TSM Osa 10, Luku 029 (tsmpart10/tsmpart10.029)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Mikko "palkkasoturi" Suominen (Aarni)

Joukkueen komentaja ja kokenut 30 vuotias sotilas, joka on toiminut myös kahdeksan vuotta palkkasoturina Iranissa ennen suomen avaruusjalkaväkeen saapumista. Suominen on yli-innokas kuntoilija ja muutenkin hyvin aktiivinen. Tämän huomaa, esim siitä, että mikäli hänen pitää olla paikoillaan enemmän kuin pari päivää hän keksii välittömästi jotain tehtävää joukolleen. Näihin tehtäviin kuuluu mm. kuntoharjoitukset, voimaharjoitukset, opiskelu jne.

Suominen on kooltaan melkein 210 pitkä, lihaksikas, erittäin hyväkuntoinen upseeri. Käytökseltään hän on diplomaattinen, pikkutarkka ja erittäin varma itsestään (nuoruudessa hän oli hyvin epävarma itsestään, mutta onnistui sitten kovalla harjoituksella pääsemään tästä ylitse). Suominen on erittäin hyvä kiväärimies ja kohtuullisen hyvä muissa asetaidoissa. Sen lisäksi hänellä on erinomainen kielipää ja hän puhuu sujuvasti Suomea, Ruotsia, Englantia ja Japania ja kohtuullisesti Espanjaa ja Ranskaa. Mikäli Suomisella on vain mahdollisuus käyttää aikaa havainnointiin hän pystyy uskomattomiin suorituksiin.

Suominen syntyi Rovaniemellä kommuuniin, jossa hänellä oli äiti ja yhdeksän muuta kommuunin jäsentä. Isästään hänellä ei ole mitään tietoa. Kaksivuotiaana eräs hänen äitinsä operaatio meni hieman pieleen ja mukana ollut Mikko saa pahan selkävamman, joka korjattiin vasta 17 vuotiaana vaikealla leikkauksella. Tämä leikkaus sisälsi useiden selkälihaksien korvaamisen keinotekoisilla. Harrastuksekseen Suominen kerää vanhojen autojen pienoismalleja.

Anja Nousiainen (NPC)

Joukkueen vanhus ja erittäin hyvä tarkka-ampuja, joka on ollut useita kertoja suomenmestaruuskisoissa jne. Anja on patologinen valehtelija, mikä estää häntä nousemassa korpraalia korkeammalle armejan arvoasteikossa. Hän tuntee uskomattoman määrän ihmisiä armejasta ja jos joku asia ei tahdo onnistua, niin hän kyllä pystyy sumplimaan sen kuntoon suhteillaan. Tästä osoituksena on se, että hänellä on kuitattuna ulos armejan matkailuauto, joka seuraa häntä aina missä hän tehtävänsä vain sattuvat olemaankin.

Tita Rossi (NPC)

Nuori (oikealta iältään 16 vuotias, vaikka papereissa lukee 20), kaunis Niemen tyttöystävä, joka kulkee siviilissä erittäin huomiotaherättävissä vaatteissa. Kaikilla tahtoo olla ongelmia katsoa muuta kuin häntä. Myös hänen armejan vaattensakin on hieman erikoisemmin leikatut ja hän on tahtoo herättää huomiota myös silloin. Hänellä on tapanaan flirttailla kaikkien tuntemattomien miesten kanssa.

Timo "10 kiloa lisää" Laitinen (NPC)

Joukkueen teknikko, joka on erittäin innokas räjähdysaineiden kanssa leikkijä. Hän on todellakin ansainnut lempinimensä, joka tulee ainaisesta ehdotuksesta käyttää varmuuden vuoksi vielä 10 kiloa lisää räjähdysainetta.

Martti Lehikoinen (Ahponen)

Pitkän linjan SAV:ilainen, joka on ollut mukana likimain SAV:in perustamisesta lähtien. Tullut suoraan koulun jälkeen SAV:iin ja noussut siellä vääpelin arvoon asti. Toiminut viimeaikoina yksikössä, joka on erikoistunut terrorismin vastaiseen toimintaan.

