TSM Osa 9, Luku 035 (tsmpart9/tsmpart9.035)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä. Mentyään naimisiin Hatrakin kanssa tuli hänestä tilallinen. Vietettyään yli sata päivää helvetissä tuli siihen tulokseen ettei pyhänä soturina etene tarpeeksi nopeasti ja siirtyi takaisin rosvoksi, mutta Jevgenin suuren käännytyspuheen jälkeen päätti sittenkin siirtyä takaisin pyhäksi soturiksi. Maiden laajennuksen jälkeen ylennetty lordiksi. Jumala ei kuitenkaan pitänyt hänen toimintatavoistaan, joten hän menetti kaikki taikavoimansa ja päätti siirtyä kauppiaaksi, kun kerran hänellä on lahjoja siihen ja on kuulemma kauppajumalan avatar.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja. Hän toimii myös etutiedustelijana, koska on tunnettu miinaharavana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia. Hyvät välit arkkipiispaansa, vaikka onkin välillä shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu). Pitää todella kovia palopuheita ja onnistuu käännyttämään väkeä todella tehokkaasti. Jouduttuaan nokittain arkkipiispan kanssa menetti taikavoimansa ja on sittemmin löyhistänyt uskonnollista vakaumustaan.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta. (ero muihin ei ole kovin suuri) Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään sen noin kolme kuukautta sammakkona. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi.

Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

35. luku

Jevegni tutkii epäkuolleelta löytyneen taikajuoman maistamalla sitä ja toteaa, että se tekee ilmeisesti juojansa näkymättömäksi. Ryhmä jatkaa yläkerran tutkimista. Yläkerrasta ei löydy mitään erikoista, joten ryhmä siirtyy kellariin. Ryhmänjohtajat eivät halua tulla kellariin, koska siellä on pimeätä, joten he jäävät ensimmäiseen kerrokseen suojaamaan selustaa. Kellarista löytyy kolmannesta munkkikammiosta kirja, jonka nimi on legendojen kirja. Jevgeni lukee kirjasta otteen kirjanmerkin kohdalta. Ote kertoo Brimwulfista ja hänen rakastetustaan.

Kellarista löytyy paljon munkkien makuuhuoneita, ruokasali ja keittiö. Keittiön takana olevasta varastosta löytyy ryysyissä oleva mies, joka nähdessään Fihin mumisee jotain ja lysähtää kuolleena maahan. Jevgeni toteaa, että mies on ilmeisesti kuollut sydänkohtaukseen nähtyään Fihin. Jevgeni yrittää herättää miestä henkiin, mutta ei onnistu. M yrittää vuorostaan taikariimullaan ja onnistuukin, mutta mies kuolee uudestaan katsoessaan tällä kertaa M:ään. Ryhmä jatkaa seuraavaan huoneeseen. Kun Crog avaa oven näkee hän häntä kohti juoksevan tusinan verran sotilaita, pari taikuria ja yhden pappin, jotka katsovat taaksepäin pelokkaasti ja eivät ole ilmeisesti vielä huomanneet ryhmää. Crog karjaisee vihollisille, että seis, mutta viholliset vain väistävät ryhmää ja juoksevat sen ohitse. Crog katsoo ohittavia sotilaita hölmistyneenä samalla kun muut valmistautuvat taisteluun. Kun Crog ei aloita taistelua, niin muutkin vain katsovat sotilaiden juoksua ohitse. Ainoastaan Galavan lyö ryhmässä viimeisenä juoksevaa pappia miekallaan ja pysäyttää tämän ja Jevgeni lopettaa papin yhdellä iskulla.

Crog vilkaisee tässä vaiheessa pakenevia sotilaita ja lähtee sitten sisälle katsomaan mitä sotilaat pakenivat. Huone on ruumiiden valmisteluhuone ja sen toisesta päästä lähtee leveät portaat oven takaa alaspäin. Portaat jatkuvat jonkin matkaa alaspäin ja sen jälkeen portaat muuttuvat käytäväksi. Käytävästä lähtee pari ovea vasemalla, joista ensimmäisen takaa aukeaa huone, jossa on isompi määrä luukasoja siististi asetettuna. Ilmeisesti paikalliseen kulttuuriin kuuluu tälläinen hautaustapa. Luukasojen keskeltä nousee haamu, joka sanoo, että "jos sytytätte ne niin hän tulee" ja iskee silmää ryhmälle häviten samalla ilmaan. Ryhmä siirtyy seuraavaan huoneeseen, jossa on samalla tavalla luurankoja ja seinälaattoja, joiden takana on ilmeisesti lisää hautoja.

