TSM Osa 9, Luku 077 (tsmpart9/tsmpart9.077)

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


Pelaajat (sattumanvaraisessa järjestyksessä) :

Ohita hahmokuvaukset

Lord Crog of Deife (o.s. Daniels) (Ahponen)

Taistelija joka raahautuu eteenpäin täydessä peltihaarniskan, mutta miekkataidon kehittämisen hän voisi vielä käyttää hieman lisäaikaa. Saatuaan jumalaltaan kyvyn toimia jumalan esitaistelijana, ei miekkailutaidolla ole niin suurta merkitystä, koska hänen heikotkin lyöntinsä tuntuvat olevan riittävän tappavia. Suurin ongelma heikosta miekkailutaidosta on se ettei hän voi oikein puolustatua. Syntyperältään alunperin kerjäläinen, mutta saatuaan isosedän täyspeittävän haarniskan yleni käytännössä sotilaskastiin. Tuntuu toimivan ja puhuvan miettimättä ollenkaan tekonsa seurauksia ja aina jos vain mahdollista hän ilmoittaa ryhmän olevan valmis auttamaan missä vain ja mitä vain. Tapana myös rikkoa tiirikoita lukkoihin, tunkemalla ne sinne poikittain, tosin vaihdettuaan ammattia useita kertoja on hän myös jättänyt lukkojen tiirikoinnin vähemmälle. Aina kun hänellä on peltihaarniskansa päällä, valittaa ettei voi tehdä mitään, ja aina kun se ei ole päällä, valittaa olevansa alaston. Menetettyään peltihaarniskansa on siirtynyt lohikäärmenahkahaarniskan puolustajaksi. Nähnyt valon ja kääntynyt pyhäksi soturiksi ja käyttää nykyään varkaan taitojaan vain hyvään tarkoitukseen, tosin suhteet jumalaan ovat olleet aina välillä vähän niin ja näin, ja varsinkin huonosti. Jumalan potkittua riittävästi päähän niin että hän on jo useita kertoja menettänyt taikavoimansa on hän vakaasti päätänyt siirtyä kauppiaan ammattiin, oltuaan sitä ennen jo kerran takaisin rosvona ja vaihdettuaan sitten taas uudestaan pyhäksi soturiksi. Aikaa kauppiaan ammatin opiskeluun vain ei oikein tahdo löytyä, vapaaehtoisavustamisen ohessa. "Ihotaudin" korjauksen jälkeen kukaan ei millään usko, että hän on puoli-örkki - onhan hän keskivertoihmistä kauniimpi. Nykyään hän on jo lordi, mentyään naimisiin Hatrakin kanssa ja hankittuaan riittävästi maata uudelta alueelta. Jo pikkulapsesta asti hänen on uskottu olevan kauppajumalan avatar, vaikka hän itse kyseistä väitettä onkin kovasti koittanut kumota. Vahnemmiten (tai nuoremmiten, ikä hänellä on vain vähentynyt nuorennusjuomien takia) hän on alkanut itsekin uskoa olevansa kauppajumalan lähettiläs, ei suoranainen reinkarnaatio, mutta ehkä kauppajumalan lähetyssaarnaaja, joka tuo kauppajumalan sanaa maailmaan ja niin ollen hän on alkanut käännyttää ihmisiä kauppajumalan kannattajiksi. Onnistunut käännyttämään likimain koko muun ryhmän, mutta ei kauppajumalan kannattajaksi, vaan omaksi kannattajikseen. Samalla hän on saanut paljon muitakin seuraajia. Tämä käännytystyö rikkoi hänen ja hänen entisen jumalansa välit lopullisesti, joten hän joutui lahjomaan vanhaa jumalaansa parilla toivomuksella, jotta sai taas taikavoimansa takaisin, tällä kertaa tosin ei enää jumalalta vaan omasta itsestään ja samalla voimien määrä nousi reilusti.

