TSM Osa 6, Luku 013 (tsmpart6/tsmpart6.013)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Fat Flash (Alakoski)

Lihava aliupseeri joka sanoo ammatikseen jälkien seuraaja. Hän tekee kyllä ihan niin kuin itse haluaa antoi ylemmät mitä käskyjä tahansa. Yleensä esimiehet eivät edes huomaa sitä. Parhaiten hänet löytää sieltä mistä saa ruokaa. Tuntuu olevan myös kova kauppamies, myy, ostaa, vaihtaa, varastaa aseita, taikajuomapulloja, haarniskoja, kilpiä jne. Osaa myös ampua lingolla erinomaisesti, eikä taistelutaidoissakaan ole valittamista. Kuuluisa myös erittäin ripeästä ylenemistahdistaan.

Uldor, son of Ulfang (Aarni)

Lupaava sotilaan alku, vaikka onkin väärän jumalan pappi. Osaa käyttää taikaesineitä ja parantaa pieniä vammoja. Suurin ongelma sotilasuralla tuntuu olevan asennevikaisuus, esimiesten kunnioituksen puute ja vääräuskoisuus. On niin pelottavan näköinen, että epäkuolleetkin juoksevat kiljuen pakoon jolleivat sitä ennen tuhoudu kauhusta.

Hoffa von Mormagil (Ahponen)

Alunperin upseerioppilas, mutta siirretty sivuttaisella ylennyksellä kersantiksi, koska ei ollut vielä riittävän pätevä upseeriksi. Alennettu sieltä sitten sotamieheksi. Tuntuu omaavan aika sadistisen luonteenlaadun, josta on apua ainakin kuulusteluja tehtäessä. Osaa kirjoittaa ja lausua runoja erinomaisesti, varsinkin hänen ruuan ylistysrunonsa oli aivan erinomainen.

Moore John (Riikonen)

Kunnon taistelija joka osaa käyttää asettaan hyvin. Pärjää jopa minulle ja Fatille pudettujen vihollisten määrässä. Tuntuu olevan hyvissä väleissä Fatin kanssa ja Fatin suosituksesta ylennetään jo ensimmäisen viikon aikana korpraaliksi (jää kuitenkin Fatin ennätyksestä (yksi päivä))

Maéglin Arakoni (Kako)

Shalin suojelia, vaikka välillä ei voikaan olla varma kumpi suojelee kumpaa. Tuntuu olevan aika fanaattinen kurin ja vastaavien suhteen. Otettuaan Fatin silmätikukseen menetti arvostuksensa komentajan silmissä ja samalla meni myös upseerin arvo. Tosin viimeaikoina hänen arvostuksensa on noussut, kun hän on hieman paremmin oppinut hillitsemään itseään ja nykyään hän toimii upseerikokelaana.

Timaeus Cytorat (Ahponen)

Lihava tehokkaan tuntuinen sotilas. On erittäin hyvissä väleissä Fatin kanssa, ilmeisesti vanhoja tuttuja, koska tuntevat toistensa sukua. Ei uskalla näyttäytyä Priamille, koska pelkää joutuvansa laihdutuskuurille, kuten muutkin lihavat henkilöt täällä.

Qu the Tightropewalker (Kivinen)

Yliaktiivinen, urheilullinen nuorallatanssia, joka haluaa selvästi lyödä vihollisiaan selkään. Hän tuntuu olevan aika ylpeä kaikesta mitä osaa ja kertoo niistä aina kaikille heti kun asiasta tulee puhetta. Yrittää myös johtaa ryhmän toimintaa, mutta Fat ja Maéglin hillitsevät yrityksiä tehokkaasti. Tuntuu olevan todella yliaktiivinen aiheuttaen ylemmilleen suuria ongelmia, koska hän suorittaa rangaistuksetkin likimain vapaaehtoisesti.


Sotavuosien tarina

vuonna 1214

13. luku

Taustaa


Alueen kartta


Kaaviokuva hahmojen sotilasurasta

Maéglin päättää, että lähdemme hoitamaan sen temppelin lopullisen tyhjennyksen. Fat valittaa että hänellä on niin kiire ettei ehdi syömisen välistään lähteä mukaan, mutta muut (Maéglin, Moore, Uldor, Timaeus, Hoffa, Qu ja Shal) ovat innokkaasti lähdössä mukaan. Painumme suoraan temppeliin, siirrämme alttarin pois ja painumme alakertaan.

