TSM Osa 10, Luku 056 (tsmpart10/tsmpart10.056)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Mikko "palkkasoturi" Suominen (Aarni)

Joukkueen komentaja ja kokenut 30 vuotias sotilas, joka on toiminut myös kahdeksan vuotta palkkasoturina Iranissa ennen suomen avaruusjalkaväkeen saapumista. Suominen on yli-innokas kuntoilija ja muutenkin hyvin aktiivinen. Tämän huomaa, esim siitä, että mikäli hänen pitää olla paikoillaan enemmän kuin pari päivää hän keksii välittömästi jotain tehtävää joukolleen. Näihin tehtäviin kuuluu mm. kuntoharjoitukset, voimaharjoitukset, opiskelu jne.

Suominen on kooltaan melkein 210 pitkä, lihaksikas, erittäin hyväkuntoinen upseeri. Käytökseltään hän on diplomaattinen, pikkutarkka ja erittäin varma itsestään (nuoruudessa hän oli hyvin epävarma itsestään, mutta onnistui sitten kovalla harjoituksella pääsemään tästä ylitse). Suominen on erittäin hyvä kiväärimies ja kohtuullisen hyvä muissa asetaidoissa. Sen lisäksi hänellä on erinomainen kielipää ja hän puhuu sujuvasti Suomea, Ruotsia, Englantia ja Japania ja kohtuullisesti Espanjaa ja Ranskaa. Mikäli Suomisella on vain mahdollisuus käyttää aikaa havainnointiin hän pystyy uskomattomiin suorituksiin.

Suominen syntyi Rovaniemellä kommuuniin, jossa hänellä oli äiti ja yhdeksän muuta kommuunin jäsentä. Isästään hänellä ei ole mitään tietoa. Kaksivuotiaana eräs hänen äitinsä operaatio meni hieman pieleen ja mukana ollut Mikko saa pahan selkävamman, joka korjattiin vasta 17 vuotiaana vaikealla leikkauksella. Tämä leikkaus sisälsi useiden selkälihaksien korvaamisen keinotekoisilla. Harrastuksekseen Suominen kerää vanhojen autojen pienoismalleja.

Anja Nousiainen (NPC)

Joukkueen vanhus ja erittäin hyvä tarkka-ampuja, joka on ollut useita kertoja suomenmestaruuskisoissa jne. Anja on patologinen valehtelija, mikä estää häntä nousemassa korpraalia korkeammalle armejan arvoasteikossa. Hän tuntee uskomattoman määrän ihmisiä armejasta ja jos joku asia ei tahdo onnistua, niin hän kyllä pystyy sumplimaan sen kuntoon suhteillaan. Tästä osoituksena on se, että hänellä on kuitattuna ulos armejan matkailuauto, joka seuraa häntä aina missä hän tehtävänsä vain sattuvat olemaankin.

Kari Salmi (Kivinen)

Kari Salmi on vähän yli kaksimetrinen isokokoinen koulutusexpertti. Koko seitsemän vuotisen SAV:ssa oloaikansa hän on ollut vain muutaman kuukauden todellisessa työssä. Loppuajan hän on istunut erilaisissa koulutuksissa. Alunperin hän on saanut tarkka-ampujakoulutuksen ja sen jälkeen hänelle on kertynyt sissi-, toimisto-, helikopteri-, tiedustelu-, teknikko-, vakooja-, pioneeri-, lentoteknikkokoulutukset, sekä helikopteri-, tarkka-ampuja ja pioneerijatkokoulutukset. Koulutuksien aikana hän on käynyt myös toimisto-AUKin ja pioneeri-RUKin.

Kari syntyi Vaasassa 10.10.1981 perheen neljäntenä lapsena. Hänen vanhempansa ovat molemmat mustalaisia ja tämän takia hän vietti nuoruutensa pääasiasa valtion laitoksissa. Karin ollessa kolmivuotias hänen isänsä jätti kokin ammatin ja siirtyy seikkailijaksi. Hänen äitinsä toimii show-alalla ja on kulkenut mm. sirkusen mukana. Seitsemäntoista vuotiaana Kari liittyy eläinten oikeuksia innokkaasti puolustavaan ryhmään ja he tekevät mm. muutamia iskuja turkistarhoille, mutta Kari ei jää näistä laittomista toimistaan kiinni.

