TSM Osa 9, Luku 076 (tsmpart9/tsmpart9.076)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

76. luku

Ryhmä juoksee laskusillan ylitse, niin että Crog jää sillalle hyppimään ja keräämään ammuksia. Ryhmä pääsee onnellisesti yli. Fihi yrittää parantaa itseltään taianheittokyvyn puutetta ja kerättyään muutamia parannuslaatikoita hän tuntee, että hän voisi heitellä taikoja melkein normaalisti. Seuraavaksi ryhmä kiertää kulman ympäri ja Brasse ottaa siellä olevan haarniskan. Crog juoksee seuraavan kulman ympäri ja houkuttelee siellä olevat näkymättömät otukset kapeikkoon, jossa hän ja Fihi tuhoavat ne.

Ryhmä tulee takapihalle, jossa on toinen haarniska. Fihi ottaa sen ja sen jälkeen ryhmä lähtee sisälle jätekuilua pitin. Brasse ja Gardan levitoivat ylös, Crog, Jevgeni ja Fihi kiipeävät ylös, M tarttuu Fihin käteen kiinni ja roikkuu siinä ylös asti.

Ylhäällä ryhmä tappaa siellä olevat kinkut ja löytää sinisen avaimen. Seuravaksi ryhmä tulee keskusaukiolle, jossa on kymmenkunta isoa palloa, joten ryhmä perääntyy. Hetken miettimisen jälkeen Crog singahtaa sisälle ja tappaa yhden pallon yhdellä iskulla, ja sen jälkeen hän pakenee takaisin muiden luokse samalla kun haarniska mussuttaa hänelle, että ympäristö on epäystävällinen, emme suosittele puvun poistamista. Ilmeisesti mussutus tuli sen takia, että häneen osui kymmeniä pallojen ammuksia.

Crog pistää tehotaiat uudestaan päälle ja käy lyömässä seuraavaa palloa, mutta sitä hänen täytyy lyödä kaksi kertaa ennen kuin se putoaa. Tosin samalla häneenkin osutaan ja hän saa pienen mustelman. Crog jatkaa tappaen pari vielä lisää, ennen kuin hyppää ylös takana olevan sarjatulisauvoilla aseistautuneiden hämähäkkien kimppuun. Crog tappaa kaksi niistä ja juoksee kolmannen taakse, jolloin pallot ampuvat sen kuoliaaksi. Samalla menee myös joukko leijuvia palavia pääkalloja. Crog juoksentelee alhaalla ja saa kaksi palloa tappelemaan keskenään. Hän keksii, että tuo olisi hyvä idea ja juostuaan pari kolme kierrosta lisää hän saa loputkin tappelemaan keskenään.

Sen jälkeen hän lähtee tutkimaan loppua huonetta. Crog löytää kuusipiippuisen ampuma-aseen ja kaksipiippuisen isokaliiperisen ampuma-aseen. Seuraavaksi hän menee tutkimaan kekskellä olevaa keskipylvästä ja huomaa, että se on ontto.

Crog ei uskalla katsoa sinne sisään, mutta Fihi lentää paikalle ja katsoo alas. Hän näkee siellä parikymmentäsenttiä paksun putken, joten hän ja Crog käyvät hakemassa sen. Nämä aseet ovat siitä kummallisia, että vaikka joku menee ottamaan sitä jää ase edelleen paikoillen, mutta sama henkilö ei saa nostettua toista sellaista itselleen.

Fihi on ennen Crogin luokse tuloaan hakenut kaikki muut aseet ja sieltä hämähäkkitasanteelta löytyneen avaimen. Myös Jevgeni ja Gardan saapuvat sisälle ja hakevat kaikki aseet. Ryhmä jää odottamaan pallojen kuolemista. Ensimmäisen pallon kuollessa Gardan ampuu sitä sillä isolla aseella ja se putoaa. Seuravat hän ampuu kuoliaaksi kaksipiippuisella isokaliiperisella aseella, pistoolilla ja kuusipiippuisella aseella.

Seuraavaksi ryhmä jatkaa matkaa ja tulee areenan luokse, jossa ryhmä tappaa kuusi kaltereiden takana olevaa paholaista ja sen jälkeen vielä alhaalla olevat kinkut kaksipiippuisilla isokaliiperisilla aseilla. Fihi repii kalterit irti, mutta sieltä takaa ei pääse minnekään.

Seuraavaksi ryhmä tulee käytävään, josta he lähtevät ensimmäisestä ovesta oikealle. Oven takana on vihreätä limaa ja sieltä lähtee myös portaikko ylös. Ylhäällä olevalta tasanteelta löytyy vipu, jota kääntämällä limasta nousee teline, jolla on haarniska. Jevgeni hakee haarniskan. Vipuhuoneessa on myös alempana toinen tasanne, jossa on paljon kinkkuja. Fihi, Crog ja Jevgeni hyppäävät alas ja tappaa ne. Alhaalla olevan oven takaa löytyy outo pyörre, joka ilmeisesti teleporttaisi jonnekin, mutta ryhmä ei mene sinne vaan käy katsomassa toista ovea. Se johtaa hissiin, josta pääsee keskihuoneeseen.