Piispa Jevgeni Hruzew (Aarni)

Väkivaltainen pappi, joka tuntuu suhtautuvan suurimpaan osaan asioista läiskimällä tai heittelemällä. Erittäin innokas työntekijä ja tekee kirkossa annettavat tehtävät nopeammin kuin kukaan koskaan häntä aikasemmin. Suhteellisen rikas ja omistaa mm. kaksi taloa ja nykyään myös maata Crogin alueella. Käyttänyt koko nuoruutensa armejassa (melkein kymmenen vuotta laivastossa) ja on erittäin hyvä miekankäyttäjä ja jousiampuja. Sattumien summasta täysin ilman omaa ansiota ylennetty Paroniksi vieraassa maailmankaikkeudessa. Yrittää toimia Ryhmän omatuntona, mutta epäonnistuu lähes aina. Uskomattoman hyvän taianvastustuskykynsä ansiosta toimii etutiedustelijana alueilla joissa epäilään olevan taikaansoja ja koska hän on muutenkin tunnettu miinaharava, kulkee hän muuallakin etutiedustelijana, joten muiden on turvallista kävellä hänen perässään, koska lähimailtakaan ei löydy laukeamattomia ansoja. On vaipunut aikamoiseen epätoivoon Crogin takia, mutta alkanut viimeaikona nähdä Crogin toiminnassa jotain jumalallista. Välit arkkipiispaansa ovat olleet hieman vaihtelevia, välillä hän on ollut shokissa arkkipiispan käytöksestä (arkkipiispa ei täysin käyttäydy niin kuin hänelle on pappisoppilaana opetettu) ja välilä arkkipiispa on yrittänyt karkoittanut Jevgenin kirkosta, siinä kuitenkaan onnistumatta, pienten oppiriitojen takia. Toisella yrityksellä jumala sitten jo itse puuttui peliin ja kun hänkään ei onnistunut karkoittamaan Jevgeniä kirkosta otti hän kuitenkin häneltä taikavoimat pois. Tämä kokemus löyhisti hänen uskonnollista vakaumustaan sen verran, että vaikka hän aiheuttikin ryhmän tulon kuujärven alueelle tarkoituksenaan lepytellä jumalaansa, on hän nykyään kääntynyt Crogin seuraajaksi (seuraaminen koostuu lähinnä käännytystyössä auttamiseen). Hänen entinen jumalansa ei kuitenkaan ottanut sitä niin pahasti nokkiinsa ja hän sai pitää taikavoimansa. Perittyään For Cee M:ltä lordin sauvan hänellä on taikavoimia ehkä jopa liikaakin.

Imaraus Zip (Riikonen)

For Cee M:n oppipoika, joka on M:n oppipojaksi oton yhteydessä muuttui ulkonäöltään kaksimetriseksi piparkakkumieheksi. Ulkonäön muutossa oli se hyvä puoli, että hänen päällään olevat haarniskat, kilvet ja aseet eivät näkyneet mitenkään, asekin tuli näkyviin vasta kun hän veti sen esiin (ilmestyi tyhjästä), kilpi ja haarniska tulivat näkyviin vain jos hän otti ne pois päältä. Tavattuaan yhden omista jumalattaristaan hänestä tehtiin jumalansa pyhä esitaistelija ja samalla piparkakkumiesmuunnos poistui tarpeettomana (hän sai oman jumalansa voimaa sen sijaan). Zip sanoo olevansa taistelija ja taikuri yhtä aikaa, sekä käyttää myös niin, eli taiottuaan pari loitsua hän syöksyy lähitaisteluun. Saanut M:ltä selvästi vääränlaista opetusta, sillä myös hän alkaa olla vaaraksi sekä omille että vihollisille. Toimii myös ryhmän kuljetusyksikkönä, ilmaratsuin ja leijuvien levyjen avulla. Voittanut talon arpajaisissa Ostesiasta. Testattuaan useita kertoa hän lopultakin päätynyt siihen ettei ukkosmyrskyssä kannata lentää levyillä.

Madam Hatrak of Deife, Irontower of the Hills (NPC)

Pikkuparoni Deifen ainoa lapsi, ritari, kuninkaan palatsin vartiokaartin Luutnatti evp., Ostesian kreivin neuvonantaja, Lord Crog:in vaimo. Saavuttanut siis paljon elämässään kahtenkymmeneen ikävuoteen mennessä. Pienikokoinen ja hieman pippuriluonteinen, sekä hyvin itsekäs. Osoittautunut myös aika hyväksi lukkojen avaajaksi ja ihmisten peloittelijaksi. Tuntuu saavan hoidettua asiat joita pitää tärkeänä.

