TSM Osa 9, Luku 073 (tsmpart9/tsmpart9.073)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

73. luku

Ryhmä lähtee kävelemään käytävää pitkin eteenpäin. Tunnin kulutta ryhmä pysähtyy kokeilemaan pystyykö tuohon seinään saamaan jälkeä laserilla. Crog yrittää tehdä suojakseen voimaseinän, mutta epäonnistuu ja paikalle ilmestyy sen sijaan heikohkon, kömpelön, huonokuntoisen näköinen haltia, joka Crogin mukaan on ammatiltaan tutkija. Haltija juttelee pari sanaa Crogille, joka vuorostaan käskee miehen kävellä ryhmän edellä. Fihi ampuu laserilla seinää ja toteaa, että laserillakaan ei saa siihen mitään jälkeä aikaiseksi. Haltia hermostuttaa Jevgenin ja hän haastaa Jevgenin tappeluun. Jevgeni muuttaa haltian tuhkaksi ja ryhmä jatkaa matkaa.

Tuntia myöhemmin ryhmä vaihtaa levyllä lentämiseen. Samalla Fihi tekee Crogille kivienseinän, johon Crog kirjoittaa oman sotahuutonsa ja sitten ryhmä jatkaa matkaa. Kymmentä minuuttia myöhemmin ryhmä tulee Fihin tekemän seinän viereen. Crog toteaa, että tässä on jotain mätää. Ryhmä palaa vähän taaksepäin ja tulee hetken päästä ovelle. Fihi käyttää "näky"-nimistä erikoisominaisuustta ja yrittää nähdä miten tästä käytävästä pääsee eteenpäin. Hän törmää ensin kymmeneenkuntaan henkeen, jotka vartioivat ettei kukaan urki mitään tietoja tilasta. Hän poistaa ne nopeasti ja niiden jälkeen tulee pari keltaista laatikkohenkeä, jotka hän nekin poistaa. Tämän jälkeen hän vihdoin näkee palan käytävää. Hän huomaa, että tässä on jotain vikaa ja hän huomaa, että tuossa seinässä on selvästi illuusio, josta pääsee kävelemään läpi.

Hän kertoo asiasta muille ja ryhmä lähtee kävelemään eteenpäin, niin että Crog ja Galavan painavat miekkoja seinää vasten. Miekat tulevat hyvin kylmiksi, joten he vaihtavat tyyliä niin, että he vain kopauttavat miekalla seinää. Fihi laahaa omaa leijuvaa vasaraansa seinää vasten ja onnistuu hajottamaan sen, koska se jäätyy niin kylmäksi että se murtuu.

Sen jälkeen ryhmä tulee Fihin tekemälle seinälle ja paria minuuttia myöhemmin Galavan löytää aukon. Jevgeni tekee tähän kohtaan kivestä Crogin patsaan, jonka käyrä miekka osoittaa aukon kohtaa. Ryhmä päättää vielä tarkistaa löytyykö toista aukkoa. Pariakymmentä minuuttia myöhemmin he tulevat taas ensimmäiselle seinälle ja parisenkymmentä sekuntia myöhemmin Crogin patsaalle, ilman että toista aukkoa on löytynyt.

Ryhmä valmistautuu ja sillä välin Galavan menee sisälle aukosta. Hän huutaa, että odottakaa hetki, täällä on joku samanlainen ase, kuin jolla mekin ammumme, noin nyt se on tuhottu. Ryhmä menee sisään ja tulee samanlaiseen käytävään ja kun ryhmä jatkaa seinien hakkaamista, löytyy aseen alta aukko. Aukosta tulee esiin hopeanvärinen kolmekymmentäsenttinen hämähäkki, jonka Fihi ampuu kappaleiksi. Vähän ajan kuluttua tulee toinen samanlainen hämähäkki, jonka senkin Fihi ampuu palasiksi.

Ryhmä menee aukosta sisään ja näkee siellä seuraavan hämähäkin. Fihi ampuu senkin, mutta seuraavan hän jo päästää ohitseen, jolloin se menee edellisen hämähäkin jäänteiden luokse, ja ryhtyy polttamaan niitä pois jonkinlaisella säteellä. Kun jäänteet on poltettu tomuksi tulee pieni tuulen vire ja tomukin häviää. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen siivoushämähäkki. Ryhmä jatkaa matkaa ja löytää monta salakäytävän takana olevaa mutkaa oikealle ja jokaisesta käytävästä jatkuu ikuinen looppi eteenpäin. Yhdestä mutkasta löytyi teksti "kääntykää vasemmalle", mutta muuten käytävät ovat täysin tyhjät.

Hämähäkit ovat jo häipyneet, eikä ne tule vaikka lattialle heittäisikin roskaa. Crog päättää repiä sen asetelineen irti seinästä ja heittää sen lattialle, jos vaikka nuo hämähäkit siivoaisivat vain täkäläistä roskaa. Hän tekee itselleen lentävän levyn ja toivoo itselleen kylmyydeltä suojaavat käsi- ja jalkasuojat.

Tämän jälkeen hän lentää sitten ylös sen seinässä olleen aseen kiinnitystapin luokse ja yrittää repiä sitä irti. Valitettavasti seinä on liian liukas ja hän ei onnistu saamaan tukea jaloilleen, jotta voisi kunnolla vetää. Jevgeni tekee seinän eteen kiviseinän, jossa on reikä tapin kohdalla. Siitä Crog saa tukea ja saakin revittyä tapin irti. Hän pudottaa sen maahan, mutta mitään ei tapadu.