Alhaalla tutkimme ensin keittiön puolen, jossa Maéglin törmää heti ruokasalissa kuvioympyrään, joka aiheuttaa sen, että hänen vasen kätensä halvaantuu. Hän ei tästä kovin paljoa välitä vaan siirtyy kahdenkäden miekasta keihääseen ja jatkamme matkaa. Saamme keittiön ja asuinkammiot tutkittua ilman lisäongelmia, mutta pääpapin huoneelle päin mennessä Timaeus ja Hoffa näkevät ovissa oudot symboolit. Hoffa alkaa tämän jälkeen valittaa, että hänellä on hyvin huono olo. Uldor ja Moore tutkivat Hoffaa ja toteavat, että tällä on kova kuume ja hän on muutenkin sairas. Hoffa päättää jäädä keskushuoneen pöydälle lepäämään näkymättömänä. Muut jatkamme eteenpäin.

Pääpapin huoneesta ei löydy mitään erikoista, joten jatkamme mustaan huoneeseen. Muut paitsi Uldor pistävät mustat suojaavat kaavut päälle. Uldor luottaa jumalansa voimaan ja kävelee sisään ilman kaapua. Lähdemme alaspäin. Pääsemme isoon mustaan huoneeseen, jossa Qu vuorostaan huomaa ovessa symboolin. Symbooli yrittää sokeuttaa Qun, mutta hän onnistuu vastustamaan sitä. Qu ei tuhoa symboolia heti vaan päätämme ensin vilkaista sisälle, jos siellä vaikka on joku, joka voisi kuulla metelin. Avaamme ovet ja havaitsemme taas kaksi symboolia lisää, jotka yrittävät vaikuttaa takarivissä seisoviin Mooreen ja Uldoriin, joista Uldorin jumala suojaa tietysti Uldoria, joten ainoastaan Moore tuntee vatsassaan kipristyksiä. Päätämme tuhota symboolit vasta takaisin tullessamme, joten jatkamme seuraavaan huoneeseen. Tulemme isoon huoneeseen, jossa on neljä pappia, pari ruumista pöydillä sekä kaikenlaista laboratoriolaitteistoa. Tapamme papit nopeasti, vaikka Uldorin voimapalloa ampuva jalokivi pettääkin ja Maéglin jäykistyy pahasti. Uldorin yrtti parantaa Maéglin täydellisen jäykistymisen, vaikka tämä jääkin vielä hieman jäykäksi.

Tutkimme seuraavaksi sivuhuoneita. Ensimmäinen on tyhjä, mutta toisessa on kymmenkunta zombieta, joista neljä tuhoutuu heti alussa Uldorin sanan voimalla ja yksi lähtee pakoon. Lopuista Uldor tuhoaa vielä kolme ja muut hoitavat loput. Toisella puolella ensimmäisessä huoneessa on kaksitoista luurankoa. Uldor karkoittaa luurankoja ja muut hakkaavat loput maahan. Vain yhdestä luurangosta on enemmän ongelmia, mutta kun kaikki kertyvät sen ympärille putoaa sekin aika nopeasti. Tuhoamme viimeiset paenneet luurangot ja jatkamme seuraavaan huoneeseen pienen välikohtauksen jälkeen, jossa Timaeus ja Qu heittävät voltteja ja Maéglin hermoilee siitä. Seuraavassa huoneessa on viisi vihreätä epäkuollutta niljaketta. Uldor tuhoaa yhden ja karkoittaa toisen. Uldor tuhoaa vielä pari niljaketta ja tapamme viimeisen vihollisen kevyesti.

Jatkamme viimeiseen huoneeseen, jossa oleva mies huutaa että rauhoittukaa, jolloin sekä Moore, että Maéglin rauhoittuvat ja yrittävät komentaa meitä muita lopettamaan taisteun, mutta Qu, Shal ja Timaeus syöksyvät taisteluun ja Uldor pistää takarivistä taikoja. Uldor toteaa, että pappia on näemmä turha yrittää taikoa, joten hänkin tulee mukaan lähitaisteluun muiden avuksi. Hetken taistelun jälkeen pappi putoaa ja alamme tutkia häntä ja ympäristöä. Qu löytää yhdestä laatikosta ansan, mutta se ei tunnu vaikuttavan. Löydämme arkun, jossa on amuletti ja kaksi tuubia, joissa on kummassakin sisällä joku taikapergamentti. Keräämme ylimääräiset ruumiit, epäkuolleet, demoniset taulut etc kasaan ja poltamme ne ennen kuin lähdemme ylöspäin. Kävelemme ulos ja suoraan keskuskylään, jossa tutkitutamme esineitä. Kuulemme, että se löytämämme amuletti kääntää channeling taikojen vaikutuksen ja että molemmat pergamentit ovat tehokkaita tuholoitsuja.

