TSM Osa 3, Luku 020 (tsmpart3/tsmpart3.020)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin

Kertomus erään ryhmän kohtaloista

vuonna 458-459

20. luku

Päiväkirjaa kirjoittaa tälläkerralla Aron koska sir Rudolf ei ollut mukana reissulla laaksossa.

Lähdemme kohti mirlianea. Sir Rudolf jää palkkaamaan porukkaa linnan rakentamista varten. Matkalla ei tapahdu mitään erikoista, joten illalla saavumme Mirlianeen. Yövymme majatalossa.

Sad ja Trex palvelijoineen jäävät tänne palkkaamaan työvoimaa linnan rakennusta varten. Me muut (Aron, Bill, Tuppi) lähdemme kohti minun kotilaaksoani. Matkustettuamme muutaman tunnin liitymme karavaanin jatkoksi joka on menossa oikeaan suuntaan.

Illalla saavumme risteykseen josta karavaani jatkaa eri suuntaan, joten päätimme yöpyä risteyksessä sijainneessa majatalossa.

Koko päivänä ei tapahdu mitään kummallista ja kun ilta tuli päätimme yöpyä sopivassa paikassa, ainakin se siltä näytti ennen kun olimme saaneet tavarat levitettyä, jonka jälkeen suuri hyttyslayma päätti yöpyä samassa paikassa. Yksimielisellä päätöksellä päätimme vaihtaa paikkaa.

Saavumme Quaztsiin johon päätämme jättää ilmoituksen rakennusporukan ja taistelijoiden palkkaamisesta. Koska päivä on vielä nuori päätämme jatkaa matkaa ja illansuussa saavummekin Siianiin. Jätämme tännekin samanlaisen ilmoituksen. Yövymme majatalossa.

Matkattuamme tovin tulee vastaamme joukko poliiseja jotka kysyvät meiltä jos olisimme nähneet tämän näköistä heppua, näyttäen etsintäkuulutus ilmoitusta. Bill raapii jonkunaikaa päätään ja muistaa nähneensä hepun majatalossa, jossa yövyimme edellisenä yönä.Juuri kun olimme lähteneet jatkamaan matkaa tulee vastaamme se heppu ja pari muutakin karskin näköistä heppua, jolloin Bill rahan kiilto silmissä hyökkää niiden kimppuun. Me tupin kanssa haemme poliisit paikalle. Tullessamme takaisin oli Bill jo ehtinyt tappaa pari niistä ja taisteli juuri etsintäkuulutetun hepun kanssa. Minä löin kerran toista pystyssä ollutta tyyppiä, joka potkaisi tyhjää heti. Tällävälin oli Bill saanut tapettua sen viimeisenkin hepun. Jatkamme matkaa ja saavumme johonkin pikku kylään josta Bill Lähtee hakemaan korvausta kiinniottamastaan murhaajasta. Yövymme majatalossa.

Saavumme solan suulle jossa Bill huomaa heppuja piilossa. Minä kysyn että mitä ne oikei haluaa, jolloin saamme vastaukseksi neljä crossbow bolttia joita kaksi minuun ja yksi kummallekin muulle. No Ampujat eivät oikei olleet ammattitaitoisia koska kuulimme parin aseen hajoavan ja kaksi bolttia lentää todella epätarkasti kohti minua. Ratsastamme väijytyksen läpi, mutta heillä oli varmistusmiesvähänmatkan päässä, mutta onneksemme heidän varmistusmiehensä ei osannut myöskään käyttää asettaan. Yövymme solassa.

Ohitamme rajatullin ja saavumme vartiolinnakkeelle, jossa päätämme yöpyä. Illalla joku kauppias tulee myymään minulle metsästyshaukkaa jonka ostankin.

Jakamme matkaa. Illalla saavumme ystäbäni Paron Admelunin linnakkeelle, jossa päätämme yöpyä.

Saavumme perille minun kotimaahani, jossa on tapahtunut vallanvaihdos luonnonkatastrofin ja Raaon uskonnon leviämisen seurauksena. Siellä on juuri festarit pystyssä ja päätämme osallistua erinnäisiin lajeihin. Huomaan kun joku tuttu henkilö hiipii takanani, jolloin huudahdan että joko taa se yrittää hiipiä siellä. Ystäväni on saada depression kun tuppikin huomaa sen yrityksen. Jousiammunnassa yksi ampuja hajottaa aseen ja meinaa joutua pidätetyksi, jolloin minä tarjoudun palkkaamaan hänet taistelijakseni. Täma taistelija esittäytyy 'sano Appe vaan'.

Lähden Tupin kanssa käymään sir Chirion linnalla. Käväsen juttelemassa Chirion kanssa, jolloin hän kertuu että hänestä on tehty tiedustelu joukkojen päällikkö. Käymme tupin kanssa hakemassa rahat, jotka olin aiemmin piilottanut tänne ja käväsemme sepällä. Tuppi tilaa siltä MAAGISET grievesit. Palaamme takaisin sinne festiksille jotka ovat juuri ehtineet loppua, mutta Bill on palkannut pari hemmoa rakennustymaalle. Käväsen ostamassa hevosen ja vankkurit, jotta vauhtimme ei täysin pysähtyisi.

Lähdemme takaisin rieneen. Koko päivänä ei tapahdu mitään erikoista.

Jatkamme matkaa.