Kari luottaa itseensä ja on diplomaattinen ja luottavainen, mutta aika kärsimätön ja epäsiisti. Hän on myös allerginen kaikille meren eläville ja kun hän on sen lisäksi laktoosi-intolerantti ja vegaani, ei hänen ruokavalionsa ole kovinkaan laaja.


Suomisen joukkueen tarina

vuonna 2009-2010

56. luku

Salmi jatkaa opettajan etsimistä ja tutkii samalla kaupunkia. Lehto ja Suominen ryhtyvät kirjoittamaan artikkeleita konfrenssiin. Nousiainen käy hoitamassa talon tarkastukset ja lopputuloksena on aivan kuten oletettiinkin, eli ryhmä saa noin kolme tuhatta kuparirahaa ja kun maksetaan välittäjälle niin lopputulos on 334 kuparirahaa maksettavaksi pois ryhmän kassasta.

Suominen sairastuu. Salmi löytää hyvän asemestarin. Rapierin käytössä hän menee ylemmälle jatkokurssille ja jalkaväkipeitsen käytössä hän joutuu alkeiskurssille.

Salmi aloittaa rapierin käytössä viikon harjoittelujakson ennen kuin siirtyy jalkaväkipeitsen opetteluun.

Salmi siirtyy jalkaväkipeitsen opiskeluun.

Suominen paranee ja ryhtyy järjestelemään 75 kappaleen painosta 150 sivuisesta kaukaisen yliopiston artikkelisarjajulkaisusta, jonka hän ja Pantti ovat kirjoittaneet.

Painos on valmis ja Lappalainen ryhtyy myymään artikkelisarjajulkaisua.

Konfrenssi alkaa. Suominen tapaa ne höyrykonemiehet jotka kävivät siellä saarella. Suominen juttelee heidän kanssaan enemmänkin ja ehdottaa, että eikö kannattaisi kokeilla potkuria siipirattaan tilalle. Höyrykonemiehet alkavat miettiä, että tuohan olisi hyvä konfrenssin aihe seuraavalla kerralla. He kutsuvat jonkun vanhemman miehen, jonka he esittelevät järjestelytoimikunnan jäseneksi ja kertovat hänelle ideasta. Suominen juttelee miehen kanssa ja tämä esittelee Suomisen muutamalla seuraavalla kaverille ja tämä taas esittelee hänet seuraavalla jne. Loppujen lopuksi hänet esitellään likimain kaikille ja hän saa useita kymmeniä illalliskutsuja.

Eräs hänen esittelijöistään esittelee hänet toiselle miehelle Ithakaksi, joten Suominen vaihtaa Ithakan kieleen. Miehet näyttävät hieman hämmästyneiltä ja yrittävät hienovaraisesti udella missä Suominen on kieltä oppinut. Suominen yrittää udella samaa, mutta kumpikaan ei kerro mitään. Toinen miehistä puhuu katukieltä ja on nimeltään Brandolyn ja toinen puhuu täydellistä kirjakieltä ja on nimeltään herra Blakat.

Suominen päättää myöhemmin kokeilla osaavatko he gregoria ja kutsuu Lappalaisen "vahingossa" paikalle gregoriksi. Brandolyn tunnistaa selvästi kielen, mutta herra Blakat ei tunnu reagoivan siihen mitenkään. Suominen myös huomaa että Brandolynillä on joku erittäin ohut kuparilanka tai valokaapeli, joka lähtee korvasta ja häviää paidan alle. Suomiselle tulee mieleen, että joko tuo on tehty tällä planeetalla tai sitten kyseessä ei ole Ithakan tekniikalla tehty laite.

Kirjoja menee kaupaksi 13 kappaletta, joten he nostavat hintaa 25 kuparirahaa. Suominen sopii keskustelutuokion molempien ithakaa puhuvien miesten kanssa ja sopii ensin neuvottelun Brandolyn kanssa. Brandolyn asuu 25-30 metriä pitkällä aluksella. Aluksen kävelysillan vieressä on vartija ja mastossa tähystäjä. Kaikki palvelijat näyttävät toimivan hyvin sotilaallisesti. Kaikki tuntuvat olevan aseistettuja (miekka ja piilotettu pistooli). Suominen ohjataan ruokasaliin.