Kun ryhmä astuu huoneeseen aukeaa vastapäiseltä seinältä yksi luukku, josta pistää esiin muumio, joka sanoo "kello tuo hänet (n) ja hän (m) ottaa hänet (n)". Sen jälkeen muumio vetää luukun kiinni ja poistuu. Ryhmä jatkaa käytävää pitkin eteenpäin ja tulee käytävän mutkaan, josta eteenpäin lähtee ovi. Oven takaa aukeaa samanlainen hautakammio, mutta tässä on oven suussa kyltti, jossa, jossa lukee "Älä tallaa luurankoja" (kyltissä on aikaisemmin lukenut "Älä tallaa nurmikkoa", mutta nurmikko-sana on vedetty ylitse ja sen päälle on kirjoitettu luurankoja). Ryhmän astuessa huoneeseen nousee taas yksi luuranko ylös ja sanoo että "läpäiskää koe niin löydätte tulen". Sen jälkeen luuranko lysähtää kasaan.

Seuraavassa huoneessa ei enää ole luurankoja, vaan uudempia ruumiita, jotka lievästi sanottuna haisevat. Huoneessa on lisäksi viisi isoa kellonmuotoista otusta, jotka ovat syömässä ruumiita. Ryhmä valmistautuu tasteluun samalla kun kaikki viisi otusta käyvät eturivissä seisovien Primin, Crogin, Jevgenin ja Fihin kimppuun. Prim pudottaa heti alussa kaksi, Jegeni pudottaa yhden ja jatkaa toiseen viholliseensa, jota Crog ja Prim ovat jo rusikoineet. Crogin, Primin ja Jevgenin hakatessa samaa vihollista putoaa tämäkin suhteellisen nopeasti. Kun Crog ja Prim tulevat auttamaan viimeisen vihollisen kimpussa olevaa Fihiä, putoaa hänenkin vastustajansa muutaman kymmenen sekunnin kuluessa.

Kun viholliset on tapettu, nousee yksi puoliksi syöty ruumis ylös ja sanoo "kiitoksia siitä, että vapautitte hautani näistä pahoista otuksista, antakaa minulle se kunnia, että otatte vastaan nämä esineet". Ryhmä saa miekan, sormuksen ja pullon. Jaettuaan ne ryhmä jatkaa eteenpäin. Seuraavassa huoneessa nousee taas naisen haamu ja sanoo "vapauttakaa heidät vankeudestaan" ja sen jälkeen haamu häviää. Seuraavassa huoneessa näkyy huoneen toisessa päässä iso kivipaasi, joka näyttää arvokkaan vainajan hautakammiolta. Huoneen lattialla on myös kaksi ihan äsköttäin kuollutta sotilasta, ilmeisesti samaa ryhmää niiden kanssa jotka juoksivat ryhmää vastaan edellisessä kerroksessa. Jevgenin vaatimuksesta ryhmä ohittaa tämän tämän huoneen ja jatkaa seuraavaan. Seuraavassa ei tapahdu mitään erikoista, vaikka Crog kokeilee hyppiä kynnyksen ylitse kuusi kertaa, mutta viimeisessä toistetaan ensimmäisessä huoneessa sanottu lause: "sytyttäkää ne niin hän tulee" haamun toimesta, joka poistuu samalla tavalla kuin ensimmäinenkin haamu. Kun mitään muuta paikkaa ei enää löydy yrittää M erikoisominaisuudellaan löytää salaovea ja samassa käytävän päähän ilmestyy ovi, joka johtaa käytävän ja portaiden jälkeen ulos vievälle luukulle.

Tutkittuaan salaoven ja sen takaa lähtevän käytävän ryhmä palaa arvokkaan vainajan hautakammioon ja tutkii mihin sotilaat ovat kuolleet. Toinen on kuollut pelkoon ja toinen ei ole kuollut mihinkään. Siinä tutkiessaan ruumiita kivipaaden kansi aukeaa ja esiin nousee läpinäkyvä henkilö miekkansa ja täyden täyspeittävänpanssarinsa kanssa. Haamu näyttää todella pelottavalta, mutta kukaan ei lähde pakoon. Haamu sanoo puoliläpikuuluvallä äänellä, "jaa lisää kärpäsiä soppaan". Kun kukaan ei lähde pakoon haamu jatkaa "ai jaa te, ette olekaan samanlaisia kärpäsiä". Hetken jälkeen mies jatkaa "Olen Brimwulf valanalaisena Tyrille pitää tätä portti suojattuna tunkeilijoilta, näiltä pyhiltä mailta, minun ohittamiseeni vaaditaan hänen tuomionsa kohtaaminen, haluatteko joutua koetukselle".