Päivällä tapaamme miliisipartion joka tuijottaa uutta porukkaamme hieman pitkään, mutta jatkavat sitten matkaa.

Saavumme rajalle, jossa maksan tullin kaikkien puolesta. Jatkamme matkaamme solan toiseen päähän, jossa yövymme.

Matkattuamme toven tulee vastaamme kolme henkilöä jotka on selvästi ryöstetty. Yksi taistelijoistamme purskahtaa nauruun ja alkaa juttelemaan tuttavallisesti näiden vastaantulijoisen kanssa. Palkkaan heidätkin.

Jatkamme matkaa.

Matkattuamme noin nelisen tuntia tulee vastaamme yksi kaapuun ja yksi rengaspanssariin pukeutunut tyyppiä, joista toinen yrittää kirota minua kuitenkin epäonnistuen surkeasti. Tuppi yrittää samaa jaosta ne kaapumiehet eivät oikein olleet tyytyväisiä ja hyökkäävät kimppuumme taikoen paikalle neljä zombietakin. No taistelu, jos sitä niin voi sanoa kesti vain hetken, jonka jälkeen nämä kaaputyypit lähtivät pakoon. Jatkamme matkaa. Saavumme siihen vähäpätöiseen kaupunkiin, josta Bill kävi hakemassa palkkionsa. Ostan näille kolmelle uusimmalle tyypeille jotain varusteita. Jatkamme matkaa. Illalla saavumme Siianiin, jossa näyttää hieman levottomalta ja tulipaloiselta, joten päätimme yöpyä metsässä.

Illansuussa saavumme Quaztsiin jossa yövymme.

Koko päivänä ei tapahdu mitään erikoista.

Kaksi pappia liittyy seuraamme aamupäivän kuluessa keskustellen Topin kanssa koko päivän. Yövymme tienposkessa.

Matkattuamme tovin saavumme takaisin rieneen. Sad on tonut mirlianesta jotain epämääräistä porukkaa rakentamaan temppeliä, jolloin sanon hänelle ettei sitä temppeliä vielä ollut tarkoitus rakentaa. San örisee jotain että nämä oli ainoita joita onnistuin kääntämääm...öh eikun värväämään. No ruudolf oli saanut porukkaa kasaan oikein kunnolla, joten lopputulokseen oli oltava täysin tyytyväinen.

Aamuhämärissä lähdemme valtaamaan linnaketta takaisin örkeiltä joita sinne oli taas tullut. Heti alkuun saamme yliotteen ja noin 70% örkeistä lähtee haneen, toisaalta koska Sad oli meidän ryhmämme johtajana lähti meittäkin noin 60% porukasta karkuun, lisäksi tappioita tuli noin 20 % miehistä. Lähdemme hakemaan työmiehiä paikalle ja häynnistämme korjausoperation.

Palloilemme linnassa etsien paikkoja joita ei mahdollisesti olisi vielä ehditty tutkia.

Palloilemme edelleen. Joku Jesse niminen heppu saapuu linnaan. Liittyy seurueeseen.

Kävaisemme sukeltamassa lammikosta kisää tavaraa ja rahaa.

Lähdemme käymään Quaztsissa ja siianissa katsomassa jos sinne olisi ilmaantunut tarvittavaa porukkaa jota voisimme palkata.

Palaamme Siianista. Jäämme rieneen täksi päiväksi, jolloin Trex ryöstetään.

Kuljeskellessaan kaupungilla Appi pidätetään ja hänet tuomitaan viideksi viikoksi linnaan.

Bill sairastuu.

Trex ryöstetään.

Rudolf valittaa täistä.

Trex palkataan hovihankkijaksi johonkin läheiseen linnaan.

Aron lähtee linnaan opiskelemaan papiksi sadin opastuksella.

Trex menee naimisiin linnanherran tyttären kanssa.

Tuppi sairastuu.

Trexin liikuskellessa kaupungilla häntä yritetään taas ryöstää, mutta tälläkerralla Trexin henkivartija saa ryostäjät ajettua pakoon.

Appe lähti johonkin hommiin (lisää ylim. palvelusta).

Jesse jää kiinni näpistelystä ja saa viisi viikkoa linnaa.

Bill saa palovammoja ja joutuu sairaalaan viikoksi.

Linnassa alkaa kummitella, mutta sad ajaa kummitukset pakuun. Alkaa myos kiertää huhuja, että mustaa surmaa olisi tavattu alueella.

Appe kiertelee kaupungilla.

+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+  					   Level	   Day		Age
+ Name (Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Lord Aron
+ Assasin		Ville		10	11	16.6.57	-	-
+
+ Sir Rudolf Viisas
+ Bard			Kivinen		4	5	22.4.58	-	-
+
+ Sir Trex Goodtrade
+ Trader		Alakoski	1	2	24.4.58	-	-
+
+ Shadwell The Sad
+ Scholar/Priest	Nevalainen	5	5	25.6.58	-	-
+
+ Bill The Hero
+ Fighter		Maaninen	4	4	30.6.58	-	-
+
+ Tuppi The Great Swordsman, Unbeliver
+ Barbarian		Ahponen		4	4	30.6.58	-	-
+
+ Appe
+ Warrior Mage		Alakoski	4	4	6.9.58	-	-
+
+ Jesus AntiKristus 'Jesse'
+ Bard			Nevalainen	4	4	21.9.58	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>