TSM Osa 9, Luku 034 (tsmpart9/tsmpart9.034)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä. Mentyään naimisiin Hatrakin kanssa tuli hänestä tilallinen. Vietettyään yli sata päivää helvetissä tuli siihen tulokseen ettei pyhänä soturina etene tarpeeksi nopeasti ja siirtyi takaisin rosvoksi, mutta Jevgenin suuren käännytyspuheen jälkeen päätti sittenkin siirtyä takaisin pyhäksi soturiksi. Maiden laajennuksen jälkeen ylennetty lordiksi. Jumala ei kuitenkaan pitänyt hänen toimintatavoistaan, joten hän menetti kaikki taikavoimansa ja päätti siirtyä kauppiaaksi, kun kerran hänellä on lahjoja siihen ja on kuulemma kauppajumalan avatar.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja. Hän toimii myös etutiedustelijana, koska on tunnettu miinaharavana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia. Hyvät välit arkkipiispaansa, vaikka onkin välillä shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu). Pitää todella kovia palopuheita ja onnistuu käännyttämään väkeä todella tehokkaasti. Jouduttuaan nokittain arkkipiispan kanssa menetti taikavoimansa ja on sittemmin löyhistänyt uskonnollista vakaumustaan.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta. (ero muihin ei ole kovin suuri) Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään sen noin kolme kuukautta sammakkona. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi.

Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

34. luku

Seuraavaksi M, Zip ja Fihi siirtyvät taikatarvikekauppaan. M ostaa yhden riimun ja korjaa sillä laskeneita ominaisuuksiaan. Sen jälkeen he siirtyvät auringonnousun majataloon odottamaan muita. Crog, Askan ja Galavan tulevat perässä majataloon, jossa Crog tulee M:n, Zipin ja Fihin huoneeseen ja Galavan ja Askan ottavat oman huoneen.

Jevgeni käy temppelistä tultuaan kaupungintalolla juttelemassa kaupungin vanhimpien luona. Hän kuulee sieltä, että mitään erikoista ei ole sattunut vähään aikaan, mutta vanhimmilla olisi kuulemma ryhmällä kyllä yksi tehtävä. Yksi vanhimmista on lähdössä pohjoiseen katsomaan mitä sikäläisillä örkeillä ja ogreilla on ongelmana, sieltä on kuulemma tullut joku viesti. He ottaisivat mielellään kokeneempaa porukaa mukaan. Sen pohjoiseen lähtevän kaupunginvanhimman nimi on Shaal ja hän on nuori nainen. Jevegni sopii, että ryhmä lähtee huomenna karavaanin mukaan.

Tullessaan ulos kaupunginvanhimpien luota Jevgeni näkee etuhallissa tutun vanhan miehen, joka sanoo Jevgenille, että "parempi poistua kaupungista pian" ja sen jälkeen mies menee ovesta ulos. Kun Jevgeni ehtii ulos on vanha mies jo hävinnyt lentämällä pois näkyvistä. Jevgeni uskoo vanhan miehen varoitusta ja lähtee kaupungin ulkopuolelle nukkumaan. Zip ja Crog uskovat Jevgenia ja lähtevät hänen mukaansa ja kun Jevgeni käy sanomassa asiasta Askanille ja Galavanille lähtevät myös nämä välittömästi mukaan.

Tässä vaiheessa M:kin toteaa, että no ehkä me sitten mennään ulos yöksi. Portin ulkopuolella Jevgeni lähtee kertomaan asiasta Shaalille ja matkalla hän keksii, että hän voisikin ehdottaa, että lähettäisiin heti. Kun hän saapuu Shaalin talolle näkee hän kuinka Shaal juuri saapuu paikalle toisesta suunnasta. Shaal vastaa, että sopihan se, mutta hänen pitää vaihtaa matkavaatteet päälle.

Jevgeni odottaa puolitoistatuntia Shaalin talon ulkopuolella ja kyllästyy sitten ja lähtee portin ulkopuolelle valmistelemaan karavaania lähtöön. Tuntia myöhemmin Shaalkin saapuu paikalle ja karavaani lähtee liikkeelle. Illalla he leiriytyvät kolmen kilometrin päähän kaupungista.