Askan of Deymoi (NPC)

Ammatiltaan köyden punoja, mutta joutunut luopumaan ammatistaan erään asiakaalle sattuneen onnettomuuden takia, eikä saanut mitään muuta ammattiaan, joten tuli kuuluisaksi kiltavarkaana. Joutunut luopumaan siitä killan sisäisten tekijöiden takia. Siirtynyt merirosvoksi jossa yleni luutnantiksi, ennen kuin joutui luopumaan siitä ja siirtymään 4cm:n seuraajaksi. Erittäin hyvä ampumaan jousella. Jouduttuaan Viettämään noin kolme kuukautta sammakkona ei hän oikein pidä sen aiheuttajasta Zip:istä. Hankkinut isohkon tilan Crogin mailta, johon rakensi pienehkön linnakkeen.

Galavan of Deymoi (NPC)

Erittäin kaunis nuori tyttö, jonka Askan pelasti hukkumasta, nyttemmin Askanin vaimo. Ei tunnu pitävän ollenkaan huolta hygieeniasta (ero muihin ei ole kovin suuri). Hieman varautunyt ja hiljainen, ei ilmeisesti oikein pidä ryhmästä, ainakaan sen jälkeen kun hänkin joutui viettämään noin kolme kuukautta sammakkona Zipin takia. Jevgenin palopuheiden jälkeen päättänyt ryhtyä pyhäksi soturiksi. Osoittautunut erittäin hyväksi pyhänä soturina ja saavuttanee Jevgenin taikavoimatason lähiaikoina (siis Jevgeni ilman lordin sauvaa), jos vain selviää hengissä. Hänellä on näet tapana ryntäillä (Crogin kanssa) suin päin kohti vihollista ja lopputuloksena on usein, että hän makaa huonossa kunnossa maassa ennen taistelun loppua. Käännttyään Crogin seuraajaksi hän menetti taikavoimansa ja jumalansa suosion.

Sir Fihi Dofo Pyhyte (Kivinen)

Vanha pappa, joka tuntuu kuitenkin olevan aika hyvä ainakin aseettomassa taistelussa. Osaa käyttää myös miekkaa erittäin hyvin ja osuu yleensä siihen mihin tähtää, mutta miekaniskujen tehokkuus ei aina ole paras mahdollinen, joten hän jää vähän jälkeen Crogin ja Jevgenin taistelutehosta. Tosin varovaisuus taistelutilanteissa tuntuu silloin tällöin rajoittavan tehokkuutta. Hyvin kärsivällinen, mutta hieman rääväsuu ja aina myöhässä (Jevgeni on jo jonkin verran korjannut molempia ominaisuuksia). Ottanut nimen "Lohikäärmeentappaja" kun sattui tappamaan erään pienen lohikäärmeen (Jevgeni väittää kyllä että hän teki varsinaisen työn ja Fihi vain viimeisteli, mutta se on vain kateellisten panettelua :-). Tapettuaan lohikäärmeen hän on tulkinnut täyttäneensä viimeisen ehdon ritariksi pääsemiseksi ja pitää täten itseään ritarina. Kääntynyt Crogin kannattajaksi erään käännytyspuheen jälkeen.

Gardan Anthonyn tytär Hruzewin vaimo (NPC)

Jevgenin vaimo. Hobitti, joka näyttää osaavan lähes kaikkea ja pystyvän lähes mihin tahansa, vaikka tasonarvointitaiat palauttavatkin hyvin alhaisia tasoja. Pysyy yleensä taka-alalla tappeluissa ja heittelee keihäitä. Erittäin karsimaattinen ja loistava henkilöllisyys, joka saa aika usein tahtonsa läpi erilaisissa pikkuasioissa jos vain sitä haluaa.

Damon Hill (Riikonen)

Taikatieteiden ja akateemisten aineiden alkeisopettaja, joka tuntuu myös harrastavan demonien kutsuntaa ja niillä pelottelua. Tietää myös todella paljon demoneista. Tuntuu hieman salaperäiseltä ja vaitonaiselta välillä, varsinkin jos yritetään selvittää mitä hän oikeastaan osaa. Koska hän tietää myös olevansa kohtuullisen hyvä miekkailija toimii hän taikavoimansa vähäisyyden vuoksi taisteluissa yleensä lähitaistelijana. Pukeutumisesta ja ulkonäöstä päätelleen hän on kotoisin kaukaa. Silloin tällöin hänen julmat luonteenpiirteensä pääsevät pinnalle asti.

