TSM Osa 9, Luku 075 (tsmpart9/tsmpart9.075)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

75. luku

Jevgeni tekee laatikon viereen kolon, josta voi nähdä, että laatikon alla on metrin verran tukevampaa tiivistä kiveä ja sitten alkaan normaali kallio. Jevgeni tekee vähän yli sata voimaseinää ja liimaa ne yhteen. Voimaseinistä tehdyn kuution päälle jätetään senttinen reikä paineen purkautumistieksi ja sen jälkeen kaikki muut siirtyvät kotiin, paitsi Crog, joka siirtyy jumalten ulottuvuuteen. Sieltä hän sitten toivoo, että hän ensin saisi näköpisteen kuution lähelle ja laitettuaan korvatulpat ja aurinkolasit päähän hän toivoo kuution sisälle räjähdyksen.

Crog kommentoi, että näyttää hienolta saumat hieman vuotavat kun joihinkin saumojen väliin on jäänyt parin millin rakoja, mutta seinät kestävät, tosin Crog väittää, että hän ei ole koskaan ennen nähnyt voimaseinien kuplivan. Samassa ryhmä kuulee oudon tömpsähdys äänen ja kun he kysyvät Crogilta mikä se oli, vastaa tämä, että joku "Bill Gates" kääntyi haudassaan. Hän oli kuulemma luonut tuon tuhotun laitteen ohjaussysteemit ja se oli viimenen hänen tekemänsä ohjaussysteemi maailmassa.

Jevgeni palaa takaisin paikalle ja ryhtyy tekemään seuraavaa kuutiota. Kun se on valmis kaikki taas poistuvat paikalta ja Crog toimii samalla kuin edellisellä kerralla. Kaikki menee nytkin täydellisesti ja se ryhmän mukana ollut naisbarbaari lähtee hakemaan palkkiotaan.

Crog menee hetken jälkeen perässä ja poistaa samalla itseltään pari kirousta. Tämän jälkeen ryhmä palaa lordin sauvasaarelle. Siellä ryhmä ryhtyy miettimään mitä tehdä seuraavaksi. Jevgeni keksii, että hän voisi tehdä rituaalilla taian, joka parantaa vammoja aina kymmenen sekunnin välein, mutta sitä varten hän tarvitsee siihen hommaan parantavia yrttejä todella paljon. Crog lähtee lentämään kohti eteläistä isoa kaupunkia. Fihi ja Jevgeni suunnittelevat yhdestä lähes kahden tonnin painoisesta metri kertaa metri kertaa pari senttiä kokoisesta kultalevystä Crogille oman rahan.

Sillä välin kun Jevgeni kysyy Galavanilta kysymyksen, että "haluatko jatkaa opiskelua". Galavan ilmestyy paikalla välittömästi ja Jevgeni aloittaa opettamaan Galavania.

Crog tulee takaisin ja hän Jevgeni ja Fihi lähtevät eteläiseen isoon kaupunkiin. He ostavat koko kaupungin tyhjäksi ruhjeita parantavista yrteistä ja palaavat takaisin. Jevgeni aloittaa rituaalin ja laittaa sen taustalle pyörimään.

Myöhemmin päivällä vanha mies tulee paikalla ja kertoo kämmäneensä viime kerralla ja käyttäneensä väärää sanavalintaa viime kerralla ja nyt hän korjannut virheensä ja tehnyt uuden käärön, joka pitäisi käydä lukemassa samassa paikassa kuin edellinenkin. Asialla on tietysti kiire, koska ongelmana on se että pahat voimat keräävät siitä koko ajan voimaa. Hän pystyy taas siirtämään sinne vain kuusi henkeä ja kuusi esinettä.

