TSM Osa 9, Luku 047 (tsmpart9/tsmpart9.047)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataitoon hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Syntyperältään kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko että hän on puoli-örkki, koska hän on keskivertoihmistä kauniimpi. Vanhat varkaan ajatusmallit pääsevät aina silloin tällöin pinnalle, ja koska hänen jumalansa ei pidä siitä pysyvät hänen taikavoimansa aika vähäisinä. Mentyään naimisiin Hatrakin kanssa tuli hänestä tilallinen. Vietettyään yli sata päivää helvetissä tuli siihen tulokseen ettei pyhänä soturina etene tarpeeksi nopeasti ja siirtyi takaisin rosvoksi, mutta Jevgenin suuren käännytyspuheen jälkeen päätti sittenkin siirtyä takaisin pyhäksi soturiksi. Maiden laajennuksen jälkeen ylennetty lordiksi. Jumala ei kuitenkaan pitänyt hänen toimintatavoistaan, joten hän menetti kaikki taikavoimansa ja päätti siirtyä kauppiaaksi, kun kerran hänellä on lahjoja siihen ja on kuulemma kauppajumalan avatar. Haluaa edelleen jatkaa opiskeluaan tullakseen kauppiaaksi, vaikka saikin taikavoimansa takaisin samaan aikaan kuin Jevgenikin, mutta aikaa vain ei tahdo löytyä ja niin hän jatkaa pyhänä soturina, enemmän ja enemmän kypsyneenä jumalaansa, niinkuin jumalakin häneen.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappisoppilas, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Armejassa vietti aikaa melkein kymmenen vuotta laivaston puolella. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja. Hän toimii myös etutiedustelijana, koska on tunnettu miinaharavana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia. Hyvät välit arkkipiispaansa, vaikka onkin välillä shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu). Pitää todella kovia palopuheita ja onnistuu käännyttämään väkeä todella tehokkaasti. Jouduttuaan nokittain arkkipiispan kanssa menetti taikavoimansa ja on sittemmin löyhistänyt uskonnollista vakaumustaan. Ryhmän tulo kuujärven alueelle aiheutui hänen yrityksistään lepytellä jumalaansa ja ihme kyllä yritys toimi ja niin hänellä on taas taikavoimia. Saatuaaln lordin sauvan hänellä oniitä ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta. (ero muihin ei ole kovin suuri) Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään sen noin kolme kuukautta sammakkona. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiakoina, jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua.

Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä. Osoittautunut ajan myötä hyväksi taistelijaksi ja jää vain vähän jälkeen Jevgenin ja Crogin taistelutehoista. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-)

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän usein taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

47. luku

Yöllä kapakkaan tulee pari vartiomiestä ja he kyselevät kaikenlaista, mutta kun he pääsevät Gardaniin asti, niin he kyllästyvät aika nopeasti Gardanin ylipitkiin selityksiin. Ryhmä saa nukkua loppuyön rauhassa aamuun asti. Aamulla ryhmä maksaa kapakan pitäjälle viisikymppiä siitä, että hän neuvoo kaupan, josta saa taika-aseita ja -haarniskoja. Ryhmä käy ostamassa Gardanille kolme keihästä, Galavanille taikakilven ja muutama (300) taikanuolen Askanille.

Sen jälkeen ryhmä käy vielä myymässä ylimääräiset normaalit nuolet pois ja ostaa pari normaalia keihästä Gardanille. Tämän jälkeen kun ryhmä on tutkimassa kaupunkia heidän luokseen tulee yksi hieman hämärän näköinen tyyppi, joka kuiskaa, että hänellä olisi myytävänä hyvä taikanuija, haluatteko ostaa sen. Pienen tutkimuksen jälkeen ryhmä maksaa siitä viisisataa ja Gardan saa ihan kohtuullisen hyvän taikanuijan. Kun ryhmä on maksanut nuijan mies häipyy. Jevgeni tutkii mitä taikoja nuijaan on heitetty ja kun ei löydä mitään erikoista hän poistaa siitä vielä varmuuden vuoksi taikaa. Tämän jälkeen taikataso on kyllä hieman laskenut, mutta aseessa on edelleen taikaa jäljellä.