Mies aloittaa heti kysymällä mistä Suominen on kotoisin. Suominen vastaa, että ei ainakaan Ithakasta. Mies vastaa että ei hänkään. Seuraavaksi Suominen kertoo, että hän ei ole Gregoristakaan ja mies kertoo, että hänkään ei ole sieltä. Mies kertoo olevansa hyvin kaukaa ja hän kertoo, että Ithakan puolustuslaitteet ovat hajoittaneet hänen avaruusaluksensa 50 vuotta sitten. Kukaan ei kuulemma tiedä hänen täällä oloaan, joten häntä ei tulla hakemaan.

Suominen kertoo, että heidän aluksensa ammuttiin alas noin puoli vuotta sitten. Kun Suominen kertoo, että heidän täällä olostaan kyllä tiedetään, joten heitä voidaan tulla hakemaan, niin mies kysyy heti, että pääseekö mukaan. Suominen toteaa, että totta kai. Mies kertoo olevansa eteläisestä imperiumista. Suominen kertoo, että imperiumi on hieman ollut vihamielinen meille, jolloin mies kertoo, että no se on helppo järjestää.

Suominen kyselee miehen sähköpostiosoitetta ja saa sen ja kun Suominen kertoo omansa niin mies toteaa, että heidän tiedustelunsa yritti jossain vaiheessa selvittää kuka tämä Suominen on, jolle on lähtetty postia vieraalla kielellä.

Mies kertoo myös, että Ithakan kontrollikeskus on temppelikaupungissa ja sinne on kuulemma aika hankala päästä. Lisäksi Ithakalla on muutamia sukkuloita ja ilmeisesti enemmänkin ihmisiä sisemmässä aurinkokunnassa.

Ongelmana tuossa temppelikaupungissa on se, että laivat eivät pääse tuhatta kilometriä lähemmäksi mannerta, koska silloin onnettumuustodennäköisyys kasvaa liian paljon (lasersäteitä kiertoradalta). Sähkötekniset laitteet eivät pääse kuulemma parisataa kilometriä lähemmäksi kaupunkia ja jos geneettinen materiaali ei täsmää niin silloin itse kaupunki on ehdottomasti vaarallinen.

Brandolyn kertoo, että heillä on jo ydinreaktori, mutta kuulemma ydinreaktorin polttoaineen kuljetuksissa pitää olla hyvin varovainen, koska liian isot määrät aiheuttavat onnettomuuksia (eräskin erä tuhoutui kun siihen osui kivi kiertoradalta).

Suominen ja mies juttelevat lisää ja Suominen päättää lähteä imperiumin alueelle. Suominen ilmoittaa muille asiasta ja sen jälkeen lähtee juttelemaan sen Blakatin kanssa, joka on Brandolyn mukaan pappien vakooja täällä. Suominen kertoo Blakatille, että hänen mestarinsa on sairastunut ja hänen pitää lähteä katsomaan häntä.

Ryhmä päättää lähteä seuraavana päivänä. He palkkaavat miehen hoitamaan kirjojen myynnin ja kertovat että kaikki yli 250 kuparirahan per kappale on miehelle provikkaa.

Ryhmä lähtee matkaan Brandolyn kanssa sovittuun kohtaamispaikkaan imperiumin laivastoasemalle. Koska on vastatuuli Brandolynillä menee matkaan kaksi päivää, kun taas ryhmän vene pääsee perille päivässä. Brandolyn on jo lähettänyt etukäteen viestin ryhmän saapumisesta.

Laivastoasemalla on kaksi 80 metristä laivaa, joista toisessa on paljon kupariavaijeria mastoissa, joten tämä on varmaan Brandolynin laiva. Hyvin suurella osalla miehistöä näyttää olevan upseerin asusteet.

Brandolyn saapuu perille. Salmi juttelee myös pitkään Brandolyn kanssa. Brandolyn kertoo, että hän on alunperin aika primitiiviseltä planeetalta joten se on helpottanut hänen tekniikan tietojensa hyödyntämistä täällä. Brandolyn kertoo myös, että heidän planeetallaan on noin 3 ihmistä miljoonasta omaa mielen voimia ja täällä ko todennäköisyys tuntuu olevan isompi. Brandolyn myös kertoo kun Salmi näyttää sitä muinaisten kielellä tehty mappia, että ilmeisesti joku on aikaisemminkin yrittänyt sivistää tätä planeettaa.