Aamupäivällä hissi tulee alas ja sieltä tulee ulos vanhahko mieshenkilö, joka näyttää selvästi siltä, että hän on entinen soturi. Mies etsii soturihenkeä nimeltä Fihi. Mies esittelee itsensä Sir Endeaksi ja kertoo, että hän etsinyt Fihin käsiinsä, koska hänellä olisi toive, jota hän toivoisi, että Fihi edes harkitsisi. Hänen toiveensa on se, että harkitsitte hänen poikaansa aseenkantajaksenne. Hän on samalla tuonut Fihille lahjan, jonka hän toivoo, että Fihi ottaisi omakseen. Kyseessä on tällainen peitsi, joka on palvellut häntä hyvin, koska kahdesti päivässä sillä pystyy ampumaan salaman.

Samassa hissi käy uudestaan ja alas tulee kahdeksanvuotias poika, joka kantaa sitä peistä ja sanoo, että anteeksi, että eksyin hieman. Poika esittäytyy Erikiksi. Fihi lupaa harkita asiaa ja sanoo ottavansa pojan koeajalle. Fihi vie pojan Askanin linnalle ja järjestää hänelle sinne sopivat koulutukset yms ja palaa sitten takaisin.

Takaisin tultuaan hän kertoo siitä, että hän kävi jättämässä pojan Askanin linnalle, jolloin Galavan toteaa, että oikeastaan he eivät tee mitään sillä linnalla enää, joten hän voisi oikeastaan antaa sen sinulle. Galavan toteaa lisäksi, että hän käy lähtiessään vielä sanomassa linnalla asiasta.

Jevgeni saa rituaalinsa valmiiksi ja se jopa onnistuu. Seuraavaksi Galavan ehdottaa, että Fihi kokeilisi sitä hänen antamaansa erikoisominaisuutta, jolla saa neljä erikoisominaisuutta samalla kertaa. Tulos ei ole kovinkaan hyvä. Ensin hän näkee ennustuksena sumua, sitten Brasse muuttuu zombieksi, sen jälkeen ryhmään iskee joukko erilaisia mielisairauksia ja tämän jälkeen Brasse sulaa pois.

Jevgeni hermostuu asiasta täysin ja lähtee yksinään mököttämään. Galavan ehdottaa, että kokeile uudestaan, jolloin huone tyhjenee kun muut, paitsi Galavan, pakanevat paikalta. Fihi kutsuu paikalle muulin sijaiskärsijäksi, mutta ei tarvitse sitä, koska tällä kertaa tulee suojaa, kompassi, suojaa taikoja vastaan ja druidi, joista viimeisen hän käyttää Jevgeniin.

Jevgenin ammatti vaihtuu taas vaihteeksi. Galavan yllyttää, että kolmas kerta toden sanoo ja Fihi toteaa, että "ok". Tällä kerralla tulee ensin ennustus, jolla Fihi ennustaa, että seuraava erikoisominaisuus antaa miekan, kuten se tekeekin. Seuraavana paikalle ilmestyy joku outo valoilmiö, joka käy henkitaisteluun Fihin kanssa. Fihin seuraava erikoisominaisuus poistaa viholliselta taistelutaidon.

Otuksella ei ole muutenkaan mitään mahdollisuuksia osua Fihiin, mutta Fihi jopa kerran osuukin otukseen ja pääsee sitten pakenemaan. Galavan kysyy Fihiltä mikä tuo on ja kun Fihi kertoo menee Galavan harjoittelemaan sen kanssa henkitaistelua kutsuen paikalle samalla parantajan.

Galavan tappaa otuksen nopeasti ja sen jälkeen Fihi ja Galavan miettivät hetken kuka laitetaan parantajan maalitauluksi ensiksi. Fihi ehdottaa, että mitäs jos kokeiltaisiin tuota Brassen mutakasaa, jos parantaja ei pysty tekemään sille mitään, niin sitten osoitetaan mököttävää Jevgeniä. Parantaja vilkaisee kasaa ja sanoo parane ja poistuu paikalta. Brasse paranee täysin, likimain välittömästi. Galavan ja Fihi miettivät vielä hetken mitä he voisivat tehdä Jevgenille, mutta eivät keksi mitään erikoista, joten Fihi yrittää ruveta kyselemään mikä Jevgeniä vaivaa, mutta tämä pakenee pois. Ryhmä jää odottamaan Jevgenin tuloa järkiinsä.