Kari Salmi (Kivinen)

Kari Salmi on vähän yli kaksimetrinen isokokoinen koulutusexpertti. Koko seitsemän vuotisen SAV:ssa oloaikansa hän on ollut vain muutaman kuukauden todellisessa työssä. Loppuajan hän on istunut erilaisissa koulutuksissa. Alunperin hän on saanut tarkka-ampujakoulutuksen ja sen jälkeen hänelle on kertynyt sissi-, toimisto-, helikopteri-, tiedustelu-, teknikko-, vakooja-, pioneeri-, lentoteknikkokoulutukset, sekä helikopteri-, tarkka-ampuja ja pioneerijatkokoulutukset. Koulutuksien aikana hän on käynyt myös toimisto-AUKin ja pioneeri-RUKin.

Kari syntyi Vaasassa 10.10.1981 perheen neljäntenä lapsena. Hänen vanhempansa ovat molemmat mustalaisia ja tämän takia hän vietti nuoruutensa pääasiasa valtion laitoksissa. Karin ollessa kolmivuotias hänen isänsä jätti kokin ammatin ja siirtyy seikkailijaksi. Hänen äitinsä toimii show-alalla ja on kulkenut mm. sirkusen mukana. Seitsemäntoista vuotiaana Kari liittyy eläinten oikeuksia innokkaasti puolustavaan ryhmään ja he tekevät mm. muutamia iskuja turkistarhoille, mutta Kari ei jää näistä laittomista toimistaan kiinni.

Kari luottaa itseensä ja on diplomaattinen ja luottavainen, mutta aika kärsimätön ja epäsiisti. Hän on myös allerginen kaikille meren eläville ja kun hän on sen lisäksi laktoosi-intolerantti ja vegaani, ei hänen ruokavalionsa ole kovinkaan laaja.


Suomisen joukkueen tarina

vuonna 2007

29. luku

Suominen jakaa kaikille tehtävät ja sen jälkeen Suominen, Salonen, Mäkeläinen ja Nousiainen lähtevät käymään avaruusaluksella tarkoituksenaan tehdä siellä pikkujuttuja, kuten esim korjata se reikä aluksen kyljessä.

Parin tunnin jälkeen heille tulee ongelmia. Ensin auton tietokone sanoo, että akku on tyhjä ja kun Suominen tutkii sitä hän toteaa, että ilmeisesti polttokenno ei lataa akkua ollenkaan. Suominen vaihtaa akun ja jatkaa matkaa, tosin he joutuvat hidastamaan vauhtia kun auton tietokone rajoittaa nopeutta akkuvian takia.

Seuraavaksi Suomisen elintoimintojen ylläpitojärjestelmä sanoo, että suodatin pitää vaihtaa. Suominen ei välitä tästä ja he jatkavat matkaa ja vähän ajan kuluttua tietokone sanoo siirtyvänsä varahapelle. Vähää myöhemmin koko elintoimintojen ylläpitosysteemi hajoaa ja siitä nousee savua. Suominen jatkaa varahapella.

Tämän jälkeen he pääsevät vielä jonkin matkaa eteenpäin ennen kuin heidän autostaan jarrut lukkiutuvat ja kun Suominen resetoi sen niin jarrut häviävät kokonaan ja he joutuvat hidastamaan vielä lisää vauhtia.

Loppumatkalla vielä Salosenkin elintoimintojen ylläpitotietokone räjähtää hajalle. He pääsevät kuitenkin onnellisesti perille.

Perillä Salonen, Mäkeläinen ja Nousiainen ryhtyvät kaivamaan sitä aukkoa esiin, jotta he voisivat tukkia sen. Suominen lähtee tutkimaan moottoreiden säteilytilannetta. Hän havaitsee että säteilytaso on noin maan normaalia taustasäteilyä vastaava. Hän laittaa kuitenkin moottoritilaan yhden annosmittarin sekä vieraiden avaruuspuvun sisällä, että sen ulkopuolella. Hän käy tutkimassa tarkemmin moottoritilaa ja läytää sieltä metri kertaa metri kertaa kolme metriä kokoisen laitteen joka näyttää todella oudolta moottorilta.

Moottori näyttää olevan sitä uudempaa tekniikkaa, minkä huomaa jopa moottorin kyljestä. Moottorin kyljessä on muutamia hipaisunäppäimiä ja upotettu näyttöpaneli. Jokaisen näppäimen yläpuolella on tarra, jossa on paikallista tekstiä ja kun Suominen irrottaa yhden tarran huomaa hän, että sen alla on toisenlaisella merkistöllä toinen teksti.