Brandolyn kertoo, että heillä on tällä hetkellä ongelmana tuottaa hermokaasuja, tai siis oikeammin hyönteismyrkkyjä. Toinen ongelma on se, että pitäisi saada tuotettua suuria määriä lasia, ja se ei tällä hetkellä ole vielä riittävän tehokasta. Tietysti myös muoveista olisi suuresti apua. Salmi ottaa tehtäväkseen ratkaista tuon hyönteismyrkkyongelman, Suominen taas tuon lasitehtaan ongelman ja Pantti sitten muovien rakentamisen. Lappalainen taas ryhtyy kirjoittamaan oppimateriaalia kaikenlaiseen tekniikkaan ja insinööritieteisiin. Hän aloittaa kirjoittamisen kaivostekniikasta, koska hän osaa sitä alaa itse.

Suominen pyytää Brandolyn apua Salmen teknologiakammon takia. Lääkäri käy katsomassa Salme ja palaa parin päivän päästä taikomaan.

Lääkäri palaa takaisin ja poistaa Salmelta kala-allergian ja laktoosi-intolerantin, sekä kirja fetissin, mutta ei saa korjattua tekngologiakammoa. Hän kutsuu seuraavan lääkärin apuun. Seuraava lääkäri antaa Salmelle puolitoista päivää sähköshokkeja siihen asti kunnes hänen sähköshokkilaitteensa hajoaa. Hän saa korjattua Salmen kärsimättömyyttä.

Toinen lääkäri hermostuu ja päästää kolmannen lääkärin häkistä, joka ryhtyy puhumaan Salmelle. Hän saa korjattua loppumatkan aikana teknologiakammon, mutta ei ehdi käydä läpi kaikkia Salmen mielisairauksia ennen kuin laiva tulee perille. Hän jäljiltään Salmella on myös uusi mielisairaus, hän on ehdottomasti sitä mieltä, että hän tarvitsee hoitoa mielisairauksiinsa.

Ryhmä viettää itsenäisyyspäivää. Nousiainen on hieman vittuuntunut siitä, että taas jää linnan juhlat väliin.

Suominen hermostuu Salmen kommenteihin Suomisen olemattomista teknisistä taidoista ja määrää tälle koulutuskiellon.

Suominen yrittää vakuuttaa Brandolyn siitä, että ruutivarasto pitäisi hajauttaa jonnekin saarelle onnettomuuksien varalta lähestyvän uudenvuoden juhlien takia. Brandolyn ei oikein usko sanoo, että ruutivarasto on jo vartioitu ja lukittu. Suominen toteaa, että eihän se hidasta ryhmää paljon ollenkaan ja kun Brandolyn ei usko, niin Suominen sanoo, että kohta sinne ruutivarastoon tunkeudutaan, valmistautukaa siihen. Sen jälkeen hän hakee ryhmän kasaan ja jakaa heille jokaiselle lapun jossa on nimi ja teksti BUM ja sanoo, että teillä on kaksi minuuttia aikaa viedä nämä laput ruutivarastoon, ilman että vahingoitatte ketään.

Nousiainen antaa lapun Oinoselle, Veikko Luihu kirjoittaa tehtävälistan ja antaa omansa ja Arja Luihun laput myös Oinoselle. Salmi hakee porakoneen ja menee ruutivaraston takaseinän taakse ja huomaa siellä sopivan oksan, jonka hän irrottaa ja työntää lappunsa siitä. Juuri kun hän sulkemassa sitä Takala pyytää, että laita tämäkin, samoin myös Greneake antaa oman lappunsa. Andersson ei ymmärrä käskyä ja pyytää Suomista kääntämään sen ruotsiksi. Lappalainen kiroilee työkalupakin luona, että kuka on varastanut porakoneen, Sekuseku ei oikein ymmärrä mikä tässä oikein on ideana.

