TSM Osa 9, Luku 060 (tsmpart9/tsmpart9.060)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

60. luku

Taistelun alussa Damon lukee riimun, jolloin vihollisista putoaa kaksi isoa käärmettä ja yksi salamanteri. Toinen kuusimetrinen salamanteri kiertää ryhmän taakse ja hyökkää Damonin kimppuun. Crogia vastaan tulee iso nelimetrinen maaelementti, Fihin kimppuun tulee kaksi isoa kymmenmetristä lihapalaa, joista ei nyt oikein pysty sanomaan mitä ne oikein ovat, näyttävät olevan paloja isommasta otuksesta. Jevgenin ja Galavan puolelle tulee kolme samanlaista lihapalaa ja yksi vielä taaempana odottamassa vuoroaan.

Lihaklöntit lyövät kovaa ja Fihiin osuu aika pahasti pari kertaa ja sen jälkeen vielä maaelementti tulee hänen kimppuunsa. Seuraavat iskut sitten jo pudottavat Fihi tajuttomana maahan, samalla kun Gardan pudottaa maaelementin ja Galavan toisen vastassaan olevista lihaklönteistä. Kun Fihi putoaa Jevgeni toivoo, että Fihin vammat paranisi ja kun Fihi sen jälkeen liikahtaa maassa, lähtevät lihäklöntit uudestaan hänen kimppuunsa.

Crog huomaa tilanteen ja lähtee Fihin vastustajien kimppuun samalla kun Fihi toipuu pökerryksestään. Myös Gardan tulee auttamaan, mutta he eivät vielä saa lihaklönttiä pudotettua. Fihi hypähtää pystyyn ja käy toisen pysyssä olevan lihaklöntin kimppuun, samalla kun Crog ja pari Jevgenin paikalle kutsumaan goblinia tulee myös apuun. Jevgeni menee Gardanin avuksi toisen lihaklöntin luokse, joka putoaa Jevgenin ensimmäisestä iskusta.

Crogin lyö lihaklönttiä niin hänen aseensa lentää kädestä, ja lihaklöntti menee hetkeksi ihan pökerryksiin masennuksesta, mutta masennus ei kestä pitkään koska kaikki hakkaavat sitä ja se putoaa aika nopeasti. Jevgeni pudottaa Damonin kimpussa olevan salamanterin lähettämällä sen sielun pois. Tämän jälkeen pystyssä on enää yksi Lihaklöntti, jolloin Galavan vetää sarjatulisauvan esiin ja ampuu sillä lihaklönttiin monta pientä metalliapalaa ja lihaklöntti putoaa.

Kun ryhmä katselee taistelun jälkeen ympärilleen kuuluu maata järisyttävä huuto, joka sanoo "Crog Daniels, minä tapan sinut", ilmeisesti Kaliste on onnistunut pääsemään irti kristallista. Tässä vaiheessa ryhmä päättää lähteä pakoon. Fihi tekee ison lentävän levyn ja ryhmä nousee sille ja lähtee pakoon. Matkalla ryhmä ohittaa kolme pimeähaltiaa ja muutaman hämähäkin, jotka ampuvat levyä muutamalla nuolella, mutta vaikka he osuvat Medaliin tämä ei edes herää.

Matkalla Galavan yrittää ensin puhua Jevgeniä ympäri, ettei tämä enää yrittäisi vaikuttaa hänen mieleensä, mutta Jevgeni ei ole moksiskaan. Seuraavaksi Galavan yrittää vuorostaan puhua Crogia ympäri, mutta tämäkään ei onnistu, joten hän siirtyy Damonin kimppuun, mutta kun sekään ei onnistu hän hieman masentuu ja lopettaa yritykset tältä erää.