Tässä vaiheessa huomaamme, että unohdimme Hoffan sinne temppeliin, joten käymme hakemassa hänet ja menemme vasta sen jälkeen kotilinnaamme lepäämään.

Lepäämme päivän. Maéglin lähettää Qun viemään sanan Priamille: temppeli on nyt ilmeisesti tyhjä, mutta käymme vielä maanantaina tutkimassa sitä.

Armeijakunnan päällystö pitää aamulla palaverin: päätetään käydä vielä tutkimassa temppeli kertaalleen ja sen jälkeen jatkaa matkaa kuninkaan kaupunkiin kaupanhierontaa varten. Paluumatkalla yritetään sitten selvittää merirosvojen arvoitusta.

Matkalla temppeliin käväisemme keskuskylässä, jossa Moore yrittää päästä eroon vatsavaivoistaan, mutta turhaan. Papit valistavat Moorea hieman sopivasta ruokavaliosta - leipää, happamattomia maitotuotteita sekä vettä.

Jatkamme temppeliin. Lukuunottamatta alttarin vierestä postilokerosta löytyvää kirjettä, on temppeli samassa kunnossa kuin sen eilen jätimmekin. Hetken ihmettelyn jälkeen Maéglin käskee Quta avaamaan kirjeen, josta sitten Maéglin lukee ääneen viestin muille:


"Parahin Sir Maeglis!

Suunnitelmamme Kuninkaan Kaupungista edistyy hyvin. Löysin vanhoja kirjoja, joista on suunnatonta apua. Läpimurto on mitä ilmeisimmin vain päivien tai viikkojen asia.

Nöyrin alamaisesi

Piispa Desmond"


Viestistä huolestuneena Maéglin hoputtaa ryhmän pikamarssia kohti kuninkaan kaupunkia, mutta Moore muistuttaa heti kahdesta tutkimattomasta huoneesta. Maéglin suostuu pikaiseen tutkimiseen, ja kiirehdimme kaikkein pyhimpään, jossa rupeamme tutkimaan ovea. Uldor ja Qu yrittävän löytää ovesta ansoja, mutta eivät löydä mitään. Qu avaa oven, jonka takaa paljastuu varastohuone, jossa on työkaluja, kuten lapioita, hakkuja ja kottikärryjä.

Huoneesta löytyy myös ruumis, jota ryhmän ahneimmat rupeavat kopeiloimaan siinä toivossa, että siltä löytyisi jotain arvokasta. Kesken kiivaimman käpälöinnin se rupeaa kömpimään pystyyn, mutta Uldor muuttaa sen kädenheilautuksella tuhkaksi. Toisella puolella on samanlainen varasto.

Jatkamme matkaa ja pääsemme illalla pappien temppeliin, jossa yövymme.

Jatkamme kalastajakylään.

Pääsemme illalla kuninkaan kaupunkiin.

Ostamme kahdet voimarautahanskat, jotka menevät Qulle ja Timaeukselle, sekä yksi suojaava viitta Moorelle. Seuraavaksi käväisemme kääpiöiden lähetystössä kysymässä viisumin hintaa ja kuulemme että hakemuksen jättäminen maksaa 10 jalokiveä. Toteamme että meillä kaksi jalokiveä, ja yritämme loppupäivän etsiä niitä, mutta emme löydä.

Käymme Uldorin uskonnon temppelissä selittämässä Bardos-kultista ja kertomassa, että he mahdollisesti uhkaavat kapungin turvallisuutta. Sen jälkeen Maéglin yrittää saada kaupungin johtajia kiinni, mutta Sir Girffini on taas kiertueella ja vartiokaartin johtaja ei ole tänään tavoitettavissa. Maéglin jättää sanan vartiokaartin johtajalle ja lähtee käymään Bardos-kultin temppelissä. Muut eivät halua mennä sisälle, joten Maéglin painuu yksin sisälle. Me muut lähdemme kävelemään vaihdilla poispäin. Noin puolen minuutin kuluttua Maéglin syöksyy ulos temppelistä verinen kahdenkäden miekka kädessä. Hän juoksee meidän luoksemme ja hetken päästä hänen perästään tulee kymmenkunta pappia pihalle etsimään vihollisia. Palaamme majataloon, jossa Maéglin kertoo meille, että hän oli ehtinyt vain astua sisälle ja sen jälkeen sisäpuolella ollut apupappi oli vilkaissut häntä, vilkaissut papereitaan ja huutanut "Hälyytys, Sir Maéglin on täällä". Maéglin oli vetänyt miekkansa esiin ja poistanut miehen pään ja painunut pakoon. Alamme suunitella mitä meidän pitäisi tehdä tuolle temppelille.