Jevgeni oli paennut Fihiä kotiinsa, jossa on valitettavasti täysi remontti menossa, joten hän ei löydä sieltä mitään muuta rauhallista paikkaa kuin vanhan jumalansa kappelin. Hän ei kuitenkaan jää sinne mököttämään, vaan menee oven ulkopuolelle ja tekee siihen suuren kristallilinnakkeen, joka täysi sokkelo. Kun hän vielä tekee parin oven eteen kristallimuurit sen jälkeen kun hän kulkenut ovista läpi, ei kukaan pääse häntä häiritsemään.

Aamulla Jevgenillä on jo parempi fiilis ja hän kävelee ulos sokkelostaan ja purkaa sen pois. Sen jälkeen hän käännyttää kappelissaan toimivan kappalaisen ja rakentaa sen jälkeen itselleen ulos uuden kristallikirkon, mutta hän unohtaa pyhittää siitä perustukset, joten hän purkaa sen. Hän huomaa, että hänellä ei satu olemaan pyhää vettä, joten hän kysyy Galavanilta, mistä sitä saisi.

Galavan sanoo, että hän lähettää Askanin täältä ostamaan sitä ja tuomaan sinulle. Askan ilmestyy suoraan Jevgenin viereen ja kehuskelee uuden liikkumistavan erinomaisuutta, hän pystyy siirtymään mihin paikkaan tahansa. Hän tuo Jevgenille kolme pulloa pyhää vettä, joten Jevgeni saa pyhitettyä perustukset ja tekee sitten uuden kirstallikirkon.

Seuraavaksi Jevgeni käy ihmettelemään miksi tämä kartanon korjaaminen on niin hirmuisen sekavaa ja hän huomaa, että rakennusmiehet ovat idiootteja ja työnjohtajana toimiva Jevgenin pikkuserkku on vielä idiootimpi. Jevgeni käännyttää miehen oikeaan uskoon ja sen jälkeen hän yrittää lähettää tämän pois paikalta, mutta portit eivät toimi ja kun ne toimivat niin pikkuserkku tulee itse takaisin, ja kun hän poistaa miehen sielun ja vie miehen kappeliin odottamaan heräämistä (yli puoli vuotta) kappalainen herättää miehen heti. Jevgeni toteaa, että olkoon ja koittaa kutsua äitiään tänne ohjaamaan, mutta tämä ei suostu tulemaan paikalle.

Jevgeni lähtee muiden luokse ja siellä Fihi parantaa häneltä muutamia mielisairauksia ja Jevgeni vuorostaan parantaa niitä muilta. Tämän jälkeen ryhmä valmistautuu lähtemään liikkeelle. Koska sumujen linnaan pystyy siirtymään vain kuusi tyyppiä, esinettä ja sinne voidan luoda kuusi esinettä, lähtee sinne vain Jevgeni, Fihi, M, Crog, Gardan ja Brasse. Medal ja Damon jäävät kotialueelle odottamaan. Mukaan he ottavat lordin sauvan, kolme blasteria, Crogin panssarin ja vanhan miehen taikakäärön. Perillä ryhmä haluaa neljä miekkaa, kilven ja nuijan.

Ryhmä siirtyy sumujen linnan luokse ja Fihi pitää pieneen kokoon muuttuneen Crogin taskuunsa ja ottaa muut kantoonsa ja lentää vanhan miehen mökille. Siellä vanha mies onkin jo vastassa ja varottelee porukkaa siitä, että linnassa porukka on ilmeisesti varuillaan nyt viime kerran jäljiltä.