Seuraavaksi Crog yrittää etsiä hämähäkkiä toiveella, mutta kun vastaan tulee keltainen laatikko vartiana, niin hän pakenee oitis pois. Jevgeni tekee saman ja poistaa pari laatikkoa ja näkee sitten pienen parikymmensenttisen tunnelin seinässä, jossa on paljon samanlaisia hämähäkkejä. Ilmeisesti se aukko on niin alhaalla, että sitä ei löytynyt koputtelemalla.

Ryhmä palaa siihen kohtaan, jossa oli se lappu, että käänny vasemmalle. Crog tutkii vasenta seinää ja huomaa, että seinä tuntuu hieman erilaiselta. Ryhmä tutkii seinää ja yrittää tutkia tutkia sitä tarkkaan, mutta ei keksi mitään vaikka he odottavat jopa pari tuntia, jos kyseessä olisi samanlainen aikalukko.

Sen jälkeen Jevgeni kysyy jumaltaan neuvoa ja Crog saa oikean vastauksen, että seinää vastaan pitää vain kävellä. Ryhmä kävelee seinästä läpi. Tässä vaiheessa M tunnistaa seinän voimaseinäksi ja hänellä kun ei riitä voima seinän läpi kävelemiseen hän heikentää sitä taiallaan. Myös Askan ja Brasse tulevat hänen perässä heikennetystä kohdasta.

Ryhmä tulee toiseen käytävään ja siellä M toteaa, että jos hän laittaa noita voimaseinän heikentämisiä useampia suoraan normaaliin seinään, niin siitä voisi päästä läpi. Homma onnistuukin, joten Crog yrittää päästä katsomaan mitä käytävän sivuseinän toisella puolella on. Hän tunkeututuu Jevgenin ja Fihin kanssa seinän sisään kahdeksan metriä ja sen jälkeen he kääntyvät takaisin. Fihi koittaa seinästä läpi ihan raa-alla voimalla, mutta ei onnistu, vaikka Galavan parantaakin hänen heikotuksensa.

Ryhmä lähtee eteenpäin ja ensimmäisen Jevgenin kiviseinämerkin jälkeen paikalle ilmestyy hämähäkki, joka ryhtyy purkamaan Jevgenin kivipaatta. Ryhmä jatkaa matkaa. Parisenkymmentä minuuttia myöhemmin ryhmä tulee käytävän päähän, jolloin Fihi kävelee suoraan päätyseinän läpi. Muut tulevat perässä, paitsi Brasse, joka ei pääsee edes M:n tekemästä heikennyksestä. Galavan yrittää vetää Brassen läpi, mutta jalka jää käteen. Jevgeni parantaa Brassen ja työntää tämän seinästä varovaisesti läpi, mutta Brasse menee silti tajuttomaksi. Pienen parannuksen jälkeen ryhmä tutkii huonetta.

Ryhmä on kaksikymmentä metriä kanttiinsa olevassa huoneessa, jossa on selvästi malmin kuonasta koostuvia kasoja. Crogin mukaan kaikkiin neljään suuntaan pääsee. Ryhmä lähtee vasemmalle ja tulee huoneeseen, jossa on puhtaampaa malmia, mutta josta ei pääse eteenpäin. Ryhmä palaa edelliseen huoneeseen ja menee sen jälkeen seuraavasta seinästä vasemmalle läpi, jolloin he tulevat käytävään. Brasse, Askan ja M jäävät käytävään, koska he eivät jaksa läpäistä seiniä niin helposti, muu ryhmä jatkaa tutkimaan viimeistä huonetta.

Ryhmä tulee huoneeseen, jossa on joku vanhako mies kasaamassa mithrilistä tehtyä golemia. Mies vilkaisee ryhmää ja jatkaa sitten tehtäviään. Crog yrittää puhua miehelle, mutta tämä ei reagoi. Crog kävelee lähemmäksi ja kun hän tulee lähelle hänen eteensä ilmestyy vähän erinäköinen mithril-golemi, jolla on kädessään sarjatuliplasmasauva. Crog siirtyy nopeasti pakoon huoneen toiseen päähän, mutta valitetavasti epäonnistuu teleportissaan ja päätyy vieraaseen ulottuvuuteen, jonka hän myöhemmin tunnistaa ääniulottuvuudeksi.

Jevgeni ampuu otusta omalla sarjatuliplasmasauvallaan ja se muuttuu öljyiseksi mössöksi tuhoutuen täysin. Muutamaa sekunnin kymmenystä myöhemmin paikalle ilmestyy toinen samanlainen, joka ampuu Jevgeniä, mutta ei osu. Jevgeni pakenee naapurihuoneeseen, samalla kun Galavan iskee sen otuksen kappaleiksi. Paikalle ilmestyy taas muutamaa sekunnin kymmenysty myöhemmin seuraava, jonka Galavan taas hajoittaa jne. 680 mekaanista otusta myöhemmin niitä ei enää tule lisää, Galavan ja muut tappoivat otukset aina ennen kuin ne ehtivät ampua. Golemia kasaava mies ei ole keskeyttänyt koko aikana hommiaan.

Crog on tällä välin onnistunut pelastautumaan ääniulottuvuudesta jumalten halliin, tosin kaikki tavaransa menettäneensä. Hän yrittää parilla toiveella saada itselleen vaatteita, mutta kun ei onnistu kävelee sitten räätälin luokse ja ostaa sieltä vaatteet. Sen jälkeen kuulee, että sieltä saa myös suojaavia vaatteita. Hetken kyselyn jälkeen hän ostaa 620 pienellä toiveella itselleen kunnon suojaavan vaatteen, joka näyttää siniseltä jumppapuvulta.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/46/2		4/47/2
+ rogue/pal/mag/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	47/3		48/3
+ cleric/thief/human	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/4		33/5
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-
+
+ For Cee M		20		22
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202-360 -		-
+
+ Brasse Holden		1		1
+ Rogue/Arab		NPC		12.5.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>