Moottori on kiinnitty selvästi kiinnitetty lattiaan jälkikäteen (metallivanteet ja pultit). Sen lisäksi siihen tulee nippu kaapeleita, jotka menevät ohjauspanelin alta sisään. Kun Suominen purkaa panelin irti huomaa hän, että ko kaapelit menevät jokaisen napin alle, ilmeisesti niitä voi näppäimiä voi painaa kauko-ohjatusti ohjaamosta.

Seuraavaksi Suominen ryhtyy selvittelemään elintoimintojen ylläpitojärjestelmää. Hän löytää ison kasan suodattimia ja se näyttää olevan jonkinlainen kierrätusjärjestelmä, jossa ilmasta poistetaan hiilidioksidi ja lisätään happea. Suominen huomaa myös samalla, että se ei pelkästään riitä, että he vain tukkivat tuon reiän käytävän seinästä, eikä ulkoseinästä, koska ko huoneessa on ilmastointi päällä ja sitä ei saada pois päältä.

Suominen soittaa muille ja kertoo, että he jäävät tänne tukkimaan sen reijän ulkoseinästä ja sitä varten heidän pitää kaivaa paljon enemmän maata pois.

Salmi tarkistaa ensin reaktorin ja kun siitä ei löydy mitään ihmeellistä siirtyy hän tutkimaan päätietokonetta. Hän huomaa, sen kymmenesä miljoonasta prosessorista kahdeksassa miljoonassa on uusin versio ja kahdessa miljoonassa on pari kolme vuotta vanha versio. Hän ottaa kaikista eri versioista varmuuskopion lokimedialle ja sen jälkeen hän palauttaa kaikkiin prosessoreihin vanhan version. Teknikko on päivittänyt kuulemma tuon uusimman version pari päivää ennen kuin tietokonepallo tuotiin tänne ja ongelmat alkoivat.

Tämän jälkeen hän tutkii koneen muistissa olevia tiedostoja (mm. testaa doom IV:sta). Hän löytää mm. tiedoston jossa kerrotaan miksi asema on tänne alunperin perustettu ja siinä sanotaan, että tarkoituksena on mitata aurinkotuulen ja syväavaruuden säteilyn törmäyspistettä. Sen takia täällä on tuo iso havainnointiantenni. Tätä tiedosto on päivitetty sanomaan, että teorian mukaan aurinkotuulen pitäisi olla tällä alueella paljon voimakkaampi suhteessa syväavaruuden säteilyyn, kuin mitä se todellisessa onkaan.

Seuraava kiinnostava tiedosto on jonkinlainen yhteenvetodokumentti tuosta ufosta, sen törmäämisestä ja sieltä tuoduista tavaroista jne. Siinä myös kerrotaan että tämä alus on selvästi tarkoitettu vain aurinkokunnassa liikkumiseen, joten heillä on varmaan jossain tukikohta tai emäalus, jolla he ovat tulleet.

Kolmas mielenkiintoinen tiedosto kertoo, että pluton pinnalla on aivan liian paljon kraatereita, kun suhteutetaan se hiukkasmääriin tällä hetkellä. Sen lisäksi suurin osa noista ylimääräisestä kraatereista on suhteellisen uusia, eli alle miljoona vuotta vanhoja. Tätä asiaa on yritetty selvittää noilla porauksilla. Porauksissa on tultu tulokseen että suurin osa näistä on aurinkokunnan ulkopuolelta, eli syväavaruudesta tulee jostain syystä paljon meteoriittejä tänne.

Neljäs kiinnostava tiedosto on lista käynneistä kohteella. Kuuden tunnin etsinnän jälkeen kone ilmoittaa virheilmoituksen "Windows detected error" ja kun hän boottaa koneen ilmoittaa kone uudestaan että "Windows detected error" ja haluaa alkuperäisen asennusmedian. Tässä vaiheessa Salmi muistaa, että tuo virheilmoitus tulee siinä vaiheessa kun koneessa ei ole ollenkaan käyttöjärjestelmää ja siihen aloitetaan tehtaalla asentamaan käyttöjärjestelmää.

Suominen on tällä välin tehnyt Salmen ohjeen mukaan ja kiertänyt jokaisen huoneen ja tarkkailut huoneet läpi. Ruokavarastosta hän löytää pienen hyvin matalan noin kymmensenttisen painauman seinästä. Painauma on noin pari sadasosamilliä syvä ja epämääräisen muotoinen, mutta teräväreunainen.