Ryhmä siirtyy samalla tavalla kuin viimeksi eli ensin ryhmä lentää hetken sumussa ja sen jälkeen tulee lappu, jossa lukee jätätte nyt plasma-tason, sammuttakaa savukkeenne. Sen jälkeen tulee naulakko ja lappu, että ylläpito ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista. Ne henkilöt joilla ei ole mitään erikoisvaatteita jättävät vaatteensa tänne ja juuri kun ryhmä on menossa eteenpäin näkevät he kuinka jostain ilmestyy gnome, jolla on rinnassa lappu, jossa lukee ylläpito ja joka ottaa vaatteet naulakosta. Ryhmä näkee kuinka vastaan syöksyy hirmuisella vauhdilla pieniä valopisteitä.

Tuntemattoman ajan kuluttua ryhmä tulee pois valopistesuihkusta ja lähestyy lujaa vauhtia kohti sumujen linnaa. Sen jälkeen ryhmä tupsahtaa nelimetrisen metallisen hämähäkin viereen. Hämähäkki ryhtyy kääntymään ja Fihi ja Jevgeni ampuvat sitä. Fihin ase ei toimi, mutta Jevgenin sarja hidastaa hämähäkkiä selvästi. Gardankin ampuu hämähäkkiä sarjalla ja Crog käyttää erikoisominaisuutta ja hankkii itselleen miekan, jolla käy hämähäkin kimppuun.

Fihi ottaa maasta miekan ja käy hämähäkin kimppuun. Tämän jälkeen hämähäkki onkin jo ehtinyt kääntyä ja ryhtyy ampumaan pitkää sarjaa ison näköisellä sarjatuliammusaseella. Jevgenillä ja Crogilla ei ole mitään ongelmia. Fihiin osuu pitkä sarja, joka läpäsee hänet, mutta hän jatkaa tappelua, varsinkin kun vammojen pitäisi parantua hetken kuluttua itsestään. M on seinän takana suojassa ja häneen ei osu, mutta Brassea osuu pari ammusta hänen ammuksien poistotaiasta huolimatta ja hän menee tajuttomaksi.

Fihi hyppää otuksen taakse ja käy sieltä sen kimppuun, otus keskittää tulensa Crogiin, joka ei edes huomaa panssaristaan kimpoilevia satoja ammuksia. Parinkymmenen sekunnin taistelun jälkeen hämähäkki lysähtää kasaan. Jevgeni parantaa Fihin, Brassen ja Crogin vammat ja sitä ennen ryhmä on pistellyt päälle paljon suoja yms taikojaan. Jostain syystä täällä ei aika tunnu etenevän, joten automaattiparannukset eivät toimi.

Heidän siinä tätä tehdässä paikalle ilmestyy yksi sotilas jonkinlaisen putkiaseen kanssa ja ampuu Jevgeniä, joka pudottaa sen yhdellä sarjalla. Ryhmä lähestyy ovea ja kun siinä sitten mietitään miten menemme sisälle ovi aukeaa ja paikalle ilmestyy kaksi ruskeanahkaista otusta, mutta Fihi ja Jevgeni ampuvat otukset maahan ennen kuin he ehtivät edes reagoida kunnolla.

Ryhmä painuu ovesta sisään Crog edellä, Fihi ja Jevgeni perässä. Crog ei huomaa ovesta tulevaa kolmatta ruskeanahkaista otusta ja juoksee suoraan sen ylitse ja iskee sitä selkäpuolelta voimalla kylkeen sirpaloiden kaikki rintakehän luut ketjureaktionomaisesti. Otuksen veri roiskuu Crogin päälle, mutta yllättäen hänen panssarinsa suojaa ja hänen pään ympärillä näkyy pallomainen kupla, jonka veri hänen päänsä ympärille muodostaa.

Fihi ampuu omalla ovellaan olevia kahta ruskeanahkaista otusta, mutta saa vain toisen pois pelistä hetkeksi, toinen ehtii ampua Jevgeniä selkään isolla punaisella tulipallolla, joka kuitenkin hutasee Jevgenin pään usealla millillä. Jevgeni taas ampuu kaksi putkiaseilla varustautunutta miestä niin, että toinen putoaa suoraan ja toinen taas lennähtää karmin suojaan. Jevgeni pyörähtää kuperkeikan maassa oven luokse ja ampuu pitkän sarjan sisään huoneeseen. Fihi ampuu nyt toisen tyypin kunnolla maahan, mutta toinen vielä sinnittelee pystyssä. Gardan työntää haulikkonsa Fihin jalkojen välistä ja pudottaa toisen ruskeanahkaisen otuksen maahan. Fihi lähtee kävelemään ovelle ampuen samalla maassamakaavaa tyyppiä.