Temppelin kohdalla ryhmä käy siellä jättämässä goblinit sinne hoitamaan paikkaa. Temppelillä oven avaa yksi pimeähaltia, joka toteaa että hän on etsinytkin meitä. Pimeähaltia toteaa, että hän haluaa antaa lahjan jumalalleen ja sen jälkeen hän kaivaa esiin miekan ja ojentaa sen Galavanille. Ryhmä jatkaa matkaa ja heitä vastaan tulee lauma draidereita, jotka yrittävät poistaa levyä sen lentäessä yli, mutta ilman menestystä. Draiderit lähtevät juoksemaan perään, joten Jevgeni päättää tehdä koko väylän levyisiä kolmimetriä korkeita kivimuureja vähän yli kilometrin välein (Jevgeni pystyy tekemään noita kivimuureja kerran minuutissa) hidastamaan draidereiden juoksua.

Puolentoista tunnin jälkeen Draiderit ovat ilmeisesti jo pikkusen jääneet, koska pölypilveä ei näy, mutta sen jälkeen Fihi huomaa edessä sadan pimeähaltian lauman. Fihi nousee ylös ja lentää mahdollisimman nopeasti pimeähaltioiden ylitse, jotka vastaavat ampumalla muutaman nuolen ryhmän perään. Nuolet eivät saa mitään aikaiseksi, mutta pimeähaltiatkin kääntyvät ja lähtevät perään. Jevgeni jatkaa seinien tekemistä tunnin verran ja sen jälkeen Fihi huomaa, että levy alkaa jo loppua, joten hän tekee paniikkijarrutuksen ja laskeutuu alas. Hän ehtii likimain paikoilleen noin viiden sentin korkeuteen ennen kuin levy häviää.

Hetken keskustelun jälkeen Crog antaa Fihille pari toivetta (toinen korvaamaan edellistä levyyn käytettyä toivetta ja toinen seuraavaa levyä varten). Fihi antaa toisen toiveen eteenpäin Damonille, jolla on parempi lentotaito levyllä. Damon tekee levyn ja ryhmä nousee sille. Kolmen tunnin kuluttua ryhmä pääsee perille linnakkeelle. Matkalla ei tapahdu muuta erikoista, kuin että Jevgeni epäonnistuu pari kertaa seinien teossa ja viimeisen epäonnistumisen jälkeen Jevgeni menee tajuttomaksi. Jevgeni tulee tajuihinsa juurin ennen kuin ryhmä saapuu linnakkeelle.

Linnan ulkopuolella ryhmä lastaa tavarat kantoon ja syöksyy sisälle linnaan ja suoraan lähteeseen. Libossa he sitten muistavat, että olisi pitänyt laittaa kaikki tavarat Crogille, koska suurin osa taikaesineistä hävisi tai menetti taikavoimansa.

Limbossa ryhmä tapaa taas vanhan miehen ja tämä sanoo "Kristallisormuksella Kalistos oli todellakin poistanut auringon valon kuujärven alueelta, minä kävin tässä jo poistamassa sen pimeyden pilvet taian. Tämä oli kova isku Tuomarille, koska siinä ikuisessa pimeydessä yön hirviöt pystyivät toimimaan koko ajan, nyt he joutuvat toimimaan vain öiseen aikaan."

Vanha mies kertoo myös, että suurin osa ryhmän vapauttamista vangeista on päätynyt pimeähaltioiden temppeliin ja loput siitä toisesta räjähtäneestä portista päätyivät lämpöulottuvuuteen. Ilmeisesti kovinkaan suuri osuus vangeista ei jäänyt eloon. Lisäksi vanha mies kertoo, että hän ei ole vielä löytänyt niitä Tuomarin ottamia kaupunkeja, ilmeisesti ne on piilotettu hyvin. Suurimman vahingon Tuomarille on aiheuttanut Galavan, joka on saanut yhden pimeähaltiakaupungin kääntymään pois Tuomarin sotilasliitosta ja kaupungin mukana on lähtenyt noin satatuhatta sotilasta pois Tuomarin miljoonan miehen armejasta.

Ryhmä jää viikoksi kouluttamaan itseään limboon. Kolmen päivän jälkeen Medal vanhenee aika runsaasti, mutta käyttää sitten ison toiveen, jolla saa korjattua suurimman osan vanhenemisestä syntyneistä ongelmista. Viikon päästä vanha mies tulee takaisin ja siirtää ryhmän kuujärven rannalle.