Ryhmä lähtee kävelemään miehen perään ja tulee kadulle, joka päättyy umpikujaan ilman, että koko kadulla on yhtään ovea. Muut toteavat, että ok, voisi jatkaa matkaa, ei viitsi ruveta etsimään paikallisen alamaailman salaovia, mutta Crog ei usko vaan mussuttaan niin kauan, että Jevgeni vaimentaa hänet äänen vaimennustaialla. Muut lähtevät kävelemään pois ja Crog jää itsepäisenä tutkimaan seinää. Hetkeä myöhemmin Crog tulee juosten perässä ja painuu Fihin luokse niin että Fihi on äänimuurin sisäpuolella ja kertoo löytäneensä salaoven. Fihi käskee kertoa asiasta Jevgenlle ja Crog kertoo sen Jevgenille, joka ei tietenkään kuule mitään äänimuurin takia, mutta pystyy kuitenkin lukemaan huulilta itse asian. Crog ei tosin ymmärrä Jevgenin vastausta, joten Jevgeni poistaa vaimennustaian ja kertoo vastauksen uudestaan.

Ryhmä menee katsomaan Crogin löytämää salaovea ja Askan kommentoi, että tuossa oven päällä on lappu, jossa lukee, että "ei mainoksia, kiitos". Crog koputtaa oveen ja sieltä aukeaa luukku, jonka takaa kuuluu vain kommentti että "ette ole jäseniä" ja sen jälkeen luukku menee kiinni. Crog koputtaa uudestaan ja yrittää selittää jotain toisen kaupungin delekaatiosta, jolloin luukun takaa kuuluu, että "ei ole", johon Crog vastaa, että "ei kun me olemme", mutta luukku menee kiinni. Crog yrittää uudestaan ja sanoo tällä kertaa, että "haluamme ostaa palveluja, kovaan hintaan". Luukun takaa kommentoidaan, että "hetki" ja sen jälkeen luukku menee taas kiinni.

Kuluu vähän vajaa minuutti ja sitten Galavan hermostuu ja hakkaa ovea. Kymmenen sekunnin kuluttua luukku aukeaa ja ääni sanoo, että seuraava luukku vasemmalle. Ryhmä siirtyy seuraavalle luukulle, jonka yläpuolella lukee "johtaja". Crog koputtaa ja metrin korkeudesta aukeaa luukku, josta kurkistaa ulos mies. Crog sanoo, että "meidät käskettiin tänne tuolta edelliseltä luukuta", mies kysyy, että "miksi", johon Crog vastaa, että "haluamme ostaa palveluja". Mies toteaa, että "ok" ja avaa oven ja sanoo Crogille samalla hieman kumartaen, että "portaita alas teidän ylhäisyytenne". Portaiden alapäässä on kaunis vähäpukeinen nainen, joka hymyilee hieman mekaanisesti kun ryhmä tulee alas. Crog kysyy hintaa ja nainen toteaa, että teille ilmaiseksi ja lähtee kävelemään sivuovelle odottaen Crogia perään. Crog kommentoi jotain tyyliin, että eikö täällä ole muita vaihtoehtoja, jolloin nainen näyttää hieman loukkaantuneelta ja palaa paikoilleen.

Sen jälkeen Crog kysyy tietoja ja nainen toteaa, että johtaja kyllä tietää. Crog kysyy voisiko johtajaa tavata ja nainen toteaa, että totta kai sinä voit. Nainen ohjaa Crogin takana olevasta ovesta läpi, muille hän sanoo, että se on yksityistilaisuus kun he yrittävät seurata. Crog kävelee käytävän läpi, jossa on molemmilla puolilla ampuma-aukkoja ja silmänreikiä, jossa olevat tyypit vahtivat Crogia silmä kovana. Crog tulee seuraavaksi isoon saliin, jonka toisessa päässä näkyy jonkinlainen hahmo. Crog hieman kumartaa, jolloin mies vastaa, että "Älä viitsi Crog". Crog tunnistaa heti äänen serkukseen äitinsä puolelta, joten hän juttelee serkkunsa kanssa aika pitkään. Muut odottavat sihteerin luona. Juttelun aikana Crog onnistuu puhumaan serkkunsa itselleen apupapiksi. Tosin serkku ehdottaa hänestä voisi tulla tämän alueen piispa. Hetken keskustelun jälkeen Crog nimittää serkkunsa alueen piispaksi.