Hevy Medal The Amazing Slayer of Nort-Loch The Great Dragon (Alakoski)

Taikuri joka tuntuu jopa osaavan muutaman taiankin. Tuntuu välillä innostuvan liikaa taisteluista, mutta itsesuojeluvaisto toimii kuitenkin jossain vaiheessa. Kääntynyt oikeaan uskoon pienen uskonnollisen rituaalin jälkeen ja nykyään hän ei enää ole niin paha alkoholisti kuin alunperin Jevgenin parannettua häntä siitäkin.

For Cee M (Alakoski)

Kiinalaisen näköinen lihavahko mies, joka kulkee rääsyissä ja kantaa mukanaan ainoastaan sauvaansa. Tosin heti kun tilaisuus antoi myöden vaihtoi rääsyistä keikarin asuun. Osoittanut olevansa todella voimakas ja vaarallinen taikuri (sekä vihollisille että omille). Suurin osa hänen taioistaan tuntuu olevan osittain hänen kontrollissaan, eikä taian lopputulosta voi kuin arvailla heittohetkellä. Tapana odotella kulman takana taistelun loppumisa kurkistellen aina silloin tällöin kulman ympäri tilanteen selvittämiseksi. Väittää osaavansa ampua varsijousella, tosin vankemmat todisteet vielä puuttuvat. Huolehtii ryhmän liikumisesta tunnettujen pisteiden välillä taikaporttejen avulla. (Jotta normaalin parin tunnin johonkin luolaan tai vastaavaan suuntautuneen päiväretken jälkeen ei tarvitsisi leiriytyä maastoon, vaan pääsee takaisin sivistyksen pariin.) Toisinaan hänellä tuntuu olevan uskomattoman hyvä säkä, esimerkiksi löhikäärmeen hyökätessä hän löysi suojakseen maanalaisen bunkkerin jne. For Cee M kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui täysin, mutta hänestä oli onneksi olemassa puolisen vuotta vanha varmuuskopio, jolta ryhmä hänet sitten palautti (tosin ennen palauttamista ehti kulua toiset puoli vuotta, joten hänellä on melkein tarkkaan vuoden katko muistissaan). Palautuksen jälkeen hän ei enää ole kiinalainen ja muutenkin hänen ulkonäkönsä on muuttunut.


Minin ja hänen kavereidensa tarina

vuonna 837

77. luku

Ryhmä ihmettelee hetken aikaa mitä tapahtuu ja sitten ryhmä päättää kokeilla auttaisi erikoisominaisuudet. Crog kokeilee ensin gyrokompassi nimistä erikoisominaisuuttaan ja hän saa tietää missä on galactinen pohjoisnapa. Fihi päättää kokeilla omia erikoisominaisuuksia Crogiin, joka on vapaaehtoinen. Ensimmäisen jälkeen Crog häviää ja loput kolme Fihi joutuu laittamaan M:ään. Fihi ottaa M:ltä yhden taian ja sen jälkeen M saa siivekkäät saappaat. Lisäksi Fihi heittää M:ää kahdella kultapussilla.

Crog kertoo telepaattisesti ilmestyneensä lämpimälle hiekkarannalle, jossa kuuluu musiikkia jostain kauempaa. Paikka on ilmeisesti aika kaukana, koska ilmasto on huomattavasti lämpimämpi. Fihi ja Jevgeni selvittävät, että Crog on yli 500 kilometrin päässä, koska Jevgeninkään telepatia ei riitä sinne asti.