Henzes ottaa lapun kävelee suoraan oven eteen, nostaa vartiomiehen sivuun ja työntää oven auki. Hän laittaa lapun sisään ja kävelee ulos ja nostaa vartiomiehen takaisin. Pantti tekee suunnitelmaa, mutta ei ehdi saada sitä valmiiksi ennen kahden minuutin aika rajaa.

Suominen ja Brandolyn saapuvat ruutivarastolle kahden minuutin kuluttua ja keräävät sieltä Nousiaisen, Luihujen, Salmen, Takalan, Oinosen, Henzesin, Pantin ja Greneaken laput. Andersson kävelee Suomisen perässä sisään ja ojentaa lapun Suomiselle kysyen, että mitä tälle piti nyt tehdäkään. Samassa he kuulevat kuinka joku poraa reiän ruutivaraston seinään ja siitä tippuu Lappalaisen lappu sisään. Pantti tulee tässä vaiheessa valittamaan Suomiselle, että hän on hukannut oman lappunsa. Suominen katsoo kädessään olevaa lappua ja se näyttää siltä kuin joku olisi tallonut sen päälle ja Suominen on tunnistavinaan Henzesin kengän jäljet. Siitä miten Oinonen toi laput sisään ei kenelläkään ole mitään tietoa.

Tämän jälkeen Brandolyn uskoo, että on turvallisempaa pysähtyä ja hajauttaa ryytitynnyrit ympäri saarta.

Uuden vuoden juhlat. Räjähdyksiä sattuu jonkin verran, mutta Salmen ristin muotoinen pääpommi ei onnistu täydellisesti vaan siitä tulee enemmänkin nuolen kärjen muotoinen tulipallo.

Uusi vuosi uudet kujeet.

Suominen hukkaa yöllä kaksi kappaletta .44 magnumeita. Tarkemmin sanottuna ne ilmeisesti varastettiin yöllä hänen vyöltään.

Laiva saapuu perille imperiumin pääkaupunkiin. Satama on aika iso ja siellä on aika paljon laivoja. Ryhmä astuu maihin ja Brandolyn kertoo, että hän voisi käydä esittelemässä ryhmän keisarille ja toisinpäin.

Brandolyn ympärillä on noin 100 miestä mustissa uniformuissa revolverikivääreillä ja pistimillä varustettuna suojaamassa häntä. He saapuvat palatsiin, jossa on likimain samanlaisilla uniformuilla varustettuja vartiomiehiä. Palatsin vartiomiehistä noin joka neljännellä on pulttilukkokiväärit.

Brandolyn järjestää tapaamisen keisarin luokse hyvin nopeasti. Keisari on 139 cm käppyräselkäinen luuviulu, harmaahiuksinen ahavakasvoinen ruma mies. Keisari tervehtii ryhmää suomen kielellä. Ryhmä vastaa ja kysyy missä hän on oppinut suomea. Keisari kertoo, että Tapani Markkanen kävi täällä pari vuotta sitten juttelemassa kaivosoikeuksista muutaman sadan kilometrin päässä olevalla saarella.

Ryhmä päättää seuraavaksi lähteä moikkaamaan Tapani Markkasta sen jälkeen kun käyvät katsomassa ensin tehtaiden paikkoja.

Ryhmä käy katsomassa läheisellä saarella ensin niitä tehtaiden paikkoja pari päivää.

Ryhmä lähtee tapaamaan Tapani Markkasta. Matkaan menee kaksi vuorokautta.

Ryhmä menee maihin ja kyselee Tapani Markkasta. He kuulevat että Tapani Markkanen ei ole paikalla, mutta Markkaset voivat varmaan kertoa missä hän on. Kun he lähestyvät taloa he näkevät sinivalkoisen viirin lipputangossa.

He menevät ovelle ja koputtavat. Oven avaa vanha 80 vuotias nainen, joka hieman hämmästyy kun ryhmä kysyy puhuuko hän suomea. Nainen vastaa suomeksi että joo. Ryhmä kysyy Tapani Markkasta ja nainen huutaa Tapani sisältä. Tapani tulee ovelle ja hän on varmaan noin 90 vuotias mies.