Odotamme yötä ja lähdemme tutkimaan temppeliä. Moore lentää ensin ylös ja vetää perässään köyden, jota pitkin Qun pitäisi kiivetä perässä. Moore pääsee perille ja huomaa katolla vartiomiehen, joka kurkkii toisella puolella olevan kaiteen yli. Moore nukuttaa miehen, joka putoaa toiselle puolelle kaiteen yli. Qu lähtee kiipeämään ylöspäin, mutta putoaa ensimmäisen kerroksen tienoilla pikaspurtin jälkeen. Qu nyrjäyttää nilkkansa ja Uldor parantaa sen, mutta sen parantumiseen menee tunti. Tässä vaiheessa Moorekin tulee alas ja kysyy mikä meillä on ongelmana. Kerromme ongelmamme, jonka jälkeen Timaeus lähtee hakemaan toiselta puolelta ruumista pois ja Moore vie köysitikkaat ylös jonka jälkeen alamme kiipeämään ylös. Kun olemme päässeet ylös tulee Timaeuskin perässä kertoen raahanneensa sen papin markkina-alueelle lihatiskille. Jäämme katolle odottamaan, että Qun jalka paranisi kuntoon. Odotettuamme noin minuutin kattoluukku aukeaa ja sieltä nousee mies ylös, joka kutsuu Frediä. Uldor pökerryttää miehen ja vetäisämme hänet katolle ja tapamme pois.

Moore ottaa miehen vaatteet ja lähtee kiipeämään alas. Puolessa välin tikkaita, joku huutaa hänelle että "no Jim paljos lyöt vetoa". Moore huutaa takaisin, että "satasen". Alhaalta kuuluu ääni, joku huutaa "Hei, Jim on seonnut, onko kellään noin paljon rahaa, tahdon kyniä hänet". Moore pääsee alas ja lähtee kävelemään ääniä kohti. Samassa Timaeus pudottautuu Mooren taakse ja miehet huomaavat hänet. Mooreen ja Timaeukseen ammutaan taas mustapunajuovaisia taikoja, mutta vain Timaeus menee pökerryksiin taioista. Heti perässä alas mennyt Shal nukuttaa kaksi vihollisista ja Moore tappaa viimeisen.

Huoneessa nukkuu kymmenen sotilasta, jotka Moore ja Qu tappavat hyvin nopeasti. Jatkamme eteenpäin ja tulemme seuraavaan huoneeseen, jossa on toiset kymmenen nukkuvaa pappia, joten Moore ja Qu hoitavat taas heidät äänettömästi. Seuraavassa huoneessa on vain yksi tyyppi, mutta hän pudottaa edessä kulkeneen Mooren ja seuraavina tulleet Timaeuksen ja Shalin ennen kuin Qu onnistuu pudottamaan hänet. Uldor onnistuu herättämään Mooren ja Shalin, mutta taikaenergia loppuu kesken ja Timaeus jää tajuttomaksi. Tutkimme miehen ja hänen pöytänsä. Pöydältä löytyy vartio- ja messupalveluslistoja jne, joista laskemalla saamme noin viisikymmentä nimeä. Laskemme, että olemme tappaneet noin 25 vihollista, joten noin puolet on jo mennyt. Päätämme tutkia tämän kerroksen ja odotella Qun paranemista. Samalla odottelemme, että jos Timaeus tulisi tajuihinsa.