Crog toteaa, että galactisesta pohjoisnavasta päätellen muu ryhmä on ilmeisesti tuolla veden toisella puolella. Crog lähtee tutkimaan mistä musiikki kuuluu. Hän pääsee saaren toiselle puolelle, jossa hän näkee lauman ihmisiä, jotka heittelevät palloa toisilleen maahan iskettyihin paaluihin sidotun verkon ylitse. Samassa, joku huomaa hänet ja huutaa kovalla äänellä poliisi, jolloin koko lauma hajaantuu ja lähtee juoksemaan eri suuntiin. Crog näkee kuinka maahan putoilee pieniä pusseja valkoista jauhetta porukan juostessa pakoon. Crog muuttaa itsensä neljämetriseksi ja juoksee perään, ohittaen nopeasti hitaammat. Samassa hän saa näkyviinsä pienen purjeveneen.

Hän juoksee purjeveneen luokse ja nousee siihen, mutta valitettavasti hän on painaa niin paljon ja koko vene meinaa kaatua. Crog muuttuu normaalin kokoiseksi ja näkee kuinka veneessä oleva mies ottaa pikaisesti aseensa esiin ja ampuu sillä Crogin yleiseen suuntaan. Crog hypähtää miehen luokse ja ottaa aseen pois. Mies yrittää hypätä laidan ylitse, mutta Crog ottaa hänet kiinni ja yrittää saada hänestä kunnon otetta.

Valitettavasti mies menee tajuttomaksi ennen kuin Crog saa kunnon otteen. Crog sitoo miehen paidan riekaleilla ja kiinnittää hänet ankkuriköydestä roikkumaan veneen ulkopuolelle. Sen jälkeen hän katsoo veneeseen sisälle yrittäen etsiä ruokaa. Löytää metallipurkin, jossa tekstien mukaan on ruokaa. Hän iskee purkin rikkin pöydän reunaan ja syö sisuksen. Sen jälkeen hän jää odottamaan miehen heräämistä.

Muut ovat tällä välin kävelleet metsään ja löytävät vieltä peuran jäljet. Ryhmä lähtee seuraamaan niitä ja kymmenen minuutin päästä he tulevat hiekkatielle. He lähtevät seuraamaan sitä siihen suuntaan, joka on heidän mielestä on enemmän Crogin suuntaan. Fihi ottaa Brassen, M:n ja Gardanin kantoonsa ja Jevgeni juoksee vieressä. He juoksevat hiekkatietä pitkin noin 200 km/h vauhtia.

Vähän myöhemmin he tulevat risteykseen. Oikealle ja vasemmalle lähtee savesta tehty kovempi tie. Ryhmä lähtee taas siihen suuntaa, jossa Crogin pitäisi heidän mukaansa olla. Heidän siinä juostessa heitä vastaan tulee ylösalaisin olevan veneen näköinen kulkuneuvo.

Se tulee heitä kohti kovaa vaihtia, mutta Fihi yrittää näyttää sille pysäytysmerkkiä. Kulkuneuvo ajaa suoraan kohti hidastamatta, joten Fihi nousee lentoon parin metrin korkeuteen ja se hujahtaa ali. Fihi ja Jevgeni lähtevät perään. Fihi lentää kulkuneuvon etuopuolelle ja vilkuttaa, jolloin kuski menee paniikkiin ja ajaa suoran ojaan.

Kuski on ajanut suoraan päin puuta ja hän on kuollut heti. Autosta ei löydy mitään mielenkiintoista, mutta Fihi ottaa penkit irti ja vie ne M:n luokse jonka valomiekalla he leikkaavat niistä itselleen lannevaatteet. Sen jälkeen he jatkavat juoksuaan eteenpäin.

Hetken päästä he näkevät edessä hevosvankkurit, joita ajaa joku pieni poika. Poika kertoo, että hän on matkalla läheiseen kylään. Ryhmä keskustelee hetken aikaa ja jatkaa sitten juoksuaan. Hetkeä myöhemmin he tulevat kylään, jossa he menevät suoraan kauppaan ostamaan vaatteita. He saavat sieltä ostettua vaatteet, mutta sitten heidän luokseen saapuu, joku mies joka kyselee keitä te olette ja mitä te täällä teette.