Aamulla kun karavaani on päässyt liikkeelle ja noussut kukkulan laelle huomaavat he kuinka pohjoisesta levittäytyy suuri horisontista horisonttiin jatkuva myrskyrintama. Rintama ylittää heidät ja samassa he kuulevat todella kovaäänistä naurua ja äänen, joka sanoo että "Olen tuomio ja otan tämän maan itselleni". Samassa taivaasta laskeutuu suuri käsi myrskypilven keskeltä ja laskeutuu Phalanin päälle. Kun käsi nousee ylös ei kaupunkia näy missään, vaan sen tilalla on iso kraatteri. Koko ryhmä lennähtää maahan ilmapaineen voimasta kun ilma ryntää kraatteriin. Kraatterin reunalta syöksyy pieni vesiputous kraatteriin, siitä mistä joki aikoinaan kulki. Sen jälkeen ääni jatkaa ja kertoo, että "Tämä alue on minun kolmen apulaiseni alaisuudessa, heidän nimensä on Kalistes, Tanetal ja Gotmenes. Kaikki, jotka haluavat elää, alistautukoon heidän alaisuuteensa. Lisäksi olemme peittäneet auringon, jotta pimeyden voimat voisivat hallita. Myrskyt estävät pääsyn alueelle, joten vihollisemme ovat ilman apua. Kun olemme kerääntyneet ja valmistautuneet, valloitamme lopun maailmasta."

Ääni päättyy voitonriemuiseen nauruun ja kun se vaimenee huomaavat kaikki, että ympäristössä riehuu todella kova myrsky. Hetkeä myöhemmin Jevgeni, joka on ainoa, joka ei ole niin pahasti sekaisin äänestä, huomaa, että ryhmän lähelle tulee iso sininen portti, joka imaisee koko ryhmän sisäänsä. Kun ryhmä tulee tolkkuihinsa huomaavat he olevansa likimain painottamassa tilassa ja todella sekavassa ympäristössä. Vesiputoukset valuvat ylöspäin, pilvet ovat alhalla ryhmän alapuolella, aurinko vasemmalla ja he kiitävät ilmassa kovaa vauhtia eteenpäin. Hetken kuluttua heidän vauhtinsa hidastuu ja pysähtyy, samalla myös heidän painonsakin tuntuu palautuvan.

Ainoastaan Fihi tuntuu olevan täysin sekaisin ja tiuskii "pää kiinni", "mitä ne enkelit ovat", "lopeta tuo", "enkö minä sanonut, että larvi umpeen" jne. Hetken kuluttua muut näkevät heitä kohti tulevan hahmon ja kun hän tulee lähemmäksi tunnistavat he hänet tutuksi vanhaksi mieheksi. Vanha mies toteaa, että "päivää ja anteeksi tämä hieman epäkohtelias paikalle kutsutapani, mutta kuten olette varmaan itsekin huomannut on tämä aika epäkohtelias ja huono päivä. Olen valinnut teidät, koska te olette voimakkaimmat sankarit tällä alueella, auttaaksenne minua tätä pahaa tuhon ja tuomion herraa vastaan. Onneksi sain tietää taitojeni avulla tuomion suunnitelmia ja tällä kertaa hän on haukkaamassa isompaa palaa kuin normaalisti. Hänen tarkoituksenaan on koko maailman hallinta. Ja hän on suunnitellut hyvin ja pimeys hallitsee Kuujärven ja Tharin tasankojen yllä. Tämä on suurta pahuutta ja pelkään pahoin, että jos tätä ei pysäytetä täällä, hän levittää tätä pahuutta ympäri maailman. Sijaitsemme tällä hetkellä Limbossa, täydellisen kaaoksen astraalitasolla ja niin myös Tuomio. Seurasin häntä tänne tarkoituksenani estää hänen suunnitelmiaan, mutta hän ehti piiloutua tähän liikkuvaan hulluuteen. Jonnekin tänne hän on tehnyt reitin ulottuvuuksien välille, salliakseen hänen apulaisilleen vapaan kulun. Minä pystyn tekemään teille myös samaa. Tuodakseni teidät tänne loin teille tilapäisen lammikon, mutta vastaavia lammikkoja sijaitsee ympäri aluetta. Halutessanne liikkua menette lammikkoon ja minä käytän voimiani teidän siirtämiseksi Limboon, mutta se onnistuu vain koska olen itse täällä, se on rajoitukseni. Sillä jos minä joutuisin lähtemään täältä tai tuhoutuisin niin Tuomio hallitsisi myös täällä niin kun Kuujärven alueella. Lähetän teidät nyt takaisin, joten löytäkää Tuomion palvelijat, sillä he ovat hänen kätensä ja tuhotkaa heidät. Mutta varokaa sillä heillä on suuria voimia. Auttakaa myös keitä voitte, sillä liittolaiset voivat vain auttaa meitä. Menkää nyt ja olkoon voima kanssanne."