Aamulla Salmi ottaa loki-levylle kirjoittamastaan käyttöjärjestelmästä kopion reaktorikoneessa ja siirtää sen sitten diagnostiikkatietokoneella yhteen päätietokoneen prosessereista ja boottaa koneen. Tämän jälkeen hän kopioi sen kaikkiin prosessoreihin ja saa koneen taas pystyyn. Myös Lehikoinen on tullut tutkimaan päätietokonetta.

Salmi pistää taustalle diagnostiikkaohjelman tutkimaan käyttöjärjestelmää koko ajan ja diagnostiikkatietokone tekee samaa prosessori kerrallaan.

Kuluu noin kymmenisen minuuttia ja sen jälkeen kone hajoaa uudestaan samalla tavalla. Salmi boottaa sen uudestaan samalla tavalla, mutta nyt hän irrottaa kolme prosessorikorttia ennen kuin käynnistää koneen lopullisesti pystyyn, jotta seuraavalla kerralla lataus onnistuu nopeammin (hän latasi kaikkiin prosessoreihin jo käyttiksen).

Vähää myöhemmin reaktorihuoneesta alkaa kuulua ulvontaa ja kun he menevät katsomaan sitä he huomaavat että reaktori sanoo, että jäähdystysjärjestelmässä on vikaa, hätäjäähdytyslaitteisto käynnistetty. Salmi toteaa, että se idiotti tietokone on todellakin käynnistänyt hätäjäähdytyksen, eli nyt reaktori on täysin korjauskelvoton. Samassa valot sammuvat ja asema siirtyy hätävirralle.

Salmi ja Lehikoinen siirtyvät päätietokoneen luokse ja Salmi ottaa varmuuskopioin Lehikoisen koneelle koko tietokoneen massamuistista. Vähän tämän jälkeen fyysikko Lehtonen saapuu paikalle ihmettelemään mitä täällä oikein tapahtuu ja miksi valot sammuivat. Kaikki rupeavat yhdessä valmistautumaan lähtöä vieraiden alukselle, jossa ainakin on sentään sähköä.

Aseman henkilökunta ottaa kantoonsa 18 vety- ja happisäiliötä ja lähtee kävelemään kohti vieraiden alusta. Laitinen ja Karhunen ottavat auton ja lastaavat siihen paljon tavaraa ja lähtevät ajamaan sillä samaan suuntaan.

Muiden tarkoituksena on ottaa tavarat kantoon ja lentää panssareilla perille. Hetken mietittyään joku keksii, että sidotaan kaikki toiseemme kiinni, niin että jos yksi moottori hajoaa niin sitten muut voivat auttaa. Joku keksii, että eikös olisi parempi että otetaan yksi tuollainen moduuli kantoon ja käytetään sitä pienenä avaruusaluksena. Luihu ehdottaa että kiinnitetään nuo moottorit noista panssareista yhteen ja tehdään siitä ihan oikea avaruusalus. Sen lisäksi tarvitaan jokunen ohjaajaa puvussa muuttamaan suuntaa.

Salmi suunnittelee aluksen ja hitsaa moottorit kiinni. Sitä ennen hän on tosin laittanut kaikkiin panssareihin sisä ja ulkopuolisen virtakytkimien sekä erillisen kytkimen moottoreita varten. Samalla hän myös kytkee laserin irti. Koko tähän hommaan menee useita tunteja.

Laitinen on juuri saanut vieraiden aluksen näkyviin viiden kilometrin päästä kun auto yllättäen ilman mitään varoitusta räjähtää kappaleiksi. Ilmeisesti vety- ja happisäiliö on jotenkin räjähtänyt. Karhunen kuolee räjähdyksessä välittömästi samoin kuin suurin osa tavaroista tuhoutuu.

Ainoastaan tutkimuslaitteet selviävät ilman vammoja (olivat kasan päälimmäisenä ja ne lentävät suoraan vieraiden aluksen viereen 11 metrin päähän ovesta). Myös Laitinen lentää useita kilometrejä ilmassa ennen kuin tömähtää maahan täysin kunnossa. Hän on saanut vain muutamia mustelmia.