Parin tunnin odotuksen jälkeen muita pyydetään kerhon, eikun temppelin puolelle odottamaan. Ryhmä ohjataan portaita ylös ja Askan huomauttaa, että oven yläpuolella lukee nyt piispa, eikä enää johtaja ja sen jälkeen heidät ohjataan ensimmäiselle luukulle, jonka päällä nyt lukee "kauppajumalan temppeli". Oven takaa aukeaa portaat ylös ja ryhmä tulee vastaanottotiskin luokse, josta heidät sitten ohjataan salin puolella olevaan pöytään.

Kuluu vielä pari tuntia ja sen jälkeen Crog ohjataan ylös temppelisaliin ja hänen serkkunsa ohjaa hänet heti suoraan lavalle ja esittelee hänet yleisölle "tässä on jumalamme maanpäällinne inkarnaatio Crog Daniels, hän on täällä seurassamme tänään". Crog saa suunnattomat suosionosoituukset ja hän ehtii sanoa vain "kiitos", ennen kuin alkaa rykiä ja väkijoukko peittää hänen äänensä alleen. Crogin käännytyspuhe sitten onnistuukin yli odotusten ja hän käännyttää koko väkijoukon, jopa niin että Fihi ja Galavan tulevat likimain fanaattisiksi Crogin seuraajiksi, Jevgeni kääntyy normaaliksi uskovaiseksi ja Askan ja Damon alkavat epäillä omaa uskoaan, eivätkä tiedä mihin uskoa. Ainoastaan Gardaniin puhe ei vaikuta.

Kolmetoistatuntia myöhemmin väkijoukko vihdoin rauhoittuu niin paljon, että Crog pääsee pois lavalta.

Jevgenin aamurukouksen jälkeen hänet haastetaan ammuntakilpailuun. Haastaja näyttää olevan, joku keittiön puolelta oleva vanhempi nainen. Jevgeni suostuu ja he ampuvat paras viidestä kilpailua. Maalit ovat : tuoppi hallin toisella puolella (molemmat onnistuu), viereinen tuoppi seinän kautta (Jevgeni onnistuu, nainen epäonnistuu), pieni naulan kanta takaseinässä (Jevgeni onnistuu), kahden seinän kautta kahden kattokruunujen pidikesilmukoiden kautta takana olevaan seinään (kumpikaan ei onnistu, Jevgeni osuu viimeiseen silmukkaan, nainen jää kauemaksi) ja viimeinen viiden seinän kautta seinään (kumpikaan ei onnistu). Jevgeni tosin käytti kilpailussa häikäilemättä taikojaan hyväkseen.

Crog lähettää Askanin selvittämään tarkempia huhuja mitä Tuomio aikoo tälle kaupungille, mutta Askan ei saa mitään kunnollista selville. Illalla temppeli on taas täynnä ja ihmiset alkavat hakata jalkojaan ja käsiään maahan ja he huutavat Crogia lavalla. Crog menee taas lavalle pitämään pienen käännytyspuheen, Jevgenin avustuksella ja pienellä pakotuksella. Crog saa taas lisää kannattajia.

Jevgenillä on huono päivä. Ryhmä käy kaupungin ulkopuolella varmistamassa, että ryhmän tehtävän kohde on kaupungissa ja Jevgeni kysyy vielä jumalalta ohjeita ja saa vastauksena, että ryhmän pitäisi estää sinivihreiden kaupunginvaltaussuunnitelmat. Ryhmä menee taas kaupunkiin ja kertoo vartiomiehille, että ryhmä tahtoo Manshonin lordin juttusille. Vartiomiehet ohjaavat ryhmän Manshonin linnan pappien puheille. Ryhmä tulee kahden muurien välissä olevaa tietä pitkin portille, jossa on kyltti, jossa lukee, että "valmistautukaa tarkastukseen". Jevgeni taikoo kaikille loistavan taikasuojan ja itselleen ja Crogille jumalallisen loisteen. Sen jälkeen ryhmä menee portin läpi. He tulevat käytävään, jonka päässä on ovi oikealle ja käytävä kääntyy vasemmalle.

Jevgeni yrittää taikavoimilla katsoa mitä oven takana on, mutta linnan suojelusilmä tulee esteeksi. Galavan hermostuu odottamiseen ja päättää avata oven ja katsoa sen taakse. Oven takaa aukeaa huone, jossa on noin kolmisenkymmentä sänkyä. Huonetta ei ole ilmeisesti käytetty pitkään aikaan ja siellä on aika pölyistä.