Jevgeni on syöksynyt huoneen puolelle ja levittää sarjansa koko huoneen ympäri, mutta ei osu yhteenkään huoneessa olevasta kahdeksasta vihollisesta. Vain yksi putkiasemies huomaa, että Jevgeni on tullut huoneeseen ja ampuu takaisin osuen tosin toisella puolella olevaa ruskeanahkaista paholaista. Seuraavaksi Jevgeni yrittää pudottaa kapeammalla sarjalla toisella puolelle olevat neljä putkiasemiestä, mutta saa niistä vain yhden pudotettua. Kolme paholaista ampuu Jevgeniä ja yksi ampuu häntä ampunutta putkiasemiestä. Jevgeni pudottaa kaikki kolme pystyssä olevaa putkiasemiestä ja kääntyy paholaisia kohti.

Fihi on tällä välin päässyt ovelle ja törmää siinä yhteen putkiasemieheen ja päättää iskeä miehen aseen pois kädestä, ennen kuin tämä ehtii painaa liipasinta. Hän ehtii niukasti ja L:n muotoon taipunut ase lentää kauas pois. Mies käännähtää ympäri ja alkaa vetää housujaan alas kaivaen samalla tulitikkuja esiin, ilmeisestä hän siirtyy kaasumuotoiseen tulihyökkäykseen. Fihi ampuu otukselle tulta perseeseen, mutta mies ei ole moksiskaan ja kun Fihi ampuu toisen kerran leimahtaa ulos purkautunut kaasu ympäröiden hänet samalla kun mies putoaa. Kulman takaa on ilmestynyt paikalle kolme pistooleilla varustautunutta miestä, jotka ampuvat häntä saamatta kuitenkaan mitään aikaiseksi.

Jevgeni saa paholaisista kolme pökerryksiin, niin ettei ne pysty ampumaan ja seuraavalla sarjalla yksi niistä näyttää puolisen sekuntia yllättyneeltä, kun Jevgenin ammukset lävistävät sen kaikki tärkeät elimet. Puolta sekuntia myöhemmin paholainen putoaa. Jevgeni saa myös toisen heikkoon kuntoon jalkaosumalla, josta suihkulähteenomaisesti ruiskuaa verta, mutta toinen takaisin ampuvista paholaisista hipaisee häntä.

Fihi ampuu kolmea pistoolimiestä ja osuu yhtä niistä munille, niin että se putoaa välittömästi, toiselta hän ampuu aseen kädestä pois, niin että sen sirpaleet lentää kauas taakse ja kolmannelta käden aseesta pois. Jevgeni on tällä välin saanut omat paholaisensa tapettua ja ryhtyy varastamaan esineitä.

Gardan on tullut ovelle ja pudottaa toisen kädettömän pistoolimiehen, toinen yrittää puskea kohti kävelevää Fihiä, mutta Fihi iskee miehen maahan kaulasta alaspäin halvaantuneena. Fihi jatkaa parin nurkan taakse ja löytää sieltä vielä yhden paholaisen, joka yrittää ampua häntä tulipallolla, mutta hutasee. Fihi pudottaa sen kahdella sarjalla.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/47/2		4/47/2
+ rogue/pal/mag/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	49/3		49/3
+ cleric/thief/human	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/6		33/6
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-
+
+ For Cee M		22		23
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202-360 -		-
+
+ Brasse Holden		2		3
+ Rogue/Arab		NPC		12.5.837	-		-
+
+ Erik Baijabori	0		0
+ nb w/human		NPC		16.5.837	-		

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>