Ryhmä vilkaisee ympärilleen ja huomaa olevansa muutaman kilometrin päässä Zentil Keepistä. Galavan toivoo välittömästi, että Askan olisi täällä ja samassa Askan ilmestyy paikalle lannevaatteessa ja monimutkaisen näköisessä pakkopaidassa. Ilmeisesti pakkopaitaa on pitänyt korjailla paljon jälkikäteen. Askan autetaan pois pakkopaidasta ja hänelle annetaan jonkun verran varusteita (jousi ja nuolia), jonka jälkeen hän onkin ihan tyytyväinen.

Ryhmä päättää leiriytyä tähän ja nukkua yönsä tässä, jotta saisi taikavoimia takaisin. Jevgeni ryhtyy väsäämään kiviseinistä taloa ja puolen tunnin suunnittelun jälkeen hän ryhtyy hommiin. Leiriytymisen jälkeen Fihi puolestaan ryhtyy tekemään vaatteita niille joilta ne on jostain syystä hävinnyt, eli itselleen, Galavanille ja Askanille. Hän saakin kaikille yhden kelvollisen vaateparren aikaiseksi, tosin vain Askanille ne onnistui ensimmäisellä yrityksellä.

Kaksi Jevgenin kiviseinää taikaa onnistuu ihan hyvin, mutta kolmas epäonnistuu ja se menee täysin väärään suuntaan ja Jevgeni itse menee tajuttomaksi. Gardan on tällä välin tehnyt ruokaa, mutta Fihi on sitä mieltä, ettei tuosta tule riitävän hyvää ja hän lähtee katsomaan löytyisikö ympäristöstä jotain parempaa ruokaa. Hän ei löydä mitään, ilmeisesti alue on aika kaluttua, joten hän hän pyytää Gardanilta ruokaa. Gardan antaa hänelle runsaasti tarpeita, joten Fihi tekee riittävästi niin herkullista ruokaa, että Crog ja Gardankin tulevat syömään sitä.

Illalla ryhmä ohitse kulkee Zentil Keepin sotilaspartio, jossa on yksi upseeri ja viisi sotilasta. Sotilaat kyselevät jonkun verran ja toteavat sen jälkeen, että he eivät tienneetkään, että näitä rantatontteja on alettu myymään täältä päin. Kun upseeri kysyy rakannusluvista ryhmä toteaa, että kun tuo meidän rakennusmies on tajuttomana niin niiden näyttäminen on hieman hankalaa, hän varmaan osaisi näyttää ne jos olisi tajuissanne, mutta jos tulisitte aamulla takaisin niin hän on varmaan silloin kunnossa. Sotilaat sanovat palaavansa aamulla ja lähtevät takaisin kaupunkiin.

Illalla sen jälkeen kun Jevgeni on vähän aikaisemmin tullut tajuihinsa ryhmän luokse saapuu joukko maajusseja jotka kumartavat Crogille. Jevgeni pitää heille pienen palopuheen ja niin he kääntyvät Jevgenin mukaiseen lahkoon Crogismismiin. Sen jälkeen Jevgeni rakentaa talon valmiiksi ja Fihi tekee sinne oikean uskonnon alttarin (Galavanin mukaisen lahkon alttarin, koska Jevgenin puheen aikana Galavan onnistui vakuuttamaan Fihin siitä, että Galavanin lahko on oikeampaa Crogismia).

Fihi, Crog, Damon ja Jevgeni rukoilevat Fihin alttarilla ja sen jälkeen ryhmä painuu nukkumaan. Rukous vaikuttaa Crogiin hyvin voimallisesti ja hän alkaa olla sitä mieltä että oikeastaan Galavan tässä onkin jumala. Yön aikana Galavan ja Crog käyvät asiasta pitkällisiä keskusteluja ja hiovat uuden kaksijumalaisen uskonnon dokmaa kuntoon.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/33		4/33
+ rogue/paladin/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	39		39
+ cleric/half-orc	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		31		31
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/16		12/18
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		16		16
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	28		29
+ noble warrior/human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	20		20
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		20		20
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		18		18
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>