Kun ryhmä kyselee miten hän on tänne joutunut mies kertoo, että he lähtivät -39 evakkoon ryssää pakoon ja kunnan johtaja oli kysynyt, että haluatteko lähteä pitemmälle pakoon. Sitten he olivat tulleet tänne, heitä oli ollut viisi miestä ja kolme naista. Markkasilla on kolme lasta, joista yksi asuu perheineen täällä.

Ryhmä lähtee takaisinpäin.

Salmi käy lääkärin luona kysymässä psykologista hoitoa ja tämä yrittää parantaa ensin hirviöpelkoa, mutta ei onnistu, mutta onnistuu poistaa halun saada psykiatrista hoitoa.

Ryhmä saapuu perille takaisin imperiumin pääkaupunkiin saatuaan ensin viestin Brandolyniltä, että tulkaa mahdollisimman nopeasti tapaamaan häntä. Kun he saapuvat paikalle Brandolyn kertoo, että nyt on alkanut tapahtua jotain. Taivaalla on kuulemma näkynyt välähdyksiä ja ohjuksia ja kaikki pitkän kantaman radiot ovat pimeinä. Salmi tarkistaa kenttävoimakkuusmittarilla, että joku ilmeisesti tekee hyvin laajalla kaistalla häirintää. Mikäli kyseessä on Väinämöinen luokan alus niin sen pitää olla muutaman kymmenen tai sadan kilometrin päässä, jotta teho olisi tätä luokkaa. Koska sitä ei näy ilmassa niin sen täytyy olla laskeutunut.

Vähän ajan kuluttua he näkevät jotain iskeytyvän pohjoisen suuntaan avaruudesta. Ryhmä rakentaa yksinkertaisen suuntimalaitteen ja havaitsee, että myös häirintä tulee pohjoisesta. He lastautuvat laivaan ja varustatuvat ko suuntimalaitteella ja suomen lipulla ja lähtevät kohti pohjoista. Tässä vaiheessa Suominen havaitsee yhden kolmionmuotoisen aluksen ilmakehän yläosissa. Aluksesta irtoaa jotakin ja se häviää vähän tämän jälkeen horisonttiin.


+
+ Hahmot
+
+					Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Mikko Suominen	Majuri				Majuri
+ Sotilas		Aarni		2.1.2005	-		-
+
+ Anja Nousiainen	Ylivääpeli			Ylivääpeli
+ Sotilas		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Veikko Luihu		Luutnantti			Luutnantti
+ Sotilas		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Arja Luihu		Vääpeli				Vääpeli
+ Lääkäri		NPC		2.1.2005	-		-
+
+ Kari Salmi		Yliluutnantti			Yliluutnantti
+ Koulutettava		Kivinen		15.8.2006	-		-
+
+ Jaakko Lehto 		Alikersantti			Alikersantti
+ Pappi			Ahponen		4.7.2007	-		-
+
+ Tauno Takala		Sotilasmestari			Sotilasmestari
+ Biologi		NPC		20.8.2007	-		-
+
+ Katri Oinonen		Luutnantti			Luutnantti
+ Hävittäjälentäjä	NPC		20.8.2007	-		-
+
+ Gun Andersson		Sotilasmestari			Sotilasmestari
+ Veneveistäjä		NPC/koeaika	16.2.2009	-		-
+
+ Marja Lappalainen	Vääpeli				Vääpeli
+ Tulkki		NPC/koeaika	17.2.2009	-		-
+
+ Tauno Sekuseku	Alikersantti			Alikersantti
+ Muusikko		NPC/koeaika	16.2.2009	-		-
+
+ Erika Henzes		Korpraali			Korpraali
+ Ei			NPC/koeaika	16.2.2009	-		-
+
+ Antti Pantti		Luutnantti			Luutnantti
+ Akateemikko		Ahponen		17.3.2009	-		-
+
+ Pekka Ahonen		Luutnantti			Luutnantti
+ Avaruuslentäjä	NPC/laivasto	17.3.2009	-		-
+
+ Timo Alikoski		Ylipursimies			Ylipursimies
+ Avaruusnavigaattori	NPC/laivasto	17.3.2009	-		-
+
+ Petri Manninen	Teknikkomatruusi		Teknikkomatruusi
+ Konemestari		NPC/laivasto	17.3.2009	-		-
+
+ Greneake Cinfhaolaidh Fairflank
+ Henkivartija		NPC		+198		-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>