Ryhmä lennähtää takaisin samanlaiseen vesiporttiin ja ilmestyy kraatterin pohjalle. Jevgeni, Crog ja M näyttävät todella iloisilta ja M hyppii viidentoistametrin loikilla ympäriinsä. Zip tulee nyt jo enkeleistä höpisemisen lopetaneen Fihin luokse ja koskettaa tätä heittäen pari taikaa, tutkien mikä Fihiä oikein vaivaa. Zip havaitsee että Fihillä on pari pientä mielisairautta ja Zip parantaa ne välittömästi. Jevgeni, Crog ja M ovat iloisia sen takia että he kaikki ovat saaneet taikavoimansa takaisin.

Sen jälkeen ryhmä nousee yhdelle Zipin vahingossa tekemälle viidestä levystä (piti tehdä vain yksi) ja nousee vedellä täyttymässä olevasta kraaterista ylös. Kun he nousevat ylös iskee heihin salama ja Askan ja Jevgeni kaatuvat välittömästi tajuttomina levylle ja Fihi vuotaa salaman jäljiltä aika pahasti, mutta mitään hengenhätää hänellä ei ole. Zip siirtää loput neljä levyä yläpuolelle salamilta suojaamaan ja laskeutuu samalla kun M taikoo suojataikoja ja Fihi toipuu salaman aiheuttamasta pökerryksestään taikakeinoin.

Vähän ennen kuin Zip pääsee maahan Fihi yrittää vielä tukkia verta vuotavaa haavaansa taikakeinoilla, mutta ei onnistu siinä, samalla kun M syöksyy Askanin luokse stabiloimaan tätä. Kun Zip on laskeutunut, käy hän ensin katsomassa kuinka Jevgenin haavat paranevat itsestään ja todettuaan ettei voi tehdä Jevgenille mitään tehokkaampaa siirtyy hän sitten Fihin luokse parantamaan tämän verenvuodon. Tämän jälkeen Zip laukoo huonon vitsin, eli kommentoi jotain Askanista tyyliin "ihan oikein sille, että kuoli, kun meni tuhoamaan taikasuojuksetkin" (Askanin taikakäsisuojat, jotka suojaavat yhtä hyvin kuin peltihaarniska ovat sulaneet muodottomaksi möykyiksi). Galavan ei tykkää Zipin kommentista, vaan hyökkää hänen kimppuunsa miekka ojossa. Ensimmäinen lyönti menee ohitse ja sen jälkeen M nukuttaa Galavanin.

Tämän jälkeen M ryhtyy tekemään rituuaalla itselleen parannusfokusta, jotta voisi sen avulla yrittää parannusrituaalia Askaniin. Kuluu kymmenisen minuutia ja sen jälkeen Galavan herää ja nostaa miekkansa ja ryhtyy etsimään Zippiä. Fihi kommentoi, että älä nyt viitsi häiritä M:ää kun hän yrittää parhaillaan parantaa Asania. Galavan ryhtyy hakkaamaan pensaita hermostustuksissaan. Muutamaa kymmentä minuuttia myöhemmin Jevgenikin nousee pystyyn ja päänsärynparannustaian jälkeen hän on täysin kunnossa ja siirtyy Askanin viereen parantamaan tätä parannusrituaalilla.

M saa oman ensimmäisen rituaalinsa loppuun ja siirtyy varsinaisiin parannusrituaaliin. Jevgeni saa oman parannusrituaalinsa loppuun ja saa tehtyä Askanille uuden sydämmen. Sen jälkeen M saa oman ensimmäisen varsinaisen parannusrituaalinsa loppuun ja aloittaa heti perään toisen. Toinenkin onnistuu, mitä nyt M menettää sen lopuksi kaikki taikavoimansa tältä päivältä, tosin niitä ei enää ollut yhtään ylimääräisiä jäljellä rituaalien jäljiltä muutenkaan, joten mitään menetystä ei oikeastaan tapahtunut. Sen jälkeen Askan onkin jo muuten kunnossa, mitä nyt pieniä muita ongelmia, kuten luita murskana, lihaksia puuttuu, iho on rikki jne.