Kävelijät näkevät myös räjähdyksen ja ihmettelevät sitä ja he tulevat alukselle likimain samaan aikaan kuin Laitinen. Laitinen kertoo porukalle mitä tapahtui ja Suomisen kommentti maailmaakiertäneenä henkilönä Karhusen kuolemasta on "se olikin vain tuollainen excess package". Alkuperäisen aseman henkilökunta hieman katsoo Suomista ihmetellen.

Muut ovat tässä vaiheessa saaneet Vuokko I:ksi nimetyn moduulialuksen kasaan ja he valmistautuvat lähtöön. Luihu kapteenina jää ulos ja Salmi jää auttamaan häntä. Muut menevät sisälle. Danielson on tällä välin hakenut muutaman kilometrin päässä olleesta autonromusta penkit, jotka hän vielä pyytää viime tingassa hitsaamaan kiinni lattiaan hänelle ja Lehikoiselle. Salmi hitsaa ne nopeasti kiinni ja sen jälkeen he lähtevät liikkeelle.

Vuokko I:nen nousee kohtuullisen kauniisti taivaalle ja kääntö ilmassa sujuu ilman ongelmia. Laskeutuminen vie noin 10 minuuttia mutta Luihu saa laskettua sen pehmeästi maahan. Paikalla olevat henkilöt toijottavat ihmeissään laskeutuvaa moduulia ja kommentit ovat vähän sitä luokka, että mitä hittoa.

Suominen tekee uuden työnjaon. Kieltä alkaa tutkia Suominen, Salmi, Lehikoinen ja Korhonen.

Mäkeläinen kosii Suomista. Suominen suostuu heti puolen minuutin suu auki tuijottamisen jälkeen.

Salonen onnistuu saamaan aikaan pienen paikallisen tulipalon, mutta se ei ole kovinkaan vaarallinen ja se saadaan sammutettua nopeasti.

Ulkoa kuuluu ääni, joka kysyy että miten tuon oven saa auki. Salmi tunnistaa äänen kapteeni R:ksi ja vastaa, että se ylöspäin olevan nappi. Hetken päästä hän jatkaa, että se on se alemmanpuoleinen. Kapteeni R astuu sisään ja kertoo, että hän oli tässä lähistöllä ja kun kuuli että me olemme täällä, hän otti lähimmän taksin ja tuli katsomaan mitä teille kuuluu.

Kapteeni R kertoo, että täällä on viimeaikoina ollut aika vilkasta, koska kaikki ufot ovat poistuessaan hävinneet tähän suuntaan, joten hän otti kaikki avaruusristeilijät mukaan ja tuli tähän lähistölle vahtimaan. Nyt avaruusristeilijät käkkivät ja tutkivat alusten reittejä.

Kapteeni R on ottanut yhden aluksen ja tullut tänne katsomaan ryhmää. Hän oli myös havainnut, että asema on hieman heikossa kunnossa kun hän oli lentänyt tästä ylitse. Nyt hän pyytää että ryhmä pitäisi lyhyen selityksen mitä täällä on oikein tapahtunut.

Jossain vaiheessa kapteeni R kertoo, että suruvalitteluni Suomiselle, jolloin Suominen kysyy että mitä nyt taas. Kapteeni R kertoo, että sinua on kuulemma on potkimassa pois operatiivisesta toimesta, lehdistötoimiston eversti-luutnantiksi. Se kuulemma johtuu siitä että Suominen on menossa politiikkaan.

Ryhmä siinä keskustelee asiasta ja yllättäen joku keksii että jos Suominen vaatii kilometrikorvaukset 1.94 mk / kilometri, niin se on vain 11 miljardia markkaa per matka. Jos hän matkustaa sinne niin usein kuin ehtii niin se tekee vain 14 päivää per suunta, hän ehtii aina kerran kuukaudessa käymään maassa. Vuodessa matkoja tulee siis yhteensä 24, eli yhteensä 264 miljardia markkaa vuodessa.

Suominen päättää kirjoittaa kirjeen presidentille, että hän ei halua ylennystä eikä hän halua eduskuntaan. Kirjeen muoto on "Minulla on laukkuydinpommi, sinä ja se tapaatte, jos joudun pois nykyisistä tehtävistäni. Suominen".

Kapteeni R kertoo myös, että hän on jo hankkimassa itselleen seuraajaa eli eversti Hämäläistä. Hän kertoo myös, että se amerikkalaisten rakennelma tuottaa noin 12 lähiristeilijää kuukaudessa.