Ja kun ryhmä vastaa käskee mies heidän seuraamaan ja vie porukan toiseen taloon, jossa hän ottaa seinältä pienen langalla kiinni olevan esineen ja pyörittää seinässä olevassa laitteessa olevaa kampea. Sen jälkeen hän pyytää yhdistämään kaupungin poliisilaitokselle. Hän pyytää sieltä ryhmälle kuljetuksen kaupunkiin. Ryhmä joutuu odottamaan jonkin aikaa ja sen jälkeen paikalle saapuu kulkuneuvo, jonka takatilaan ryhmä laitetaan, sen jälkeen kun heidän aseensa on takavarikoitu kulkuneuvon ohjaamoon. Lyhyen matkan jälkeen he saapuvat kaupunkiin. Siellä heidät ohjataan tukevaoviseen tyrmään.

Crog on tällä välin kyllästynyt odottamaan ja nousee kannelle ja veneestä pois. Hän vetää veneen paremmin rannalle ja muuttaa sen jälkeen kokonsa pienemmäksi. Hän hiipii kolmekymmentäsenttisenä metsään ja etsii sieltä naisia. Hän löytää kaksi naista, jotka tuntuvat olevan hieman sekaisin. Crog puhuu toiselle telepaattisesti ja nainen näyttää olevan aika sekaisin ihmetellen, että kuka puhuu.

Crog kasvattaa kokoaan viisikymmentäsenttiseksi ja astuu esiin. Nainen ei huomaa häntä, ennen kuin Crog puhuu ääneen. Lyhyen keskustelun jälkeen Crog onnistuu vakuuttamaan naisen siitä, että heidän kannattaa lähteä pois saarelta.

He kävelevät veneelle, samalla Crog hieman kasvattaa kokoaan. Veneessä Crog kuulee, että ainoastaan se tajuton mies osaa ohjata venettä. Crog työntää silti veneen vesille ja lähtee purjehtimaan eteenpäin.

Muut ryhmän jäsenet haetaan tällä välin yksi kerrallaan kuulusteltavaksi ja heidän keksimänsä selityksensä menee täysin läpi

He kertovat olevansa Los Angelesista (Crog on kuullut nimen naisilta ja ryhmä on sopinut tapaavansa siell) ja he ovat olleet tukkilaisina jonkin aikaa. Heidän telttansa paloin vähän aikaa sitten tuhoten samalla kaikki hiedän varusteensa. He onnistuivat pelastamaan vain aseensa ja kultarahapussinsa. Nyt he ovat matkalla kotiin Los Angelesiin.

Heidät päätetään pois ja kerrotaan, että juna lähtee aamulla, jos ryhmä kerta haluaa päästä kotiinpäin. Sen jälkeen ryhmä käy vuokraamassa huoneen matkustajakodista. Otettuuaan huoneen ryhmä lähtee pankkiin vaihtamaan kultaa rahaksi. Pankissa heidän luokseen haetaan pankinjohtaja, jolle Fihi antaa puoli pussillista kultaa ja haluaa saada ne rahana.

Pankinjohtaja toteaa että hän ei voi antaa noin paljoa rahana, mutta hän voi antaa osaan rahasta pankkishekkinä. Tämän jälkeen ryhmä lähtee kauppoihin ostamaan tavaroita. Ostettuaan matkalaukut, lisää vaatteita, reppuja, retkeilytarvikkeita jne, ryhmä teettää vielä itselleen aamuksi saappaat (heidän kokojaan ei oikein löytynyt). Kun he yrittävät ostessaan aseisiin ammuksia heiltä kysytään aseenkantolupaa, jolloin he jatkavat vanhaa selitysstä, että sekin paloi heidän tavaroiden mukana kun heidän teltat paloivat. He kuulevat, että nimismieheltä saisi aseenkantoluvan, joten ryhmä lähtee seuraavaksi sinne.

Kun he kysyvät neuvoa nimismiehen luokse heidät ohjataan takaisin poliisiasemalle ja siellä he selittävät asian nimismiehelle. Nimismies kyselee papereita, mutta Fihi selittää, että nekin paloivat. Nimismies kirjoittaa silti ryhmän jäsenille aseenkantoluvat ja neuvoo että Helsingissä heidän pitää mennä Ameeriikan konsulaattiin ja hakea uudet passit sieltä. Ryhmä kiertelee vielä vähän kaupunkia ja selvittää, että junalla pääsee Helsinkiin ja sen jälkeen he painuvat lepäämään.