Tunnin kuluttua päätämme jatkaa alaspäin. Tulemme keittiöön, joka on tyhjä. Huoneesta menee käytävä eteenpäin, josta pääsee alaspäin portaita pitkin ja käytävän päässä on ovi. Oven takaa löytyy yksi hämmästänyt seisova mies ja kymmenen nukkuvaa. Minuuttia myöhemmin huoneessa on vain yksitoista kuollutta sotilasta. Jatkamme alaspäin ja tulemme isoon saliin, jolloin Maéglin huomaa eteisaulassa vartiomiehen vakiopaikallaan. Maéglin kävelee miehen taakse ja tappaa hänet yhdellä lyönnillä. Jatkamme aulasta toiselle puolelle, jossa löydämme ison huoneen, jonka reunoilla on seitsemän verhojen peittämää ilmeisesti nukkumapaikkaa. Moore ja Qu tappavat hiljaisesti neljä sänkyihinsä, jonka jälkeen yksi herää ja metelöi, jolloin käymme loppujen kimppuun ja tapamme heidät pois, vaikka viimeinen heistä onnistuukin pudottamaan Mooren taiallaan. Kannamme miesten tavarat aulaan ja siirrämme Mooren Timaeuksen viereen aulaan, jolloin Moorekin nousee jo pystyyn ja liittyy mukaan. Jatkamme toisella puolella olevaan huoneeseen, josta lähtee portaat ylös ja jossa on myös neljä nukkumasoppea. Moore tappaa kolme ja Qu viimeisen hutiloituaan ensin puoliminuuttia nukkuvan miehen vieressä. Siirrämme Timaeuksen yhteen sänkyyn siirrettyämme ensin ruumiin sängyn alle. Yläkerrasta löydämme kaksi makuusopea. Qu ja Moore ottavat toisen ja Shal, Maéglin ja Uldor ottavat toisen. Qu ja Moore hakkaavat sänkyä lujaa, ennen kuin huomaavat, että sänky on tyhjä, ilmeisesti se oli sen yläkerrassa olleen tyypin sänky. Muut tappavat toisessa sängyssä olevan tyypin. Jatkamme eteenpäin ja tulemme isoon karuun huoneeseen, jossa on vain nurkassa arkku ja kova sänky. Huoneesta lähtee yksi ovi eteenpäin, jonka takaa kuuluu viheltelyä. Menemme oven taakse odottamaan miehen tuloa, mutta hetken päästä todella epävireinen viheltely alkaa käydä hermoille ja päätämme painua sisälle.

Avaamme oven ja näemme sisälle miehen, joka kommentoi meille "Eihän teidän pitäisi täällä olla, Sir Maéglin ja muut, miten te olette päässeet vartioiden ohitse". Me kysymme, että "Piispa Desmond olettamme", jolloin mies vastaa, että "joo, no toisaalta eipä sillä ole paljoa väliä, että olette täällä, RAUHOITTUKAA". Kaikki muut paitsi Uldor rauhoittuvat, mutta Desmondkin menee pökerryksiin Uldorin taiasta, joten tilanne on melkein tasan. Uldor löy Desmondia kerran, jonka jälkeen Desmond toipuukin pökerryksestään ja yrittää poistaa Uldorin sielua, mutta Uldorin jumalan voima suojaa häntä ja hän lyö seuraavalla iskullaan Desmondin selkään niin, että luu lävistää Desmondin ruumiin tuhoten matkalla sisäelimiä. Tutkimme Demondin tavarat ja otamme ne mukaan. Sen jälkeen lähdemme alas ja viemme ylimääräiset romut eteisaulaan ja jatkamme tutkimaan itse pääkirkkosalia. Alttarin takana on verho, jonka takaata varmaan löytyy taas toinen alttari, mutta koska katossa on taas gargoyleja odotamme, että Uldor tutkii esineet ja gargoylet taianhavaitsemistaian avulla. Löytyy kolme kilpeä, kypärä ja nuija, joissa on taikaa. Gargoyleistä ei löydy taikaa.

Jatkamme taaemman alttarin luokse, jossa otamme alttarilla olevat hopeat, jolloin huomaamme, että molempiin päihin huonetta alkaa muodostua jotain hahmoja.

Vetäydymme pääsalin puolelle puolustusasemiin. Kimppuumme käy neljä demonia, joista Shal ja Maéglin pudottavat yhden, muut meikäläisistä vain pistävät vihollisensa pökerryksiin. Alussa taistelu menee kohtuullisesti, mutta sitten putoaa ensin Shal ja melkein heti perään Moore ja Maéglin. Tässä vaiheessa vihollisia on jäljellä neljä, joista kaksi on täysillä puolustautuvan Qun kimpussa ja kaksi Uldorin kimpussa. Tosin toinen Uldorin luona olevista ei oikeastaan ole Uldorin kimpussa vaan seisoo paikallaan odottamassa kuolemistaan. Uldor pudottaa omansa ja tappaa toisen Qun vastustajan samalla kun Qukin putoaa. Hetken taistelun jälkeen Uldor saa viimein pudotettua viimeisen demonin ja alkaa juottamaan parantavia taikajuomia aloittaen Maéglinista, seuraavaksi Moorelle kunnon parannus ja viimeiseksi Shalille kaksi pullollista. Sen jälkeen Maéglin vielä kaipaa pikkuisen sitomisen ja sen jälkeen kaikki ovat stabiilissa tilassa.