Ryhmä pyytää, että jos Kapteeni R heittäisi heidät asemalle ja takaisin niin he voisivat hakea sieltä hieman tavaroita, eli lähinnä he kaipailevat ruokaa. Kapteeni R on tullut paikalle punaiseksi maalatulla Helsinki luokan lähiristeilijällä. He käyvät hakemassa asemalta ruokaa, elintoimintojen ylläpitojärjestelmän ja auton vianetsintätietokoneen.

He antavat myös R:lle päätietokoneen massamuistimodulit ja kappaleen aluksen runkoa tutkimuksia varten.

Kaksitoista tuntia myöhemmin koko alus tärähtää ja kun he yrittävät mennä ulos he huomaavat, että oven edessä on maata. He siirtyvät katsomaan ikkunoista. He näkevät, että aluksen perään on rysähtänyt toinen samanlainen alus. Se on nokka pystyssä ja sen keulassa on reikä. Samassa he huomaavat, että alueelle on laskeutumassa suuri määrä SAV:in hyökkäyssukkuloita. Joukkoja on tulossa ehkä noin patalioonan verran.

Myöhemmin myös kapteeni R saapuu paikalle ja kertoo että he saivat yhden. Lisäksi hän kertoo, että ylimääräinen painovoimalähde oli ihan siellä missä sen laskelmien mukaan piti olla. Se on liian iso ollakseen musta-aukko, mutta he eivät tiedä mikä se on. Joka tapauksessa tuo alus ilmestyi sieltä noin kymmenen metrin päähän heistä ja onneksi sillä oli vauhtia poispäin.

Suominen kysyy, että millä te tuon reiän teitte. Kapteeni R kertoo, että he löysivät pari vuotta sitten eräästä ufosta aseen, joka hyvin tehokas, mutta lyhytkantamainen. Kymmenestä kilometristä se läpäisee paperin mutta kilometristä se teki ihan hyvin reiän tuohon alukseen.

Kapteeni R toteaa, että nyt he voisivat oikeastaan pistää pillit pussiin ja ottaa nämä molemmat alukset mukaansa ja lähteä takaisin maahan. Kukaan ei kuitenkaan ollut jäänyt henkiin tuohon toiseen ufoon, koska se oli ensin tyhjentynyt hyvin nopeasti ilmasta ja toisaalta törmäys oli aika nopea.

Risteilijät ottavat alukset ruumaansa ja lähtevät kohti maata. Ryhmä jatkaa kielen opiskelua mutta hieman vauhdikkaammin.

Laitista syytetään yhden kappaleen kulkuneuvon tahallisesta tuhoamisesta.

Alus saapuu takaisin maahan. Samalla myös Nousiainen tulee näyttämään heille ko kielen ja englannin minisanakirjaa, jonka hän on löytänyt toisesta aluksesta.


+
+ Hahmot
+
+					Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Mikko Suominen	Yliluutnantti			Yliluutnantti
+ Sotilas		Aarni		2.1.2005	-		-
+
+ Anja Nousiainen	Alikersantti			Alikersantti
+ Sotilas		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Timo Laitinen		Avaruusjääkäri			Avaruusjääkäri
+ Teknikko		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Martti Lehikoinen	Luutnantti			Luutnantti
+ Sotilas		Ahponen		28.4.2005	-		-
+
+ Veikko Luihu		Ylikersantti			Ylikersantti
+ Sotilas		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Vuokko Korhonen	Ylikersantti			Ylikersantti
+ Sotilas		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Arja Luihu		Kersantti			Kersantti
+ Lääkäri		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Jussi Salonen		Alikersantti			Alikersantti
+ Pioneeri		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Asta Danielson	Vääpeli				Vääpeli
+ Tarkka-ampuja		NPC		7.1.2006	-		-
+
+ Kati Kolehmainen	Ylivääpeli			Ylivääpeli
+ Sissi			NPC		7.1.2006	-		-
+
+ Arja Mäkeläinen	Alikersantti			Alikersantti
+ Sissi			NPC		15.2.2006	-		-
+
+ Kari Salmi		Luutnantti			Luutnatti
+ Koulutettava		Kivinen		15.8.2006	-		-
+
+ Jyrki Karhunen	Jääkäri				Jääkäri
+ Taistelukuvaaja	NPC		16.10.2006	26.2.2007	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>