Crog menee katsomaan yhden patjan alle ja kun hän nostaa patjaa ja sen alta lentää kaarsessa tikari Crogin yli, hän tuntee taas kipua silmissään, eikä voi tehdä mitään vähään aikaan. Gardan noukkii tikarin ja kun hän on tarkistanut Jevgeniltä, ettei se ole maaginen pistää hän sen reppuunsa. Crog on tässä vaiheessa toipunut ja tutkii patjaa uudestaan ja löytää patjasta vielä jonkin verran pronssikruunuja ja muutaman hopeakruunun. Crog tutkii kahdeksan sänkyä lisää ottamalla patjat pois ja Gardhan heittää kymmenen sänkyä nurin katsoen ne samalla läpi. Sen jälkeen ryhmä jatkaa matkaa.

Ryhmä tulee isoon saliin, jonka toisessa reunassa on tusinan verran miehiä. Joukossa on muutamia pappeja, muutamia taikureita, useampia rosvon näköisiä henkilöitä ja pari sotilasta. Ryhmä käsketään lähemmäksi ja rosvon näköiset tyypit tulevat ryhmän luokse käsi ojossa. He haluaisivat kuulemma noin kuusikymmentä jalokivirahaa ja kun ryhmältä ei löydy riittävästi rahaa niin he ryhtyvät häätämään heitä ulos. Ryhmä poistuu paikalta ja käy myymässä muutamia esineitä, jotta he saisivat riittävästi rahaa, jotta saisivat lahjottua nuo rosvot.

He käyvät samalla viemässä ylimääräiset tavarat temppelille, siltä varalta että he jäävät vangeiksi tms ja ovat juuri tulossa temppelistä ulos kun he näkevät kuinka kuusi pimeähaltiaa raahaavat jotain vanhaa miestä pois ja ovat juuri nostamassa tätä kärryihin. Crog huudahtaa, että hänet pitää pelastaa ja lähtee juoksemaan kohti. Galavan ja Fihi seuraavat välittömästi perässä. Pimeähaltiat heittävät taikaa kaikkiin muihin paitsi Askaniin, joka on tällä välin laittanut vilkutus sormuksen sormeensa.

Crog ja Fihi putoavat sielun puutteen takia maahan ja vain Jevgeni, Demon ja Galavan pääsevät lähitaisteluun. Alle puolessa minuutissa taistelu on ohitse ja pystyssä on Askan, Jevgen, Demon ja Gardan. Jevgeni palauttaa Crogin, Galavanin ja Fihin henkiin ja sen jälkeen he heittävät pimeähaltioiden ruumiit kärryyn ja siirtävät ne kujan sivuun samalla kun Crog käy kysymässä piispalta neuvoa mitä niille ruumiille pitäisi tehdä. Piispa ei osaa antaa muuta neuvoa kuin jättämään kadulle. Kun Crog palaa takaisin niin vanha mies on jo hävinnyt paikalta kulman takaa tulleen naisen auttamana.

Ryhmä lähtee tämän jälkeen myymään pimeähaltioilta löytyneitä tavaroita. Matkalla taikakauppaan heidän peräänsä tulee kahdeksan sotilasta, jotka huutavat hälyytystä ja he hyökkäävät ryhmän kimppuun. Jevgeni rauhoittaa koko sotilasjoukon ja sen jälkeen vielä vaimentaa heidät heittämällä heihin ison vaimennusmuurin, joka estää äänen kuulumista kauas. Ryhmä kävelee vähän matkaa, mutta vartijat seuraavat ja huutavat kokoajan. Jevgeni yrittää nukuttaa yhtä, mutta sen jälkeen tämä käy agressiiviseksi ja käy Jevgenin kimppuun. Askan, Gardan ja Galavan tulevat apuun hakkaamaan sotilasta samalla kun Jevgeni iskee sotilasta takaisin. Fihikin tulee apuun, mutta lopettaa heti kun Crog käskee lopettamaan. Gardan lyö kumminkin miehen tajuttomaksi ja kun Crog käskee vielä lopettaa miehen verenvuodon, niin Gardan lyö miehen kuoliaaksi yhdellä iskulla. Sen jälkeen Jevgeni pudottaa muut sotilaat yksitellen lähettämällä niiden sielut pois, jättäen sen yhden Crogia palvovan pystyyn. Crog käskee sotilasta jäädä vahtimaan muita sotilaita siihen asti kunnes he tulevat kuntoon.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/22		4/23
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	30		30
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		31		31
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/9		12/9
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	22		22
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	12		12
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		14		14
+ Archmage/Human	Riikonen	20.2.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>