Jevgeni epäröi hetken, mutta Crog vastaa välittömästi "joo". Brimwulf astuu kolme askelta eteenpäin ja iskee salamannopeasti Crogia miekallaan. Miekka lävistää Crogin ja Brimwulf sanoo: "Voitte mennä tuon salaisen oven lävitse". Ryhmä kävelee takaseinän läpi ja tulee käytävään, jossa on alkovi ja sen päässä on ovi. Alkovissa on sytyttämätön suitsuke ja malja vettä. Ovi tuntuu olevan lukittu, joten Jevgen, Crog, Galanva ja M ryhtyvät suorittamaan rituaalia jumalalleen. Pitkän rukoilun jälkeen Jevgeni sytyttää suitsukkeen, hengittää siitä tulevia kaasuja ja sen jälkeen hän juo maljasta pyhää vettä ja kävelee ovelle. Crog, Galavan ja M tekevät kaikki Jevgenin perässä ja kun Jevgeni avaa oven tulee Prim, Zip ja Fihikin hieman lähemmäksi jääden kuitenkin noin viiden metrin päähän etujoukon taakse.

Pienen huoneen jälkeen he tulevat isompaan maapohjaiseen huoneeseen, jossa Jevgenin ja Crogin edestä nousee esiin iso maaelementti, joka käy Jevgenin kimppuun. Jevgeni taistelee urheasti muutaman kymmenen sekuntia, mutta sitten maaelementti saa Jevgenin pudotettua hieman ennen kuin otus itse putoaa Crogin toisesta kunnon iskusta välittömästi. Crogin isku osui vihollista silmien väliin ja iskiessään sitä tunsi hän myös omissa silmissään hirmuista kipua ja on sen takia puolisen minuuttia aivan liikkumis- ja taistelukyvytön. Ennen tuhoutumistaan elementti ehtii kuitenkin ampua maamassalla koko ryhmää ja saa sillä aika suuren osan porukasta huonoon kuntoon ja Jevgenin lisäksi Galvan on todella huonossa kunnossa. Galvanilta on henkitorvi tukossa, eikä hän voi hengittää ja on kuolemassa siihen muutaman minuutin kuluesas.

Elementin tuhoutuessa se lysähtää kasaan jääden maljan muotoon. M parantaa Galavanin ja vakiinnuttaa Jevgenin. Sen jälkeen M vielä parantaa muitakin vähän lisää ja ryhmä valmistautuu tulielementin kohtaamiseen taikakeinoilla. Jevgeni jätetään maahuoneeseen tajuttomana lepäämään. M:n vahvistettua ryhmä tulenkestoa ja Crogin annettua kaikille inspirointia ja juotuaan itse nopeutuspullon, ryhmä lähtee eteenpäin. Oven takaa aukea käytävä, jossa on heti alussa mutka ja hetken päästä se päättyy oven. Oven takana on huone, jossa on sisällä Ilmatterin symbooli, joka leimahtaa liekkeihin kun Crog astuu sisään huoneeseen ja siitä tulee miehen muotoinen liekki.

Crog ryntää miehen kanssa tappeluun samalla kun muut vasta rynnivät sisälle. Ennen kuin muut ehtivät edes mukaan tappeluun Crog pudottaa tuliotuksen maahan. Sen jälkeen ryhmä ihmettelee mitä tässä nyt tekisi ja Crog ryntää takaisin edelliseen huoneeseen hakemaan sieltä sitä maamaljaa. Kun hän pääsee sinne asti huomaa hän, että malja on hävinnyt ja kun hän astuu huoneeseen sisälle näkee hän kuinka maaelementti nousee uudestaan maasta ylös. Crog käy maaelementin kimppuun ja lyhyen tappelun jälkeen hän saa elementin taas tuhottua ja malja ilmestyy taas. Crog ottaa maljan ja lähtee takaisin muiden luokse. Kun hän astuu tulihuoneeseen syttyy tulielementti heti Primin ja Fihin ympärille. Tulielementti käy tällä kertaa Fihin kimppuun ja Prim ja Fihi käyvät sen kimppuun. Kun Crogkin liittyy mukaan taisteluun ja kun M ampuu takarivistä elementtiä vielä sauvallaan niin tulielementti putoaa maljaan ja jää siihen palamaan.