Uldor dumppaa tajuttomat samaan huoneeseen Timaeuksen kanssa ja lähtee tappamaan mahdollisesti tajottomia hakkaamalla niitä muutaman kerran ja yrittämällä täsmäyttää ruumiita vartio- ja messulistoihin. Jossain vaiheessa hänelle tulee niin hiki, että tulee alas etsimään jotain juomista, jolloin juuri herännyt Timaeus ojentaa hänelle vesileilin ja painuu takaisin nukkumaan ennen kuin Uldor edes ehtii huomata sitä, että joku on hereillä. Kuusi tuntia riehuttuaan Uldor jää hetkeksi paikalle lepäämään ja ihmettelemään, että miksi noilla kestää noin kauan tulla tajuihinsa, jolloi hän muistaa, että alhaallahan olikin jo joku hereillä viime kerralla, joten hän painuu alas. Hetken Uldor epäroi kukakohan se oli, mutta huomaa, että ainoastaan Qu ja Timaeus ovat sen näköisiä, että ne olisivat voineet olla kunnossa ja koska Qu olisi kuitenkin ollut heti vapaaehtoinen tekemään mitä tahansa, ei hän voinut olla hereillä, eli pääteltyään asian loppuun asti, hän menee tutkimaan Timaeusta. Kun Uldor ravistaa hieman Timameusta, tämä herää ja kysyy aamiaista. Uldor toteaa, että hemmetti nyt hän painuu nukkumaan ja Timaeus saa vartioda.

Hän nostaa Timaeuksen ylös ja painuu itse nukkumaan. Timaeus tosin herättää hänet heti ja kysyy mitä on tapahtunut. Uldor pitää lyhyen kertauksen viimeaikojen tapahtumista ja painuu nukkumaan. Parin minuutin kuluttua ovelta alkaa kuulua jyskytystä, joten Timaeus ja Uldor ryntäävät ovelle. Timaeus avaa luukun ja kysyy kuka siellä. Oven takana on pappi, joka ihmettelee miksi ovi on kiinni. Timaeus päästää miehen sisälle ja Uldor tappaa tämän. Sen jälkeen Uldor ja Timaeus käyvät vielä tutkimassa ne pari tutkimatonta huonetta, molemmat ovat yhden hengen työhuoneita, joissa ei ole mitään erikoista. Vasta tämän jälkeen Uldor painuu uudestaan nukkumaan ja Timaeus syömään.

Iltapäivällä kun Qu on jo tullut tajuihinsa Uldor on saanut nukuttua riittävästi, että hän saa taikavoimansa takaisin, alkaa Uldor parantamaan tajuttomia. Hän saa Maéglin ja Shalin tajuihinsa, mutta Moore jää tajuttomaksi ja Shalin käsi on todella heikossa kunnossa.

Uldor tutkii paperita ja saa selville että piispa Desmond on löytänyt pari viikkoa sitten kirjan, jossa kerrotaan miten kaupungin taikasuojukset saadaan ohitettua ja summonoitua tänne kaupungin sisälle demoneita. Viikko sitten oli tapahtunut läpimurto ja kolme päivää sitten oli havaittu, että asia onnistuu, kunhan merkit on oikeilla paikoillaan. Eilen oli merkintä, että merkkien pitäisi olla oikeassa asennossa 48 tunnin sisällä.


+
+ Hahmot levelin mukaan
+
+					   Level	    Day		Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start	End	Start	End	(days)
+
+ Fat Flash
+ Rogue/Human		Alakoski	9/npc	9/npc	1.9.13	-	-
+
+ Moore John
+ Warrior Mage/Human	Riikonen	8	9	13.9.13	-	-
+
+ Uldor Son of Ulfan
+ Cleric/Human		Aarni		8	9	10.9.13	-	-
+
+ Maéglin Arakoni
+ Noble Warrior/Human	Kako		7	8	25.9.13	-	-
+
+ Qu the Tightropewalker
+ Thief/Human		Kivinen		6	7	26.11	-	-
+
+ Hoffa von Mormagil
+ Monte Banc/Human	Ahponen		6	6	13.9.13	-	-
+
+ Timaeus Cytorat
+ Fighter/Human		Ahponen		5	6	13.11	-	-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>