Crog kuulee yöllä meteliä ja huomaa että Rick on herännyt. Crog juttelee Marien kanssa, joka ihmettelee, että oletko sinä todellakin alle metrin mittainen. Crog kääntää naisen päätä ylöspäin kasvattaen samalla kokonsa 170 senttiseksi ja sanoo, että se johtui vain siitä että sinä katsoit alaspäin.

Sen jälkeen Crog lähtee juttelemaan Rickin kanssa. Lyhyen keskustelun jälkeen Crog kuulee, että Englanti on lähempänä kuin Los Angeles ja kun ne laivat pohjanmaalta menivät kuulemma Englannin kautta Ameeriikkaan, niin se on varmaan parempi tapaamispaikka kuin Los Angeles. Rick miettii, että pitäsikö sinne mennä Suetsin kanavan kautta vai kiertääkö Afrikka. Fihi arvaa, että Suetsin kanava on parempi.

Ryhmä lähtee junalla kohti Helsinkiä ja he ovat illalla perillä. Perillä he etsivät suoraan hotellin ja menevät sinne nukkumaan.

Aamulla ryhmä lähtee hankkimaan passia amerikan suurlähetystössä. Pari ensimmäistä kertaa menee pieleen kun esim syntymätodistus yms pikkuasioita puuttuu, mutta sen jälkeen koko ryhmä saa passit. Itse asiassa he saavat yhteensä kymmenen passia, koska ensimmäiset eivät oikein olleet hyviä ja he hakivat uudet (he osaavat kyllä vakuuttaa virkailijoita ja naamiointitaitoakin löytyy riittävästi).

Ryhmä käy myös ostamassa kartan ja toteaa että jos Crog aikoo tulla veneellä Englantiin asti niin se kestää ikuisuuden. Muu ryhmä voisi tulla häntä vastaan joko Suetsille (joka kuulemma on vielä suljettu jonkin miinavaaran takia) tai sitten itäiseen Afrikkaan. Ryhmä hankkii lentoliput Nairobiin, Lontoon ja Kairon kautta.

Ryhmä lentää Lontooseen saapuen illalla perille.

Crog saapuu rantaan.

Crog lähtee junalla kohtii Nairobia.

Ryhmä läntää Cairoon.

Crog saapuu Nairobiin.

Ryhmä lentää Nairobiin ja välittää sanan Crogille, että olemme laskeutumassa, tule vastaan, mutta Crog selittää, että he ovat safarilla kolmatta päivää. He tarkoittaa tässä tapauksessa Crogia, Marieta ja Elisaa. Naiset olivat halunneet liittyä hänen seuraansa samalla kun Rick oli lähtenyt kiertämään Afrikkaa.

Muut lähtevät etsimään Crogia, palkaten hyvän jäljittäjän oppaakseen ja maastokulkuneuvon ajoneuvokseen. Illalla he pääsevät oikealle alueelle, mutta eivät ehdi tutkia aluetta.

Muut eivät löydä Crogia jäljittäjän avulla, eikä Fihikään löydä Crogia yöllä ilmatiedustelullaan.

Seuraavana päivänäkään ei löydy mitään, mutta yöllä Jevgeni, joka on myös lähtenyt tekemään ilmatiedustelua linnun muodossa, löytää yhden Crogin seurueen autoista.

Fihi lähtee seuraamaan auton jälkiä taaksepäin ja Jevgeni etsii itse oppaan sijasta. Heti illan pimettyä Jevgeni löytää Crogin ja sen jälkeen hän kutsuu Fihin paikalle, joka puolestaan hakee muut ryhmän jäsenet paikalle. Oppaan he lähettävät jo pois.

Ryhmä lähtee takaisinpäin kohti Nairobia ja pääsee perille illalla.

Päivällä ryhmä lähtee lentämään kohti Cairoa ja pääsee illalla perille. Lentoa lontooseen he joutuvat taas odottamaan pari päivää.

Crog, Fili, Elisa, Marie ja Brasse ovat yhdellä kaupungin toreista juuri auringonlaskun aikaan, jolloin Crog muuttuu yllättäen ihmisrotaksi. Hän hyökkää ensin Elisan kimppuun ja tämä menee tajuttomaksi iskuista. Sen jälkeen Crog käy lähistöllä olevan kauppiaan kimppuun. Fihi peittää koko taistelualueen sumulla ja henkäsee salamahenkäyksensä Crogia kohtia, niin että ympäriltä kuolee myös pois kaikki ne, joihin Crog on jo mahdollisesti koskenut, samalla tosin menee aika paljon muitakin katsojia. Brasse ja Marie ovat heti taistelun alussa ottaneet jalat alleen ja poistuneet paikalta todella vauhdikkaasti.

