itsensä takaisin omaan muotoonsa.

Galavan kertoo kuninkaalle olemansa Galavan sinun pikkuserkkusi etkö sinä tunne minua. Kuningas ei tunnista Galavania joten Galavan vaihtaa muotonsa vanhan ulkonäkönsä näköiseksi, jolloin hänen pöydän ääressä istunut tätensä pyörtyy. Kuningas on hieman kysymysmerkkinä. Jevgeni hieman selventää tilannetta ja kertoo: "sumujen linna on poistettu, pahoaisarmeja on tuhottu ja lisäksi ryhmä ei tarvitse enää kertauskoulutusta".

Ryhmä pitää palaveria keskenään ja sanoo aina välillä muutaman sanan kuninkaallekin. Lopulta ryhmä päättää lähteä sinne saarelle, josta lordin sauva löytyi. Ryhmä ilmottaa kuninkaalle, että he lähtevät nyt, kai heillä on nyt kuninkaan lupa lähtöön. Kuningas vastaa, että "joo, kai". Ryhmä kävelee ulos ja järjestää ratsuille ylläpidon ja lähtee sitten Basturnin kyydissä lentämään kohti saarta. Perillä ryhmä käy hakemassa avaimen ja menee sisälle rakennelmaan.

Alhaalla ryhmä menee ensin sairaalaan ja valitsee sieltä erikoistoimintojen alta toiminnon palauta varmuuskopio. Tällä kertaa se että porukka ymmärtää outoa tuntematonta kieltä helpottaa koneen käyttöä huomattavasti. Sen jälkeen kone kysyy sarjanumeroa, joten Fihi käyttää yhden toiveen jotta saisi For Cee M:n sarjanumeron ja saatuaan sen selville hän käynnistää varmuuskopion palautuksen.

Seuraavaksi ryhmä tutkii mitä muuta noista löytyy ja Jevgeni keksii, että hän voisi yrittää korjata kätensä, jossa on nyt tällä hetkellä vain väliaikainen proteesi. Jevgeni menee sisälle laatikkoon, mutta kun Crog rupeaa kokeilemaan käsikorjauksella kaikenlaisia niin Jevgeni haluaa itselleen automaattikorjauksen. Galavan pistää automaatin päälle ja sen jälkeen ryhmä lähtee tutkimaan muita paikkoja.

Rentoutumiskeskuksessa Galavan käyttää kirjasto-ominaisuuttaan ja haluaa oppia tekniikkataitoa. Sen jälkeen Galavan ryhtyy teekemään testejä erilaisilla laitella ja saa jopa jotain järjellistä aikaiseksi (vaihdettua kuvalaatikosta tulevaa ohjelmaa jne). Kuutta tuntia myöhemmin Jevgenin korjaus on valmis ja hän tulee huomattavasti kauniimpana ulos, hän ei enää ollenkaan näytä puoliörkiltä. Muutenkin kone on ilmeisesti vaihtanut hänen rotunsa joksikin tuntemattomaksi ihmisesroduksi.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/46/1		4/46/1
+ rogue/pal/mag/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	47/1		47/2
+ cleric/thief/human	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/3		33/3
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Alonso		4		Dead/4
+ dancer/human		NPC		28.4.837	28.4.837	0
+
+ Brunflete Chandra	16		16
+ Urukhai/fight/Mag	NPC		28.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>