Ryhmä siirtyy eteenpäin ja pienen käytävän pätkän jälkeen he saapuvat isoon huoneeseen, jonka keskellä on lamppu. Kun Crog lähestyy lamppua hyppää tuli maljasta lamppuun ja valaisee koko huoneen kirkkaalla liekeillä. Huone näyttää olevan asevarasto ja se on täynnä aseita. Samalla Brimwulf ilmestyy paikalle ja toteaa, että te olette osoittautuneet Tyrin ja minun arvoisiksi. Ottaakaa lamppu ja sytyttäkää neljä lyhtyä ja soittakaa kelloa, jotta paha kaikkoaa. Seuraavaksi M etsii asevarastosta taikaesineitä ja löytääkin kuusi taikaesinettä.

Sen jälkeen kun ryhmä lähtee palaamaan ylöspäin huomaavat he, että Jevgeni on jo tullut tajuihinsa ja hän alkaa leikkaamaan itseään, tarkoituksena korjata vaurioituneet keuhkonsa. Galavan jää vahtimaan Jevgeniä ja muut lähtevät sytyttämään yläkerran lyhtyjä. Kun he ovat sytyttäneet lyhdyt käyvät he yläkerran keskushuoneessa soittamassa kelloja, mutta ne soivat vain vaimeasti ja haltianainen ilmestyy paikalle ja toteaa, että kellot ovat vaimennettu, koska se kuvaavat hänen mielentilaansa tällä hetkellä. Samassa Brimwulf tulee paikalla ja nainen ja Brimwulf lähtevät kuoleman saleihin kuten legendojen kirjassa oli ennustettu.

Ryhmä soittaa kelloja uudestaan ja tällä kertaa ne soivat todella kauniisti ja luovat toivoa ympäristöön. Palatessaan alaspäin ryhmä huomaa, että alttari on puhdistettu ja kun ryhmä menee lähemmäksi tulee takahuoneeta pappi esiin, joka halaa heti Crogia. Prim tervehtii pikkuserkkuaan eli pappia ja pappi lähtee sitten alas muiden mukana katsomaan pystyykö hän parantamaan Jevgeniä ja Galavania. Alhaalla pappi parantaa Galavanin ja toteaa, että Jevgenillä menee ihan hyvin, siihen ei kannata puuttua. Sen jälkeen hän käy vielä yrittämässä sen varastoon kuolleen miehen palautusta, mutta ei onnistu. Lopultakin ryhmä pääsee lepäämään.

Päivällä ryhmä parantelee itseään ja illalla Jevgenikin on jo likimain kunnossa. Jevgeni yrittää poistaa Fihiltä kirousta ja väittää onnistuneensa siinä.

Aamulla Zip yrittää tehdä henkimatkaa ja tutkia niin ympäristöä. Hän pääsee muutaman mailin päähän ja sitten hänen kimppuunsa käydään. Muutaman minuutin henkitaistelun jälkeen Zip joutuu koomaan ja hänen ruumiinsa vieressä valvova M huomaa, että Zipin sydän lakkaa lyömästä. M heittää Zippiin säilöntätaian ja jatkaa sitten elämänpalautuksella, joka kuitenkin epäonnistuu. Seuraavaksi M siirtyy järeisiin menetelmiin ja heittää riimupaperista tehokkaamman elämänpalautuksen ja se jopa onnistuu. Zip menee heti paniikkiin huomatessaan olevansa suljetussa tilassa. Zip saa kuitenkin paniikin hallintaansa, mutta kun M avaa suunsa hänen takanaan menee Zip uudestaan paniikkiin, huomatessaan miehen olevan noin lähellä häntä ja hän saa lievän sydänkohtauksen.

M rauhoittaa Zippiä ja parantaa häneltä kolme mielisairautta, mukaanlukien nuo suljetunpaikan- ja mieskammon. Sen jälkeen M päättää yrittää palauttaa Zipin heikentynyttä kuntoa rituaalilla. Jevgeni suostuu auttamaan ja antaa Zipille onnea paranemiseen, niin että loppujen lopuksi Zip tulee melkein kuntoon.

Päivän lopuksi M vielä yrittää oppia käyttämään Jevgenillä olevaa merikäärme amuletta ja Jevgenin avulla jopa oppiikin käyttämään sitä.

Zip on kunnossa ja ryhmä on valmiina lähtemään liikkeelle.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/17		4/18
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	24		25
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ For Cee M		24		25
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		19		20
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	-		-
+
+ Askan Deymoi		29		29
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/2		12/4
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	15		16
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>