Sen jälkeen Fihi käy Crogin kimppuun sauvan kanssa ja hakkaa Crogia kuutisen minuuttia niin, että Crog menee lopulta tajuttomaksi. Sen jälkeen Fihi sitoo Crogin kettingeillä ja hakkaa tätä aina välillä pari kertaa, jotta tämä pysyy tajuttomana (Crog paranee niin nopeasti että muuten hän voisi tulla taas tajuihinsa). Tämän tehtyään Fihi kuulee, että paikalle alkaa saapua poliiseja, joten Fihi hettää paikalle sumun ja lähtee lentoon Crogia kantan, muuttuen matkalla näkymättömäksi. Takaataan hän kuulee kuinka poliisit avaavat tulen räjähtävillä ammuksilla keskelle toria isoista metallisista telaketjukulkuneuvoista. Muutenkin tuntuu siltä että poliisi käyttää ylimääräistä voimaa...

Fihi lentää jokin matkaa autiomaahan päin ja laskee Crogin vuoren laelle ja jää odottamaan aamunkoittoa.

Aamulla Crog muuttuu takaisin omaksi itsekseen ja Fihi kertoo hänelle hieman illan asioista ja sen jälkeen Crog vapautuu kaltereista muuttamalla kokoaan pikkusen pienemmäksi. Sen jälkeen he lähtevät lentokentälle, josta ryhmä lähtee lentämään kohti Lontoota.

Lontoossa ryhmä lukee lehdestä kuinka terroristit olivat hyökänneet torikansan kimppuun liekinheittimin ja savukranaatein keskellä Cairoa olevalla torilla. Fihi ryhtyy opettamaan Crogille ihmisrotaksi muuntumisen hallintaa.

Fihi lopettaa opettamisen ja Crogista tuntuu että hän oppi asiaa jo melkein riittävästi.

Ryhmä lähtee junalla kohti stonehedge nimistä paikkaa, koska on kuullut naisilta, että siellä voisi olla taikuutta.


+
+ Hahmot
+
+					    Day				Age
+ Name	(Profession)	Pelaaja		Start		End		(days)
+
+ Crog Daniels		4/48/2		4/48/2
+ rogue/pal/mag/1/2-orc	Ahponen		8.6.835+202+112	-		-
+
+ Jevgeni Hruzew	49/3/1		49/3/1
+ clc/th/druid/human	Aarni		8.6.835+202	-		-
+
+ Imaraus Zip		Out/22		Out/22
+ mage/human		Riikonen	28.10.835:6+196	20.2.837	-
+
+ Askan Deymoi		34		34
+ thief/human		NPC		28.10.835:160+42-		-
+
+ Galavan		12/33		12/33
+ sailor/paladin/human	NPC		-		-		-
+
+ Hatrak		17		17
+ thief/human		NPC		24.11.835	-		-
+
+ Fihi Dofo Pyhyte	33/7		33/7
+ nb w/paladin//human	Kivinen		25.7.836	-		-
+
+ Gardan Anthonyn tytär	23		23
+ rogue/hobitt		NPC		-		-		-
+
+ Damon Hill		24		24
+ archmage/human	Riikonen	20.2.837	-		-
+
+ Hevy Medal		22		22
+ mentalist/human	Alakoski	19.4.837	-		-
+
+ Basturn		52		52
+ student/dragon	NPC		24.4.837	-		-
+
+ Baeveis		10		10
+ teacher/dragon	NPC		29.4.837	-		-
+
+ For Cee M		23		23
+ force mage/human	Alakoski	28.10.835+202-360 -		-
+
+ Brasse Holden		4		4
+ Rogue/Arab		NPC		12.5.837	-		-
+
+ Erik Baijabori	0		0
+ nb w/human		NPC		16.5.837	-		-

Edellinen kuvaus Seuraava kuvaus Indeksiin


<kivinen@iki.fi>