Ryhmä leiriytyy lepäämään. Muutaman tunnin levon jälkeen lepo häiriintyy kun kaksitoista maan alta esiin kaivautuvaa neljämetristä haita hyökkää ryhmän kimppuun. Ne jakautuvat niin että kaksi kaikkien muiden kimppuun ja Askanin ja Crogin kimppuun tulee vain yksi. M, Jevgeni ja Fihi nukkuvat ja Askan on tajuttomana.

Ensi-iskun jälkeen M häviää kuin tuhka tuleen, Jevgeni on maassa täysin pökerryksissä, Fihi on saanut aseen ja kilven esiin ja on nousemassa pystyyn, Zip on päässyt muutaman metrin korkeuteen lentämällä ja leijuu siinä pökerryksissä, ainoastaan Crog pystyy laittamaan haille kampoihin. Jevgeni siirtyy epätoivoisiin toimintoihin ja karjaisee maasta pyhän huudon ja tainnuttaa puolet otuksista ja lopuista kolme on pökerryksissä ja kolme käy Crogin kimppuun. Jevgenin karjaisu saa myös Fihin ja M:n paikalle kutsuman taikurin tajuttomaksi. Minuutin kuluttua Galava ja Crog saavat vihdoin tapettua kaikki tajuissaan olevat hait. Sen jälkeen Zip parantaa haavoittuneita ja Galavan tappaa tällä välin tajuttomat hait.

Ryhmä jatkaa lepäämistä. Kolme tuntia myöhemmin salama iskee lähelle leiriä ja kaikki heräävät säikähtäen, mutta mitään vaaraa ei ole. M:n kutsuma taikuri on jo tässä vaiheessa hävinnyt. Loppupäivä menee rauhallisesti. Illalla ryhmä lähtee liikkeelle ja lähtee kiertämään kraatteria. Kiertäessään kraatteria toteavat he, että kraaterissa on ollut Hulburin kaupunki. Ryhmä lähtee tietä pitkin länteen ja leiriytyy yön tullessa. M tekee yöllä vielä yhden rituaalin ja menee vasta sitten nukkumaan. Muutamaa tuntia ennen aamunkoittoa myrsky häiritsee ryhmää niin paljon, etteivät he saa kunnolla nukuttua.

Fihi herää pirteänä ja hänestä tuntuu, että tänään onnistuu kaikki. Ryhmä jatkaa samaan suuntaan ja tulee Thantian kraateriin.

Voimakas tuulenpuuska heiluttaa ryhmää, mutta kukaan ei loukkaannu. Ryhmä lähestyy Malvantia kun he huomaavat heitä vastaan tulevan pienen sotajoukon. Jevgeni tunnistaa ne punaharjoiksi Hillsfairsta ja pyytää ryhmää ottamaan rauhallisesti ja olemaan hyökkäämättä heidän kimppuun. Punaharjat tulevat ryhmän luokse ja pysähtyvät heidän eteensä ja pyytävät ryhmää seuraamaan heidän leiriinsä. He ohjaavat ryhmän Malvantin kraaterin pohjoispuolella olevaan sota- ja pakolaisleiriin. Siellä heidät viedään armejan komentajan luokse, joka esittäytyy Primiksi ja käskee ryhmää seuraamaan.

Ryhmä seuraa ja saapuu linnoitetun kartanon luokse, jossa Prim kertoo että tämä on Tyrin temppeli, jonka sisäpuolella on asevarasto jota paikalliset papit käyttivät. Papit hävisivät samanaikaisesti kuin kaupunkikin, mutta siellä on edelleenkin se asevarasto ja kuten yleisestä varustuksesta voi havaita sotajoukko tarvitsisi selvästi aseistusta. Valitettavasti tuolla sisällä on vielä pahoja voimia ja he tarvitsisivat sopivan sankariryhmän apua aseiden hakemisessa. Prim ehdottaa, että jos he ottaisivat pari sotilasta vielä mukaansa niin yhdessä he muodostaisivat pysäyttämättömän ryhmän.