Sieltä ryhmä hyökkää etuhuoneeseen ja tappaa sieltä kaiken pois. Fihin ase lakkaa toimista taistelun aikana, joten hän joutuu siirtymään muihin aseisiin. Ryhmä jatkaa matkaa ja tutkii pari huonetta. Ryhmä löytää vielä kolme salaovea ja niitä tutkiessa Crog valittaa, että hänen kuusipiippuinen aseensa on rikki. Jevgeni korjaa sen, mutta kun Crog testaa sitä hän ei pidä riittävän tiukasti kiinni, vaan ase potkaisee hänelle mustelman.

Ryhmä tutkii lisää ja löytää mustan parannuslaatikon, jolloin Crog ottaa sen. Sen jälkeen häneen iskee tappamisvimma ja hän syöksyy eteenpäin etsimään tapettavaa. Hän hakkaa ensin yhden vastaan tulleen kinkun kuoliaaksi yhdellä nyrkin iskulla. Sen jälkeen Crog juoksee sivukäytävään ja hyppää alas tappamaan siellä olevat kuusi paholaista. Crog jatkaa matkaa ja tappaa kaiken vastaantulevan. Sen jälkeen hän löytää pienen pyörteen ja kun hän menee sen luokse se häviää. Sen jälkeen hänen päässään alkaa pyöriä sana wyvern. Hän päättää käyttää sen heti ja samassa hän muuttuu isoksi siivettömäksi 30 metriseksi lohikäärmeeksi.

Hän tulee seuraavaan huoneeseen ja hyppää siellä olevien vihollisten kimppuun rusentaen ne samalla alleen niin että ne kuolevat. Hän jatkaa eteenpäin ja kun vihollisia ei enää löydy helposti toivoo hän opastuksen vihollisten luokse. Hän samalla muuttunut normaalin kokoiseksi, jotta mahtuisi kulkemaan käytävissä. Hänet ohjataan parin vihollisen luokse, jotka hän tappaa nopeasti. Seuraavaksi hänet ohjataan alas kellariin vankityrmiin ja tapettuaa siellä olevat hirviöt hän rauhoittuu viimein.

Muu ryhmä tulee paikalle ja ryhmä löytää siitä kuilusta, jossa viimeksi oli vartiomiehiä, miehen, joka on täysipeittävässä haarniskassa sidottuna ilmeisesti eogista tehtyihin ketjuihin. Fihi hyppää alas ja vapauttaa vangin repimällä ketjut poikki tuosta vain ja kaikki katsovat häntä hämmästyneenä ja kunnioituksesta mykkinä.

Mies kertoo olevansa kuningas Erhard, alueen ja linnan kuningas. Erhard käskee ryhmää jatkamaan operaatiota ja lähtee pois. Ryhmä jatkaa matkaa ja tulee pallon luokse, jossa on hymyilevän naaman kuva. Jevgeni kävelee sen luokse ja se häviää. Samall Jevgenikin alkaa hymyillä ja heti kun hän sanoo jotakin niin kaikki muutkin sanovat heti jotain.

Ryhmä tutkii seuraavaksi linnan takana olevan erillisen rakennuksen. Sen sisäpuolella on iso vesiallas. Crog tutkii altaan pohjaa, mutta löytää vain pari kalaa. Kalat yrittävät purra Crogia, mutta ne hajottavat vain hampaansa Crogin haarniskaan. Ryhmä yrittää etsiä sitä merikäärme amulettia, jonka pitäisi olla täällä, mutta sitä ei tunnu löytyvän. Kuningas saapuu paikalle tällä kertaa aseistautuneena ja kysyy mikä kestää. Fihi kokeilee toivella saada amulettia itselleen tai löytää sitä, mutta ei onnistu kummassakaan. Sen jälkeen ryhmä menee lukemaan riimun.

Riimussa on taas virheitä ja ryhmä joutuu taas väärään ulottuvuuteen, eikä palaa linnan mukana oikeaan paikkaan. He päätyvät outoon paikkaan keskelle kukkaketoa. Hetken siinä ihmeteltyään he näkevät nuoren Galavanin, joka kertoo että valitettavasti ryhmä on joutunut ulottuvuuteen, joka on jumalten neuvoston kieltolistalle. Sieltä ei kuulemma saa lähteä pois, koska ko ulottuvuudesta on alkanut 14 kappaletta ulottuvuuksien välisiä maailmanvalloitussotia.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/47/2		4/48/2
+ rogue/pal/mag/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	49/3		49/3/1
+ clc/th/druid/human	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/6		33/7
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-
+
+ For Cee M		23		23
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202-360 -		-
+
+ Brasse Holden		3		4
+ Rogue/Arab		NPC		12.5.837	-		-
+
+ Erik Baijabori	0		0
+ nb w/human		NPC		16.5.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>