SF Osa 1, Luku 007 (sf1/sf1.007)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Pieniä seikkailuja avaruudessa

Osa 1, Vulturnus, Luku 7, Voitokas loppu


Saamme viestin tietokoneelta että nyt olisi oikea aika pistää hyökkäys käyntiin, koska sillä voisi saada satharit ajettua pakoon. Satharit ovat kuitenkin pistämässä pystyyn pitkin taisteluketjua joitakin hassuja laatikoita ja tietokoneen mukaan ne kannattaisi varmaan ensin tutkia. Lähinnä että jos ne on jotain puolustusmekanismeja niin sitten ne varmaan pitäisi tuhota. Tutkimme linjaa ja löydämme kohdan, jossa laitteita on puolustamassa vain parisenkymmentä satharia. Jameson ottaa tykin ja jää taakse ampumaan sillä, Koi auttaa Jamesonia tykin kantamisessa asemiin ja jää sitten taakse laserin kanssa, Ahba ja Roin etenevät yhden laatikon lähelle ja Roin etenee siitä sitten tutkimaan laatikkoa. Koi toteaa ettei osu näin kaukaa ja lähtee myös syöksymään lähemmäksi. Ahba ja Koi jäävät lähimmän kukkulan taakse pudottamaan Sathareita samalla kun Roin lähestyy laatikkoa. Satharit lähtevät hyökkäämään kohti Roinia, mutta rynnäkkö ei oikein etene Ahban ja Koin kovassa lasertulituksessa. Roin toteaa että laatikko on kehittänyt jotain sähkökenttää, mutta hän saa koko kentän sammutettua ja komentaa saman tien Ulmorit hyökkäämään. Ulmorit vetävät koko sathar porukasta läpi, jolloin satharit lähtevät pakoon.

Illalla kun tilanne on selvä Kurapandat pistävät juhlat pystyyn, Edestekait aloittavat voitonrituaalin ja Ulmorit pitävät kurapandojen juhlaa sotatilana ja muodostavat puolustusympyrän.

Satharit pakenevat koko planeetalta ja taas planeetan puolustusmekanismi tuhoaa taas sukkuloita.

Satharien laivasto poistuu planeetan kiertoradalta.

Ulmorit ja kurapandat lähevät koteihinsa, Edestekait jatkavat edelleen voitonrituaaliaan.

Eornat tulevat sanomaan että radiossa on joku tyyppi joka haluaa puhua Eversti Jamesonin kanssa. Meille ilmoitetaan meidän pitää ilmoittautua luolan ulkopuolella klo 0900.

Sukkula laskeutuu ja sieltä astuu ulos avaruuslaivaston kontra-amiraali, joka pitää hienon puheen etc. Nousemme sukkulaan ja lennämme frigattiin. Matkalla kuulemme että kiertoradalta on löytynyt avaruusalus, josta löytyy useita tuhansia kappaleita Eornan munia. Kun pääsemme frigattiin suorittaa ohjaaja pikahyppyn kohti Truane-Staria. Osumme perille ennätysajassa.

Pääsemme perille. Joudumme todistamaan avaruuspiraatteja vastaan etc.

Saamme pienen palkkion. Käymme kaupoissa.

Kaikki menevät sairaalaan asentamaan shokinestolaitteen.

Pääsemme sairaalasta. Ahba, Jameson ja Koi palaavat palvelukseen, Ahba alkaa neuvomaan seuraavia ryhmiä etc, Jameson häviää maanpinnalta (meni ilmeisesti omaan rykmenttiinsä), Koi toimii intin sairaalassa. Roin alkaa etsimään duunia.

Roin pääsee Truene-Star explorer corp:iin nuoremmaksi teknikoksi, josta hänet siirretään pan galcatic corporationin avaruussatamaan huolehtimaan reaktorista.

+ Ryhmän jäsenet:
+ 						Ryhmään	Poistunut	Ikä
+ Nimi		Pelaaja		Rotu		mukaan	ryhmästä/syy	päivinä
+ -----------------------------------------------------------------------------
+ Ahba		Kivinen		Human		12.11	-/-		-
+ Thacker Roin	Aarni		Human		12.78	-/-		-
+ Kerz Koi	Alakoski	Vrusk		12.95	-/-		-
+ Jameson	Riikonen	Human		12.102	-/-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>