Hetken ryhmityksen jälkeen ryhmä, Prim ja kuusi ryhmänjohtajaa valmistautuu hyökkäämään sisälle. Eteisessä ja sen molemmilla puolella olevissa kokoushuoneissa ei näy ketään. Samoin itse alttarisali on tyhjä. Alttarisalin toisessa päässä oleva alttari on tuhrittu mustalla maalilla ja siihen on piirretty Tuomion musta käsi, jota Crog yrittää poistaa puhdistustaiallaan, mutta ilman menestystä. Ryhmän lähestyessä alttaria kuulevat he kuinka heidän takanaan paiskataan toinen portaikkoihin johtavista ovista kiinni. Joukko käy vilkaisemassa alttarin takana olevaa pientä kammiota, joka sekin on tyhjä.

Tämän jälkeen joukko lähtee ylöspäin johtavia portaita ylös seuraten sitä joka paiskasi oven kiinni. Yläkerrasta ei löydy ensin mitään, mutta kerroksen toisesta päästä löytyy epäkuollut pääpappi, kaksi sininsiin ja kaksi mustiin pukeutunutta kaapumiesta ja kaksitoista sotilasta. Jevgeni karkoittaa pääpapin välittömästi ja pääpapin kaavun leijuessa alaspäin, lävistää sen vielä Zipin heittämä salama. Seuraavaksi takarivistä tulee vihollisten taikahyökkäykset, joista pappien sielunpäästöt hukkuvat Zippiin ja M:ään, joihin ne eivät voi heidän suojataikojensa takia vaikuttaa, vihollisten taikurit onnistuvat nukuttamaan yhden ryhmänjohtajan.

Lähitaistelussa Prim pudottaa heti alussa kaksi vihollista, mutta muuten iskuja vaihdetaan vasta kokeilevalla torjuntatasolla. Sen jälkeen Zip ja M käyvät takarintaman taikureiden kimppuun, Zip ampumalla yhtä pappia salamalla, mutta M ei ehdi toimia ennen kuin vastapuolen pappi rauhoittaa hänet, Galavanin, Fihin ja pari ryhmänjohtajaa. M sitoo takarivistä yhden taikurin taikaköysin ja Zip halkaisee viimeisen taikovan papin kahteen osaan salamalla ja salama jatkaa vielä suoraan seinästä lävitse. M:n sitoma taikuri vapautuu köysistä ja yrittää vastata salamalla takaisin, mutta M:n lordin sauva jumittaa salaman alkumetreilleen.

Vasemmassa laidassa Prim ja yksi ryhmänjohtaja ovat läpäisseet vihollisten rintaman ja vyöryttävät sitä parhaillaan vasemmalta oikealle. Sen jälkeen taistelu loppuu aika lyhyeen, mitä nyt takarivissä taikuri, jolta M poisti taikavoimat, riehuu sauvan kanssa ja iskee ensin yhden ryhmänjohtajan heikkoon kuntoon ja humauttaa sitten olkansa yli hänen selkäänsä ilmestynyttä Crogia niin, että tämän käsi menee huonoon kuntoon. Taikuri kuitenkin putoaa pian kun Jevgeni, Crog ja Prim iskevät häntä peräjälkeen.

Taistelun jälkeen joukko tarkistaa vihollisilla olleet tavarat ja siirtävät niistä taikaesineet sivuun. Tavaroiden joukosta löytyy myös Tyrin rituaalikirjasta revitty sivu, jossa lukee seuraavaa:

"Rukoilun jälkeen pitää koskettaa ilman olevaisuutta hengittämällä harvinaisen yrtin Taliesen raskaita höyryjä, tämä sallii yhteyden ensimmäiseen elementtitasoon ilmaan. Veden tasoon saadaan yhteys juomalla itsensä Tyrin pyhittämiä vesiä. Maa ja tuli tulevat myöhemmin Thormin ja Ilmatterin kokeissa puhtauden astia ja henkiliekki ovat ikuisten suojelijoittensa suojelemia. Ota maan ja ilman esineet sytyttääksesi valmiuden valon. Lamppu levittää valkeutta ja hyvää muuten pahaan maailmaan."


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/17		4/17
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	24		24
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ For Cee M		24		24
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		19		19
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	-		-
+
+ Askan Deymoi		29		29
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/1		12/2
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	14		15
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>